Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

Anonim

Na ou manaʻo e faʻaputuputu aʻu lava o aʻu failauga mulimuli i le olaga. Aoina ma le toʻafilemu. Ma na ou faia aʻu lava le sini autu - e le o lafoga, aua le faʻataʻitaʻi, o lea na ou faʻaaogaina le faʻatuatuaina, faʻamaonia fofo, le taumafai e oso i luga o le ulu.

O le a le mea na tupu i ou luma i le ata:

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

Dynamics

Sili atu o le aʻafia uma o le leo o le ua le lava, ae le o se amplifire e tusa ai ma leo leo. E mautinoa lava o le malosi. Ma na amata ona ou fauina le au failauga mai le sailiga mo le "sili" failauga. Imo. Na ou filifilia se taimi umi, faalogo ma taofi i luga o le lautele o sui o Vifoon B200.

O lenei failauga e tasi o loʻo taʻalo i le laina atoa mai le 57 i le 18,000 HZ. (Mai le 40 hz ma faamama). O lona uiga, e aoga mo le tolu. Ma e lelei lenei mea, aua ou te le tau mafaufau e uiga i le kolosi ma le faamaopoopoina o failauga. Le maualalo le alualu i luma. O lenei failauga e i ai le ~ 10 taimi sili atu le mafaufau nai lo le s90 Soviet koluma. O lona uiga, e lava o ia 3 w mana e tagi ai e pei o le S90 S90 S90 S90 koluma i le 30 watts. E uiga i le leo ou te le lafoina ai oe, aua e faʻavae uma, ae na ou pikiina vai faʻapipiʻi.

E le tupu lelei i soo se mea. Manumalo i se tasi, matou te leiloa i le isi. O le paga o ia failauga e manaʻomia ai le 150 litter pusa mo galuega atoa. O le tele lea o le taele.

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

Leo

O le faitauina o isi fonotaga e uiga i le tulaga lamatia o le tuʻufaʻatasia o leo leo, na ou faʻatauina se totogi fou fou. O le fatufatuga x-afi leo leo, sili atu mo tupe. Na sau o ia i le fale, ua liliu, e le maofa ma le fiafia ai. Na leaga le leo ma lautele e fai si nai lo le fausiaina o le leo. I se aso mulimuli ane, sa ou iloa uma galuega a le "alualu i luma" o le leo, ia i le leo pepa nofoaga, na o le malepelepe. Faʻamuta vave. Tofotofoga le Polokalama a le Tulafono Tau Saua le Aʻoga a le Tulafono Tausiga O lenei ituaiga ata e pei ona fausia ai.

Mataupu i luga o le autu: O mea fou o le olaga tuai: Manatu o le teuteuina o nofoa, ofutino ma lavalava

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

E te iloa tele loʻu fiafia ina ua ou feiloai i le polokalame Regana. Na amata ona ou fuaina mea o lenei polokalame e mafaia fua ma e le mafai ona fuaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻaletonu na faia i totonu o le leo e pei o le eletise a Saina. Poʻo le faʻaletonu na faia i totonu o le leo o le eletise eletise.

Ma toe tasi, e siaki ai ni mea le aoga, na ou susunuina le totogi malu. Ona ou faʻatauina lea o se tau taugata o le EU Juli @, ae sa leai foi se faʻaaliga taua mai ia te ia.

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

Faaiuga: O fausia-i leo e lelei.

Eletise

O se ammlifirier, na ou filifilia le lm3886 chip. O le sili lea o le faʻafitauli o le taimi e te maua ai le fiafia i luga o le tulivae. O le chip ma le amplifier ia lava na ou siakiina le polokalame RMAA. O lenei chip o se faʻatonuga o le sili atu ma le sili atu le umi nai lo le hi-fi tulaga manaʻomia. O lona le mautonu o le 100 taimi e itiiti ifo nai lo le mafai ona e faʻalogo i loʻu taliga.

O nisi o le a le fiafia i ai o le lelei amlifiers e taugofie nai lo le $ 10,000 e leai! Ae o loʻo e talanoa e uiga i le masini ma selau o foliga ma poloka. O lea ou te talanoa e na o le pau le poloka na o le faateleina o le malosi i le taimi nei 100 taimi.

O nisi Fans e faʻavae i luga o lenei chip faia Amplifiers ma 0.0002% o le faʻaleagaina.

Na ou aoina le uluaʻi faʻamatalaga o le amepaiier i luga o le laupapa faʻataʻitaʻi. Ole mea lea na mafai ai ona faʻaleleia le ampelifier (suia aitema, suia le polokalame, uaea ma fuaina mea uma i rmaa). Ona ou faia ai lea o se masani masani Customer Circat Corport (Lotu), ae o le lelei o le amplifier e le i suia mai lea, ua siaki ai Rmaa.

Faaiuga: O le fasimauga o totogifuapauina e le leaga.

