Fetuunai palasitika Windows: Faʻafefea ona e faia oe lava?

Anonim

Ina ia mafai e le faʻamalama ona faʻatinoina ana galuega, o le saʻo le faʻagaioiga o le masini (fetaui lelei) manaʻomia. Ina ia fetuunai le galuega, aveese le lulu ma le le mautonu o le pash, o le fetuunaiga o faamalama palasitika ua saunia. I se faʻaopopoga, o le toe faʻafesoʻotaʻi e manaʻomia ona o le vaitau o le tau o le tau: taumalulu - taumafanafana.

Ina ia fetuunai mea e mafai ona toe faʻaleleia oe, o le ae manaʻomia ni mea faigaluega:

  • Sgatia;
  • seti o hexagons;
  • Koluse ma mafolafola sikulukalaiva;
  • Seti o le arts ki (Asterisk).

Fetuunai palasitika Windows: Faʻafefea ona e faia oe lava?

Vaaiga a le vaitau

O le foliga mai o slots i le va o le stash ma le faʻamalama e mafai ona tupu ona o le faʻaleleia o le faʻamaufaʻailoga pe mafua mai i le faʻasologa o le vevela o le vevela o le vevela o lena taumafanafana e aumaia ai le vevela o le vevela o le vevela o le vevela i lalo o le vevela o le taumafanafana e aumaia ma latou. Ma i totonu o lena, ma i se isi tulaga, o le fetuunaiga o ata e manaʻomia e faʻamaufaʻailoga lea o le faʻamalama mo le taumalulu. Lenei mafai ona faia i le suia o le tulaga o le tsupf (eccentrics) i le itu pito i tua o le faamalama mai le sifi i le stash will.

Laasaga-i-sitepu faatonuga

O le vaega o le laina o le pine (o loʻo i le pito o le faʻamalama) e tatau ona faʻataʻitaʻi i totonu. E mafai ona faia lea ma le mafolafola sikulukariva pe a iai se slot slot, po o hexagon. Afai e leai ni slots, e manaʻomia e le faʻatofa ona faʻataʻitaʻi e le au faʻatautogo, ma o isi taimi e muamua toso mai le faʻaupuga, ona liliu ai lea. O le metotia o le fetuutuunai o le clapping efccececec e faʻalagolago i le gaosi oloa o le faʻaaogaina (masini). E mafai ona e vaʻaia sili atu auiliiliga i le vitio.

  1. Afai e le lava se fetuunaiga, e tatau ona e suia le tulaga o cylinder. Mo lenei, o le hexagon ua faʻavaivaia e ala i le faʻamalamalamaina o fusi ma le hook ō atu agai i le auala.
  2. I le faaiuga, fetuunaiga o le patipati o le suia o le single mai le moto i le itu ua fetuunai. Fetuunai le sikulu i le Windows of the Rowry Type o loʻo tu i le pito i lalo o le pato. Mo le sili atu le fetaui, e tatau ona fauina vave. Ua maeʻa le faʻatulagaina o le ata o fealuaʻi e faʻaaogaina ai le faʻapipiʻi o le pito i luga o le pito i luga.
  3. A faʻapea e le o fesoasoani le fetuu, o le tafega o le ea, o lona uiga o le faʻamau faʻamau ua le toe faia ma sui o ana galuega, ma e tatau ona suia. Faʻafefea ona fai, faʻamatala auiliili i le vitio:

Tusitusiga i luga o le autu: Filemu o le faletaele mo le faletaele ma siaki alatoto

O sea toe faaleleia e sili atu ona faʻaalu pe a alu le taumafanafana i le iʻuga poʻo sau le tautoulu. I le malulu, o le a taaalo foʻi le fale mautotogi, ma o le faʻavaeina o faʻafitauli i le taimi o le taumafanafana, atonu e leai se uiga, aua o loʻo lumanaʻi pea le laumua.

Fono

Ina ia mafai ona faʻaleagaina le fetuunaiga fetuunaiga, liliu le Ecceppintric, ae aua le faia se suiga tele i le le faʻatuai, muamua e tatau ona e faataʻitaʻia le auala e aunoa ma le toso mai fafo. Afai latou te leʻi faia, ona e tatau lea ona e alu i le auala mulimuli ma faʻauigaina se ofutau e aunoa ma le soona taumafaiga.

Fetuunai palasitika Windows: Faʻafefea ona e faia oe lava?

Faʻafefea ona aveese le fesuiaʻiga o le steash e faʻatatau i le talaaga?

