Faʻafefea ona tutoʻatasi le faʻatulagaina o matata pupuni

Anonim

E le o taimi uma lava i le aʻoaʻoga o le au tapenaga o saunia, ua mafai ona filifilia se oloa e fetaui ma le tatou tofo ma le fesoʻotaʻi foi i totonu. O se isi mea e o mai ai i le filifilia o ni mea poʻo ni vaʻaiga o loʻo fuafuaina ma le umi o le umi: e le togafitia le pito i luga, o le mea na fafagaina i le maualuga maualuga.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le faʻatulagaina o matata pupuni

Pito i luga pupuni

Togafitiga o le pito i luga o ie pupuni e le masani ai

Ae e te vaʻai, e aunoa ma le pito i lalo o le sami, o le pupuni o le sili ona taugata ma matagofie o le ie o le a foliga le faʻamaonia - e aunoa ma le faʻamamaina o oe. O se malaga i le potu o le potu ma sina faʻatonuga o le a le manaʻomia tele tele tau tau o taimi ma taumafaiga. E faigofie tele le faia o au pito i ou lava lima ma le tele o lima. E mafai ona e faia i luga o se typewrter po o le lima.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le faʻatulagaina o matata pupuni

Muamua e tatau ona e filifilia saʻo le umi o le maeʻa o oloa. Ina ia aua nei faia se mea sese ma fua, tuu le ie i le tulaga fiaʻai mo 2-3 aso: o le a faʻalavelave ma ave le pepa mulimuli. O le togafitia o tagata pito i luga o ie e mafai ona faia e vavae ese: faʻalagolago i le ituaiga o ie faʻaaogaina mo pupuni:

  • Mea Malamalama (Okenza, veli) e sili atu le ulaula i se lua punou. I lenei auala, e mafai ona e faia le pito o le ie e aunoa ma se unaia, aua o le vaeluaga o le a i le ogatotonu o le pa, aunoa ma le faʻaalia o faʻafitauli i le taimi o gaioiga.
  • O pito o le Matelegayer, Detese poʻo Tisues i luga o le laina o loʻo togafitia ma se leo masani.

E mafai ona e taulimaina pito o ie malosi, e sili atu le manaʻomia mo le tasi-photon, ma le lamolemole vaega o mea - luga o le pito i luma o le o le a le mafai ona le mafai ona le mafai ona le mafai ona le mafai ona iloa. O le mea taua, o le nila e pipii na o le tasi le filo o le tapoleni autu. Afai e te faia se stitch wider, o le a "aliali mai" i luga o le pupuni ma fasi mea laiti po o ni manatu.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le faʻatulagaina o matata pupuni

Ina ia faapuʻupuʻu le pupuni ma se typewriter, tipi le tapoleni e manaʻomia le umi, ave i le alauni i luga o ala, fai le punou, salu ma laa i luga o le oloa.

Mataupu i luga o le autu: e fesoʻotaʻi ai se microwave

Ia faʻapea foʻi ona matauina le vam, faʻaaogaina filo manifi, e tusa ai ma le lanu o le ie puipui.

Faamamaina Brad Metotia

O se auala faigofie ma faigofie mo le manifinifi manifinifi ma le le aoga o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le fusifusi. O ni nila o le a le tuua ni nini i mea faitino i mea faitino, ma le faʻagasolo o le faʻatulagaina o le pito i luga o pupuni ua faia i taimi uma.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le faʻatulagaina o matata pupuni

Faapipiiina lipine

O lenei metotia o le a avea ma fasi fasimoli pe a fai o aʻu i le faanatinati, ma e leai se masini suisui i le lima - o le negat intat o le pito o le ie.

E galue, o le ae manaʻomia:

  • lipine o le tagata lava ia;
  • uʻamea.

Alu e galue:

  • Faia le ie (tasi), fetuunai le umi umi o le oloa.
  • Faamama le lafu o le uʻamea.
  • Faʻaofi le ie puipui i le va o vaega o le pito i lalo o le pito i lalo o le ie puipui ma faʻagasolo le vaipuna o loʻo i ai, faʻaleleia le punou.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le faʻatulagaina o matata pupuni

Gauai atu! Afai e te galue ma ie pupuni mai le mamafa mafiafia ie poʻo le tele o faʻataʻitaʻiga lautele, faʻamaoniga lipine i ni laina.

O lenei metotia e vave i le faʻatinoina ma le "laiti-faʻatino" mo le Upega Tafaʻilagi (talu ai e le faʻaaogaina), ae le gafataulimaina) Ina ua uma ona fufuluina le lipine o le a tapeina ae o le a tatau ona e toe fai le taotoga.

