VIBING FAAPITOA FAMATA "TAMAITI" - Vasega

Anonim

Afilila le togalaau, taai le vai i totonu o le au i le vaieli, River, Lake Lake, o nei mea uma e mafai ona palapala pamu. Peitai, o le a le maʻa, e masani ona taugata, pe a na o le uiga faʻapitoa, ae mo le tuʻuina o le togalaʻau pe saunia vai o ni nai penis ua lava.

VIBING FAAPITOA FAMATA

E iai le lautele lautele ma mamafa

Vaega o Talosaga

O le le mautonu o le pamu e i ai le tau maualalo, talafeagai mo le pamu vai mama. E sili le vai o le vai e sili atu le download - vave mu. Faʻaaoga i mataupu nei:

  • auā o le faʻalaʻau ai le togalaʻau;
  • mo le vaega o vai i totonu o tane teuina tane;
  • Mo le suavai i le fale, ae i ni faatapulaaina faatapulaaina (e uiga i le laititi ifo i lalo).

O le fesuiaʻi o le vai o le pamu e mafai mai se mea lelei, vailaʻau masani, vaitafe, vaitafe, vaituloto. E fetaui mo le tufatufaina atu o le vai mai tane. E mafai ona e faʻaogaina mo lelei, ae i soʻotaga. Talu mai le ituaiga o le faʻaputuga pamu, na te faʻatupuina faigata i totonu o le mafiafia o le vai, matū ai lava o mea laiti (i, clay, oneone) mai le pito i lalo ma faʻagaloina. Afai, i le tulaga o se vaieli, e leai se mea, vagana ai le vai o le fua, e le tau faʻamataʻu ai lava, pe a faʻaaoga se pamu i le olaga atoa, e mafai ona televave. Ae o le gata i ai, o le taimi masani lea.

VIBING FAAPITOA FAMATA

O lea la i le vaieli poʻo le lelei o le pamu mumusu, e leʻi tau le pepe e uiga i le puipui, paʻu o le paʻu ua tuu i luga o lona tino

O tagata gaosi i fautuaga mo le faʻaaogaina e faʻailoa ai le laititi o le sili atu o le vaifofo poʻo le lelei - 90-100 cm, o nisi faʻataʻitaʻiga (tamaititi 3) e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le spreaters i le vaitau o le 70-75 cmp O le mea autu o le i ai iina. Ae pei lava i lea lava taimi, na te faʻamau i le puipui o le vaieli, na fatuina ai faʻaopoopo faʻamalosi, ma faʻamataʻu e tata le galugalu pe faʻaleagaina o latou lava tino. Ina ia faʻaititia le faʻaituau i luga o le tino, o le paʻu mama e tuʻu i luga (i le ata i luga). Latou fofo le faafitauli.

Tagata gaosi

O le igoa "Tama" ma le "River" ua leva ona avea ma filifilia. Ma o lenei aso latou te valaʻau mai ai tamai paolo o pamu. Muamua, na latou faia faʻapitoa i Rusia pe latalata i fafo, ae o lenei aso o loʻo i ai tele Saina "tamaiti" i le maketi. I le lautele, e toʻatele tagata gaosi o na pamu i Rusia:

  • I le taulaga o le olaola i le Oyol Region ma Balev, Vladimiykaya maua lelei tamaiti. Tele e alu ma le pito i luga o le pa, tamaiti m - ma le pito i lalo.
  • O tamaiti e gaosia i le Moscow eria kulivovsk.
  • I le karsk ma Kirov (Tolu Lepse) maua ni pamu o le tutusa ituaiga, ae i lalo o isi igoa - aquarius.
  • I Bryansk (pisinisi, o le poplar) maua ai ni vaipuna. Ma le igoa lava lea sa lolofi mai pamu e susulu i chelybinsk, ma se isi epikopo malosi.
  • Vaitafe Iuni gaosia i Mogilev (Belarus).

