Faʻafefea ona togi lelei ie puipui o oe: Master vasega

Anonim

E masani lava, ina ua fauina e se tagata le fale o ana miti, o le faʻaaogaina o le fale mautotogi o loʻo le lava se ituaiga o rasinin rasin. O le ulu o le a tuʻuina saʻo atu i luga o pupuni. E faigofie ona faʻamamafa ie pupuni i fafo atu o le faʻamalama pe fai ni faʻalavelave i le isi potu. Ma afai e te faaaog ¯ a e tatau ona faia se fiafiaga a latou tagata pupuni. E talitonu o ia e faigata o ia e tanu mafanapu i totonu, ae o le a tatou faʻaalia e leai. O le mea moni, avea o le mamanu ma atigi atigipusa e le faigata tele, e pei o le.

Faʻafefea ona togi lelei ie puipui o oe: Master vasega

Faamalama ma pupuni

Fuafua le ituaiga o pupuni

A o le i tuʻuina atu i le suauʻu e te manaʻomia e fuafua ai le ituaiga. E Tele, Ae E Lē Tele Ona Faanaunauga:

  • Austrian;
  • Italia.

Faʻafefea ona togi lelei ie puipui o oe: Master vasega

O le Austrin o loʻo alu i le fale puipui, ma mama ma fusi faʻamau o loʻo fai o lavalava ma totonu ina ia le mafai. E le gata i lea, faafetai i lenei fofo, e faigofie lava ona latou faʻasaʻo i luga o soʻo se maualuga poʻo le aoina o vaega taʻitasi o le lima. O le ata o pupuni faigofie na faia i le Italia faiga o se sili fofo mo tamaiti po o tamai umukuka. E i ai la latou ie lamolemole, e fusifusifa atu i le apu i Eaves o Eaves. I se faʻaopopoga, o ia puʻe puipuia e sologa lelei e faʻaaoga nai lo le tulei.

Sulu lelei pupuni lelei na sili atu ona lelei mulimuli ane i se faigofie tipi, e le tatau ona avea ma se faigata lomiga vave. Afai o le muamua lenei galuega, muamua e sili le taumafai e fai ni ie puipui mo se summuni, ma se faʻamalama vave e aunoa ma le poto ma le poto, o le a faigofie ona aʻoaʻo ai line. Afai o loʻo faʻapipiʻi le lima, e mafai ona e faia ni ie faʻamalosi tino mo le umukuka mai le umukuka mai ofu. E ui lava, e tutusa lava ma mea elemene, ae latou te vaʻai i le fale ma i latou.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga filo ma Tulles - Faʻafefea ona fai se tuʻufaʻatasiga?

Faʻafefea ona togi lelei ie puipui o oe: Master vasega

Matou te fuafuaina i lanu ma lapoa

Ina ua maeʻa le style tagata filifilia manaʻomia e filifili ai le lanu talafeagai ma aveese le lapoʻa. E mafai ona faʻatasia puipuiga ma lanu eseese, e faʻamoemoe i le potu ma le lanu o puipui. O le Hue of the Wildinan e mafai ona tele suia le malamalama o le potu: Mai le pogisa tele e fai ai se moli ma vice. I ni potu seitiiti, e sili le mama lanu o ie, ona sili lea lea o le potu o le potu lea. Ma afai e te filifilia se tisu uliuli, e mafai ona e faia le potu sili atu le toʻa ma le toʻafilemu.

A manaʻomia le ie lelei i le potu malolo, e mafai ona e filifilia pupuni ma se mamanu, ae afai e te aumaia mo le umukuka, ona e manaʻomia lea o le faia. O le mafuaʻaga o le tusi tusia e tatau ona filifilia e le mautonu ina ia e le tosina mai ai le faʻalogo, a leai o tagata o le a faʻalavelaveina pea. A e manaʻomia se laupepa i se laupepa, penitala ma ata.

Faʻafefea ona togi lelei ie puipui o oe: Master vasega

I luga o le ata e tatau ona e matauina se fua:

  • Umi;
  • Faamalama, maualuga ma le lautele;
  • Faitaaga umi;
  • Umi mai le mauga i le pito.

A uma, o le a naʻo loʻu alu e vaʻai i le potu ma vaʻai pe faʻapefea ona tuʻufaʻatasia mea ma totonu o le potu - pe o le a alu lea i le isi tulaga.

Faʻafefea ona togi lelei ie puipui o oe: Master vasega

Ie

Muamua le fabrics fobrics fuafuaina

O le aveina o fua i fafo e tatau ona faatatau i ie. O le umi mulimuli o le ie puipui ua filifilia seia oo i le faamalama pe i le fola e faʻalagolago i le mataupu faʻapitoa. Talu ai o tatou manaʻomia le tolopoina o le umi mulimuli i luga o le tisu, ona e manaʻomia lea ona e faia ma le faaeteete ma lelei.

A matou suti le umukuka, sa le tatau ona faagaloina puipui faigofie e uiga i ala i alalaupa i luga o ie, matou te tuua le 10 cm i lalo ifo ma luga atu, ina ia e manaia tele ma luga atu, ina ia e iai ni fasi matagofie na tuua.

