Sasaina tioata i le taele

Anonim

O le vaega faaonapo nei o loʻo ofoina atu se lautele filifiliga o le fale mo le taʻele. I le faia o se faʻatau, e tatau lava ona e faʻalogo faapitoa i le lelei o le ata ina ia mautinoa le saogalemu o oe ma e pele ia te oe. E tusa ai ma fuainumera i le aiga o 4 tagata, o le taʻele faitotoʻa e tatalaina le averesi o le 8 taimi i le aso. O se tasi lea o le sili ona taua o elemene o le fale tapo. E mafai ona latou tioata pe faia o polysstyrene. O le lelei o polystyrene - tau maualalo ma o le a le mea o le le mafai ona ofi. Leaga: I le aluga o taimi, na ia pa'ū ma ufiufi ma ufiufi i teteʻaga. Laupapa - E sili atu mea taugata, ae o faitotoʻa faapena e sili atu ona aoga i le tausiga, ua atoatoa le mama, aua le mou atu, o le faʻafitauli o le faʻatauga o lapisi.

Sasaina tioata i le taele

O tulaga uma o le taʻele faatasi o le faʻaputuga e sefe le avanoa, manaia ai, faigofie ona faʻagaioia, ma e aoga foʻi ma aoga lelei ma aoga.

O le palapala mafiafia ua faʻaaoga i totonu o le taʻele fale, ae o lona malosi e 5-6 taimi maualuga atu nai lo masani. E le gata i lea, e masani ona faʻamalosia e se ata puipui. O le faletaele o se sone o le maualuga o lamatiaga, o le mea e faigofie ai ona e faʻapipiʻi i luga o le susu susu ma pa'ū. Afai na motusia le tioata masani faamalama, o le a lavea ai i le tau malulu e mafai ona matua matuia. Faatiga i le greyed tioata o le fale taʻele e faigata tele. E sefe, tusa lava pe malepelepe, e pei ona tafeina i luga o paolo ma le valea o pito.

Ae faʻapefea pe a lavea le faitotoʻa o le fale?

Afai o le tioata i totonu o le fale taele na gagau, muamua, e masani lava, o pulumu e tatau ona aveʻesea, aofaʻi e laititi. Ina ia mafai ona aoina ni fasipepa tioata tioata, o le avanoa atoa o le faletaele e tatau ona faʻatagaina e faʻaalu.

E le tatau ona i ai ni faʻafitauli i le faʻatauina o tioata. I lea tulaga, e tatau ona e faia le fua o loʻo ulaula fua, filifili poʻo ai tioata e manaʻomia, matatamao, ma pe faʻatulaga.

O faigata e mafai ona tupu pe a solia le tioata vilivae. E amata i le, taumafai le faʻatauina mai o le gaosi oloa. Afai o lenei mo soʻo se mafuaʻaga e le mafai, ona filifili lea o oe e sili atu le aoga, suia naʻo tioata poʻo le potu atoa.

Tusi i luga o le autu: O le teuina lelei o avanoa i luga o le faapaologa i le taumalulu

Tele lapoa o le fale tapo.

O le gaosia o tioata tioata, lelei talafeagai mo lou fale, i totonu o le Gilling Guili Acargework o le tau o le tau i se aofaiga o le fale fou. Peitaʻi, tuuina atu uma tau o le faʻaletonu ma toe faʻapipiʻiina le masini atoa o le taʻele, o le taimi lea o le sui e naʻo le sili ona aoga i le fuafuaga. Aemaise lava talu mai le tioata, punou tioata i luga o fata a le tagata faatau, ua toetoe lava o aai uma.

O le sili atu le tamaoaiga o le mea e sui ai le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa i le amo. O le Granglic Diell o se faʻamatalaga manino lanu, e mafai uma ona manino ma malamalama o le papala, o le lanu gamu mumsing. O le mea lea e masani ona faʻaogaina mo le gaosia o faʻasalalauga faʻailoga, o loʻo valaʻaulia ma le tele o mea, i luga i le tau ma le tau tags. E mafai ona faʻatau ma puni se pepa acrylic i soʻo se ofisa o loʻo auai i faʻasalalauga i fafo. E ui lava i se tomai ma tomai, e mafai ona e taumafai e fai lenei mea i le fale.

O mafuaaga autu, aua o le mea e mafai ona lavea ai le faitotoa

Sasaina tioata i le taele

O masini masini ata tifaga.

O lenei e masani ona tupu mo ni mafuaaga se lua. O mafuaʻaga o le muamua - le saʻo le faʻapipiʻi o le fale po o le faitotoʻa lava ia. O mafuaʻaga mo le lona lua: o loʻo tatou vaeluaina le tioata i le valea pe o le iʻuga o se mea le aoga. Ina ia faʻaititia tulaga lamatia o faʻalavelave faʻafuaseʻi i le faitotoʻa faitotoʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o galuega i totonu o le faletaele, e sili atu le aveese o vaega leaga uma. Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le faʻapipiʻi, o le faʻapipiʻiina o le fale e sili atu i le au atamamai. O le filifiliga sili ona lelei pe a fai o le tagata faʻatau vaega na faia uma ituaiga galuega: tiliva, faʻapotopotoga, faʻapipiʻi. A o le talitonuina o soʻo se leaga e fesoʻotaʻi ma se vaega faaletulafono, e faigofie ona fesoʻotaʻi ma le faʻanoanoa-matua, na faia le leaga. Aemaise lava talu mai le faʻaleagaina o le tioata faitotoʻa o le fale taʻele e mafai ona tupu i soʻo se taimi ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le oloa, ma pe a mavae ni nai aso, ma pe a ma le lua masina.

Tusitusiga i luga o le autu: tee mo le fesoʻotaʻi o se masini fufulu i le vai sapalai

Faʻasolosolo ma gagau faitotoʻa o le taʻele o le fale o le sili ona taatele masani ona o le paʻu o le faʻamuamua. E tofu lava le malamalamaaga o le Smiga Seash e taua tele i luga o le auala, e oʻo atu i se vave ofuina o auiliiliga. I ia tulaga, e tatau ona e sui fitafita ma se mea e mafai ai, ona o le mea inosia e mafai e taʻitaʻi ai i se ata o loʻo galuea. E le gata i lea, i lalo o le malosiʻaga a le vai, o le leaga ua aliali mai, o le tulaga na atili ai ona leaga le faitotoʻa. E te manaʻomia ona eeina le faʻaliliuga mai le palapala ma tuʻi.

Ia o le fale taele e galue lelei ai le Fale ma taofia foliga muamua o le tele o tausaga, e taua le faia o le saʻo faʻapipiʻi o le oloa ma mulimuli i tulafono o le faʻagaioiga.

Faitau atili