    VIBING FAAPITOA FAMATA

    Eseese igoa ma kamupani, nisi o eseesega i uiga, ae o lenei mea uma e maua ai le tele o papue pamu

O le itu o totoe o Saina. Faʻafefea ona iloa? Mafaufau lelei e faaaoga le afifiina ma tusi folau. Afai o le tagata gaosi oloa lea a Lusia, e tatau ona avea ma tuatusi, igoa o le pisinisi, le lisi o tautua tautua, ma isi. A leai ni faʻamatalaga, o se oloa o le oloa o le DRPK.

Faamatalaga fautuaina

E pei ona taua i ai, o le pamu tele o pamu e i ai se tamaʻi malosi - tele lava pe a ma le 250 w, o lona uiga, e le mafai ona faʻatumuina maualuga maualuga. O o latou faailoga uila ma isi igoa e mafai ona maua sina malosi.

O le a se isi mea taua - o le maualuga maualuga o le a le vai mamao mafai ona lafoina. I uiga faʻapitoa, e tatau ona sili atu nai lo le mea e te manaʻomia e 20%.

Faʻalogo i le mana i le malosi lea o lenei faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina. E masani lava, o le 200 vi i taimi laiti o le tusa o le 5%, ae o le fua moni o lea e 240 vi i totonu o le paoa, ma le vigapena le paluga o le mufa. Alu i fafo - e tuu se stabicializer pe vaʻai mo se faʻataʻitaʻiga ma se maualuga faʻagaioiga o le voltage voltage (o le faʻaititia mai le tagata faigaluega e le afaina ai le taotoga, paʻu pa'ū).

VIBING FAAPITOA FAMATA

O le umi o le eletise eletise e mafai ona maua mai i le 10 mita i le 40

O lenei faʻailoga e taua tele o se faʻatinoga. E masani ona faʻaalia i lita i le minute poʻo le sekone. O lenei taua faʻaalia ai le tele o le vai o se aofaʻi e mafai ona tafe i lalo o tulaga masani. Mo lenei ituaiga o meafaigaluega, o lenei ata e laititi tele - tusa o le 400 ml / s. O se tamai pamu e mafai ona maua ai le vai i le tasi itu o le vai o le vai - tasi femalagaiga o le vai po o crane i totonu o le fale. Mo se mea e sili atu, e le mafai ona e aunoa ma isi mea faigaluega.

IgoaVai paTausiga / Lagolagoina PuipuigaManaFaatinogaSii MaualugaLapoaFaatofuina AgamaluTau
Malyshm N 1500 PoplarI lugaLeai ioe240 W.24 l / min60 M.99 mm3M1741 noanoa (palasitika)
Vaitafe-1 MogilevI lugaleai225 W.18 l / min72 M.110 mm1459 rum (cord 10 m)
Patriot VP-10B (USA / Saina)I lugaleai250 W.18 l / min60 M.98 M.7 M.1760 rum (cable umi 10 m)
Belamin bv012 (Lusia / Saina)Maualalo ifoleai300 W.16.6 l / min70 m.100 mm3M2110 rum (cord 10 m)
Malysh-m 1514 poplarI lugaLeai ioe250 W.25 l / min60 M.98 mm3M2771 Cround (uʻamea, Cord 40 m)
NVT-210/10 Caliber (Lusia / Saina)I lugaleai210 W.12 l / min40 M.78 M.10 M.1099 rum (cord 10 m)
BIOOGY MULIMULI SCHOW NPV-240-10I lugaleai240 W.24 l / min60 M.100 mita3M1869 Crand (Cord 10 m)
QUATTRO AGINDI mauaI lugaleai250 W.17.5 l / min75 M.100 mita2 M.2715 rum (cord 10 m)
Aquarius-3 (Lepse)I lugaLeai / o265 W.26 l / min40 M.98 mm1900 Cloud (Cord 10 m)
Tamaiti 25 m (kark)Maualalo ifoe leai250 W.7.1 l / min40 M.1920 Cruck (Cord 25 m)

Soʻo se ituaiga pamu e fai ma sui o se tasi eletise eletise ma o le tau suia (o le umi o le maea). E mafai foi ona e mauaina ni ituaiga ma le puipuiga matuitui, ae mafai ona e faia oe lava (vaai i lalo).

