Fafie lua-Glazed Windows: Gaosi oloa faia

Anonim

PVC Windows i aso nei e mafai ona maua i le toetoe o fale uma, o se fale tumaoti. Faʻapipiʻiina i latou, o loʻo taumafai tagata e ona e puipuia ai le pisa, tuʻuina mai se fale o se tamaʻitaʻi. Peitai, o le toʻatele oi latou latou te le mafaufau i le mea moni o nei faʻamalama o loʻo iai le faʻaletonu o loʻo iai le atoatoa. Latou te le mānava, o loʻo agaʻi atu i se fale o le fale i totonu o le atunuʻu. O lenei mativa ua le maua mai o faamalama laupapa.

Fafie lua-Glazed Windows: Gaosi oloa faia

O faʻamalama o le fafie e tuʻuina atu le potu e manava ma e le oʻo atu i le fale gaosi.

E le faigofie le manava o lenei laʻau, e mafai ona fausia ai se microcmite faʻapitoa i totonu o le potu ma tausia i totonu o le potu. O le gaosi mai i ona po nei o loʻo maua ai faʻamalama matala mai le tele o fafie ituaiga, eseʻese foliga ma lanu. Ae ui i lea, o laupapa laupapa laupapa e mafai ona e mafaia. Mo lenei e te manaʻomia le poto ma le onosai.

Mea ma Meafaigaluega

Fafie lua-Glazed Windows: Gaosi oloa faia

Mo le vave ma le maualuga-tulaga sili ona lelei, o le ae manaʻomia le malosi o mea faigaluega i luga o fafie.

Ina ia mafai ona faia laupapa laupapa lua-sifiu faʻamalama, o laʻau o laʻau, Pine, Ash, Birch. Oak o le a avea ma ni tausi magafagafa, ae ui i lea, e faigata tele le galue i lenei fafie ona o lona maaa. Ae faʻapena lava ina ia faʻatagaina ai se paolo. O soʻo se laka ato ato mo le puleaina e tatau ona faʻamago ma le faʻaeteete e aloese ai faʻamalama o le Windows na saunia le faamalama. Ina ua mago, e mafai ona pa le faʻavaʻa, pa. O nei faaletonu e mafai ona oʻo atu ai i le manaʻoga e sui le faʻamalama, e le mafai lava ona mafai ona faʻaleleia. Ma o tupe faaopoopo ia.

I le faʻaopopoina o le mautu o laupapa mo faamalama, paʻu paʻu e mafai ona faʻaaogaina e pei o se amataga o mea. E gaosia i le luluina o tagata taʻitoʻatasi manifinifi ma faʻailoga faʻapitoa. O sea pa e le o aofia ai ma Deformation ma e le manaʻomia se taimi faaopoopo mo le faʻamamaina.

Mataupu i luga o le autu: o le faigofie 5 auala: faʻafefea ona aveese le puipui puipui mai puipui

E tele le tele o le a faʻavaveina le galuega ma faʻafaigofie mo ona malosi mea faigaluega:

  • vaalele;
  • se lapotopoto na vaai mai ai;
  • Lobzik.

E moni ma lo latou toʻesea, e mafai ona e faia le tusi tusi o faamaumauga: o se moa ma le mataina. E matua, i le faia o faamalama laupapa ma ou lima, faʻaaoga lelei meaaʻoga ma mea faigaluega e faʻatagaina ai oe e faʻatino se fetuunaiga sili ona lelei o ala.

Fafie lua-Glazed Windows: Gaosi oloa faia

Vaʻaiga ma le aofaʻi o le faʻamalama o le faʻamalama.

O le mea lea, mo le gaosiina o faamalama, o oe tatau ona faia ni mea lelei ma se meafaigaluega lelei.

Aua le galo foi i le:

  • rofautte;
  • moa;
  • maualuga.

