Faʻafefea ona faʻapipiʻi se palasitika faamalama: mai le fua i luma o le mauga

Anonim

O le taofia o lo tatou taʻavale e faʻalagolago i le galuega saʻo i luga o le puipui puipui, fola ma suli, ae faʻapipiʻi foi mai tulaga maualuga o Windows. Faʻafefea ona faʻapipiʻi se palasitika faʻamalama ma lou lava lima ina ia le avea ma se punavai o le vevela leiloa i le fale, o le a faʻamatala e le tatou tusitusiga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se palasitika faamalama: mai le fua i luma o le mauga

Manuia

E le mafai ona maua i taimi uma faamalama o faamalama tuai o potu sili ona lelei o potu i totonu o le fale po o le fale mautotogi. Palasitika Windows pe a faʻatusatusa ia i latou e leai se tele o vaivaiga. O nei tulaga lelei e aofia ai mea nei:

  • alofagia o le kukusa;
  • maualuga maualuga maualuga stralation;
  • Faapipiiina avanoa (e tutoʻatasi ai le faʻamalama palasitika, e te le tau manaʻomia le iai o ni masini faapitoa).

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se palasitika faamalama: mai le fua i luma o le mauga

Vaega o le mauga

Ina ia faia le faʻapipiʻiina o le palasitika o loʻo poloka ai lava ia, e alagatataulia ia te oe lava i manaʻoga o le au asiasi 23166-99 ma le 30971-02, lea e faʻatonuina ai mataupu o loʻo faʻapipiʻi ai mataupu. Ma manaʻomia foi ona amanaia le tele o mea taua o le a faʻatagaina ai oe e ausia le iʻuga manaʻomia.

Tulaga o galuega ma faʻamalama palasitika o le a e o i le mauga ma ou lava lima, aofia ai:

  • Frockers faamalama;
  • Aveese le poloka tuai
  • SAUNIUNIGA O LE LALI;
  • Faapipiiina o se fou mamanu.

Fono

A maeʻa ona e faʻaaluina ni fua talafeagai, e mafai ona e faʻatonuina se faʻamalama mai le gaosi oloa, le lelei ma le tau o oloa na e faʻamalieina ai. Ae o le tulaga faigata o lenei auala o ni tupuaga: E le nafa le tagata gaosi oloa: talu ai o le a le maua fua e le kamupani faamaufaailoga. Naʻo le tulaga uma o galuega e faʻatino e le matai o le kamupani, e mafai ona e tuʻuina atu tagi pe a le fetaui ma oe. O ia faʻataʻitaʻiga e faia e ala i faʻatonuga taʻitoʻatasi e tusa ma le tele ma foliga o le tatalaina, ma le faʻasolo o le le lelei o le a mafua ai le sili ona lelei, e le mafai ona ofi i le faʻapipiʻi tulafono "fasioti tagata uma le lelei o le palasitika mamanu.

E tatau ona e faʻapipiʻi le poloka e tusa ai ma ni mea manaʻomia, ma amanaia ai ni matata uma. E ui lava e tatau ona aloaʻia, o tagata tomai faʻapitoa a nisi ni faʻailoga e le amanaʻia ai nisi o faʻapipiʻi ina ia sefe ai le taimi ma faʻaititia latou tau tau tupe. Ma e tusa lava pe e te puleaina le atoa faasologa o a latou galuega, o le le iloa ai ni matapogia o le faʻapipiʻi, tusa lava pe na te lesii se mea.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se palasitika faamalama: mai le fua i luma o le mauga

Faasee

Fua o le fuaina o loʻo faia ma pe leai se kuata pe leai se kuata (o le piliki laina, o loʻo tu i fafo o le pa ma le siʻitia i totonu o le amataga).

I le tulaga lona lua, o loʻo faʻatonu e le fausaga tutusa i le umi o le tatalaina o le muamua minus 5 cm pei o le lautele, o lona tau faʻaititia. Mo fufusi, tasi ma le afa-fana avanoa e tu i luga o le faʻataʻitaʻiga o le mamanu (tusa o le tosts - 2 cm) ua totoe. Mo le Windows, o le avanoa o le 3.5 cm.

