Faatumu le fola i le fale mautotogi: Faʻafefea ona sasaa ou lava lima

Anonim

Faatumu le fola i le fale mautotogi: Faʻafefea ona sasaa ou lava lima

A faʻaaoga se lapoʻa tele: faʻafefea ona faʻatumuina le fola i totonu o le fale mautotogi. E taua tele le vaeluaina o le faavae mo le faʻaumaina o le faʻaumaina, ae faʻapea foi ona maeʻa galuega e aunoa ma ni galuega faʻaletonu ma le tau.

Mafaufau i mea e mafai ona faʻaaoga e faʻatumu ai le fogaga i totonu o le potu ma faʻafefea ona sefe.

Galue galue na o oe

Faatumu le fola i le fale mautotogi: Faʻafefea ona sasaa ou lava lima

Aʻo le i amataina galuega, le fiafia le ogaumu tuai i le tulaga o le maualuga o le maualuga

O loʻo lava le tele o le taimi o le avanoa, e mafai ona e faʻaaluina uma galuega i le faʻavaeina o le folasaga o le folasaga. E amata ona faia le faʻamamaina o le tuai.

Afai ei ai se ufiufi, e tatau ona dismantled i le tulaga o le slab o le fesiliaʻi. E le gata o le linoleum po laminate o le a maua e ao ona faia, ua aveesea mea uma, e aofia ai se screed po faatumu matua. E le tatau foʻi ona fai ona o le faʻatumuina o le fou naliina "'ai" le maualuga o le potu, a itiiti mai 5-10 cm.

O le faʻatauina o se fale fou mo le maeʻa, ia mautinoa le fola o le fola. Afai e vaivai ma tatala ese le mea o le screed (e tupu pe ai ai le tele o le oneone i le fofo), e ao ona aveesea le vaega.

Faatumu le fola i le fale mautotogi: Faʻafefea ona sasaa ou lava lima

Palu i luga o le tamai vaega

Aveesea le ogaumu tuai, agai i le sasaa o le fola i le fale mautotogi. Ina ia faia lenei mea, e le tatau ona e faia faaoga le galuega lenei:

  1. Luga o le laualuga. O se fofo faʻapitoa o le loloto o le loloto o loʻo faʻaaogaina. Faagaioiga manaʻomia le lelei mai le pefu ma paʻu paʻu luga. Afai e iai ni taupulega, e sili le faʻatumu. E manaʻomia foʻi le pito i lalo o pa puipui e faʻasusu ai ma le eleele vevela. A maeʻa ona mago, pei o se pulega, 2-3 itula e mafai ona amata i le faʻafilemu o vevela.
  2. Faasee. Afai e te le faʻatulagaina se fola mafanafana i totonu o le fale mautotogi, e tatau lava ona e tuʻua oe mai le malosi malosi. Tuʻu le vaega o polystyrene, o le a faʻaititia le vevela leiloa i taimi. O loʻo amata mai le pine salati mai le tulimanu o le potu, o le faʻatonuga o le taʻoto e le afaina. Taatitia ai papatusi e aunoa ma le faatulagaina, vaai i le a le ituaiga o tupu o le a itiiti otaota. Filifiliga ma le tatalaina, faʻasaʻo papatusi a taga kelu-gutu. O le sooga i le va o le pepa ma faapea foi e tatau ona lavea le tuaoi atoa.
  3. Na matou tuuina. O le faia lea o lenei mea, faʻamatala le leai o se tulaga ma, o loʻo taulai atu i ai, faʻalelei le almininum faʻamatalaga i luga o le faaputuga o sima sima sima. Ina ia aloese mai fesuiaiga, faaaoga le tulaga o le fausiaina. O moli uila e itiiti ifo nai lo le umi o le tulafono, i le kuata. O le laina muamua o le a taoto i fafo atu 30 cm mai le puipui. Aua le taumafai e faʻateleina le mamao ia mautinoa i le tulaga, tuu le suʻi teisi. Mautinoa i le tafailagi lamolemole o faailoilo, tuua le fofo i lalo i latou e pipii.
  4. Matou te maua le faatumu. Na matou fefiloi le fofo ma ni vaega laiti, lea o le a le sili ona telefoni o le a mafai pe a faateleina le tulaga fefiloi. O le laualuga o le scred o se tagata nila staller e aveese ai le ono paopau ma fai ia sili ona tumau.
  5. O le lolo o le fua o loʻo ufitia i le polythylene ata ma tuʻu i le pipii.

