Glass faamama tulafono

Anonim

I luga o le faʻamamaina o le tioata-ceramic sharba, o aso nei tagata uma e ana faʻaputuputu

O le lauiloa o nei papatusi ua mafua mai i le mea moni o le tausiga o le clamic luga e sili atu le faigofie nai lo le pito i tua. Peitai o lenei ua iai a latou taleni e tatau ona e iloa.

Faʻafefea ona fufulu le tioata clarac spab i le fale

Glass faamama tulafono

I le taimi muamua, e leai ni faigata i le gasologa o le faamamaina o tioata chemiccs. O le mea autu o le fufuluina o le laufanua pe a manaʻomia, ma o le a lelei i luga o tulaga, aua e faʻafaigofie ai ona faʻamamaina le lamolemole ma le mu.

Ole taualumaga mo le galuega e matua faigofie, e tatau ona e faia mea nei:

  • Faatali seia malulu le ogaumu.
  • Aveese mai le pito i luga o toe vaega o meaʻai mu ma le fesoasoani a se faʻapitoa faʻapitoa.
  • Apalai i le tioata curamic talafeagai talafeagai.
  • Fuial Funnation Ongnation, mulimulitaʻi i faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le faʻaputuga poʻo le gel.
  • Aveese le toe vaega o le le mautonu ma le susu susu.
  • Fufulu le laualuga ma se ie vaivai poʻo se solosolo o loʻo faʻamafanafana i vai mama.
  • Fufulu mago le pepa kuka.

Manatua mo le faʻamamaina o le tioata clamics e le tatau ona faʻaogaina ai le malosi o faʻaputuga poʻo uaea fufulu. A leai, o le a ufitia le laufanua i moli, o le a paʻu ai le pefu, gaʻo ma vaega o meaʻai mu poʻo le "suauu" susu.

O le a le mea e fufulu ai le ipu ma se tioata-ceramici luga

Glass faamama tulafono

Ina ia soloia ogaoga manatu, e mafai ona e faʻaaogaina se scraper faʻapitoa.

O le tioata-cermic o se maaleale mea ma e manaʻomia le faʻataʻamilomilo o loʻo taulaʻi atu i luga o le pa ornel, e aunoa ma le fufuluina o le kuka.

  • Ina ia aveese le pisia mai le kuka luga o le tioata i totonu o le tioata, vaivai le peipkins, o ie malulu ma melami o melamine ua faaaoga. Mo tagata taua o mea leaga, o se palasitika faʻapitoa o le a manaʻomia. E leai se mea e mafai ona suia i se naifi, o se uʻamea uʻamea poʻo se laulu.
  • Ina ia aveese le gaʻo ma palapala i luga o le afu o le slab, o le masani ai le faʻamamaina o le a le fetaui. I le pisinisi faleoloa e mafai ona e mauaina ni auala faʻapitoa mo le faʻamamaina o tioata clamiccs (luga o le afifi e tatau ona iai ni faʻamatalaga talafeagai). E masani lava ona faitio ni vailaʻau e aunoa ma le faʻaopopoina o mea faʻaopoopo.
  • E mafai ona e faʻaogaina le mea faigaluega mo le fufuluina o Wildows - O lenei suavai e faʻaalu ai le pupula ma tioata-chirac oloa, fufulu i latou mai teteʻaga.

Tusi i luga o le autu: nofoa mo pepe mea e fai oe mai se palasitika fagu i luga o le vasega vasega

Glass faamama tulafono

O meaʻai maʻi ma le vineta ma le vineta.

Ae e le gata na faʻatau vailaʻau e lelei i le tau faʻasaga i pisia. O le a se isi mea e mafai ona faʻamamaina i se tioata-ceramic scab? O nei tupe ua manatu o le sili ona lelei ma saogalemu:

O lenei taugofie meafaigaluega ma le taugofie o le a aveeseina le soʻonaʻe lemu, ma o le a fesoasoani foi e aveese le manogi le lelei mai le mute meaai. Afai o le tasi Soda sa le lava, faʻaopopo le sua o le tipolo i le sauniaina o le sauniaina.

Afai e fou le afaina, o nei fua o le a lava. Ina ia aveese le sasa paʻepaʻe po o gaʻo, o le a manaʻomia e toe taʻu atu ai le faʻamamaina o 2-4 taimi.

Faʻafefea ona faʻamamaina le tioata-ceramic slab mai le Nagara

Glass faamama tulafono

O faleoloa faʻapitoa o le a fesoasoani i le faʻamamaina o le ogaumu i le faʻaleagaina.

Nagar i luga o le ogaumu o se mea e toetoe lava a leai se fafine o le a aloese mai. E fausia e pei o ni nai sekone (o le e le i le tasi le taimi e le mafai ona "sola ese" susu, ma mo se umi taimi, faʻamimigimemea faʻaputuputu ma fiafia i luga.