Tisu edging

O loʻo vaʻai totoʻa i le gaosiga o le ie puipui na faia o le tisu o loʻo i ai.

Mea faigaluega:

  • Tulaga sui o le suiina "Trio": Manatu, ni nila, seleulu;
  • Oe mafai ona faʻaogaina soʻo se tisu kulimi pei o le faʻapipiʻiina: faʻaumaina le tapeina poʻo le vaneina vaneina mai le mea. O le mea autu o lona umi e le itiiti ifo nai lo le lautele o le fagu ipu.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le faʻatulagaina o matata pupuni

Tisu edging

Faʻafefea ona fai se masini faʻapipiʻi, sitepu-i-sitepu faʻatonuga:

  • Afai e te le faʻaaogaina le maeʻa o le soʻotaga ma le faʻailoga, tipi le fasi mea o le umi umi o le ie.
  • O le lipine o le lipine ua na ona pipili i le afa, o le taʻele tapita e faʻamaufaʻailoga i le tele o taimi: i le amataga i le ogatotonu, ona toe faʻapipiʻi lea o le fata.
  • I le va o le liliuina o le manava e faaofiina ai le pito o pupuni, matou te ave, ona sue lea o vaega ma le masini taavale.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona ou tapunia le avanoa i lalo o le faletaele?

Faʻafefea ona tutoʻatasi le faʻatulagaina o matata pupuni

O le isi filifiliga o le ocging - Oracle, o le a le pito i lalo o le ie puipui na teʻa. Ae o lenei metotia e manaʻomia ai se fofo fou. O le metotia o le faatinoina o galuega e ese foi:

  • O le pito o le tapoleni e le i ai i le va o le vaega o le fasipepa, ae mo le tau.
  • O luga o ie puipui e fautuaina e togafitia ma le sili atu.

Togafitiga o Potuloto ma Tuli

O le galue ma le fiafia ma le fiafia e le o avea ma sui o se faʻapitoa faʻapitoa. O le mea taua o le filifili i luga o le auala o le faʻaliliuga ma filifili mea (filo, braid), o le coriecide ma le lanu o le ie puipui. Se isi mea - manifinifi o le ie e manino o le tulle.

Vaʻai vitio ata

O le Okeni e masani ona faʻaaogaina o ni ie mama mama uma ma le mafiafia ma le mafiafia o tagata. Ae e le faigofie le pito o le tuli mai le okeni. Tauteina sili atu le umi o le umi o le tisu ua faia i ni auala se lua:

  1. I le tulaga manaʻomia (i luga o le tipi fasi), o le ie e taia ai ma le zigzag sutsure ma naʻo le tipi ese. Lenei ua faia ina ia le sili ona sili ona lelei filo o mea.
  2. I le auala lona lua, faʻaopopo isi vaega o loʻo faia i le taimi lava e tipi ese ai le seleulu o le umi o le umi. O le pito o loʻo faia i le moligaʻo (poʻo le isi puna o le matala matala) ma mu. Ae e taua ia siai vave le ogaumu i luga o le tipi i luga o le ata, ma le tafeaga autu e le tigaina i le vevela maualuga.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le faʻatulagaina o matata pupuni

O lenei matou te agai atu i le suiina. Matou te fausia se faʻaluaina faʻalua, matou te fefiloi ma faʻaalu le typedriter. Mo mea matagofie, faʻaaoga mamafa mamafa.

Fautuaga! Ina ia mafai ona faʻasaʻoina le pito o le okeni, aʻo fausia se lua lauʻeleʻele, mulimuli i le usitaʻi ma le tutusa tele o le podium i le lautele o le lautele o le lautele. O le faʻalavelaveina o le maualuga o le laina o le pito o le a vaʻai i le mea na maeʻa i luga o le oloa na maeʻa, ma o le sliding syam o le a ufiufi i totonu o le le-mafaufau.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le faʻatulagaina o matata pupuni

O le isi auala e faʻagaoioi ai le tulle mai le manifinifi o tisu - o loʻo fai meaʻai O pito o pupuni mai le lapoʻa o le palapala, vaipanoa poʻo uʻamea ie pupuni e faʻagaioia e le pipili o le pia. O le mea moni, o le tutusa lea o le 'au o le ie ma se lipine lipine pe tipiina le fasi mea o mea: o le veli, o le grad, o loʻo faʻaofi i le va o papa ma ua pipii i le ogatotonu o le tele o le sami ma ua pipii.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻamaloloina o le folasaga maualuga: faʻapipiʻi tulaga ma ituaiga

Faitau atili