O faapouluga faaonapo nei :? Ituaiga ma o latou foliga [+ Pro0 Ata]?

Anonim

O le sitepu o se vaega tuʻufaʻatasia o le atunuʻu fale, o lana galuega autu o se saogalemu i le va o potu ma fola. I le tele o taimi, o mea faapena e maua ai se nofoaga tutotonu i totonu o le potu (i le potu malolo pe i le ala savali).

E oʻo mai, o loʻo i ai le lautele filifiliga o sea fuafuaga. Faapouʻoa faamea faapouʻupuina e mafai ona faia o ni ituaiga eseese ma e matua ese lava sidesi. O se ata filifilia filifilia o le a avea ma autu o totonu o lou fale, ia faʻamamafa lona faʻaaloalo ma le a te masani i mea leaga. I lenei Mataupu, o le a tatou taʻuina atu le mea e tatau ona iloiloina pe a filifilia se ata, ma o a ni filifiliga mo le faʻatulagaina o sitepu.

Ituaiga ma ata mamanu

I le taimi o lona i ai, o le sitepu ua i ai le tele o suiga. Muamua, o ia oloa na o ni mea taugata na faia mai le tele o fafie, o lenei e mafai ona e feiloai i uʻamea ma tioata faʻataʻitaʻiga. Aemaise le taʻutaʻua ma tagata mamanu e fiafia i le sitepu ma le tuʻufaʻatasiga o maa ma tioata. Afai naʻo oe e fuafua e fau se atunuʻu, ona e tatau ai lea ona e faia vave i le tulaga o faasitepu, faʻapea foi ma le aotelega o le mamanu.

O le sitepu i le itu faaonapo nei e le gata i se auala e faʻafesoʻotaʻi ai le fola muamua ma lona lua, ae faʻapea foi le totonugalemu o totonu.

Sitepu

Po o le a lava le faataʻitaʻiga e te filifilia, manatua e faʻalagolago i lau olaga e faʻalagolago i ai. Ma, i le masani i totonu, tele laupapa laupapa e manaia tele, ma i le itu faaonapo nei - mamafa i fasi fasi tioata ma uamea.

Tufatufa atu i lalo ituaiga o shircases:

  • Mati;
  • fao;
  • Sulu.

O le filifiliga muamua e sili ona taatele. O faasitepu ia e iloga, o loʻo iloga i le faʻapipiʻiina lelei, saogalemu maualuga ma le lelei mamanu. Ua faʻapipiʻi i se sima o loʻo i totonu o le tulimanu o le fagafulu-lima tikeri.

O le savaliga o le savaliga o le sitepu o loʻo faia o fafie, ae e mafai ona fesoasoani i ituaiga uma o mea teuteu mea teuteu na uamea poʻo le maʻa.

O le sitaili lea o le sitaili i le fogafale lona lua

Oa sao

O le faʻapipiʻi sao e masani ona faʻapipiʻi i fale tetele, o loʻo le manaʻomia le sefeina o le avanoa avanoa. Fuafua i luga o le ata foliga, tasi-itula ma le lua-itula faasitepu e iloga. E taua le matauina o nei oloa e mafai ona faʻaaogaina i luga o le auala. O tagatavaai o tagatavaai ua fautuaina oloa i fafo atu o se vaega taua o le faapaologa.

Faʻatonuga Faʻatonu i luga o le folauga i luga o le fogafale lua

Faʻatagaina tuʻusaʻo o loʻo fesoʻotaʻi ma faigamalaga ua tumu i sitepu. Mo se fale e lua-tala, ua lava lea e o ai i le sefulu-lima lima sitepu. Afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻaogaina le tulaga i le va o le muamua ma lona lua fola, faʻapea foi ma le toe suia o le sili atu o le ofisa poʻo le potu faifeʻau.

Sitepu ma le teuina module

Faatasi ai ma le fesoasoani mai ia Mati Faʻataʻitaʻiga, o le potu e mafai ona zonisisi - o lenei e sili atu ona aoga mo tamaʻi potu malolo poʻo ni nofoaga malu.

