Faʻafefea ona toso le ie puipui o le ie puipui: tekonolosi

Anonim

O le ie puipui o le pupuni e tautua o se ituaiga o faavae mo le fausiaina o ituaiga uma o ata. I lona tuufaʻatasiga mai totonu, ua i ai le mimilo maea e pasi ai le umi. O le brading ma laina e lua o le sui o le pito i luga o le pito i luga o le ie puipui mai le itu sese, pe a uma ona tuiina maea.

Faʻafefea ona toso le ie puipui o le ie puipui: tekonolosi

O le fatuina o lau puipui, o le pupuni uila e eseese ai le toso, e tatau ona saeia.

O le filifiliga o le fili talafeagai e nafa ma le fausia o le fogafale o le fogafale o le manaʻomia fetuunaiga. O le faʻaumaina o le lipine e maua ai le lauʻeleʻele ma faʻaputuputu le tulaga talafeagai o loʻo faʻamaonia, tufatufa atu mo le umi atoa o le basutte i taimi uma.

I ai o se lipine, o le tala faatino e mafai ona faia se mea e faia, e oʻo lava i le galuega faʻatauvaʻa atoa.

Faasaʻoina saʻo - faigofie tele. O le mea autu o le iloa lea pe faʻapefea ona faia lenei mea. E uiga i lenei ma faamatala.

O le aso, o se vaega tele o fetu pupuni ma eseese lapoa o loo faatauina atu.

Eseese e fetaui ma lona mafuaʻaga. Lipine o:

  • faʻapitoa i lalo o matau;
  • ma velcro ma matala i lalo o matau;
  • fiva ma velcro mo rigid lakapi ma tapoleni;
  • E faʻasaʻo le saʻo o le Roma, French, Lonetona poʻo Ausrian Shortan;
  • Mo puipui ma siamupi;
  • i lalo o manoa;
  • Lalo o le corno tubular.

Faʻafefea ona toso le ie puipui o le ie puipui: tekonolosi

O le lipine o le suʻi o le faʻailoga o pupuni, o le numera o au e faʻalagolago i le numera o seevae.

Mo le ie pupuni o ia, o le sili sili ona lelei e manatu e tumau, ma e le o faimalaga i le lipine. Ae le i faʻatauina, taumafai tuʻusaʻo e faʻaputu le lipine i se vaega o se nofoaga, faʻaloaloa mo lenei seevae. E mafai ona e faʻatau saogalemu le oloa pe a faʻafaigofie le faʻapotopotoga. Ma, i le isi itu, o le faʻatau e le mulimuli atu i le lipine, o loʻo fausia e le lelei ae le o le toniga. E tele taimi e faʻapipiʻi ai le vaitafe o le atunuʻu i le pito o ie puipui, o nisi taimi e solomuli ai 2-5 seneturiti i lona pito. I le 2 tulaga mataupu, pe a potopoto ai le tapoleni, o le vasa o totoe, e mafai ona faʻaaogaina i le faavaa o mama po o le malaia, e mafai ona latou mauaina le vaaiaina o le pupuni "mai le taualuga".

Mataupu i luga o le autu: Vaega ma mata i totonu (26 Ata)

O le band libbon ma aufana fatuina le fono sili ona lelei. E fautuaina le apalai i luga o le foffles, e le talafeagai i luga o ata pupula. O le a sili atu ona lelei le faʻaaogaina o le lapisi o loʻo i ai ni patetusi e faʻaaoga ai i pupuni le tumau; Togafitia shoelaces i se mea faapipii o le a taʻitaʻi atu ai i le leiloa o le potopoto ma le potopoto.

Otaota i luga o pupuni e talafeagai lava pe a o le a iai faafoliga faigofie. O loʻo faʻaofi i luga o taga o le lipine lipine ma i totonu o fale puipui. O mata o loʻo faia i le palasitika - aua le mamafa pupuni, mai le apamemea - mo sili atu ie puipui. O matau faʻapitoa e manaʻomia mo lipine ma le fana ma le laupapa tolu.

O ituaiga o puipui puipui e fuafuaina e le latou tofiga.

O ituaiga ituaiga ua fuafuaina e puipui ai le upega tafailagi i se auala faapitoa.

Faʻafefea ona toso le ie puipui o le ie puipui: tekonolosi

E tatau ona toso ese filo mo le faʻailoaina o le lipine mai le au.

E faʻatau ai le tusa ai o le faʻatatauga o le itu e manaʻomia, o se faʻailoga o le poloketi feaveaʻi e tatau ona fuafuaina. E fetaui lelei ma le tele o le faʻaaogaina e faʻamatalaina ai le sili ona manaʻomia le tele o le lipine mo pupuni. Faʻataʻitaʻiga, o le fuataga ½ o lona uiga: ia maua le 1 M STED-Fusi-ie pupuni, lua mita a le Porter Castvase o le a manaʻomia; 1/3 - e te manaʻomia 3 mita ma isi mea.

I le iʻuga o le umi e tatau ona e faʻaopopo ai le 10 centimita i le puipuia o pito.

