Faʻamago Plasterton: Aoga aoga

Anonim

Ata

I tamaipoloto faaonapo nei, fale mautotogi ma ofisa, nofoaga gaogao o mamanu ua avea ma lauiloa lauiloa, faʻapea foi ma le faʻamalosia o tauai. Faʻafetai i le teuteuina o le laufanua laufanua, e mafai ona ausia se lamolemole lelei tele o le laʻau, o se isi mea e le manaʻomia e le faʻateʻi ai. Ma o le teuteuina foi o le taualuga ma pepa sima i le auala sili ona lelei e lalagaina uma fesoʻotaʻiga ma fausia se isi mea sili ona fesitaga. Faia ia se teuteuga i ou lava lima e matua faigata lava.

Faʻamago Plasterton: Aoga aoga

Le fausaga o le lau o le laupepa.

O le laupepa e fetaui lelei mo le taualuga, o se mea e tele ai fale. O le tuʻugamau o loʻo faia i le plasterboarboapi ua sui i le va o vaega taʻitasi o lona paʻu. Matou te faʻapipiʻiina papatusi mai lenei fale mea, e tatau ona e faʻaogaina le fao. A faʻatuina ni papatusi o loʻo i luga o latou i le va oi latou, o loʻo iai au talie e tatau ona faʻamau ma se pulupulu ma le fausiaina (selesitila). Taitasi faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi ese atu, ona faʻaaoga ma le faʻaeteete le tasi ma le faʻamoemoe ma le totoʻa. I le faaiuga, o avanoa ua lolovaia ma fusuaga fausiaina ma toe musu (pe a tatau ai). Ina ia mafai ona faʻapopoleina fafie i luga o le faʻaʻele i luga o le ulutala, e fautuaina foi ina ia ofi i le punou ma taulimaina oneone.

O le mea lea, o le teuteuina o le taualuga e ala i plasterboard o se tasi o le sili sili ona fiafia filifiliga.

O le ata o le taualuga e le laupepa e le tele le taimi, ma e matua matagofie le malo. Ina ua maeʻa le galuega autu i luga o le faʻapipiʻiina o le sisitema o loʻo tataina i luga o le totonugalemu, e mafai ona e amata faʻamaeʻaina i mea eseese (puipui, vali ata). Ae ui i lea, a o le i maeʻa galuega, e manaʻomia le faʻaaogaina o le tupua e ufiufi ai le taualuga (ituaiga o le Alualu i Luma o loʻo lava). Ma, a o le i amataina le maeʻa o galuega, e manaʻomia le faʻatali pe a faʻamamaʻi le PITY. O na galuega e faia i o latou lava lima e aunoa ma se faigata.

Mataupu i luga o le autu: O le pito i lalo o oneone e faia oe lava

Faʻamago Plasterton: Aoga aoga

Filifiliga mo le faapipiiina o se talaaga mo se taualuga o le laupepa.

I le mea na tupu o le mea e filifili ai e talosaga i le teuteuga nofoaga o loʻo taualuga mo le teuteuga nofoaga sima, ona talafeagai lea pe a faʻaaoga le masani ai faʻamuamua. Ina ia mafai ona pupula e pupula, e manaʻomia e valiina le taualuga i lua vaega. Afai e faʻaaoga le pepa puipui e teuteu ai le siʻosiʻomaga o le sima lea, o le mea e tatau ai le faʻaaogaina o le maualuga o faʻavae e maua ai le maualuga maualuga o le pipii o mea ma le taualuga.

Ina ia mafai ona faʻatino le Degywall Boror, o mea faigaluega nei o le a manaʻomia:

  • Naifi mo digwall, e faʻaaoga mo le tipiina ma le faʻagaioiga;
  • O mama mama o mea tusitusi, ua faʻaaogaina e tipi ai pu taʻamilosaga i Papatusi Papatisoga;
  • tausitusi mo le bolding kupila;
  • RASPIL mo Drywall mo le gaosiga o fasi pepa;
  • nilaʻaia le speller, o loʻo faʻaaoga e toe faʻaola ai le gase
  • Faʻamatalaga Barbercator mo Plasterboard mo le siʻitia o avanoa.

Pale i luga o le laupapa

A galulue ma lea fale fai o se fale, pei o simsterbbbjllecboard, E manaʻomia le le faʻamalosia e matua le maalo. Ina ia mafai ona galulue faʻatasi ma ia e tutusa lelei, poto masani polofesa fautuaina le faʻaaogaina o se pale i luga o le laupapa. O sea pale ua faʻaaoga e tipiina ai le leaga, atoatoa pu i luga o laupepa laupepa. Lenei e maua ai ni taunuʻuga sili ona lelei mo le faʻapipiʻiina o le togi o masini moli uila, taumafai ma tagata liliu mai. Mo galuega faapena i luga o se taʻavale, o le pale e ofuina ma o pu o le faʻapitoa lapoa ua faia i le prewall ipu.

