Fausia-i le Microwaves

Anonim

Fausia-i le Microwaves

O mea faigaluega a le aiga o se sili sili ona taua i le umukuka ma le mautinoa o le matou mafanafana.

O le mea e filifilia ai le fale mo se taimi umi. O le mea lea, e tatau ona faʻateleina le faʻaogaina o o tatou manaʻoga ma faʻaletau e faʻatatau i ERGgonomics i ona tomai faʻapitoa ma usitaʻi i le aotelega o le umukuka. E tafao faamasani, o se fofo sili ona lelei o loʻo teuina ai metotia. E sefe avanoa avanoa. E le gata i lea, e matua talafeagai.

O le a le o le microwave

Fausia-i le Microwaves

Fausia-i Microwave i le umukuka headset

O aso nei o loʻo faʻamatala o le Microwave o loʻo faʻatumuina lelei

Soʻo se umukuka, ona o le mea moni e tuʻufaʻatasia tuusaʻo i totonu o le umukuka meafale. I lona galue, e ese mai le masani, tuu eseese tulaga o le mama o le manuia maligi uane. O moli o loʻo i ai nei o loʻo i ai nei o muswave ovens o loʻo i ai se tulaga alualu i luma o galuega. E tele naua mea latou te mafaia. O lenei togafiti e mafai ona suia le ogaumu ma e oo lava i le kuka.

Ua fausia-i le WorWataves le gata ia sefe le umukuka avanoa, ae o le taimi foi lea. E sili atu ona tauvaa pe a manaʻomia ona e vave faʻaʻaisa pe faʻamafanafana oloa. O le fausia-i le Microwave Oveven ma se Grill e faapitoa ona lauiloa. E mafai ona saunia mo le manaia o le moa ma le crosapy.

O le 'aiga o onapo nei e i ai isi foliga aoga. Ua faʻatagaina oe e saunia le aano o le aano mo se ulugalii, ogalaau pipisi, stew fualaʻau ma isi i luga, e aunoa ma le tele o taimi. E tusa ai ma le tofo, o oloa na kuka i le Microwave Ovens e le ese mai le kuka.

Fausia-i le Microwaves

Microwave ogaumu ma ogaumu

Pau a le mea e faʻafiafiaina latou o se metotia faʻagaioiga. I Microwave Ovens o lo latou malosi tele galu.

I se tulaga manaia o le aoga ma talafeagai galuega, o se microwave o le laʻititi laititi ma se kesi kesi poʻo se eletise eletise. O ia tulaga e mafai ai ona e omoina se ogaumu e toetoe lava o soʻo se mea i le umukuka.

Faʻataʻitaʻiga o le ofi mai le Microwaves

Faatasi ai ma faʻataʻitaʻiga uma, 3 vaega autu e mafai ona iloga i le gagana
  • Faigofie Milupolo ma se vaega laititi o auaunaga ma galuega;
  • Manumalo ma se Grall;
  • Microwave ogaumu ma le nonoa ma le grill. Faʻapipiʻi le microwave ma le faʻatatauina i o latou tino na toetoe a tuʻuina atu le eletise eletise.

Lauiloa ma penefiti o le opodddded Microwave Ovens

Fausia-i le Microwaves

Fausia-i Microwave i le galuega

E le faigofie le ituaiga o mea faigaluega. O le umukuka e tatau ona tutusa lelei e mafai ma lelei. Talu ai ona o le manaʻo e fausiaina i se tamai umukuka le sili ona talafeagai o le fale faigaluega i totonu o se tamai umukuka, o faʻataʻitaʻiga o fale faigaluega e matua lauiloa. O le matagofie atoa o le fatu o loʻo faitauina o faʻavae o faʻavae e mafai ona tuʻufaʻatasia e tusa ai ma mea e fiafia ai ia te oe lava ma fai ai se umukuka.

Tusi faamatalaga i luga o le autu: o le mamanu o le faaputuga 8 eka. Ata

O se microwaddd gerowan faatasi ma hotchen meafale ma le vaega o totoe o meafaigaluega e maua ai se tasi e vavaeeseina, e sili atu tutusa tutusa ma le umukuka.

Fausia-i le Microwaves

O lo o embeddddddd microwave Oven e mafai ona tuu i soo se mea

E mafai ona tuu le On-i Microwave ogaumu e mafai ona tuu i soo se mea. Ua fautuaina e tagata atamamai e faʻafetaui le ogaumu ina ia iai lona faitotoʻa i le fatafata. O le tulaga sili lea ona fetaui mo le faʻaaogaina o le ogaumu. Leai se mea e te squat ma le faalagolago. Afai e iai ni fanau i totonu o le aiga, e mafai ona e tuʻu ai teisi atu ina ia mafai e le tamaititi ona faʻaoga na lava.