Tusitusiga i luga o le autu: taʻele taʻele - faʻailoga ma le faʻalavelaveina

O faʻafesoʻotaʻiga ma le kuata e tatau ona fuaina i se vaʻaiga vaapiapi. E tatau ona e faʻaopopo le 3 cm i le lautele parameter, tuʻu le umi le suia.

E mafai ona e faʻatuina ni ata tutusa ma au lava lima ma se suiga i soʻo se itu, e tatau ona amanaia pe a okaina nai uso ma le faamalama 5 cm). O le nofoaga o le faʻamafanafana e aʻafia ai foʻi le lautele o le faamalama o le faʻamalama sill: o lona mamanu e tatau ona tapunia le maa i luga o le ½. E tatau ona manatua o le itu o le vaega o le Windows (2 CM) tatau ona amata i lalo o le faamalama faavae. O le umi o le umi e tatau ona avea ma 8-15 cm.

Fono

A okaina faamalama mai palasitika, aua neʻi galo e faʻatau ai itu.

E ao ona maitauina, o le tele foi o malifa e seasea, o le mea sili lea, o le laʻititi o tapulaʻa na mauaina e avea ma faʻavae. O le curvature o slupe e mafai ona siakiina le faʻaaogaina o se vai. Fuaina o loʻo faia i luga o avanoa uma i le fale. I le maualuga, o faamalama uma e tatau ona tutusa, i le lautele - ese. Filifili se mea laiti.

A fuafua, mafaufau pe o le a lelei le pa o le mafiafia o le mafiafia pe a okafuina le taimi ma faamalama.

Tagata tomai faapitoa ua fautuaina e faia fua o slope pe a uma ona faʻapipiʻi le faʻamalama.

Fono

Afai e te filifili e faʻapipiʻi faamalama ma ou lava lima i le fale tuai, ona sao ai lea o le vaega o malifa atu - e ono liliu atu o le faʻamalama matala e sili atu le tele o le faʻamalama, ma o le mea e totoe ai le faʻamalama motusia; Masalo, e paʻu uma lava i le vaega o le vaega muamua.

A maeʻa ona faia le fuafuaga i le lumanaʻi, e mafai ona e okaina se faʻamalama. O le sui o le tagata filifilia o le a fesoasoani e faʻasaʻo le poloka poloka, filifili lona faʻatulagaina, faʻapipiʻi faiga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se palasitika faamalama: mai le fua i luma o le mauga

Faamalama poloka stateing system

Faʻavasega ni auala se lua e faʻasaʻo le palasitika ma o latou lava lima:

  • ala i le tinoi vaega;
  • Faʻaaogaina o le toe faʻaleleia o le toe tū.

O le filifiliga muamua na sili. Ae a faʻaaoga, o le a tatau ona e aveese ni ato ma tautau uash.

E mafai ona tutoʻatasi le tuufaatasia le faʻamalama poloka faʻaaoga le lua filifiliga. I lea tulaga, o le a le faaleagaina le faalua-glashed Windows, o le a tumau le faamalama o le heromec. Ae a o faʻaauau le galulue ma o latou lava lima, ma le fuaina atoa, o le mamafa o sea sitaili o le a faʻateleina ai, ma e le mafai ona faʻaofi i le tagata.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se palasitika faamalama: mai le fua i luma o le mauga

Galuega sauniuni

O lenei tulaga o galuega e tatau ona faia pe a uma ona momoli le poloka poloka.

Muamua e tatau ona e faamamaina le nofoaga i luma o le faamalama: aveese meaafale, totini, ma le fola o le ufiufi o le polythyne ata.

Laugatasi fausaga ae leʻi faʻapipiʻi i ou lava lima e manaʻomia e sauni ai. Afai e tatau ai, o le faʻaluaina-glashed Windows ave ma aveese le fromming flaps. I le tulaga muamua, sa tulei ai mea uma ma le fesoasoani a chizulige i se u o le strossike, lea na faʻasaʻo ai le tioata, ma nonoa le tioata mai le togavao. O le stroke recess e amata ona faagasolo, ona aveese lea o laina maualalo ma luga o laina.