Le filifilia o le ie puipui faapipii i luga o le le tutusa o faʻavae e faʻavae i luga o le faʻatasiga o loʻo fuafua e taoto ai i luga o le Drapery:

  • O le aoina e masani lava ae le manaʻomia ai le tele o le taumafaina o mea, le maʻoti tele talu mai le 1.5;
  • fono pei o ryoushi, buffer poʻo waffles manaʻomia se masaga faʻalelei;
  • Foods e ala i le ituaiga "Rays" ma "aufana" - o se tutusa o 2.5 taimi;
  • Mo le gagau cylinders ma tolu, o le le lava 1 tatau ona saunia.

Faʻafefea ona toso le ie puipui o le ie puipui: tekonolosi

O le saoasaoa o le saoasaoa e tatau ona teena ma faamama le lipine i luga o le lautele fuafuaina.

I le tele o taimi, o le pupuni tape e faia i le possuster tissue. O le lelei o mea manino: Le lelei tuaoi i le ie puipui, o le uʻuʻai o pona i luga o le lautele lautele, faʻateʻaina o le oneone ma le faʻamatalaina o le ie puipui.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se pepa faʻaupu o le laupepa

O le a se mea e mafai ona aofia ai lipine

  • mai i mama e fai ma siama;
  • mai i taga mo matau;
  • mai faamaufaailoga mo pakemaquiin o le tino pa'ū;
  • O le lua, tolu pe fa maea.

Gaosia se valevale o le gid chuma i le tisu tisu ona o le velcro; E le o le faaauupegaina i maea. O lipine uma e faʻapipiʻi ese ma e ese ni faʻafiafiaga mo nei faʻamoemoe. O le "Universal" Thepes e gaosia ma le tele-tulaga nofoaga o loto ma taga. E mafai ona apalai i luga o le larlil batitas, faapea foi i luga o le tootoo. O faʻailoga pupuni mai le auʻaiga mea e fuafua mo le tulle ie puipui pe faia i le okeni.

Faasologa o le suisui o le National manoa

Ae le i faia le galuega o le pito o le lagolago o le ie puipui e tatau ona tuu ese i le faʻaititia o vaega ma auai. O le pito o loʻo vavaeʻese mai le pito i luga i le itu sese o le lautele e tutusa ma le tele o le lipine ma teisi sili atu. I le tele o le lautele o le ulutala o le vaega o le tele o le 'auʻaiga, ua ova le pito o pito, ina ia le faʻaleagaina.

Faasologa o galuega:

  1. Faataamilo i le pito o pupuni tipi ese le pito. O le pito o loo setiina i se lautele o le 3 cm.
  2. O le ie puipui o le ie puipui ma le alualu i luma i totonu o le itu i totonu e 2-3 centimeters ma le tuusaunoaina o loʻo talepeina i fafo o pupuni o le palota i le 3-4. .
  3. I le pito i luga o le tuaoi, o le lipine o loʻo maileia i le pito o le atoa o le umi atoa o pupuni. O le isi laina ua faia i le pito i lalo o le pipili.
  4. Afai e tolu pe fa maea i luga o le lipine, ua fai ma vaisa faatasi.
  5. Faalua ona punou le auala. Faaputuputu i le pito.
  6. Sese filo mai se Seam mo le lipine lipine.
  7. O loʻo teuteu ma salalau le siata.

Faapipiiina faailoga tekonolosi

Ina ia toso le liligiina o pupuni e aunoa ma ni faʻafitauli, o le pupuni apa o le uafu e le tatau ona itiiti ifo ma le tolu lima lima. O loʻo fusia foʻi mai i latou uma o le lipine i le taimi e tasi. O le a faamalosia i se pupuni faapipii pe a iai se fesoasoani. A o faatinoina na o le faiga, o le faaiuga lona lua o lo o lafoina i luga o le faitotoa taulima.

Tusitusiga i luga o le autu: vali ata: ituaiga ma avanoa mo le gaosia ma lou lava lima

Aʻo le i amataina galuega, e tatau ona toso le pia i. O le o loʻo iai le fesoʻotaʻiga o le leai o le leai o se tasi o loʻo fusifusia i le taimi e tasi, ma o le a lafoina le lima saoloto ma le raid i luga o tumutumu i le fatu, faʻagaioi mea i totonu o maea.

O le pou o le alu i pa puipui, ma ua faamaloloina maea, ma ua latou toe toesea. O lo o latou fao i le pepa malo.

A amata ona puipuia e le ata le faʻasaʻoina o le alavai, ae e siʻitia i le pito tumau o le oloa. Oti tipiina ma feiloaʻiga fuaina lipine o le lipine fua, faʻapitoa i le lautele o le lautele. O le vaega mulimuli o le tufatufaina atu o le fono ma le faʻapipiʻi o le teine ​​teine ​​(ae le o tipi ese!) Maea mai pito o le 'olo.

O matau e faapipii i le lipine e ala i le 8-10dentimeters, pe a uma le ie puipui.

Faitau atili