LOTOF

Fao faasitepu

Fao spircases i le itu faaonapo nei e masani ona faia i uamea po o fafie. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e iloga i le poto ma le foliga manaia. E le lava le saogalemu o ia fausaga o ia fausaga, i fesoʻotaʻiga ma latou le talafeagai mo aiga lea e iai tamaiti laiti ma tagata matutua.

Faʻavasega slircases mafai ona i ai uma mea saʻo ma curvilinear suiga. O le pepa e tufatufa ai faʻataʻitaʻiga:

  • coakonal;
  • sikuea;
  • a aunoa ma le sau.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le faaputuga e filifili mo faasitepu i totonu o le fale: ituaiga o le feagai ai

Sikuea sikuea spilcac
Sikuea sikuea slirrcase

O faasitepu o le faʻateleina o se filifiliga lautele mo le lua-fale fale gaosi ma fale laiti. Faafetai i lona puʻupuʻu, na faʻauʻu lemu latou e faʻaali lemu ai fusiua taitoa. O le masani ai foliga foliga o se taimi e mafai ai ona e faʻataʻitaʻi ma le poto o le potu ma emo i le sili ona le masani ai manatu i totonu.

Le masani ai le spiral sparcac

I luga o le Vitio: Fuafua ma epu i le faasitepu o ituaiga eseese.

Fuafuaina o Star Fuafuaga

O le ata o le sitepu i totonu o le fale muamua o mea uma e faʻalagolago i le aotelega o le itu i totonu o le potu. Faatasi ai ma tutoatasi tutoʻatasi ua faia, e mafai ona faʻaaogaina le tele o mea, e faʻatatau i au lava mea e te fiafia i ai ma mea aoga. O le tuʻufaʻatasiga o ni faʻatoʻaga faʻatoʻaga e sili ona lauiloa, e mafai ai ona e toe fetuunai le mea faʻaali au "fou fou".

E mafai ona e iloga i ni mamanu mamanu o:

  • Masaniga. O le mea sili lea ona masani ai mamanuina o faasitepu. Faatasi ai ma le faʻataʻitaʻi, cynite, o le maʻa ma vao ua faʻaaogaina. O foliga iloga o le oloa i lenei ituaiga o laʻau o laina, faʻafefe lanu, natura lelei ma le matagofie. E aoga le aloese mai se tele o le tele o mea teuteu, ma ia mautinoa foi e le o ese mai le mamanu mai le aotelega o le mamanu.

Starcacad i le fogafale lua i le masani faiga

  • Le mautonu faiga. Mo faasitepu i se itu faaonapo nei, na vili mai le pule o le taua o le taua. O lenei ituaiga mamanu e iloga i le faigofie o le faʻaumaina, o le leai o ni lanu pupula ma laina saʻo. E masani ona faʻaaogaina lanu paʻepaʻe, efuefu ma enaena, o le faʻaaogaina o tioata e le aofia ai. O le faʻaseʻe vaʻavaʻa e foliga sili i totonu o le fale ma fafo atu.

Lautele o le staralcase i le le mautonu sitaili

  • Onapo nei. O lenei faʻatonuga e vaevaeina i ni sitaili - Doul DEco, maualuga-tech, Ildalmalm, le faʻaituau, taulaga, taulaga. O sipela taʻitasi o tagata o tagata taʻitoʻatasi, aua o le faʻaaogaina uma o uʻamea ma tioata elemene. I le gaosia o le fao faasitepu, e masani lava ona faʻaaogaina o se isi mea, e faʻatagaina e sefe tele i le fauina o lenei elemene.

Lolomi le sitaili i le itu faaonapo nei

  • Atunuu O se foliga o lenei sitaili o le natura ma le tele o elemene o elemene. Atunuu Matiniva o le a avea ma se sili atu le faʻaopopoina o le tuai o esetoto poʻo le fale tulaʻi. O mea uma fausaga uma e faia o le taugata tele fafie. Tele le mafaufau e tatau ona totogi i le decor o le muamua fola foloa - moega o kapeta kapeta, teuteuina o le fusi ma aua le galo e uiga i lanu.