Aua le faʻavavevave le faʻagasologa e ala i le faʻatulagaina o supa i le fofo o Alabastra poʻo le Gypsum. O moli uila e televave, ae mai le fasi fasi fasi e tatau ona soloia. O le iʻuga o le taimi, e sili ai lou tele.

Faapipii metotia

Faatumu le fola i le fale mautotogi: Faʻafefea ona sasaa ou lava lima

O le faʻagasologa o le faʻatumuina o le fola i le fale mautofi ma o latou lava lima. E faalagolago i ua faatutu ni sini, e mafai ona faia i ni auala eseese. I le tulaga pe ai ai le a lelei screed uliuli, o le a lava e faaogatusa ai le vaega pito i luga o se tuufaatasiga faapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: o le mauga o foliga tulimanu taele

Tulaga, e mafai ona faʻamanino ai 3 metotia o faʻatumu:

  1. Manifinifi (e oʻo i le 0.5 mm) faʻaiʻu vaega. Mo se anini lelei i luma o se liligiina, e tatau ona faatatauina se screed talatala ma le malolosi ma impregnate ma primer. I le taimi lava lea, o le fola fola e tatau ona sologa lelei. O sea faʻamanuiaga e le manaʻomia ai nisi inisiua.
  2. Liligi ma se vaega va. O le mafiafia o le screed o 2 cm. O loo maua i luga o so o se ituaiga o le laualuga, e aofia ai Phaneur. o loo faatinoina le vaega vavaeeseina mai pepa washesized, faaee ona puipui po o waterproofing. I lenei auala, e lua vala o feusuaiga e tutoatasi le tasi ma le isi. E taua tele lenei mea pe a fai mea e eseese i meatotino faʻaletino ma a latou tali ile tau osofaʻiga ma eseʻese faʻafiafiaga e ese eseʻese.
  3. Faapelepeina faatumuina. O sea taʻavale e faia ma le mafuaʻaga o le gaosiga o galuega i le maeʻa o le fola o fola i le fale mautotogi i le fale mautotogi. Le mafiafia vaega o loo i le taimi lava lea e tasi e lē itiiti ifo nai lo le 2.5 cm. Lenei foi, vaega faʻaʻesega vaega i se pa alauni o 0,15 m. O le tuaoi o loo fola i damper lipine. Ina ua uma ona mago le sioa ma teuteu o le faʻamaeaina o le faʻamaeaina o le faʻaumaina: laminate, panole, linoleum, vaaia o mea gaʻo ma lipine ua tipi.

Faatumu le fola i le fale mautotogi: Faʻafefea ona sasaa ou lava lima

Faʻatumu le fola e amata mai le pa le mamao e alu ese ai

Auina atu galuega i soʻo se metotia, onosaʻi, faʻasolo mai mai i le mamao, faʻafeagai o le puipui ma agai agai i le ulufafo. Tamoʻe le fofo ma le tulafono i le va o le puipui ma le suniko. Aua le faalagolago i luga o moli moli moli, latou te tautua ai e seti le tulaga. Ave le laina o zigzago-pei o le paluga.

Aua le tuua le fofo le masani ai i luga o le fola, na o le tuu i lalo o le muamua vaega, tootuli le lua. Matua matauina le vaega o le fofo. I le maeʻa ai le faigaluega, aveese uma meafaigaluega ma tapuni avanoa i le potu.

O loʻo iai ni faʻafitauli eseese o loʻo iai taimi eseese o le Malaga. O le alataimi muamua e tupu mo le 3 aso, o le tapenaga mulimuli - pe a maeʻa 3-4 vaiaso, e fuafua i le vevela i totonu o le potu. O le a le auala sima o le fola saʻo, vaʻai lenei vitio:

Mataupu i luga o le autu: aposidery crop fola o fale: mini-stachome manuia le tausaga fou, mafai ona ou teuina, faataunuu le faanaunauga, fai se faanaunauga

Siaki le saunia o le faatumuina o le faatumuina. Tuu nisi napkins pepa malepelepe i luga o le fola ma ufiufi o so o se kitchenware. Afai ua maea le 12 itula le napkins te le avea le susu, ona mago le screed.