Afai tatou te mananaʻo i le teuina o le teuina, o le umi o le oave e tatau ona faʻateleina e 1.5. Ma le 6 cm i itu uma mo le Soam. Afai e manaʻomia le ie puipui ma le ogaoga o ata leaga, ona faʻatele le umi o le CARnices e lua. A fuafua e taua le tatau ona amanaia o le tutusa o le lapisi i totonu o le lautele.

Mataupu i luga o le autu: Pa puipui ma Tulis

Faʻafefea ona togi lelei ie puipui o oe: Master vasega

Sauniuniga mo le manino

O lea, o le sauniuniga ua toe faʻaleleia, e faʻasolosolo foʻi ile faʻamaʻi o le ie, e mafai foi ona e filifilia le au teuteu. I le faʻaiuga suʻisuʻi, tatou te manaʻomia ni mea faigaluega:

  1. Laina;
  2. Seleulu;
  3. Masini suisui ole eletise;
  4. Filo;
  5. Uʻamea ma le faʻamalosi tino.

Matou te amataina i le mea moni matou te tuʻu le faiga o le laupapa ma faʻaalia le vevela i luga o le uʻamea e tusa ai ma le tisu ituaiga. Ma i luga o se fasi ie e te manaʻomia e siaki pe faʻafefea ona faʻasolo le masini ma fetuʻunaʻi le ala o le masini. I mea uma, e mafai ona e togiina ie matagofie pupuni, ae o le laina eletise o le a faapopoleina ai le taunuuga. O feteʻenaʻiga o filo ma le mafiafia o le faʻamoemoega ua fetuʻunaʻi, e filifilia le tagata mulimuli e faʻavae i luga o le fale mafiafia. O lea ua tumau lava le faigofie ona pupuni i ou lima lima.

Faʻafefea ona togi lelei ie puipui o oe: Master vasega

Motu o le pupuni

Muamua lava, faigofie pupuni mo le umukuka e tatau ona taumafai umi. Afai o lenei mea, e tatau ona manatua e sau le tipi faasaga i le mamanu pe oai foi, i luga o laina o liua. Afai o le mata faʻataʻitaʻi pupuni ma suʻi pupuni pupuni e faigata, ona mafai ai lea ona e faia se faʻailoga ma le pou.

Faʻatasi ai ma le mataupu sili atu mai le itu, o loʻo tipiina ma le suʻisuʻi pupuni mo amataga e sili atu ona faigofie. Faatasi ai ma latou uma, fuaina le alauni o le tolu Sesinitimeters ma le tele o le umi o le faʻasaʻoina o le suʻisuʻi. Ua tatou amata, ina ia talafeagai le faʻatulagaina o le masini. E fautuaina le faia o le tagata suʻesuʻe i luga o le pito i luga o le itu uma 5 mm, e le tatau ona e auai. I le gasologa o le mea moni, aua neʻi galo e tosoina pine.

Faʻafefea ona togi lelei ie puipui o oe: Master vasega

O fea o loʻo mafai ona e faʻaalu i luga o le uʻamea i luga o le uʻamea ma se laupapa laupapa, ona faʻamalieina ai lea o le ie. I lea taimi, e tatau ona faia lenei suisui, e te uma lava, o le a lava le masini faigofie e leai se ie i le taimi o faʻagaioiga, ma e te le manaʻomia e mimilo. Faatasi ai ma le fesoasoani a se masani mafolafola laʻau, e mafai ona e toso le laina i le laina ma le ie o le a le ausia. Matou te toe faia le auala tutusa ma le pito i lalo ma le pito i luga o le ulutala o le ulutala, ma le eseʻesega o le lautele o le a le itiiti ifo i le 5 cm. O le pito i lalo e sili atu ona o le faʻaluaina o le mea e mafai ona faia ma le faʻaluaina le faʻaluaina ina ia le sili atu o le i lalo o le itu. E pei ona e vaʻai, o le pupuni e le faigata tele, o le mea autu o le mafaufau i le taunuuga faʻaiʻu.

Tusitusiga i luga o le autu: moega ma ie lino pusa. Ata tusi

Vaʻai vitio ata

I tafatafa o le pito i luga o le tapoleni. Toe fai se togafiti ma se punou. Matou te vaʻavaʻai i: Afai o le 'upega tafaʻilagi o le a tuʻuina atu i luga o le lipine poʻo manoa, e le mafai ona e tusia, ae le mafai ona tusia, ae le mafai ona tusia. O ia gaosiga o le a sefe ai le taimi ma filo. A e a faapea o le isi mea o le isi, e le masani ai, ona sili ai lea o le toe faia o le galuega lava e tasi pei o le pito i lalo.

Faʻafefea ona togi lelei ie puipui o oe: Master vasega

A maeʻa ona toe taumafai e taumafai i le taunuʻuga o le tapota ma le faigofie ie puipui ua sauni e faʻaaogaina.

Faitau atili