Fratwork: foliga

Aʻo le i amataina galuega, e manaʻomia le fuaina o matala o sefuluai. O lenei mafai ona faia e faʻaaoga se roulette. E ao ona faʻailoaina pe afai o loʻo faia faʻamalama laupapa mo se fausaga tumaʻoti, ona mafai lea ona ese le tele o faʻamalama. Ae tusa lava pe o faamalama i le tulaga masani e ono eseese ai le tele o le tele. O le mea lea, e tusa lava po o le a le fausaga, e tatau i fua i salatitu taʻitasi matala.

Fafie lua-Glazed Windows: Gaosi oloa faia

O le Windows ma le triple glazing taofi le sili atu le vevela i totonu o le fale.

O Brucks o le faamalama faʻavaʻa e fesoʻotaʻi e se spike-groove metotia. O le sili lea o le le mautonu o le fesoʻotaʻiga e umi lava. Mo lona faʻatinoina i luga o le itu saʻo o le faʻavaʻa, o le togalaʻau e viliina, ma o le spike ua tipi i luga. O le loloto o le togavao e tutusa ma le lautele o le pa.

O se faʻailoga o le manaʻomia tele, e mafai ona e faia se fana papaʻu ma se naifi. Mai le iʻuga o loʻo i ai se slot ma le eletise eletise ma laʻau ua aveese. Faʻaaogaina le caliper, o le tulaga o le stoove o le groove ua fuafuaina - o le ogatotonu o le pa. O le pu e tuli i luga o lenei laina faʻaaogaina se taʻavale ma alu e galulue ma fafie. Ina ua uma ona makaina foliga o le Groove, ua tipi i le uila eletise. E tusa ma le tutusa mataupu, 4 faiva e faia.

O isi tagata o le a avea ma vaega lautele o le faʻavaʻa, e manaʻomia le faʻatinoina o se maʻa. O le mafiafia o le tumutumu e tatau ona sili atu nai lo le lautele o le fale, mo le sili atu mafiafia sootaga ma o se sao sao o vaega pe a potopoto. O le faʻailoga uma e tatau ona faia e faʻaaoga ai se caliper. Mo spikes mai le ogatotonu o le laina, o le pa e fuaina i se sipili lautele ma vavaeeseina le spike i le komepiuta ma le chisc. O le laualuga o le ata o le a tuaoi ma le togavao ma le pito i lalo o le Groove, e manaʻomia le lapotopotoina o le ata.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona sasaina le pupuni mai le okeni e aunoa ma faʻaleagaina?

E le gata i lea, e manaʻomia le paoʻe i le goto i le gotovate.

O le sili ona taliaina fua o ni grooves ma le maualuga o le 10 mm ma le lautele o le 14 mm.

Ina ua maeʻa le galuega sauniuni na faia, e mafai ona e alualu i luma le faʻavaʻa o le faamalama o le lumanai. O le malosi faʻaopopo o le a tuʻuina atu i le fesoʻotaʻiga o le a tuʻuina atu e faʻaaoga le kulimi i soʻoga o soʻoga. O le tele o kulimi e tatau ona aveeseina ae leʻi faʻaʻaisa.

Glass tipiina: Fautuaga aoga

Fafie lua-Glazed Windows: Gaosi oloa faia

Polokalame o faʻamatalaga ma le tasi ma lua matatioata.

Tioata, a o lei tipi, e tatau ona faia ma le faaeteete. O le tele e tatau ona saʻo e fetaui ma le tele o le faʻavaʻa. E le faatagaina le mea sese i le 1 mm.

Mo ipu tipi, e tatau ona e mulimuli i ni tulafono:

  • tuu i luga o totigilima ma le saogalemu graggles;
  • Manino, solo solo le tioata mamago;
  • Faʻaaogaina se manifinifi ato o suauʻu o le suauʻu i le laualuga o le tioata i luma o le maʻai;
  • O le faʻanaunauga lava e tatau ona faia e se tasi ma le faʻamaoni gaioiga.