Fono

Aua nei galo e maka le stikes, ina ia aua le fenumiai ai i le taimi o le faapipiina i luga o le inverse faapipiiina, a leai e mafai ona faia le gaps.

Ina ia faigofie ona alu ese faamalama faaluaina i fafo atu o faamalama mai le faavaa, e tatau ona i ai sina sua. Ina ua uma lena, o elemene uma na ofuina i luga o le puipui i se tulimanu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi e faʻateʻaina le vai vevela

A aveʻesea le faʻaʻaisa o vaʻa, aveese le plug ma encrew o le tagata paie bolts.

Afai o le faʻamalama iunite o loʻo faʻaaogaina i le slossy system, o le pito i luga o le steash e tatalaina i le liliu i luga o le 'au e pei o le faʻatinoina, o le matau ua aveʻese mai le pato maualalo. O le iʻuga, e tumau pea le faʻavaʻa ma le mea e totoe.

Mai totonu o le tino o le lautele o le faʻavaʻa, o le uʻamea na faia e tatau ona faia e pu mo le taula (3 pe sili atu mai itu, 2 - i le pito i luga). Taula o ni mea faʻapipiʻi, le lapoa o le 8-10 mm.

E i ai faʻataʻitaʻiga o Windows o loʻo faia le faʻapipiʻi ma le fesoasoani o le faʻapitoa vaega (taliga). I lea tulaga, o poloka faamalama e le moomia le tautevateva. O mea e aofia ai ma le aofia ai e tatau ona faʻasaʻo i luga o le faʻavaʻa ma le fao.

O faʻamatalaga faʻapitoa e fautuaina ai le faʻaupuga i le tipiina o Aasa, o le a 'alofia ai le faʻavae o le malulu malulu. E faapena foi galuega e faia i le aso ae leʻi faʻapipiʻi faamalama ma ou lima lima.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se palasitika faamalama: mai le fua i luma o le mauga

Sauniuniga o faamalama matala

O le faʻaletonu o le faʻamalama tuai o loʻo faia i le aso o le faʻapipiʻiina o se fou mamanu. Ina ia aveese le faʻavaʻa ma le pusa pusa, e tatau ona latou toʻilalo muamua ma aveese vaega taʻitasi ma le faʻaʻai.

Fono

O nisi taimi o le atigipusa o loʻo uuina fao i le 200, e sili atu le aveʻese muamua, aua neʻi galo ona aveese le faʻamau ma le vevela o le pusa.

E faʻapea foʻi ona fautuaina e tagata atamamai e aveese se vaega o le malifa pe aveese atoa. O le faamalama e tatau ona aveese. O le peritorator ua fufulu ma se sima e suia ai.

Ua maeʻa lena, o le nofoaga i lalo o le lumanaʻi mamanu ua faʻamama ese mai lapisi, pefu ma palapala ma togafitia faʻatasi.

I fale tuai, e tatau ona e faʻatupeina se faʻaopopoina o se isi vaega o le suavai i le nofoaga o le lumanaʻi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se palasitika faamalama: mai le fua i luma o le mauga