Atunuu Fala

Afai e naʻo lou fuafuaina e fausia se fao poʻo le taʻavale o le sitepu, matou te fautuaina e faia se auiliiliga fuafuaga fuafuaina i le muamua tulaga o le galuega. I le taimi lava e tasi, e tatau ona e filifili i uiga o le mamanu o le faasitepu o le faasitepu i totonu o lou fale. O le mea autu o le faʻatulaga saʻo o le tuʻugamau, filifili se lanu lanu ma piki le talafeagai sitaili.

Faasitepu i le fale

O le manaʻoga tele mo le faʻaliliuga i totonu o le fale o le matagofie. A o le fausiaina o se sitepu, e aoga foi i le manatuaina o le saogalemu o le lumanaʻi oloa. Ae ui i lea, o tagata nonofo o le fale ia sili atu lo latou popole i foliga o le faasitepu, mamanu ma faaletulafono. Po o le a lava le sitaili o le sitaili i totonu o loʻo e filifilia, e tatau ona vaʻavaʻai lelei i totonu o totonu o le potu ma avea o se elemene tutotonu o le faʻavae. O le saʻo o le filifilia o le faasitepu o le a faia ai gaioiga i luga o fola sili atu le mafanafana ma o le a faʻasaoina oe mai le ono afaina ai.

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

A tuʻu mai potu, vaʻai lelei i le faʻatusatusaina o mea autu. I totonu o se tamai potu po o se lua-tala mai le pito i luga o le ata, o le ata o le maʻa ma le tele o osofaʻiga o le a foliga mai o se mea moni ma talafeagai. I le sitaili i sigloligism, e sili le le faʻaaogaina o oloa uila, a leai faʻaaoga le mamanu o le tusitala o le a le toe mauaina lona tagata taʻitoʻatasi, o le tuʻufaʻatasiga o mea e mafai ona faʻaaogaina.

Ua ou mafaufau i se tagata mamanuina o le tagata e te fiafia i ai o le zogle o le potu ma se fasilaau. E masani ona faʻaaogaina i fale laiti i le sitaili o maualuga-tech poʻo le le mautonu.

Zoning o le potu ma le faasitepu

O le faʻaogaina o se sikulupa e mafai ai ona e faʻailoa atu ni vaega o soʻotaga ('potu malolo ma potu potu, potumoe ma tamaiti o le potu) I le tele o tulaga, o le sitepuelu ua tuu i le ogatotonu o le potu, ae e tatau ona faaeteete iinei. Matamata e le tapunia e le mamanu le faamalama ma ou te leʻi faʻalogia se tasi o sone.

Faapitoa Lotoa

Faataʻitaʻiga Faataʻitaʻiga

O le ata i fafo o le nofoaga o le atunuʻu e le sili atu le taua nai lo le saʻo-filifilia potu mamanu. I luga o foliga vaaia o le telā o le fale afaina ai le nofoaga o mea na i totonu. O lenei mea e tatau ona mafaufauina pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga o le sitepu. Mo taulaga taulaga, tele o galuega e fetaui lelei, ma mo se tamai vaega tumaoti, o le sporal stargaca i luga o le moli lelei (e ui e mafai ona suia i le apefai). O le auala mulimuli e sili ona lauiloa i taimi lata mai ona o le tau maualalo ma muamua na faia.

Mataupu i luga o le autu: filifiliga mo le faia o le aluminum faasitepu ma a latou foliga | +55 ata faʻataʻitaʻiga

O fafo o le Spiriral Spiriccase mo Tostic

E mafai e le sui sui o le atunuʻu i le fale o le atunuʻu ona faʻamamafa le tulaga lelei o se nofoaga e fausia ai fale, ae mo lenei mea e manaʻomia le usitaʻia ma le paoa paleni. Ina ia faamamafa atu le mamanu o le ata i fafo, filifili oloa o se faigofie pepa ma le itiiti ifo o le aofaiga o le au fai togafiti.

Afai o le a e faʻaaogaina le tulaga, e tatau ona faʻatino i le sitai e tasi ma faʻataʻitaʻiga. O le sili sili ona lelei filifiliga o le faʻaaogaina o mea tutusa ma laina sao.