Fetuunai le tulaga o le vaʻa e faʻatatau i le faʻavaʻa poʻo le isi steash e faʻatino pe a faʻapipiʻi le faʻamalama. Afai o le faʻapipiʻiina o loʻo saʻo, o se tulaga faaletonu lea atonu na toe aliali mai pe a mafua mai i le faamalama e masani ona tatalaina, ma le salu i lalo o lona lava mamafa ua kilia. E leai se mea tiga i ai, E le manaʻomia ona e suia le faʻamatalaga i se tulaga. Pau a le mea e manaʻomia o sina tamaʻi livi. E masani lava e te manaʻomia le fetuunaiga o le auala, ma i le faʻatautaia o mataupu - le sui o vaega ua suia o mea faigaluega.
  1. O le maualuga o le flap e faʻatatau i le faʻavaʻa e faʻatonutonuina e le paʻu i luga o le pito i lalo o le vao. O le hexagon o loʻo faʻaofi i luga o le pato (fortically) ma puʻeina ai le fusia o le fusuʻaga mai le mata. Rounted conclockrolf down i luga o le sash, faasolosolo - siitia.
  2. O le pito i lalo o le Soush agai atu i le taumatau / agavale agavale o le bol, o loo i ai i le pito i lalo o le pato. E mafai ona liliu uma lua mai le itu o le malifa ma mai fafo o le matala matala, o lea e lua auala e ulufale ai i le ki.
  3. Fetuunai le "seleulu" ma, e tusa ai, o le pito i luga o le faamalama e faia pe a tatala le faamalama. O le fua fetuutuunai o loʻo i ai ma le itu o le faiga o le faiga, toeitiiti lava punou, o lona ulu ua matua mataga tele. O auiliiliga o le atoa faʻasologa o gaioiga e mafai ona vaʻaia i luga o le vitio:

Afai o le a asiasia i luma o le fetuunaiga, na maua ai le Defomis o le auala o le masini faʻamatalaga, ona toe fai lea ma le suia o vaega ua leaga e manaʻomia.

Toe faaleleia poʻo le suia o le faʻamalama

O le elemene o le faamalama fetaui - o le tuʻituʻi o le sili ona feaveaʻi ma maitauina mai le auala atoa. O isi taimi e masani ai ona faʻaalia le leai o se mea, e malepe ai pe gagau. O nisi taimi e tatau ona e sui mai ai ma manatu faʻapitoa, ma o nisi taimi - e tuʻu le 'au ma se loka pe a iai ni tamaiti i totonu o le fale. E faigofie le faia o oe lava, ina ua uma faatonuga.

  • Liliu le pusa saogalemu (plug), o le mea ua tapunia bolts, 180º.
  • Faʻaleaga le bolts faʻaaoga se fasimomo scrawdriver ma aumai se 'au mai le Jack.
  • O se 'au fou e tatau ona aumaia i le tulaga tutusa lea na aveʻese ai: liliu le' au e faʻatatau i le pa ma le fusi. Faʻafefea ona fai saʻo, e mafai ona e vaʻai i le vitio:

Mataupu i luga o le autu: fufulu masini mo le tuuina atu

  • I le 'au fou, ua liliu foʻi le pusa saogalemu ma faapipii le' au i totonu o le maga.
  • Faʻamau le 'au ma le fou pe tuai pe tuai ma tapuni le pa.

Toe faaleleia le au palu e sili atu le faigofie. O le faia lea o lenei mea, ua lava pau lava le sasaina o le plug ma milo le bolts.

Fetuunai palasitika Windows: Faʻafefea ona e faia oe lava?

Fetuunai le 'au

O se faʻafitauli masani o loʻo feagai ma le faʻapipiʻiina o se uʻamea-palasitika talaaga o le fusifusi o le stroke i luga o le vaʻa. E i ai ni mafuaaga ono mo lenei:
  • le lelei-lelei mea totino;
  • O le mea saina sese;
  • le lava o le poto i le faiga;
  • Clogging o Tafaoga.

O uluaʻi mafuaaga e lua o se tulaga faʻapitoa, o lea e tatau ai ona e faʻaigoaina o se sui o le kamupani ma manaʻomia le aveeseina o le faʻaletonu. O le faʻafitauli o le le lelei o le faʻapipiʻiina o le mea moni lea o mea sese e le mafai ona aliali vave, ae i le taimi o taimi, ona poʻo le toe faʻaleleia o lona lava faʻatauga. O isi mea e mafua mai e mafua mai i le leai o le tausiga o le tausiga.

