Faʻafefea ona o le Mauga o Picars mo Cutsin: Fomai Manatu

Anonim

Taitasi tamaitai e tatau ona fatuina se siosiomaga paie ma le mafanafana i le fale po o le fale, e masani ai, e masani ona faʻalagolago i mea laiti. I le taimi muamua, o tagata atamamai ma mea laiti faʻapitoa e le faia se sao tele, ae auiliili ia, o le faʻataʻitaʻiga lea e sili atu lona mafanafana nai lo le pele. O le mea e tasi e faʻatatau i le piopio mo pupuni e tuʻuina atu le poto i le teuteuina o le faʻamalama.

Faʻafefea ona o le Mauga o Picars mo Cutsin: Fomai Manatu

O mea e le aulelei na faia i mea muamua na faia ai ni mea taua i aso nei ma foliga manaia i totonu o fale nofomau.

Mafaufau i ituaiga o piki ma o le a taumafai e tali se fesili taua, pe faʻapefea ona faia ni piʻomia mo pupuni oe lava, e masani ona tupu i le taimi e tupu ai le faʻamalama.

Faamoemoega piki

Piki o se mamanu e lagolagoina le tagata faipule i se tulaga patino. Faatasi ai ma lenei elemene, e mafai ona e tuʻuina atu se simple Green i le pupuni, e aunoa ma le faʻatagaina o le pupuni e tautau ai i se tulaga saoloto. O le fesoasoani e faamaea ai le manino, muamua-mafaufau-i fafo foliga o le faamalama ma e suia ai le ituaiga potu.

O le mafuaʻaga o tofiga e leʻi gata faiga e teuteu, ae sa aoga foi. Tautau masani Faasaoina o Matafaga, pe a manaʻomia, pe a matala, a o le a mafai ona aofia ai ma oe i totonu o le potu umi.

Faapipiiina piopio mo pupuni

Faʻafefea ona o le Mauga o Picars mo Cutsin: Fomai Manatu

O mea teuteu teuteu e aofia ai le eseese foliga ma mamanuina. Alu mai fafie poʻo uʻamea.

Tele pe a faʻatau piki o loʻo feagai ma le faʻafitauli o le latou faʻapipiʻi. Faʻafefea ma o fea e faʻapipiʻi ai le pipi mo pupuni?

Ole mea moni, o nei elemene o loʻo faʻapipiʻi i le puipui i le tusa o le aotelega o le tulaga, ona faia lea o le taulaga i le auala manaʻo ma faʻapipiʻi i Picart. Ae o foliga lava o le faʻapipiʻi faʻalagolago i luga o le ituaiga o le umiaina o tagata.

Mataupu i luga o le autu: Togafitiga o le ogatasi o puipui e alatoto

E mafai ona e faʻatau pe faia ia te oe lava-teps i le ituaiga lauulu, o loʻo faʻapipiʻiina faʻapitoa i le saoasaoa.

O taimi e mafai ai ona faʻamalosia ai ni uʻamea faʻapitoa foi i uʻamea faʻapitoa o susu, ua valaʻauina o latou. O mea e mafai ona maua ai se isi foliga ma faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaipanoa poʻo se manoa palasitika, e mafai ona faʻamalosia i totonu o mamanuina o mamanu.

O tagata e faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i le puipui pe a uma ona faʻapipiʻi ma tapuni le pupuni.

O le uamea na togi e faʻaaoga i le puipui, o le parter ua teuteuina ma o le maualuga maualuga o le hook fusi e fuafuaina. Tele lava taimi, o le sili sili ona lelei maualuga o le mamao o le 1/3 o le foloa ma 15 cm mai le pito i fafo o pupuni.

Pipi e faia oe lava

Faʻafefea ona o le Mauga o Picars mo Cutsin: Fomai Manatu

Mamanuina o picks mo pupuni.

Fai le piki mo le ie puipui e mafai na o ia mai le uo teine. Mo lenei, soʻo se ie, e lelei ai la latou ie, o faʻailoga matagofie, filifili, lipine, fugalaʻau, o meataʻalo, fusi, asc.

O mea e te faia i le ie e sili ona lauiloa, e mafai ona latou suʻiina i le 15 minute i latou lava pe faʻatau atu e le tatau i totonu o le faleoloa.

Mo mea faapena, e mafai ona e faʻaaogaina eseʻese ie: flax, cotton, denim. E le talafeagai le ie laeiga matagofie, mo se faataʻitaʻiga, le Jacquānd poʻo le vela.

Mo le malamalama o ie, Silk poʻo le chiffton, o le cotton o lo o faʻaaoga tatau.

Faigofie le ie mai ai le pule o loʻo suʻisuvae, o le leotele e tatau ona muamua. Afai o le Poloaia o le tasi-Photon, o le fesoasoani e tatau ona i ai ma se mamanu na tuʻufaʻatasia ma le ie puipui.

Afai e te faʻaogaina le malamalama, osofaʻiga fabs, ona le tatau lea ona e faia ni faʻailoga umi pe lautele. O le a latou foliga le agavaa i tua atu o pupuni o pupuni. O le teuteuina o le Windows o le mafiafia o le mafiafia o le mamafa o loʻo faʻapipiʻiina e ni mea sili ona lelei mai se foliga tutusa i luga.