Tele taimi i potu ona faaonapo faaonapo faaonaia nei o se fale tuufaatasi. O le taimi lena o le fausia-i Microwave Matufu o loʻo iai se tasi e faʻapipiʻiina ma se apamemea apamemea ma le kuka luga ma fatuina le lotogatasi o le sitaili o seti uma.

O le isi aoga manino o na meafaigaluega e maualuga le tumama. O le aofaʻi o systs faʻaititia, e masani ai, o le ono ono paʻu ma faʻaputuputu o lapisi ma le pefu e faʻaititia.

O le fausia-i Microwave Oves na faʻatusatusa i le masani ai le filifilia filifiliga e tele aoga ma lelei lelei. Le autu ma na o le le manuia o le tau o ana mea faigaluega. E masani ona sili atu i le 15-20%. Ae o lenei "le lelei" o le taimi atoa o le taimi atoa ua tauia e le lelei o le fausia-i ai.

Tagata gaosi

I aso nei, toetoe o mea lelei uma-vasega-vasega mo le faia o mea faigaluega e maua ai sailiiliga filifiliga. O le o le Sporudedged Microwave electrolux, Souremes, Bosch, Samsung, Brand, Aai, Adedo ma isi. Tele faʻataʻitaʻiga o eseese tagata gaosi mea lautele e tutusa galuega. E faapitoa le taʻutaʻua ma le lelei o le manaʻoga mo tagata faʻatau Rusia faʻaaogaina bosch's fausia-i le Microwave Ovens.

Auala e Filifili ai se Oloa Microwave Ova

Gabarits.

O se tasi lea o tapulaʻa autu ina ia amanaia pe a filifilia soʻo se fale-i fale o aiga. Fausia-i le microwave, o itu o loʻo fetaui ma le nichh, e fetaui lelei ma totonu. O loʻo iai nei mea o loʻo iai nei o le vaomatua i aso nei - i Microwaves. O le maualuga - 30 cm maualalo ma 45 cm tapulaa; Loloto - mai le 30 cm i le 59.5 cm; O le lautele o le 45-60 cm. I le taimi e tasi, o le lapoa o le leai o se umukuka fua e tatau ona 2-3 cm sili. I le taimi nei e leai ni faʻafitauli i le filifiliga o mea faigaluega o le manaʻomia lautele.

Le vaega o le potu galue i totonu

Fausia-i le Microwaves

Spacive Mikara faʻataʻitaʻiga

O lenei faatagata e taua foi. O le filifilia o se faʻasalalauga o le umu, e manaʻomia ona e amanaia ou manaʻoga ma le numera o tagata o lou aiga. O le aofaʻi o le potu i totonu o soʻo se microwave tuʻusaʻo faʻalagolago i le tele o le masini. O se tasi o le a fetaui i le fausia-i le Microwave Ovens, o le lapoa ma le tele o mea e le sili atu nai lo le 18-20 lita. O ia tulaga, tamai tusi talafeagai mo aiga mai le 2-3- vaega ma o siama. Ma mo i latou e fiafia e faʻaletonu oloa ma le mafanafana o le aoauli i le microwave.

Mataupu i luga o le autu: Mafaufauga Eyeliner

Mo i latou e fiafia e kuka ese le manaia o le manaia ma le aoga i le WROWAVAVES, sili atu lautele faʻataʻitaʻiga e fiafia mo aiga tetele. O aso nei o loʻo i ai i le taimi nei o Microwave le tele o le Volume - 17 lita, maualuga - 42 lita. O loʻo i ai faʻataʻitaʻiga o le 18, 20, 21, 23, 25 ma le 30 ma le 30 tausaga.

Polokalama ma Galuega

Fausia-i le Microwaves

Multifanical fausia-i Microwave

Filifiliga se ogaumu, oe tatau ona filifili vave, ma o le a aoga. O le masani ai ma sili ona faigofie microwave Ovens e faigaluega i le tasi auala - "Leooraves". Sili atu faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o loʻo iai le "Grill" galuega ma le tuʻufaʻatasia auala o faʻagaioiga - "Grill ma le 'Uoʻao". O le grill o kuata po o le danen. E i ai ni faʻataʻitaʻiga o ogaumu ma le faʻaluaina ma le faʻaleleia atili.

O le isi vaega o le multifanol fausia-i le microwave. I le faʻaopopoina o galuega muamua e lua, o faʻataʻitaʻiga na faʻatulagaina i le isi ona faʻatagaina lea i le avanoa e faʻaoso ai. I faʻataʻitaʻiga e tele ni combos-recismeng - "Savali ma Faʻatasiga", "Faʻafiafiaga", "Gle Gull". I le tele o masini o loʻo i ai isi mea faʻaopopo foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, "o le faʻatulagaina o le Fale Taupega Taupega", "Celena mo se pea paga", "Otometi mafanafana" ma "otometi o le mamafa ma le ituaiga oloa e faamaotiina.

