Faʻafefea ona faʻaleaogaina resroringerators ma eseese parrost

Anonim

O le pusaaisa e tatau ona faavaivaia faavaivaia ma fufuluina. O le fua o le aisa aisa ma manogi le fiafia o tagata o faʻafitauli masani e tupu i le taimi o faʻagaioiga. Ishica ma le sili atu le sologa lelei o loʻo mafai ona aveese mea faigaluega aʻo leʻi oʻo i le taimi ma aloese mai lenei, e tatau ona e faʻaleagaina le iunite tatau.

Ia e le tatau ona e faʻaaluina tupe i le toe faaleleia o le taaloga o mea faigaluega pe maua se fou, e tatau ona e iloa faʻatino le pusaaisa.

E faafia ona le fiafia

Faʻafefea ona faʻaleaogaina resroringerators ma eseese parrost

O le vaitaimi o le faʻaletonu faʻalagolago i le ituaiga o iunite. E faafia ona e manaʻomia le faʻaletonu o se pusaaisa o se faʻataʻitaʻiga faapitoa?

O mea faigaluega faaonapo nei o loʻo faʻaogaina i le leai o se faiga, lea e faia ai le otometi faʻaleleia galuega. Ae o le tumau atoatoa i luga o se taavale atamai. E manaʻomia le faʻaletonuina o le faʻatasiga i le 6 masina.

A faʻapea ei ai le sisina o le mea e fai ai le mea faigaluega, e tatau ona faʻataunuʻu uma le faiga o loʻo iai i masina taʻitasi uma. E mafua mai lenei mea i le mea moni na o le Community Comparement mo ia lava ua maua i ni faʻaputuga 'i totonu o le' 'aina, e leai se galuega i le pusa' aisa.

O le toeaina "Soviet" ma "Post-Day-Soviet" Asviet e tatau ona faʻamoeina 1 taimi i le 2 masina i le vaitau mafanafana, ma i le malulu.

O le a le mea o loʻo i ai le faʻaletonu o le pusaaisa

  • O le faʻaputuputu ma le faʻamalosi o loʻo i ai le faʻaleleia o le faʻaleleia o le evaporator i lona fale i tua.
  • O le iʻuga o le faʻagaioiga o le faʻamalosiʻau, o le ime ua faia ma o le "lulu system" ua ki. O le vaipuna e ulufale ai i se koneteina faʻapitoa, lea e tupu ai le faʻaolaina ona o le vevela o le vevela.
  • Selesa ma Pries le mautonu tele taugofie, ma o le faiga e faʻatuatuaina ma seasea faʻaleagaina. Ae tusa lava pe tutupu, o le toe faaleleia o le a taugofie.
  • E pei ona i ai o le System, e mafai ai ona ave le mea moni o le laveaʻiga mai le uafu mai ile potu puipuia, o le faʻamaloloina o le pusa 'aisa e le maua ai se galuega.
Mataupu i luga o le autu: aluga ma le Crochot Priods ma volumapric lanu

Otometi DEXRIGERACE FOLAFOLAGA: O le a lea

Faʻafefea ona faʻaleaogaina resroringerators ma eseese parrost

O le otometi defrost foliga faʻatagaina oe e tausisi i le lelei o oloa e aunoa ma ni taumafaiga faʻaopoopo.

I le aofaʻi o loʻo tuʻuina atu i le Auto-State Suppment System, "Wom Burdal" ua lagolagoina, lea e mafai ai ona e maua ni ituaiga eseese o oloa.

O le otometi defrost tupu e pei ona taua: O le vaega o le aisa ua liua i le mafaufau ma, pasi i luga o puipui o le iunite, faaputuputu i totonu o le vai aoina.

O lenei faʻatusa e faʻasaoina taimi ma le malosi pe a tausiga mo auala, i le mea na tupu ai se malologa, o le a tatau ona folasia mai e tagata ona le taua o le toe faʻalelei.

Faʻafefea ona faʻaleagaina se pusaaisa

O le le mautonu e amata i le vaega o sauniuni, o le mea e manaʻomia e faʻasaʻoloto ai fata mai le anotusi. E sili le alu i le faʻagasologa i le taimi nei pe a leai ni oloa le talafeagai i le pusaaisa poʻo le ea o le ea e maualalo tele, ina ia puipuia ai le vevela o le ea i le faapaologa.

Faʻafefea ona faʻaleagaina se pusaaisa? Teu tulafono nei:

  • Faʻatulaga le Pule Faʻatonu i le "0 tikeri" ma le faʻailoga ma motusia mea faigaluega mai le fesoʻotaʻiga.
  • Utaina oloa.
  • Aveese uma fata ma pusa.
  • Afai e le tuʻuina atu le iunite i se atigipusa mo le aoina o le vai, toe tuʻu le pallet i lalo o le pusaaisa, muamua tapunia le isumu i lalo o ai.
  • Tuu le faitotoʻa o le fale o loʻo i ai ma le pusa 'aisa. O le a fesoasoani lea i le iunite vave e ova.

I le faʻagasologa o le faʻaletonu, vaitaimi e siaki ai le pallet ma alavai le faʻaputuputu vai i le taimi.

