Faʻafefea ona togi se tamai mamoe # suauʻu ma ou lava lima

Anonim

Lamreensmen Fin e faasino i le ituaiga o tamai mamoe tutotonuquin. O le matagofie lea o le aoga o le paʻu o le sosolo o le vaivai o le vaivai, i totonu o le faitotoʻa o fafine o loʻo tatalaina o tamaʻitaʻi 'fan poʻo le sami-o le sami.

Faʻafefea ona togi se tamai mamoe # suauʻu ma ou lava lima

O le Loambonen "Fan" foliga tutusa ma tamaitai faʻaalia 'fan poʻo le perl paʻu.

O le mea lea, o isi taimi i tusitusiga e mafai ona e fetaui ai le igoa o se atigi.

Faʻafefea ona fuafuaina le gaʻo taumafa i luga o le fanafanua "fiafia"?

E tele auala eseese e fuafua ai le mea mo le gaosiga o lenei mea teuteu:

  1. Ma le maea.
  2. Laulau.
  3. Polokalama komipiuta.

Ia tatou ala i luga o le 2nd metotia.

Faʻafefea ona togi se tamai mamoe # suauʻu ma ou lava lima

Polokalame Fuafuaina o Mea mo Skyrequin "SER".

O le fuafuaina o le maea ua faʻaititia i le mea moni o le tasi o lona iʻuga o loʻo taofia i luga o ie pupuni poʻo se nofoaafi, ma le isi o loʻo masii atu i se tasi o le lumanaʻi. Faʻatosina i luga ma lalo ifo o le maea, 'ausia manatu manaʻomia i le afC, ia o loʻo i ai, tautau mai le alatele. 2 Aofaiga Fua:

  • Hay H o le mamao mai le togalaau i le itu pito i lalo o le apu na fausia e le maea;
  • O le umi o le maea lava ia mai le tasi itu, lea e faʻapipiʻi ai i le aveʻei, i le isi.

O lenei umi e faʻatumauina ma faʻamauina. I le lumanaʻi, o le a tolopoina i luga o le ata faʻapea o le umi o le tamai mamoe. O le maualuga h o le a ia fuafuaina le lautele o mea o le a manaʻomia i luga o le suisui o le oloa. O le suʻi o se tamai mamoe, e oso i ou lava lima, e te manaʻomia se isi fasi ie mo le laupapa, ia e faʻamautu ai se pusa pupuni.

O lona umi o le a fuafuaina i le faiga o le taimi nei, ma o le lautele e faʻalagolago i le lautele o le fili mo outou ie pupuni.

Faʻafefea ona togi se tamai mamoe # suauʻu ma ou lava lima

Stimeme mamanu pamrequiin "fer".

O le mea lea, ia fauina muamua le mamanu:

  1. I luga o pepa, tolopoina le laina faalava, o le umi e tutusa ma l - o le umi o le maea.
  2. Vertically tolopo le tau o le h - o le maualuga o le arc.
  3. Afafine tafafao faaleaiga. O lona maualuga o loʻo faʻailoa mai ai le aofaʻi o se pasu i luga o le tamai mamoe, ae e manaʻomia teisi atu, i se laina mo le gaosiga o le oloa.
  4. Mo le lava lona lava lelei, i le taimi o le felafolafoaʻiga, e tatau i le laupapa ona avea le mamanu o le trapezooid: tolopo le pito i luga o le faʻasologa mo le ogatotonu o le itu ma le pito i lalo o tulimanu o le tafatafa. Pito i luga (valea) tulimanu o le trapezoid taamilo.
  5. O lenei ua tatau lava ona fua le umi o le pala paga ma, tusa ai ma se tagata pupuni. O le fua o loʻo faia e le taulaga o le t-auala lipine mai le itu tauagavale o le osofaʻiga i luga o le pito i luga o le galuega o loʻo fausia.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaʻei le pepa puipui i tulimanu, pe a fai latou te le masani ai

Faʻafefea ona togi se tamai mamoe # suauʻu ma ou lava lima

Laulau mo le fausiaina o se tamai mamoe Heirequin tusia ".