I le avea ai ma le laʻei, sa ou faʻaaogaina le malulu mai le gaosi (e aunoa ma se tagata fiafia). O le amplifirier o le a faagaoioia e le sili atu nai lo le 5 watts. I le malosi sili, e amata ona maʻe lona failauga, ma e tiga le taliga. Ae tusa foʻi pe a faʻapea foi le Amplifor, e le malepe. O le tausiga puipuia puipuiga malu ua fausia i le auala pou ua na o le toesea mai. Peitai e leʻi taʻua lava lenei mea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le maosia i meaafale i le fale

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

Chema, Komiti Faʻafoe. Ou te faatoese atu, o le sili sili ona lelei e le faasao.

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

Faiaoga

A o se mea o le mataupu, sa ou filifilia se 16 mm chipboard. MDF tau 4 taimi sili taugata, ae leai se aoga. Na mafai ona ave le mafiafia o le lakapi mafiafia, ae o le koluma o le a avea ma inbox. O le tagata faʻatau sapaboard vaʻai i lenei pepa i luga o vaega o le sili ona manaʻomia. Ma e sili lea, aua e iai aʻu faʻafitauli ma lima o lima, lelei, e le mafai ona tipiina se pusa lamolemole.

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

Na ou filifili ou te faia le koluma e faia ai failauga i le isi tulaga. Ina ia faʻateleina le maaa o le tino, o loʻo faʻapipiʻiina femalafi i totonu o le koluma. O auiliiliga o loʻo faʻapipiʻiina i le glue "suavai fao" ma tuʻu o ia lava-ata.

O le Fofoga Fetalai na ou le tapunia ai le ata po o le ie. O le gralle e foliga mai i le Saina. Ma o le ie e vetea le leo.

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

Na aliali mai se atigipusa. O laʻu tulafono e le o lafoga! O le mea lea, sa ou filifilia le faʻataʻitaʻiga sili ona faigofie, ae le o se mea e tutusa ai. E le mafaatusalia o le le fiafia.

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

Sa sili atu le mea na tatau ai le koluma e vali ai pe tapuni le ata. Na ou filifilia se ata tifaga, talu ai e tele loʻu tomai faataʻitaʻi ma e foliga atoatoa. O le a ou tosoina mai le manifinifi lau mai i se osofaʻiga le faʻatagaina, e tipi pito. Ou te aveina se isumu, pule, uʻamea ma kulimi.

Ae a o le i le maeʻa pe valiina, uma systs, o pu mai le fao ma le le togafitia o pito o laupapa ufiufi le vaega o le pulupulu.

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

Matou te faapipii le mafaufau i puipui o fale. Nai lo le sipili laupapa, e mafai ona fai ni kamupani, mamanuina faʻapitoa mo failauga, DOFOI MATAUPU. Ae toe, o le RMMA suʻega fai mai e leai se eseesega, ae na ou paie o le okaina o le 70 itu o mea.

Aisea ua i ai le vaega tagata mativa i le koluma? Aua o lenei failauga ua fuafuaina mo se pusa tapunia ma le dumping mea.

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

O pou ua tutoatasi atoa. O kosi taʻitasi ua i ai a latou amplifier ma lona lava pule sapalai.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: Openwork luga Crochet mai le Modifs mo Amataga ma Ata ma Vitio

Sa ou faʻaaogaina le "Jack 6.25 MM" Connector mo le faʻafesoʻotaʻi o le leo, i le faʻamoemoe o le a sili atu le faʻatuatuaina nai lo isi fesoʻotaʻiga. Ae na iloa mea uma e tele mea uma, e malepe mea uma. Ae peitai, i totonu o sea fesoʻotaʻiga e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le eletise eletise e aunoa ma ni tagata fetuunaiga.

Ae o le manatu o le faʻaaogaina o mana fesoʻotaʻiga, e lua i se komupiuta, faʻamanuiaina manuia lava. A o siaki uma, komepiuta, tagata fai pisinisi, lolomiina, i taimi uma leai se totogi 5 mita uaea i lou fale - aitema e le mafai ona puipuia i le faatoaga!

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

Failauga mo se komepiuta ma o latou lava lima

Tupe faaalu

Lua vaiaso o galuega i afiafi.

Tuu - 100 rubles

Sealant - 100 Rubles

Glue - 200 torbles

Malosiaga uaea - 200 rubles

Ata tifaga - 300 rubles

2 Slatitor - 2 × 200

Cappopon - 400 Rubles

Silver ata tifaga - 500 rubles

O mea o totoe - 1000 Rubles

Chippop ma tipi - 1000 rum

Transformers - 2 × 800

Failauga - 15000 rub

Aofai 20.000 rai

P.S. I le taimi muamua sa ou manatu o le subwoofer o le pito i lalo e faʻaopopo, o le a avea ma se mea pei o le 2-fasi pepa. Ae tutusa failauga e tutusa na liliu mai ia te au. O lalo e le leotele, ae aulelei tele.

Faitau atili