Faapipiiina o palasitika faamalama

  1. Tuʻu i luga le pito i lalo o loʻo tatalaina le pa mai le laʻau poʻo se palasitika e sui ai. O le mea e gata ai ua taulaʻi i lalo o pito o le faʻavaʻa ma le nofoaga o mea e leaga ai, o le fata autu. Na latou faʻamauina se faʻavaʻa poʻo se faʻamalama atoa. O le ata atoa o le a tumau pea i pa poʻo le mea e suia.
  2. Kolyshka faamalama e faʻapipiʻi i itu o le tatalaina, o loʻo latalata i le pito i luga o le pa ma le faʻamalama poloka. Ole vaega ole vai siaki le tulaga o le faʻamalama o le faʻamalama, o lona maualuga e faʻasino i isi faamalama. Ma le isi, e mafai ona ogatasi le poloka ma le fesoasoani i le suia. Agai i luma, o le faamalama e tatau ona fesoʻotaʻi ma paota.
  3. Taula le saito e ala i le faavaa. Mo lenei faʻaaogaina o se peʻo. Muamua, e manaʻomia le faʻapipiʻi le pito i lalo mai itu e lua. E le atoatoa le tauto. Toe siaki le itu i le poloka o le poloka. Ona fai lea o pu i le pito i luga ma lalo o le vaega o le faavaa. I tua, siaki le sao o le mamanu, mulimuli ane o le taula ua faʻamalosia atoa, ae le tele e 'alo ese ai le togalaʻau o le faʻavaʻa.
  4. Afai e iai ni faʻavasegaina faʻapitoa (papatusi i le ituaiga o taliga ma pu mo pou mo taulaina) e tatau ona faia mea nei: faʻalauiloaina le pu i le itu o le tino, gagau le pu mo le taula. I le taimi muamua, o le vaega pito i lalo ua mautu, ona o le pito i luga ma le ogatotonu. O le ata tulaga e tatau ona siaki i tulaga taitasi.
  5. E tatau ona faʻaofi le vaipuʻu le vai i totonu o le togatofa o loʻo i ai i le pito i fafo o le faʻamalama poloka. Ma le isi, o loo sasaaina e ala i le magalaau o le talafa. E i ai ni faʻataʻitaʻiga o Windows o loʻo faʻamautu ai le vai o le vai ma le fao i le faʻavaʻa o le faʻamalama poloka.

Mataupu i luga o le autu: faavae mai le fbs poloka ma o latou lava lima

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se palasitika faamalama: mai le fua i luma o le mauga

Fausia faamalama

O lenei faiga e toe fai mai ai le faʻamalama o le auala e tasi na o le faʻasologa o le faʻasologa. Muamua, o afifi ua faʻaofiina, lea, o loʻo taofia ai e le latou numera o le perroke (pito i luga, latou, itu). Ruber Hammer o le a fesoasoani Sup le stroke seia tu. A maeʻa lena, e tatau ona e faʻapipiʻi foloa vae, ua latou siaki mo masani gaioiga. A o le tatalaina, o le fulafula sash e le tatau ona le mafai ona gaoioi. Ona tapuni ai lea o le faamalama.

O le va i le va o le itu i luga ma le poloka faatumuina o le amam. Ina ia puipuia, fausia se papupuni vai i itu uma e lua. Mai i totonu i le faʻavaʻa i le itu o itu ma le pito i luga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le hydrautic ma le alavai - o le pepa faʻapipiʻi ua tumu i mea uma -Saston aream, o loʻo susu foi pe a uma ona susu pe a uma ona faʻaogaina e faʻaleleia atili ai le polypazing). I le pito i fafo o loʻo i le atoa o le tino, o le poloka o loʻo taofia ai le susu-puipuia, vaprator, efuta e sili ona lelei. Afai e le faia lenei mea, o le taʻutaʻua a le potopotoga, o loʻo feagai pea ma le le lelei o le siosiomaga, o le a le toe amata ona pa'ū.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se palasitika faamalama: mai le fua i luma o le mauga

Faapipiiina o le faamalama sill

O le faʻamalama e tatau ona tipiina i ai ina ia alu i le faʻamalama matala seʻi faʻatumauina i totonu o le talaaga. O le mamanu e tatau ona puʻeina se puipui i le 5-10 cm. O le faamalama e tutusa ma le fesoasoani o pine o pine, o le avanoa i lalo o le tau pe sasaa i ai ma le lartar o le sima.

O le faʻamalama ua faʻasaʻo i luga o le faʻaofuina o le tagata faʻaʻaisa, o loʻo faʻaliliina mai i totonu o le poloka.

A maeʻa ona faʻaaogaina le fesili, pe faʻapefea ona faʻapipiʻi faamalama palasitika ma ou lava lima, e mafai ona e faigofie faia oe lava. Aua nei galo lena pe a maeʻa le ki luga o le faʻamalama poloka, e tatau ona e faʻatali i le aso e faʻamalosia ai le sala, e sili ona faʻatatauina ai, o le a sili ona e faʻaumatia.

Afai e te filifili e le o lamatiaga ma dredrust faʻapipiʻi tagata faʻapitoa, filifili ni matai e te talitonuina.

Faitau atili