Ina ia fuafua le fuafuaga, o lenei taua mulimuli ua ave - o lona umi ma le 2 lautele o le omea oi ai nei bodid ma le 2 cm i le alauni faatagaina. Mo le tulaga vaapiapi brad braid, o le lautele o le fuafuaga o le 6 cm.

E faigofie le isi auala. Ina ia fuafua le tisu, e tatau ona e mauaina le tamaʻi mamoe manaʻomia i le laulau (lautele i le maeʻa o le pepa) ma le paʻu loloto (maualuga i le faʻaiuga o le pepa).

I le vaʻai atu o le faʻapopoleina ma le faʻaupuga o le aoga o se tau e faʻailoa ai le umi o le ie puipui mo le oloa. E manaʻomia le amanaia na o alauni ma ie i luga o le pa.

Faʻafefea ona suʻe se tamaʻi mamoe

Mo le faia o le a manaomia:

Faʻafefea ona togi se tamai mamoe # suauʻu ma ou lava lima

O le ae manaʻomia se ie puipui faʻavae e faʻavae i luga o le fuafuaina faʻamaumauga ma le alauni.

  1. Ie puipui o le ie e tusa ai ma le fuafuaina o faʻamaumauga, e amanaia manatu uma ma le taumafaina i luga o le pa.
  2. Cumenin Brady i le umi e tutusa ma le fua faatatau pito i luga laina.
  3. Poʻoleʻe, seleulu.
  4. Masini suisui.

1 laa. E ala i le mamanu, nofoaga ma tipiina le auiliiliga o le tamai mamoe # O le pito i lalo o le trapezium e tagofia le fai meaʻai pe punou, pe a tatau ai.

2 laa. Vavae ese se pa:

  1. Tapena le fasi pepa o le lautele ma le umi e tutusa ma taunuuga o fua faatatau ma fuafua i luga.
  2. Gagau luga o foliga, ma autafa. Tulei tipi i lalo ma puao felelei.
  3. O pito o loʻo faʻagaioia (silia o le sili atu poʻo le sitaia o le snam "zigzag") pe a fai o le ie e taʻalo.
  4. Togi ma flash itu vaega i le tasi itu, o le a manatu e le aoga.
  5. Latalata i le lakapi laina (pito i luga o le laupapa), o loʻo ufitia i se lipine i lona pito i luga, tuʻu le pito i lalo.

3 laa. Ogatasi o le pito i lalo o le au puipui ma le pito i lalo o le tamai mamoe. Fetaui poʻo lau e le pine ma le tapota vertas foliga itu i totonu o le laina, o loʻo faʻaalia le lanumeamata i le Ata tasi. Fesootai masini masini i se mamao o le 1-2 mm mai le pito o le ie pupuni na o auiliiliga o le ie. Le faiʻai lava ia e le tatau ona faʻaaogaina.

Tusitusiga i luga o le autu: fugalaʻau i fagu: Faʻatonuga +100 ata o le le masani ai mamanu

4 laa O pito o le auala na mauaina o le a faʻavae i totonu o se faʻailogaina o komipiuta, o loʻo tutusa ma tuʻufaʻatasia. Liligi le laina i le pito o le fili. O lea o vaega uma sa i totonu o le oloa.

5 laa. Toso ni maea, faʻaputuputu fafie i le ogatotonu o le tamai mamoe, ua ausia le umi umi o le o eAves. E taua tele le vaega lamolemole o le pito i luga o le vest (tauau) i autafa o le papeta na tutusa ma le loloto o le uafu).

Ua toe teena le laʻau laʻau laʻau, ia masani ai o ie uma, ma tautau foʻi i le mea e fuafuaina mo ia. Ina ia faʻaopopoina ma teuteu le siata i lau fiafia: O isi elemene o ie, pulumu, pishes, ma isi

Faitau atili