Uluai manatu mo pupuni

O nisi taimi e oʻo lava i manatu e sili ona le masani ai ma le manaia pe a maeʻa ai lo latou iʻuga e maua ai le iʻuga lelei.

Faʻafefea ona o le Mauga o Picars mo Cutsin: Fomai Manatu

Plure meataʻalo - O le pipili sili ona piki mo pupuni i totonu o le vasega pepe. Ina ia tumau le au meataʻalo i le meataʻalo i le tulaga o le fesoʻotaʻiga, latou te tumau i Magnets, velcro poʻo faʻamau mo lavalava.

  1. Bet Nelt Seasonal. O fusipaʻu o le paʻu e fetaui lelei ma le itu o loʻo i ai nei, pe a fai e te pikiina le lanu ma le tino. Black Belt e talafeagai mo se potu i se uliuli ma paepae valevale po o le sitaili maualuga-tech.
  2. Vaivai meataalo teuteu. O le meataalo malu o se tamaʻi laʻititi mafai foʻi o se lelei sili piki, aemaise mo le vasega pepe. O loʻo faʻapipiʻi le meataalo i le puipui, ma na faʻaputuina ai e le laʻau faʻamau e le Parter. Ina ia tumau le lima o meataʻalo i le mea e te fesoʻotaʻi ai, e mafai ona e faʻapipiʻiina se uʻamea faʻapipiʻi poʻo maneta ia i latou.
  3. Umukuka. Ua faaopopoina le uʻamea ma sipuni i tulaga o le tofiaina faʻatonutonu, aofia ai ma le mamanu o le Porter. Kuka mai se pu o le pu, mo se faʻataʻitaʻiga, e lelei lava mo se umukuka poʻo le potu malolo i se tulaga le masani ai.
  4. O le Vintage Intaira e mafai ona faʻamamafaina atu ma se fesoasoani mo pupuni e faia i le Burlap ma le Dorsor of Returs ma isi oloa taua.
  5. O le potu malolo, o le buodor poʻo le potu moe o le a teuteuina ie puipui ma filifili, ki poʻo mea pueata.
  6. Node faia o le manifinifi rope poʻo le macrame - mediaterranean poʻo le sami sitaili.
  7. E mafai ona aoina se Porter ma le utupoto o Rafji. O le Rafonia ia le itiiti ifo i le 50 cm umi o loʻo nonoa i le tagata o loʻo umiaina, ona piki lea i luga le saoasaoa ma teuteuina i se ata ata.

Mataupu i luga o le autu: filifilia se sikulukalaiva: ituaiga ma uiga

Piki mai le komepiuta disk

E mautinoa e iai tagata uma e le aoga CD e pepelo le paie, ma togi sese. E mafai ona faʻaaoga e fai ai le pikiina o piki. Mo o latou gaosiga, o le a e manaʻomia: lua tisiki, satin lipine, o elefane o vaega (ofu, fugalaʻau, fulufulu mataina)

  • Mai le disk e te manaʻomia e faia ai se mama ma se lautele o le 3 cm, le mea na tipiina ai le autu;
  • Matou te ave le satin Ribbon ma le tasi pito i luga o le 'au i le disk. Amata afifi ma le faaeteete le mama, o le fea pito i tua;
  • A faʻapipiʻi atoatoa le disc, e mafai ona teuteuina i lou pule. E mafai e le ausa ona ulu atu i ni nai lanu ma lapoʻa, fulu, o fugalaʻau lavalava, sunws rhinestones, ma isi
  • O le taimi mulimuli o le sailiga o laau, mo se faʻataʻitaʻiga, latou te mafaia mo sushi, e faʻapipiʻi i totonu o le mama, afifi le siata ma ua le toe faʻamili.

O le iʻuga, e le masani ai ona iai se fesoasoani, e leʻo mafai ona pei o lou aiga ma uo ma aʻu uo ma uo. O ia piki mo le pupuni e le manaʻomia ona faʻaloaloa pe faʻaseʻe i le puipui. Afai e le masani ai au pupuni, o le fesoasoani mai tisiki e talafeagai mo i latou.

E aoga le manatuaina o le piki e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le aufaiti ma le sitaili masani. O le faʻamalieina e mafai ona faʻaalia e le tutusa o sitaili, lanu, lanu poʻo mea. E manaʻomia le tu malosi o le fesoasoani i luga o luga o luga o le mea faigata ma ua masani ona iai. I le teuteuina o le faamalama o le Poloaina - o le sili ona taua o elemene, ma mea e tatau ona faalavelaveina.

E te manaʻo e sui le totonu, ae e leai se avanoa e suia ai le meafale poʻo ie puipui? Taumafai naʻo le faʻaleleia o le faʻamalama o le faʻamalama ma ni pipi e fetaui ma pupuni. O le a suia le lotoifale, o le a mauaina ni nota fou, malumalu fou, ma o le potu o le a liua.

O le sili ona aoga e mafai ona ausia pe a fai o nei "cozy" trivia faia oe lava. Lima e maua ai ni mea o le olaga ma le faigata.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faʻapipiʻi papala i luga o puipui ma le taualuga

Faitau atili