I se faʻaopopoga, o loʻo fausia-i Microve Funk ma Mopeosoʻo mo le Operatik Schoolments sauniuni o ipu eseese. Fuafua i le faʻataʻitaʻiga, e ono ese le latou numera. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fauina-in bosch microwave e 7 tatau. E i ai foi isi faʻataʻitaʻiga e faʻatagaina ai oe e faia le mea tatau a le algorithm o galuega. Ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e iai se faʻapitoa tulaga mo le tapenaina o le National Coisiisi.

Mana

Fausia-i le Microwaves

Filifiliga o se obcrodded Microwave Seace Seace, aua nei galo e uiga i le mana

O le filifilia o se faʻasalalauga faʻamatalaga o le Mikalele olalelei, aua neʻi galo le ola mama, aua e te faʻagalo e uiga i le mana. O se mea taua lenei. O le vevela o le taimi poʻo le kuka e faʻalagolago i le malosi o le masini. O faʻataʻitaʻiga i ona po nei o loʻo i ai le tomai e faʻatonutonu ai le mana. I le avea ai o se tulafono, o le pule malosi e naʻo le 3, ae masalo e faʻamoemoe e faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga. Afai e tatau, e mafai ona e setiina le maualalo le malosi tulaga, feololo pe sili atu.

I le vaipole vai, Microwave Mana Range mai le 700 W i le 1200 W. Ia amanaia foi le malosiaga i faʻasalalauga modes, grill ma tuʻufaʻatasia auala. Fausia-i le microwave o loʻo faʻaaoga le tele o eletise. O nisi taimi o le aofaʻiga o le agavaʻa i le galuega "o loʻo avea ma microwave" e mafai ona ausia i le 3500 W. O le mea lea, e taua le fuafuaina lelei o le uau uaea.

Mataupu i luga o le autu: Filifili lanu o le sivifo i le ufiufi i le fale

Tagata vaivai

Fausia-i le Microwaves

Microwave Oveven ma le pule malosi

O nisi fausia-i Microtave Manoamu Theeds e faaauupegaina i tagata le fou pule malosi malosi pule tekinolosi. I lea tulaga, Magpenjen, e faʻamatalaina ai Microwave, e le o le lafoaia (i.e., ae o taimi uma.

O le microwave malosi sologa lelei fetuunai le tagata ua taofi. O sea "vaivai" ma faʻaauau pea le umi o le malosi i meaʻai e taofia ai le meaʻai o meaʻai o oloa ma e le soona soona fai ai i latou. O le fausia-i le Microwave ma le pule o le pule o se mea fou mo le kuka ma le maloloina maloloina ma maloloina meaai.

Totonu le COLET COLETE Chamber Off

Fausia-i le Microwaves

Fausia-i Microwave - Lelei filifiliga mo soo se umukuka

E mafai ona iai i le mea o loʻo i ai i aso nei, o le Microwave. E mafai ona avea ma se sili atu faalauteleina o le faigofie faamamaina. O le tausiga mo ia ogaumu e matua faigofie lava. E i ai isi filifiliga filifiliga, o se tasi o na - stainless steel. O se mea teuteu lelei ma le tumau o le malosi o le vevela.

Ae o le Stainless e sili atu ona faigata le faʻamamaina, o loʻo i ai se maualuga maualuga e taofi le taʻoto. E leʻi leva lava, ua aliali mai se tauofoga fou - Biochematic. Ceramtics, pei o le utiu mai le "staneless sfagael" atoatoa le atoatoa o le vevela vevela. Ae i le taimi lava e tasi, biochemics o ni isi taimi e sili atu le teteʻe i le faʻaleagaina o masini. O sea colessie o taimi uma e faigofie ona faatumauina.

Fausia-i mea faigaluega mo le umukuka - e le o toe lelei. Sili atu ma sili atu tagata i aso nei e sili ona fiafia i lomiga o tekonolosi. O se galuega e fausia i le Mberwave Ova o se sili atu filifiliga mo soo se umukuka. O le aofaʻiga lautele lea e talafeagai mo umukuka o soʻo se tele. E na te ulufale pea i le ola i aso uma ma e ono le mafai ona feoai i lona tulaga. O tali uma o Hostess e faia le umukuka muamua, paie ma le mafanafana pe a mafai.

O le fausia-i microwave o se faigofie-masani-faʻaaogaina, mulleancyctaltal metotia ma le tele o ituaiga uma o ituaiga ma taugofie mo auala. O sea metotia ua lisiina ua sauni e tautua ai i tagata e ana i soo se taimi. O le natia o le mumu e le faalavelave i le umukuka atoa, ae na o le faʻaopopoina o se tosina faʻapitoa i totonu o le umukuma.

Faʻatau se metotia - o lona uiga o lona uiga e faʻafaigofie ai lou olaga ma aso uma e fiafia i ai malo ma tagata o lou aiga o le soifua maloloina, aoga ma e leai se suamalie.

Faitau atili