Faapipiiina i se vaieli pe lelei

Ua le mautonu le pamu i luga o le pamu i luga o se uaea synthentetic. Uamea uamea poʻo uaea vave faʻaumatia mai le gatete. E mafai la latou faʻaaogaina pe a i le pito i lalo - a itiiti mai 2 mita - O le uaea synthetitic ua nonoa. E faʻamautu ai i le pito i luga o le mea o loʻo iai mata. Latou te faia le iʻuga o le uaea ma ua mautu ma le totoʻa. O le node o loʻo i lalo ifo o le 10 cm mai le pamu fale - ina ia le moe i totonu. Ua liusuavai pito i luga ina ia le mafai e le uaea.

Uaea i totonu o se mata faapitoa

Fesootai i le fale ma paipa

I le telefoni i fafo o le pamu, o le fafaga mata o loo puna i luga. O lona tulaga i totonu e tatau ona laʻititi teisi (mo le tele o fale gaosi) lapoa o le faitele. O le vaʻai tele o le HASE na fausia ai se avega faaopoopo, ona o le mea lea e vave tele ai le iunite.

O le faʻapipiʻiina o le sprexed rubber poʻo polymer hesses, faʻapea foʻi ma le palasitika poʻo uʻamea o se stameter stameter ua faʻatagaina. A faʻaaoga paipa, o le pamu ia i latou e fesoʻotaʻi e se fasi foliga mataina ma le umi o le 2 mita.

VIBING FAAPITOA FAMATA

Polokalame o le faʻapipiʻiina o le faʻasusu le gatete

O le hese i luga o le nozzle ua mautu ma se uʻamea uʻamea. E masani lava ona i ai se faʻafitauli: o togi taʻavale mai le faʻamalosi tino. O lea e le tupu lea, o le pito i fafo o le leoleo e mafai ona togafitia i se faila, e maua ai nisi mea faigata. E mafai foʻi ona e mimilo ai le groove i lalo o le claw, ae aua le i ai le 'ai malosi. E sili le faʻaaogaina o le shinsure stalled claw ma noches - e maua ai le faʻamalosiʻau i le mauga.

VIBING FAAPITOA FAMATA

O le pati e sili atu le avea o ia

Sauniuniga ma Tumuia

O le mea na faʻapipiʻi ai, o le uaea ma le uafu o loʻo taofia faʻatasi ai i le faʻapipiʻiina o tulei. O le mea muamua e tuu i se mamao o le 25-30 cm mai le mataupu, o isi uma i le sitepu o 1-2 mita. O manatu e mafai ona faia mai le pipii lipine, pipili palasitika, fasi o synthetic, etc. O le faʻaaogaina o uʻamea uaea poʻo le clamps e faʻasaina - latou te faia i le gatete i le gatete cord, hose poʻo le masaga lava ia.

O le gaʻo o le lelei poʻo le lelei o loʻo setiina e le crossbar o le a tuʻuina atu le uaea. O le filifiliga lona lua o se matau i luga o le puipui itu.

O le pamu saunia lemu e alu malie i le loloto loloto. Lenei foi, o fesili foʻi tulaʻi mai: i le mea e loloto e faʻapipiʻi ai le pamu le pamu. O le tali e lua Muamua, mai le faʻataʻuga vai i le pito i luga o fale, o le mamao e le tatau ona sili atu nai lo le loloto o le faʻatigaina o lenei faʻataʻitaʻiga. Mo le "pepe" kamupani, kamupani o le 3 mita, mo le Unitriot Unit - 10 mita. Lona lua, i le pito i lalo o le vaieli pe lelei e tatau ona i ai le sili atu mita. O lenei e le faigata ona faigata le vai.