Tekinolosi nonoa

Faʻamago Plasterton: Aoga aoga

O le polokalame o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le puipui faʻaaoga se faʻavaʻa.

O loʻo faʻaaoga le laupepa o le mea e teu ai le taualuga, ae o puipui faʻapea foi, ma o nei tekonolosi e le eseese faigata . Fai lenei galuega ma ou lava lima e mafai lava ona leai se tomai talafeagai. O le tekonolosi o le faapipiiina o le laupepa o loʻo faia i luga o puipui o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o se tulia o le faʻapipiʻi o le tufuga na faia i luga o se laupepa. E mafai ona e faia se tala i se taimi puʻupuʻu. I luga o le faʻavaʻa o faʻapipiʻi poloka faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i le fesoasoani o le faʻafanua o ia

Mataupu i luga o le autu: Opepapers o le vevela faʻailoga faʻailoga: Faʻafefea ona kelu ma le amutusi e filifili?

A o le i amataina ma i puipui o puipui ma fuaiupu o le taeao, e tatau ona soloia, ona punou lemu lea. Faatali seia oo i pa ma le pepa e te manaʻomia ai. E le gata i lea, o le fale mea e fa sa fauina i luga o le faʻavaʻa, ae i luma o le mea e tatau ai ona fuafua e mafaufau lelei uma. E ao ona maitauina, o le faaleaogaina o puipui ma le fesoasoani a papatusi faʻamalamalamaina e matua taʻutaʻua mo le mafuaʻaga e faʻaluaina ai le mamafa o puipui. E le fuafuaina le isi i totonu o le potu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le paʻu e tumau pea lava le atoa atoa atoa. E tatau ona maitauina, o le teuteuga o le mea lilo o loʻo avea ma pito e sili ona ese, lea e mafai ai ona e faʻamalieina se mea sili ona lelei, ma mo loʻo manaʻomia le "lima auro." O le filifilia o le mea e sili ona lauiloa o le mea e te fiafia ai aua e mafai ona e faia le uluai mamanu ma ou lima lima.

Tekinolosi o le puipui faʻamaeʻaina

O le teuteuina o puipui o pamu o le plasterboard e mafai ona faia ma o latou lava lima ma ave sina taimi itiiti. E leai se mea e tatau ai ona faʻaosofia le galuega tuʻuga ma faʻailoga tagata, e le tatau ona e faʻaogaina le siʻosiʻomaga ma sima. Ma, o le tau o na galuega e laititi. Faʻatinoina o le Bt Borcia i Plard Dapika, e mafai ona faia ina ia avea le a-tausaga o le a manaʻomia le tele o mea e manaʻomia, ma e leai se faigata o le a tulaʻi mai. E le tele le taimi, ma o le tusi lesona aua o le faʻavae o pamu o loʻo i lalo.

Faʻamago Plasterton: Aoga aoga

O le auala e le mafai ona fesagatia ai puipui i le plasterboard.

O le pa puipui o le pa ma pepa laupepa o loʻo faia i luga o le lua tekonolosi: o se faʻaopopo ma faʻavaʻa. Afai o le faʻavasegaina metotia o loʻo faʻaogaina, o le playsperboard cards e na ona ofi ma se faʻapitoa lautele. O le faʻavasegaina metotia e faʻaalia ai faʻapipiʻiina o digwall i le faʻavaʻa, o loʻo faia i uʻamea talaaga, muamua i le puipui.

Ina ia faʻatulaga puipui ma le taualuga i le pito o le laufanua, e le o se mea e mafai ai ona vaʻavaʻaia i auaunaga a tagata matutua (e ui lava o se faʻataʻitaʻiga, o le a sili atu-lelei). Ioe, e sili atu ona faigofie, aua na o le e ona le fale poʻo le fale na te iloa le faiga o le puipui puipui ina ia aua neʻi faʻaleagaina le pa. O ituaiga o mea namu o loʻo i ai se aofaʻiga tele: Mai le faigofie, mafolafola luga o fausaga o le siʻitia atili ma le tele o ituaiga.

Mataupu i luga o le autu: sootaga ata o se tasi-Vaega meter i le 220 volt network

Ma o le faʻaiuga o le mea o lo o faʻaalia ai le faʻaaogaina o le faʻamalamalamaina o le susu-puipuia, o loʻo i ai faʻapitoa faʻapitoa e lelei ona ofi mai le galuega. O le mea lea e le faʻatagaina ai foliga o fungus i totonu o le palu ma le microporas. O sea mea e faʻamamaina ai le maualuga o le malosi, ma i le taimi e tasi e mafai ona faʻamalolo pe a e fiafia i ai. O ia nofoaga lelei e sili atu ona manaʻomia le faʻaaogaina mo le teuteuina o se faletaele, lea e tele ai le faʻateleina o le susu ma faʻamafanafana.

Faʻamago Plasterton: Aoga aoga

Faʻamago Plasterton: Aoga aoga

Faʻamago Plasterton: Aoga aoga

Faʻamago Plasterton: Aoga aoga

Faitau atili