Afai na liu lava le faʻamau muamua, ona faʻasolosolo malie lea ona faia e le faʻamalosiʻau, masalo o le faʻafitauli i le faʻalelei o le faiga o le auala. Afai o le fusi alavai na aliali mai ina ua maeʻa le toe teuteuga, o le mea e sili ona mautinoa o le o loʻo pupuni e le efuefu. Faʻamamaina le masini mai le pefu ma libricate ma masini e mafai ona tutoʻatasi.

Faatonuga

  1. Saili i luga o le faamalama o le nofoaga ma le aikona "manlenka". O avanoa faifaipea o mea e le masani ai mo le ubric.
  2. Aveese le auupega e faigata pe le o le sologa lelei.
  3. Tatalaina pu ma ni nofoaga mama e fufulu ai ma se ie puipui.
  4. Spray o le masini mo le faʻamamaina o le WD-40 ma taulimaina se suamalie tofo e aveese ni fasi palapala ma le pefu.
  5. Faʻagasologa ma masini suauʻu, faʻauiga mai le suauʻu ma faʻamalosia vaega ma se cotton wand. E manaʻomia le faʻaaogaina o le suauʻu afi ma le leai se mea e faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le suauu ma le suauʻu fualaʻau.

Afai e le ave nei amioga ma le iʻuga, afai e te manaʻomia e alu i le fetuutuunaiga. Ina ia faia lenei mea, tatala le sash ina ia masani i le faavaa. I le pito i lalo poʻo le pito i luga o matasele, faʻalagolago i ai o le 'au e manaʻomia fetuunaiga, faʻaofi le hexagon ma liliu i le aveeseina o le faʻafitauli. Faʻafefea ona 'Uʻe i le palasitika Windows ma ou lava lima, pe a fai o le' au e le o latalata i le iʻuga, e mafai ona e vaʻai i le vitio:

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻavaivaia le 'au i totonu o le gagana Saina

Tausiga tausiga mo fetaui ma faamaufaailoga

O le puipui o le faʻamalama mo le faʻamalama auala o loʻo i ai i le lipine masani ma masini suauʻu ma fufulu mai le efuefu ma isi tagata mama ua paʻu iina. Gaosi oloa fautuaina lenei taualumaga faalua i le tausaga. Ae ua mafua mai i le mea moni o le vaitau o le vaitau o le patipati e masani ona faia ina ua maeʻa le taumafanafana, ona gaosia lea o le vevela gaʻo, ona gaosia lea o le gaʻo i le taimi. Ma i masina malulu, ae leʻi gata le taumalulu, e leʻi faatagaina le faʻamalama ma faʻatulaga se ata itiiti o se tasi e filifili ai. O le a le tonu ma le auala e faʻamamaina ma le faʻamalosia o mea e mafai ai, faʻaalia i luga, i le vaega i le fetuʻutuʻunaʻi le alalaupapa.

O le tausiga o le palasitika Windows e aofia ai foi le lapisi masani o le faʻamaufaʻailoga o le faʻamaufaʻailoga - tele taimi i le tausaga. Lenei e le manaʻomia ni meafaigaluega faʻapitoa, o se solo susu susu. E le tatau ona galo le faʻamamaina o alavai alavai ma palasitika poʻo le laupapa laupapa. Latou te tu i le pito i lalo o le faamalama. Afai e te tatalaina le sash, ua manino ona vaaia.

Fetuunai palasitika Windows: Faʻafefea ona e faia oe lava?

Afai e te faia le fetuunaiga ma librate o le faiga i le taimi, o le faamalama o le a umi sili atu umi. A uma mea uma, o le faʻataʻitaʻiga lava ia mafai ona tafi atu i le tele o sefulu tausaga, ma o vaega o le auala o le auala e faʻafaigofie ona utaina ma "sioa muamua" pupuʻu ". A aunoa ma le tausiga lelei, e tatau ona e suia le faamalama tele muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te le o fetuʻunaʻi le solo leaga i taimi o le faʻanoanoa i le taimi, o le a agaʻi i le suia o vaega. Afai ona le faʻalogo lea, e le mafai ona e mafaufau i le faʻafitauli, e mafai ona tafia ai le faʻamalama, ma e tatau ona e suia le masini atoa. Ina ua maeʻa ona faia ni taʻiala faigofie, ae mafai ona e sefe le faʻamalama mo se taimi umi, ma o le a faia uma galuega i le vevela ma le faʻatonutonuina o le vevela ma le poto masani.

Faitau atili