VIBING FAAPITOA FAMATA

Fusi palasitika, kapron cords, cloyy libbon, ae le o uamea (e oo lava i le atigi)

Afai e faʻapipiʻi le pamu e maua ai le pepe i le vaieli, e le tatau ona paʻi atu i puipui. A faʻapipiʻi i se vaieli, o le paʻu o le tautotogo oona o loʻo tuʻu i luga o le fale.

Ua ia faavaivai le pamu i le loloto manaʻomia, o le uaea ua faʻamauina i luga o le crossbar. Faamolemole ia matau: O le mamafa atoa e tatau ona i luga o le uaea, ae le o le hose ae le o le uaea. Ina ia faia lenei mea, ina ua faʻaloaloa le nonoa o le masaga, ma o le maea ma le faʻavaivaia.

Faapipiiina i se vaipuna

Faatasi ai ma se tamai loloto o le vaieli, pe a fai o le uaea le umi e itiiti ifo nai lo 5 mita, mo netraterzation oscilizs, ua faʻamaloloina le uaea i le kolosi. O le filifiliga sili o se fasi o le mafiafia paʻu, lea e mafai ona tatalia le avega (mamafa ma gatete). O le faʻaaogaina o ni vaipuna e le manaʻomia.

VIBING FAAPITOA FAMATA

Seganging Filifiliga mo le faʻasusu le papupuni ma pito i luga ma lalo o le vai

Faapipiiina i le vaitafe, pondy, vaituloto (faalava)

Faagaoioia le tamai pamu tama e mafai ona i ai i se tulaga faalava. O ana tapenaga e tutusa - e ofuina se hose, coppp uma o ie. O le taimi lava o le mataupu e tatau ona afifi i se paʻu paʻu ma le mafiafia o le 1-3 mm.

VIBING FAAPITOA FAMATA

Faʻateʻa le faʻaaogaina o le filifiliga i le tatalaina o le faʻatamala

A maeʻa le pamu i lalo o le vai, e mafai ona liliu ma faʻagaioi ai. E le manaʻomia ni mea faaopoopo (faʻatumu ma liburants). E feʻai ma le fesoasoani i le vai pamu, e mafua mai o le aofia ai le aofia ai e aunoa ma le vai e matua leaga lava i ai: o le taʻavale taʻavale.

Vaega o le taotoga

I nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo iai le vaega o loʻo i totonu o papupuni mo vaieli e i ai le puipuiga mai le le fiafia atu. O se mea sili ona aoga lea e puipuia ai le afi afi. Ma le taimi umi o le faʻagaioiga poʻo le faʻaleagaina tulaga, o le fausia-i le Hormastat (o loʻo tatalaina le puipuiga) tatala le mana o sapalai, tape le pamu. I se taimi o le taimi, o le tala lea e oo mai i lona tulaga muamua ma ua toe amata le galuega.

VIBING FAAPITOA FAMATA

Se isi mama mama

Afai o lou patu e faʻaleagaina ai luga, e manaʻomia loa ona iloa le mafuaʻaga. O le faʻalavelave e ono mafua mai ile leai o se vai, faʻateleina le voltage. Afai o lea, e tatau ona e taufetuli faia masini pe a o mea uma e ogatasi. Se isi mafuaʻaga talafeagai - o le sulugatiti paipa ua faʻapipiʻi. Faatasi ai ma lenei e mafai ona e tau mai lava i le pamu, faʻaseʻe ma aʻoaʻo ai lena taimi o le taimi faʻatulagaina e faia ai le faʻaaloalo. E ui lava, afai na e faʻaseseina oe i le pamu, ua uma ona e solia tulafono o le taotoga - e talafeagai mo le pamu naʻo le vai mama.

