Matafaga tunuc crochet mo tagata amata ma ata ma vitio

Anonim

O le tau e amata ona fiafia i aso mafanafana, o lona uiga o le taumafanafana vave. Fiafia i galuega i lenei vaitau e asiasi i matafaga. Soʻo se teine ​​e manatu e ofuina i luga o le matafaga ma e foliga matagofie. O se filifiliga lelei o le a avea ma matafaga o turtic crochet. E mafai ona pei o se mea mama mo savaliga i luga o le matafaga, ma foliga manaia mo se savali i le savali ma jeans, skirt po o faapupuu.

Matafaga tunuc crochet mo tagata amata ma ata ma vitio

E faigofie ona lauiloa aʻoaʻoga o tagata aʻoga, e faigofie lava ona latou faʻamalosia muamua, aua ua faʻaaoga e fatu ai ni leo faigofie e aunoa ma ni taʻamilosaga faʻapitoa ma tipi. Tatou iloiloina ni tele lanu ato ma a latou polokalame.

White Cape

O le moli moli o lanu pupula e fesoʻotaʻi ma le matau ma se faʻaupuga o le a avea ma se filifiliga lelei mo le sopo i le matafaga poʻo le savali i Jeans poʻo le savali i Jeans poʻo le savali i Jeans poʻo Paʻu. Fausia se auiliiliga o lavalava o le a faigofie lava mo amataga, aua ō mai le 2 faʻatagata.

Matou te manaomiaina:

  • 400 kalama o le cotton-pei o le au vulu;
  • 100 kalama o le cotton gery o le eseese lanu;
  • matau.

Muamua, o le pito i tua o filo o le autu lanu autu. Matou te filifilia se filifili o 142 kettles ma koluma pou e aunoa ma nikidov. O lea la lasi tusi e tusa ai ma le polokalame o loʻo faʻaalia i lalo:

Matafaga tunuc crochet mo tagata amata ma ata ma vitio

A oʻo le maualuga o le oloa e maua le 47 Centimita, Tapuni le averesi e fa seneturi mo le tipiina o le ua. O lea la laka vaega taʻitasi taʻitasi e ala i le tutusa metotia. A o le oloa o le 68 Centimeters, e tatau ona e uma ona totogi. O le pito i luma o le asita e tutusa lava auala.

O lea ua ou fusifusia faʻamatalaga taʻitasi e faʻaaoga ai filo o se eseʻesega lanu. Matou te suʻiina ma le le mafaufau, aua le paʻi atu i le 21 centimeters mo se malologa i le pito i luga ma 18 centimita mo tipi i le pito i lalo o le tuni.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e toeseina se sakete Amerika mo se teine: mamanu ma le galuega

Faʻaaogaina le vulu o le vaniva o le lanu, mimilo faʻalua ni maea e lua mo le laina lima ma le tasi mo le puimanava. O le vulu e tolu taimi sili atu o le sili ona manaʻomia. O lenei e tatau ona e liliu i le shoelaces i le nofoaga o le tauau tauau ma fusi, e tuu ai fua. O le pito i luga mo le puimanava e manaʻomia ona o se fusipaʻu.

Mesh faʻataʻitaʻiga

O le mesh tinic mo le matafaga foliga ese. O le a ia faʻaalia uma le matagofie o le fuainumera, aʻo le nanaina o le lalelei o le ofutino. E mafai ona e ofuina se tuna ma se faʻataʻitaʻiga "Grid" e le gata i le matafaga, ae o le a ataata foi i luga o le laumei pe o le ofu.

Matafaga tunuc crochet mo tagata amata ma ata ma vitio

Nonoa se mea faapena ma le fesoasoani a se matau mo sina taimi na faʻaaogaina ai se vasega aʻoga, ma e laʻititi taimi, aua e i ai le 2 faʻatagata.

Ina ia fausia e sili atu le filifilia o sina vulu o le cotton ina ia o le sinic mo se savaliga i le matafaga sa manifinifi ma faigofie. Matou te filifilia se ata ma se isumu tele ma amata le gaosia o le oloa.