O le lagona o le a lava le loloto, pe a, a e faia le ie tioata mo le tipiina tioata, o se uiga amio lelei o le a faafofoina. A maeʻa ona faʻatino le iʻuga, o le ipu e fesuiaʻi i le pito o le laufanua o loʻo faia ai le tipi, ma pe a uma ona paʻu le vaega o le tioata.

O pito o nei mata tioata e tatau ona togafitia ma le pepa emery.

Fafie lua-Glazed Windows: Fausia fausia

Fafie lua-Glazed Windows: Gaosi oloa faia

O le tipiina o tioata e tatau ona faia i luga o le matutu, faamama tioata, e faia i le tasi gaioiga.

Muamua e tatau ona e faia le fetaui lelei ma fetaui lelei. Ina ia faia lenei mea, faʻapipiʻi le tioata i totonu o le faʻavaʻa, suʻesuʻe ma fai ni fetuunaiga laiti pe a tatau ai. Tioata ua aveʻesea mai le faʻavaʻa ma faʻamiona ai le sami. Ona toe tuu ai lea o le ipu tioata i le faʻavaʻa ma faʻamautu le stroke. Ina ua mavae lena, i luga o le faʻavae tutusa e fusia le lona lua ma, afai e iai, o le lona tolu o le tioata.

I alamanuia gaosiga, mea ma le tele o le laititi o poser ua masani ona mafaufauina. O le Molecular Sonive galuega o le faʻaaogaina o le susu mai le ea poʻo le kesi, o loʻo i totonu o le faʻamalama i le va o mata tioata. E faia lenei mea, faaaoga le silika gel i granules. Peitaʻi, o le laʻau maualuga o loʻo mafai foʻi ona faʻatau i faleoloa. O lenei mea ua tuu i le va o matatioata.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e ufiufi piliki i luga o le faapaologa e sili ona lelei?

O le faʻamalama i totonu o ia lava ia e faʻatumuina i le ea, aua e le mafai ona faʻatumuina le kesi i le gaosia o se ata faʻapipiʻi lua uliuli, pei o alamanuia gaosi, e le mafai. Ae ui i lea, afai e i ai se malosi, o le avanoa i le va o mata tioata e mafai ona tumu i le ea mago.

Ina ua maeʻa lena, e mafai ona e valivali le faʻamalama pe tuʻuina atu le manaʻo e faʻaaoga le veli. Ina ua uma ona mago, e mafai ona ufiufi i le va eseese, o le a puipuia le fasi laupapa lua-glashed mai le lima o le susu. Tele taimi e masani ona le tele taimi.

Taulimaina, e talafeagai mo le sitaili sitaili. O avanoa faapitoa mo le faapipiiina o le tapunia auala o le slash o loo tipi muamua.

Afai e leʻi faia lenei mea pe o lona tele e le fetaui ma le faʻafaigofie, o le a matua loloto lava le chisl ma loloto ai. I totonu o lenei tulaga, o le faʻavasegaina o ia lava e tatau ona faʻauitia. Fafie faalua-Glazed pusa, faia ma ou lava lima, e mafai ona tuu i totonu o le pusa pusa.

Fautuaga Aoga

A faʻaaogaina se eletise eletise, e sili le ave o se tamai piylon mo lea, o le a lamolemole i le pito, e aunoa ma le faʻapipiʻi.

Afai e tatau, e mafai ona e faʻapipiʻi se paʻu paʻu i le pito i fafo o le faʻamalama, o le a faʻatagaina le faʻamalama e tapuni ai le disser.

O loʻo faʻapipiʻiina le faʻauluuluga o le tele, o loʻo faʻaaogaina i le faʻagasologa o le auala e faʻapipiʻi ai le faʻaluaina o le faʻaluaina A leai, o le taimi nei o la le leaga, e matua faʻafitauli lava.

Faitau atili