I fafo atu o le adddocar i se fale tumaoti

Fuafuaina o Nuu

Pa o se vaega taua o ni faasitepu. E mafai ona faia i le tele o mea, tusa lava poo le a le vaega autu o le fausaga. Mo faasitepu totonu, pa e talafeagai i le ituaiga o Balyanin, o loo latalata i le tasi ma le isi. Ae o lenei filifiliga e matua le lava ma taugata. Ina ia faʻaititia le tau o faʻapipiʻiina o se numera tele o bassnine, e fautuaina e tagata atamamai faʻatumu avanoa i le va o latou ma uʻamea uʻamea, graili poʻo elemene elemene.

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

O se faʻailoga iloga o se faʻafanua faaonapo nei o loʻo i totonu o le fale mamanuina e taʻu ai le faʻaaogaina o tioata faʻapipiʻi o se pa. Lenei faʻatagaina oe e toe faʻamanatu mai le lagona o le mamafa, aemaise lava pe a e faʻatulaga le mamanu faʻasaga i le faʻamalama. E aoga foi le le fiafia o le tioata fenc o se mea aoga - e mafai ona faʻaaogaina o se bapers (ina ia mafai ona faʻatumauina le lima), faʻapea foʻi ma le faʻafefea ona faʻamalolo laʻasaga. O lenei, o lenei elemene o loʻo tuufaatasia le lautele, vaʻaiga masani ma le saogalemu.

Apefai ma le tioata pa

O le isi Embodiment o se vaega mautu o le laʻau poʻo le faʻaaogaina o se vaega o se vaega o le piliki puipui. O lenei metotia e mafai ai ona faʻaalia ai le faʻailoga iloga le sitepu i le pito i tua o le potu.

Afai e te manaʻo e sefe i lenei mea, ona e faʻalogo atu lea i le laupapa laupapa, atoa foi ma faʻafitauli faʻapitoa.

Manatu mo Ladder Fine

Afai o le totonu o lou fale e faia i sitaili pei o le faʻamaonia ma le atunuʻu, ona mafai lea ona avea le faʻavae o laupapa laupapa. E mafai ona e okaina le pato lima o le pa puipui, o le a maua ai se fua o le mautu. Faʻalogo mai faʻapitoa pe a filifilia Oti e aoga tele le totogiina mo lona tulaga faʻalenatura, e tatau ona tuʻufaʻatasia ma isi elemene o totonu (meaafale, pa puipui ma le fola teuteu).

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Lauiloa sitaili fofo

O le mea taua o le faasitepu o le i fafo o le fale o le tuuina atu o le atoatoa, lotogatasi o le atoa tuufaatasiga. I se faʻaopopoga, o le sitepu e mafai ai ona e sefe le avanoa avanoa (pe a manaʻomia) pe zonte o le potu. Ia faʻamamafa le mamanu o potu, e tatau ona e pikiina saʻo le sitaili o le oloa, o ona foliga ma fua.

Mataupu i luga o le autu: penefiti o transformay faasitepu ma o latou ituaiga (lauiloa gaosi oloa)

E tele naua numera o manatu e le masani ai mo le mamanu o le faifaatoaga O faʻataʻitaʻiga faʻalenatura e fai i laʻau, tioata poʻo uʻamea, ae e le o le atoa tapena o mea e mafai ona faʻaaogaina. Mo oloa tetele, maa ma le sima e talafeagai, ma mo fausaga matagofie - palasitika ma ofisa.

Soʻo se sitaili o le sitepu e iai foliga faʻapitoa, ae e faʻalagolago pea lea i luga o le pepa ma mea o le gaosiga. Soo se faʻatonuga i le mamanu o le fale e te filifilia, manatua le lotogatasi o le faʻavae. Le isi, o le a tatou vaʻavaʻai i siʻosiʻomaga sili ona taʻutaʻua ma o latou foliga.