Matafaga tunuc crochet mo tagata amata ma ata ma vitio

Muamua, faʻaaogaina le mamanu filifilia, tatou te fafagaina se vaega faʻataʻitaʻi, tatou te fuafua ma le tulaga manaʻomia o matasele. O lenei ua matou faia se seti o matasele ma le lalagaina lua toe faʻaaogaina o le upega tafailagi. O lo latou tele e tutusa ma le semi-o le uʻu o le vaʻa ma le faʻaopopoina o le lua centimeters o loʻo ofuina e leai se totogi.

Ina ia maua ni moli uila, e tatau ona e fesoʻotaʻi i se lautele lautele. Afai e te manaʻo, ona ave lea o pito, e mafai ona e faʻaogaina le vulu o le lanu eseese. Tuʻu se Nofoaga ona o le 'apatau, o le ua ma le ufiufi i luga o tauau, suʻi le itu itu o faʻatagata. Lenei o se manaia tele o le vevela o le taumafanafana.

Gina "sunny"

O le le masani ai ma le lalelei tunuc mai le "la" o le o le a sili ona pele o le a sili ona pele i le fale puipui mo le matafaga. E mafai ona tuu i luga o le ofutino po o se tamai paepae umi. I lea tulaga, e aliali mai i fafo o se mea matagofie mini ofu mo se togafiti.

Tusitusiga i luga o le autu: O kamesa mai postcards e te faia ia te oe lava: Faʻafefea ona fai ni togafiti ma polokalame, ata ma vitio

Matafaga tunuc crochet mo tagata amata ma ata ma vitio

O le vaega pito i luga o le tunic e fesoʻotaʻi ma se grid, ma o le mofe e fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi. O le valivali o le vulu ua filifilia i lou tofo, e atagia ai lou matagofie, susulu ma moni taumafanafana lagona.

Ma o le a tatou le fiafia i le faʻaaogaina o le ata lea o le skimatic:

Matafaga tunuc crochet mo tagata amata ma ata ma vitio

Matafaga tunuc crochet mo tagata amata ma ata ma vitio

Tinica mike

O le lelei o le tuntic tuncnic, kolose ma crochet, o le a foliga ese ai ma le eseese o le browsit po o luga. I le ituaiga o au masoa, e pei o le laulu tele. Ma o le tele o pu o le a tuʻuina atu le ea ea, o le a le vevela lava lava i le aso sili ona vevela. Lalo o se auiliiliga faʻamatalaga.

Ina ia fausia se turnic-t-mitiafu i le matafaga ma se matau o le a e manaʻomia se tagata vulu, hook ma se mitiafu talafeagai. O le a matou faʻataʻitaʻia se ofutino e pei o se mamanu, ua amata ona matou kolosi a matou tuninic, naʻo le faia o se uluaʻi fua o lavalava.

O le pito i luma ma tua tulimanu e tafa o le auala tutusa ma le fesoasoani a Cotton vulu. Muamua, toʻila mai niza ma le laina o le manava, faʻaaogaina le polokalame muamua. O lenei ua matou faia se ausoo mai le fasi fasi fugalaʻau o fugalaʻau ma le polokalame lona lua. O le a tatou toe lalagaina le ata muamua seia oʻo ina maua le amataga o le ua. Faatasi ai ma le fesoasoani o se tolu mamanu, tatou faia puipui o le ie o le mitiafu, faaaoga ai le mamanu.

O lenei metotia, faʻaoga ai lau manatunatu ma nisi paiʻe o tomai, e mafai ai ona fatuina se ofutino masani ma le masani ai o le taumafanafana vaitau ma se matau.

Vitio i luga o le autu

I le faaiuga, e tele faʻaaliga fola na tuʻuina atu e fatu ai se tuiaʻi soloia mo le taumafanafana o le toʻilalo, e tumau lava naʻo le suʻesuʻega, faʻaosofia ma fausiaina se galuega mo le taumafanafana i le taumafanafana.

Faitau atili