Faʻafefea ona nana le utupoto i luga o le taualuga

Anonim

Faʻafefea ona nana le utupoto i luga o le taualuga

I le taimi muamua, o le sasaʻomia i luga o le totonugalemu e le gata o se mea teuteu, ae na latou manatu o le avega o le taualuga, na lagolagoina foi mo le fesoʻotaʻiga i le faletu.

I le aluga o lea taimi, na amata ona latou oloina, ae o lenei ua latou toe fiafia, ae ua leva ona latou foliga ese ma faatino isi galuega.

Latou te faʻatonutonuina faʻailoga e le gata i nuʻu, aʻo latou foʻi i le atunuʻu ma taulaga. E mafai ona faaaogaina i soo se mea, tusa lava pe i totonu o le laupapa laupapa i totonu o le fale, o lo latou tele o le tele ma le tele o aofaiga e tatau ona faʻalagolago i ai le tele o le potu, atonu e sili atu i potu lapoʻa.

O le auala faigofie ma taugofie e faʻamaeʻa ai le taualuga, ae e mafai ona latou feagai ma le tele o foliga.

  • Afai e iai o ia i luga o lona pulou, ona faʻamamaina ai lea e le utupoto le lapoʻa, pe a fai o loʻo maualuluga le potu, e mafai ona tuʻuina i lalo ina ia faʻaititia ai lona tulaga.
  • Afai e iai ou taualuga, ona e tatau ai ona o atu le tata o ufiufi i pa, ma e tatau ona o ma le fusi manifinifi i le puipui.

O le faʻamaumauga o le potu toʻai ma ia utupoto o le a saofaga i le avanoa faʻafefegai ma le atoatoa. Afai e te manaʻo e faʻafetaui le potu, ona tuʻu ai lea i le lautele, ma afai e te tuʻu i latou i se pa lautele, o le a sili atu le gata i luga.

Afai e te le manaʻo e sui le geometry o le potu, ae naʻo lou faʻaopopoina o lau pine pine, e mafai ona e faʻapipiʻiina i latou ma le laʻau o le Kerisimasi. O le tasi mumū e mafai ona vaeluaina ai le potu i sone, e tatau ona mou atu i le faʻapitoa o sone aoga, o le a latou fesoasoani foi e vavaeʻese ai le sone faʻapitoa.

I le taualuga oti, e mafai ona uma ona uma moli moli, amata foi ona kamu i se moli tele. E mafai ona faʻaoga e mamanuina se nichh i luga o le laupepa fale, e mafai foʻi ona latou faʻaaogaina e fausia ai le moli. O le a fesoasoani PRUMPo-Bullls o le a fesoasoani e suia fesootaiga alu i luga o le taualuga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasaʻo le laupepa i le puipui: 3 auala

Faʻafefea ona nana le utupoto i luga o le taualuga

E mafai ona faʻaaogaina o se atigipusa pe a faʻapipiʻi moli. E i ai ni a latou P - foliga foliga, o latou o loʻo 'outou i totonu, o lea e mafai ona latou nana ai paipa. I totonu o le umukuka, e mafai ona e faʻapipiʻiina tagata e umia ma le matau ma tautau i luga o latou meafaigaluega, ato, hautches o togalaau po o matatioata e umia.

E mafai ona faʻapipiʻi i le TV - Panene, Seleriat ma pe mafai ona avea ma Maota, ae o nei mea uma pe a o se utupoto moni, ma le faafoliga moni. E mafai ona latou teuteuina le taualuga o toetoe o soo se sitaili.

Faʻafefea ona nana le utupoto?

O le tele o ofu e le fiafia i ai, ma e tulaʻi mai le fesili, e masani lava ona latou i ai ni faʻaletonu ma eseʻesega, e tupu pe a le faʻamalieina le fua o le tino.

E tele filifiliga mo le lafi i utupoto, e mafai ona e muina pine mai ie po o le PVC, e tatau ona aveesea i le lautele o le mageso, e sili atu le faaluaina o le utu -Faitau i le taualuga, o le a faʻatali mo le taualuga ma faʻaopopo avanoa.

E nana ona o tamatotoga, e mafai ona e faia se atigipusa o Martwall, e tatau lava ona iai se faʻavaselaau, ae aua le faʻapipiʻiina i totonu o atigivae, aua e leai ni puni. Matou te le maua ai ana mea. Tatou tatau ona 20 cm. Faaputa ma le 2 seneteters mai le taualuga.

E i ai le sili atu taugofie ma matagofie auala e faʻamaeʻa ai le ogatusa ma Countis, mo lenei mea e mafai ona e faʻaaogaina ai Cassson o le a aofia ai Womens, o tuaoi ma Eaves.

O tagata kaseti e ono iai le foliga o le sikuea, Rhombus po o le polygon, atonu ei ai lapotopoto kission. I luga o ia uiga taua, o le uumi ma transtapred witms e mafai ona toe viliina e le teuteuga ma auala malamalama.

O le a fesoasoani nei Uola i le tele o le faila o le lagolago latice. O ia lava o le a faia ai se potu manaia. O le faigofie auala e nana ai le utupoto e faaaoga ai le laina pito i lalo o le laupapa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi Sliding vaega

O loʻo mafai ona tapunia uma luga o le laupapa laupapa laupapa i luga o le tasi laina faʻa-lua ma lua. O apoapoaiga e tatau ona valiina ma mausali, o mea e mafai ona mu i le atter amp ma le peleue ma fetuutuunai eseese. O lenei ua avea nei ma utupoto ma laupapa e le o olo, ae e le masani ai, faʻaaogaina o le paʻu uaea efu.

O le mea faigaluega e faʻaofi i totonu o le eletise eletise ma faʻaaoga lamatiaga i luga.

Tuu pe lafo i luga o tumutumu i luga o le taualuga?

E pei ona e vaaia, lautele, ufiufi le uila i luga o le viuna e le faigata ma e mafai ona faia i le tele o auala.

Faʻafefea ona nana le utupoto i luga o le taualuga

Sei o iai mea uma e fuafua i le manaʻo, e mafai ona e nana ai nei 'ulu, ma e mafai ona e faia matagofie e faʻafou ai ou potu. Afai e te asiasi atu i le fale fausiaina i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, o le a e mauaina le tele o faʻamatalaga i lenei mataupu.

O le mea taua o le aua le faia lenei galuega oe lava, pe a fai e leai sau fale talafeagai, e le o se moli auala, e sili le faafaigaluegaina o ia tagata poto faapitoa mo ia.

E taua foi le iloaina muamua o le le mafaia metotia o nei umumu, pei lava taimi, latou te le mafai ona faigata, ae o lenei galuega, o lea lava, o le a le tele o taimi e manaʻomia ai foia a o lei faia le taualuga ma utupoto.

Faitau atili