Mamao Puipuiga

Talu ai o le tele o tamaiti faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i lalo o le tolu mita mai le faʻata, e le mafai ona muta ai le tamai finauga, Ma o le a faʻaauau pea le pule o le vai. Ina ia aloese mai ai i lenei tulaga, e mafai ona e setiina le tulaga le lelei o le vai. O le mea lea o le oona o le mea lea, ua taʻua o le "Coneg". E aoga tele:

VIBING FAAPITOA FAMATA

Float vai le maualuga

  • A faʻaosoina, o fesoʻotaʻiga ua tapunia, taumafa e faʻatau atu i ai;
  • A paʻu le maualuga o le vai, o le SATAT, o le punavai, o fesoʻotaʻiga i le seso ua poloka e ala i le solia o le sapalai sapalai;
  • O le vai ua faʻasolosolo lava ona faʻaseʻe ai, o le tala mai lea o loʻo i luga aʻe, i se tulaga, ua toe tapunia le fesoʻotaʻiga, e aofia ai le pamu i le galuega.

E aoga tele i se lagona - i lalo ifo o le 1 tr., Ua na ona faʻapipiʻiina - O le a na o le faʻaititia o le fafaga uaea, ae o le penefiti mai ai.

Galue ma Hydrocumustolator

I le lautele, o le gatete o le faʻaʻaisa pamu e le o fuafuaina e galue i se fusi i se hydracumulator. Latou te le mafai ona fai se maualuga maualuga maualuga. Ae ... i lalo o tuutuuga latou te faigaluega ai. Faʻataʻitaʻiga Polokalame Faapitoa Fuafuaga: Faʻapapaina Faiga 'AGA VAIA, A TA NA PUEI, GAOISIʻI O LALOLAGI O LE A LE MAFAI ONA FAI. Mo masani taotoga i le pito o le hese i totonu o le vai, o le siaki siaki ua faapipiiina (ina ia le tafe le vai i le vaieli). O le isi tulaga - o le hydrocumustoctoctor e tatau ona avea ma se mea taua (100 pe 150 lita).

VIBING FAAPITOA FAMATA

Fale tumaʻoti fale o le fale o le fale faʻalilolilo ma le lapoʻa o le pabrate gatete

Aoina O lenei polokalame e manaʻomia e fetuunai ai le mamafa o le mamafa. Ua faatonuina sina mea itiiti, sili atu, e leai se isi itu ua le lava le mana. Ae tusa lava pe o le a le mamafa o le mamafa, o le a aoga mea uma mo ni nai tausaga, ae i totonu - le tausaga ma le afa.

O le a le mea e fai e faigaluega ai

O le tamaititi o ituaiga o ituaiga pamu e matua itiiti lava, ae e tautua foi mo se taimi puʻupuʻu - e tusa ma le 2-3 tausaga. O latou gaosiga, mea taugata e le faʻaaogaina - e faʻaititia ai le tau. Afai e maeʻa loa le faʻatau, e tele gaioiga, faʻapea foi ma le faia o auaunaga masani ", e mafai ona silialia o le olaga tautua. O le a la le mea e mafai ona faia:

  • Fao, faapipiiina o le fale vave vave ona suia le umi, faaopoopo i latou e loka nati. Afai e le faia lenei mea, o le povi ua kilia ma gagau le tootoo.
  • Faʻatasi i le masina e iloa ai le pamu, pe a pa pupuni o le vai faʻapaluvaga, 'alo ma fufulu.
  • A faʻagaioia ma se hydrocumustoculatorator, tuʻu le mamafa o le mamafa.
  • Faapipii puipuiga mai le matutu matutu.
  • Auauna VALATTA A VITABIZIZER.

O nisi o mea na tutupu e taugofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Stabibiciaer o loʻo i ai foi pe sili atu foi o lenei mausa, ae e mafai ona faʻaaogaina ma isi ituaiga, ma o latou e galulue uma i le voltage uma. Ae sui le bolts - o le mea lenei o le mea lea e te manaʻo e faʻatinoina.

Mataupu i luga o le autu: ulufale faitotoa: ituaiga ma uiga

Faitau atili