Mea mo le Faatumu

Faatumu le fola i le fale mautotogi: Faʻafefea ona sasaa ou lava lima

Matua matauina le tele o le fofo

Filifili pe faʻafefea ona faʻatumu le fola i totonu o le fale mautotogi, e aoga le filifilia o se fofo mo le tosoina. E mafai ona e faʻatau mai tapenaga-faia faʻamamago pe faʻaputuputu le siʻusiʻu o le siʻosiʻomaga oe lava.

E taua tele le iloa o le faʻatumu o le fola i le fale mautotogi, ae ia malamalama foi i le fofo e faia.

O le filifiliga o mea e le sili:

MeafaitinoMamalule atoatoa
Vailaau simaMaualuga le leaga

Lagolagoina masini

Tautua i le umi

Le fefe i le vai

Tamaoaiga

FAAFETAI FAITAU TAIMI

Mamafa

Manaʻomia le maeʻa

Faigata i le kuka

Sima-oneone fefiloiMaualuga le leaga

Tumau

Tamaoaiga

Ua leva ona mago

Manaʻomia le maeʻa

Matutu fefiloiFaigofie i sauniuniga

Tumau

Faigofie i le talosaga

Tau

Averesi tuai taimi

Lava-Lainming folaLuma Sili

Malosi

Laei tetee

Tau

Taua Muamua o le Sauniuniga

Faʻatonuga i ato ma palumea e matua manino lava. Sima e faʻalavelaveina e faigata tele ona faʻalavelavea, aua e manaʻomia le matauina o vaega.

O le sili ona tamaoaiga ma tauagofie le malosi o le cp. E mafai ona faʻatauina i se faleoloa fale, ma e mafai ona e kuka oe lava.

Faʻaluina M500 Center Shiement ma Sanging River Sount Soullow Passwords i se vaega 1 i le 3.

Lava-Lainming fola

Faatumu le fola i le fale mautotogi: Faʻafefea ona sasaa ou lava lima

O le tele o Flack o loʻo tuʻufaʻatasia ma uma

Ae le i liligi fola i le fale mautotogi ma lou lava lima, talisapaia au avanoa tautupe. Afai o le filifiliga paʻu i luga o le paluga mo le tele o feusuaʻiga, e taua le iloaina o loo vaevaeina i latou i faalaugatasi ma faamaeʻaina.

O le fefiloi e ese lava i le tuʻufaʻatasia ma le faʻasologa o le taoto. A liligiina le vaega pito i lalo i le tulaga o le kamupani, e talafeagai ona faaaoga le faamaeʻaina vaega o le ituaiga e tasi fausiaina. I le taimi lava e tasi, o le molimau mulimuli e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se ituaiga faʻavae.

Mataupu i luga o le autu: Filifili Loops mo Alminim Deadors: Fuataga ma Faapipiiina

Faatumu le fola i le fale mautotogi: Faʻafefea ona sasaa ou lava lima

E mafai ona avea Flack Flaors o se potu teuteu

Faafanua o le Paleni:

  • Raivisia kospers faia le galuega o le ata o le ata. Faʻaaogaina e moli uila, aua le faʻafesoʻotaʻi lava ia, e manaʻomia galuega o se tulafono. O le mafiafia mafiafia e mafai ona aapa atu 0.3 m;
  • Faauma palu o loʻo faʻaaoga mo le faʻaiuga mulimuli. O le vaega e le o faamafiafiaina 3 cm. Tuu atu i se fluidity lelei, e le manaomia tulaga i aafia i lenei suiga. O auiliiliga uma o le faʻatumu o le tele o le tele o le tele o le ata i lenei vitio:

Filifili nai lo le faʻatumuina o le foloa i le fale mautotogi, manatua: O le faʻavaeina o le fola o le a aʻafia ai le amio a le liliega atoa. I le faia o lenei ituaiga o galuega e le tatau ona sefeina. Suia le e taugata tele. O lenei faagasologa o le a le galue, e aunoa ma faaleaga oa toe faaleleia atoa, ina ia tausia le tekinolosi ma, pe afai e le mautinoa i totonu o lou tomai, polofesa taui.

Faitau atili