E faʻapefea ona ou faʻamamaina le tioata-ceramic slabb mai le Naaara vave ma lelei? O le a manaʻomia ona e faʻaaogaina se faʻapitoa faʻapitoa i luga o se ie poʻo le sponge (e mafai ona e suia ai ma le gel mo fufuluina ipu) ma solo le fale kuka. Ona fufulu lelei lea ma le vai luga ma solo mago.

Afai e le mafai ona aveese le Nagar mai le taimi muamua, tuu le faamama i luga o luga mo le 30-50 minute ae na o le alu atu i le galuega. Afai e tatau, e mafai ona e faʻamamaina le pepa kuka ma le scraper.

Faʻafefea ona faʻamamaina le tioata clamic scab mai le suka mu

Glass faamama tulafono

O le scraper mo le faʻamamaina o papatusi ia, ua fautuaina e taofi i se tulimanu o 30 °, o lea, o le vai o loʻo soloia lelei lelei.

  • A maeʻa le suka i le kuka i luga o le fasi, ona talafeagai lea na ou tapeina seia mafai ona ia faʻaliliuina. E faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le palasitika palasitika. Faamama le laualuga ma se naifi po o uaea spange faasaina!
  • Faamamaina le laufanua mai le susuga suka, o le scraper e tatau ona teuina i se tulimanu o 30 ° - o le a fesoasoani e aveese le tele o le filogia o le filogia. Ma e faigofie ona aveese toega i le faʻaaogaina o se sulugatiti ma faʻamamaina.
  • Afai ua maeʻa le suka suka e suʻe ai se karazen caramel, o loʻo i luma o le faʻatafunaina o le ipu e manaʻomia e vevela i le malosi maualalo. Sugare liusua, ma e mafai ona faigofie ona aveʻesea i le auala faʻamatala.

Mataupu i luga o le autu: Tatala le Showl shawl crochet: polokalame ma faʻamatalaga ma le vitio lesona

Faʻafefea ona tausia mo le chitrac ogaumu

Glass faamama tulafono

Mo le kuka i luga o se ipu sima, e tatau ona e faʻaaogaina na o ipu i se pito i lalo.

Lea e tumau pea le mama o lou ipu ma faʻasolosolo, e manaʻomia le faia o le agavaa mo ia. I luga o le glossy luga, leaga uma, o le a le mafai ona vaʻaia le foliga o le ipu ma le lagona o le hestess e matua manino lava. O lea, o le mea autu i le tausiga o le tulaga masani o le masani o le masani ai. Fufulu le slab e tatau i aso uma, e le mafai ona faʻatagaina le faʻaputuga o palapala ma gaʻo i luga o le paketi kuka.

O le saʻo malaga mo le tioata-ceramic smuc smab o loʻo faʻaalia ai le usitaia o tulafono nei:

  • Aua le alu i le kuka pe a iai o loʻo i ai i luga o le ogaumu. Pe a faʻamafanafana, latou susunuina ma faʻamamaluina o le mamafa na mafai ai ona latou aveese loa.
  • A o le i faʻavaivaia le tioata cloramic, faʻatali seʻia malu. A leai, e te le o afaina e le gata e mumu, ae ua faʻaleagaina foi le laufanua.
  • Faʻaaoga ni solosolo malu, ieie, moli mo le faʻamamaina o tioata cermicics, faʻapea foi ma ni vai e le aofia ai ni vaega. O le filifiliga sili o le pasty kulimi ma fufulu pasta.
  • Aua nei e faʻatagaina scratches i luga o le fale kuka, e oʻo lava i ni faʻafitauli ogaoga e mafai ona faʻaititia ai le lelei o le fasimoli ma faʻaleaga ona foliga. Ina ia aloese mai lenei, faaaoga ipu i se pito i lalo mo le kuka ma le mafanafana.
  • Aua le tuuina le palasitika pusa i luga o le laupapa kuka. Afai o le la luga e leai se taimi e malu ai, o le a e filifili pe faʻafefea ona fufulu le pamu o le pamupara mai le palasitika palasitika.
  • Manatua o le malosi o le Stactic avega ma manatu o loʻo fevaefiti o loʻo solia mo le tioata-ceramic plate - e tau atu i le faʻaleagaina o le laufanua. O le mea lea, e faʻatali le faʻaeteete ile faʻagasologa o le oloa.

Susulu ma se ipu mama - faamaualuga o soo se faletua. I le faagaoioiga talafeagai ma le faʻaeteete popole, o le a umi lava umi umi ma taofi se foliga manaia ma mamaʻi.

Mataupu i luga o le autu: Tatala o le au toleniga mamanu ma polokalame ma decoding

Faitau atili