Faʻafefea ona vave faʻaleagaina le tuai o pusaaisa

Tosoina le sili le aisa o se auala umi. Amata le fufuluina o faʻaseai aʻo leʻi maeʻa lenei faʻagasologa, e le tatau. Ae o le a le mea e fai pe a faʻatapulaʻaina lou taimi? Faʻafefea ona vave faʻaleagaina le pusaaisa, aemaise lava pe a oʻo i faʻataʻitaʻiga tuai? O ia aofaʻiga o loʻo manaʻomia ai le tele o se isi mea e teteʻe ai nai lo aso nei.

E mafai ona e vave maua le faiga i auala nei:

A faʻaletonu, ia mautinoa o le sasaina o le suavai ua le mafai i le "faʻatumuina o le pusaaisa, ona o le a iʻu ai lea i le sala tupe o uamea ma e vave lava ona faʻaletonu ai le taugofie.

Mataupu i luga o le autu: Matai vasega i luga o le malulu Saina: roses mo amataga ma ata ma vitio

E mafai ona faʻaleagaina le pusaaisa ma se paʻu

Faʻafefea ona faʻaleaogaina resroringerators ma eseese parrost

Afai e tatau, o le sili atu le faʻaletonu e faʻatagaina ona faʻaaoga e faʻaaoga ai le fulufulu manu. Peitaʻi, e manaʻomia le faia o lenei mea ina ia faʻatagaina ai le faʻaeteeteina, e aunoa ma le faʻatulagaina o le tafe o le ea mafanafana i le faʻamaufaʻailoga gutu ma unaia le masini mai i puipui o le pusaaisa.

A leai, e te afaina ai le suia o le suia, ma o le iunite o le iunite o le a tapunia atoatoa, o le a afaina ai le lelei o Lana galuega ma o le a faaitiitia le olaga tautua.

Ou te manaʻomia le faʻaletonuina o le matutu malulu

O nisi tagata e sese talitonu o le tuʻufaʻatasia o le matutu ma le matutu o le mea e le manaʻomia ona faʻaleagaina. E le moni lea! Faʻatautaia le faʻaleagaina gaioiga mo ia vaʻa e manaʻomia foi, pei o mo masini o se isi ituaiga.

Pau le eseʻesega o le mea e manaʻomia le faia e tele lava faʻatasi, pe a ma le 1 taimi ma le afa, tape mai le fesoʻotaʻiga ma le laʻasia o mea. O se totonu o nei tagata atamamai e fausia e matua itiiti lava, ae o loʻo iai pea, ma e manaʻomia ona foʻi mai.

E tatau ona le fiafia i se pusaaisa ma le leai o se mea leaga

E oʻo i le iai o se faiga le paleni tino, o isi o loʻo faia pea. O se faiga masani lea e tupu ona o le alu i totonu o le lautele o le ea mafanafana.

Soo se taimi e te tatalaina ai le faitotoʻa, vevela o loʻo autilo i totonu o potu, e faaosoina ai le faʻavaeina o le laueleele. O le mea lea, e manaʻomia e faʻaalu se tautalaga e puipuia ai se pusa puipuia ma le "Nout Frost" polokalama.

Faʻafefea ona faʻaleagaina le pusaaisa "iloa le 'aisa"

Faʻafefea ona faʻaleaogaina resroringerators ma eseese parrost

E le manaʻomia foʻi e le puipuia o le tino o le tino

O le Defress of the Swrigearation "Leai Frost" e le tele ese mai le aveeseina o le fanua mai isi ituaiga o umukuka. E faia le galuega faapenei:

  • O le iunite ua motusia mai le fesoʻotaʻiga.
  • O oloa uma e lauina.
  • O le pusaaisa e alu e toe maua mai ma faitotoa matala.
  • Ina ua uma le aisa, o avanoa uma o le vaega o le iunite mafai ona faamamaina. Mo lenei, o le fofo o soda ma wetton wands ua faaaogaina. Uncerw le ventipelation panels! I le tulaga lea, pe a malepe, o le pepa tusi o le a le aoga.
  • O luga o le iunite i totonu o le iunite, paʻu paʻu, faʻapena foi o fata ma uila ua mautu i vai vevela.
  • Ina ua maeʻa ona fufulu, e tatau ona e aveese toega o le faʻamamaina ma se ie susu.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: mamanu mai le Harda mekasini - Archive talu mai le 1990

Aua le faʻaaogaina vailaʻau vailaʻau pe a faʻamamaina i totonu o le i totonu o vailaau o le a vaʻaia o meaʻai e te lafoina i meaʻai.

Faʻafefea ona liliu i luga o le pusaaisa pe a maeʻa

Liliu i luga o le pusaaisa ina ua le toe mafai ona motusia mai le fesoʻotaʻiga, e mafai ona e leʻi maeʻa 24 itula. Afai e tatau ona e faia muamua, e mafai ona faʻatagaina e amata le iunite pe a uma le 12 itula. Ae ui i lea, e le faʻatagaina le faia i taimi taʻitasi.

Faʻamolemole vaʻai o loʻo aofia i le aofia ai o le pusaaisa, e tatau lava ona matutu ina ua maeʻa fufulu. Na o le taimi e maua ai le susu, e mafai ona e liliu i luga ma faʻapipiʻi le faʻailoga manaʻomia i luga o le hermomot. E te manaʻomia e sii vave mai oloa, e tatau ona "sikoa malulu" i totonu o le 1-2 itula.

Faʻatinoina o fautuaga mo le faʻaleagaina, o le a outou fautuaina se vaega taugata i le tulaga galue mo se taimi umi.

Faitau atili