Lotoa

LOFO poʻo "Alamanuia" sitaili foliga mai o se taimi lata mai nei. O lenei itu i le mamanu o uiga o le anoanoai o fale ma le maualuga o le malamalama ma le tele o moli faalenatura. I le amataga, o le faʻaloaloa sa leʻi faʻaaogaina i lenei sitaili mamanu i le fale, ae o lenei ua ia te ia se vaega taua - ua ausia ma se vaʻaiga lamolemole i nisi. I le sitaili o le LOFT na faʻaaogaina ma le toʻafilemu, toʻafilemu le leo - masani ona lanu efuefu, paepae ma uliuli ata e maua.

Sitepu i totonu o lotoa

O le vaega o le LOFA System Staircase o le tatalaina o le mamanu ma manino. Tele e masani ona faʻaogaina ni uʻamea uʻamea uʻamea, elemene o tioata.

Loft Speorcase

Loft Speorcase

Maualuga tekonolosi

O se vaega o le sitepu i le sitaili o le maualuga-tekonolosi o le tele o tioata, manino o mea teuteu, laina sao ma le leai o se fusi. O ia ituaiga o faletalimalo, e masani ona faʻaaogaina i falemaʻi, aganuu ma augatupulaga e ogatotonu ma paka. E faalagolago i mea, e mafai ai ona latou faiaina uma i totonu o le fale ma luga o le auala. Tatala ma le faaitiitia o vaega autu o lenei sitaili.

Starcacad i le sitaili o he tekonolosi

E mafai ona e filifilia ni foliga iloga o le maualuga-tech i luga o faasitepu maualuga, pei:

  • faasaina le faaaogaina o fafie;
  • le lava o lona tulaga;
  • Laʻasaga na faia i mea vaʻaia;
  • E i ai latalata atu paoslades;
  • le faʻaaogaina o uʻamea lagolago faʻapitoa;
  • O le tele o paʻepaʻe, efuefu ma tioata.

Lua-faleoloa sipela i le sitaili o hi-tech

KHI-Tech Swidw Slircase

Faamamaina o faasitepu

Faʻapitoa puipuiga faʻapitoa o loʻo tuʻuina atu i le faasitepu. Ina ia mafai ona aloese mai manua ma faʻamalosi, e tatau i le mamanu ona i ai le tulaga manaʻomia o le malamalama. Mo lenei faʻamoemoe, o le moli atoa o loʻo faʻaogaina (chandeelier i totonu o le ogatotonu o le sitepu), faʻapea foʻi ma moli tusi. O le metotia mulimuli e aofia ai le tulaga tutusa o mea faigaluega i luga o le umi atoa o faasitepu.

Manatu Sue Faapipiiina

O le isi filifiliga sili ona lelei o le faʻaaogaina o taunuʻuga o taunuʻuga mo le lelei gaioiga i le po.

Taitaiina o le tele o faasitepu

Avanoa i lalo o le sitepu

O le avanoa e mafai ona faʻaaogaina mo meaaoga - e fausia ai se potu laʻei poʻo le faʻaaogaina o le tusi. Fuafua i le nofoaga saoloto, o tagata mamanuina fautuaina e toe fausia se tamai potu malolo i le alatele (tuu meafale mo faʻafiafiaga, tele moli ma tusi ma tusi). O le faletusi o se lelei tele le faʻaaogaina o avanoa i lalo o le sitepu. E aoga le matauina o nei metotia uma feagai ma na mo tagata tuusao.

Tafaoga Faapipiiina

E toetoe a le mafai ona tuʻuina atu se atunuʻu fale e aunoa ma se lapoʻa laupapa laupapa. O lenei elemene o le totonu o le potu i totonu o le potu o se foliga atoa, seti le solo ma sitaili i le fogafale muamua. O faʻataʻitaʻiga a le sikuli e talafeagai mo le lua-fale fale mautotogi poʻo fale laʻititi fale, ma le latou fesoasoani e mafai ona sili atu le lelei o le va o fola. E mafai ona o nei mea e mafai ona o starcases e eseese foliga ma tele, e faʻalagolago uma i ou mafaufauga ma manaʻoga o tagata nofoia.

20 sili ona ofoofogia faasitepu (1 vitio)

Fuafuaina fofo (60 Ata)

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Vaega o le faafanua o Aso Nei: Fuaitau, Faʻataʻitaʻiga ma manaia ituaiga fofo

Faitau atili