Faʻafefea ona aveese le manogi le lelei o le ea malulu

Anonim

O mea faigaluega a le aiga ua mamanuina e faamumu ai ola o tagata. O lenei atoatoa e faatatau i le ea malulu. O le mea lea, e sili lona valea i ai, ae le o le faʻafouina lelei, amata le masini ona aveina le ea ma le manogi leaga.

O sea "manogi" e tau atu i le mea moni o soʻo se manaʻo e mou atu e aofia ai le ea. O loʻo amata ona faʻasaʻoina se vailaʻau teuteu, lea, e le aofia ai i ana tiute faʻafaʻatasi. O sea faʻafitauli e ono tulaʻi mai i tagata e ana manu. Ina ia toe faafoi le masini i le faʻagaioiga, e aoga le tagofia o mafuaʻaga e nafa ma lenei tulaga.

Mafuaaga o le faafitauli

Faʻafefea ona aveese le manogi le lelei o le ea malulu

E i ai le tele o mea e mafai ona mafua ai se manogi le lelei mai le ea malulu i le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi.

  • Taua malologa i le galuega o le tuufaatasiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e faʻaaoga faʻapitoa i le vai vevela.
  • Le amanaiaina gaioiga mo tausiga po o le le lelei-lelei pulea latou.
  • O le tele o le faʻamama vaega o le taimi faʻaititia le paʻu o le ea.
  • O le leai o se siphon i le faʻaogaina o alavai e tau atu i le oona o le "armas" o le otaota i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi.
  • O le iai o le puna o le manogi faifai pea i totonu o le potu e mafai ai ona faʻatupu faʻaputuputu ai i luga o le ea malulu pe a faʻaaogaina nisi auala o faʻagaioiga, mo le faʻaaogaina.

Faʻafefea ona aveese le manogi le lelei o le ea malulu

O le leai o se siphon i le alavai alavai o le mafuaʻaga o le olo manogi i totonu o le fale mautotogi.

Ina ua uma ona suʻeina le mafuaʻaga na mafua ai le manogi mai le ea malulu i totonu o le fale mautotogi, e mafai ona e amataina le filifiliga ma faʻaaoga se fofo talafeagai i le faʻafitauli.

Faʻafefea ona Aveesea le Odo le Lelei odor mai le ea malulu i totonu o le fale mautotogi

Afai, pe a uma ona fesuiaʻi i luga o le masini, ua tumu le potu i se mea leaga "e mafai ona e taumafai e faʻatulaga lou lagona manogi e iloa ai le manogi o le manogi e iloa ai le manogi. O lenei metotia o le a faafaigofie ai isi gaioiga.

O le manogi o palasitika

Faʻafefea ona aveese le manogi le lelei o le ea malulu

Afai e le mafai ona toe siakiina e le manogi lelei, e siaki pe o elemene o le ea malulu e le lilo.

Fuaitau i luga o le autu: avega. FAʻAALIGA FAʻAMATALAGA Numera 7 2019.

O nisi o le ea malulu e fesoʻotaʻi ma le tau maualalo o le tau o le faʻamalieina o le ea "manogi" o palasitika. O se faʻafitauli tutusa e mou atu i ni nai aso na o ia. Peitaʻi, e tatau ona e mautinoa o loʻo le mama mea e le o le vaega pe a oʻo atu i le vevela o le auala.

O le manogi o le susunuina o mea taugata

Faʻafefea ona aveese le manogi le lelei o le ea malulu

O le mea taua o le taimi o le manogi o Gary foliga mai, - tape le ea malulu mai le fesootaiga.

I le tulaga o se uiga o le manogi, e fautuaina le faʻatapulaʻaina o le masini mai le fesoʻotaʻiga. Ole mea lea e aloese ai mai faʻafitauli: o le Wintrans: O le ea malulu mai le tulaga faigaluega, etc. Aua le sailia oe mo se malologa o oe, e sili le faʻafesoʻotaʻiina o le tautua ma le toe faʻaleleia.

O le manogi o le dumping mai le ea malulu i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale. Faʻafefea ona Aveesea?

Faʻafefea ona aveese le manogi le lelei o le ea malulu

O mea faʻapitoa meafaigaluega o le a fesoasoani e faʻaleagaina ai siama i le ea malulu.

O sea mea e pei o le manogi o le dumping mai le ea malulu i totonu o le fale mautotogi i taimi uma. O le puna o le teuteuina o fungi ma siama. Na latou lisiina le avanoa i totonu o le masini, talu ai o le auai o le feita ma faʻateleina o le vevela e faʻatupuina ai tulaga sili ona lelei mo le tuputupu aʻe o le kolone. O le foliga mai o meaola leaga, e le gata i le manogi le lelei, ona mafai ai ona afaina le soifua maloloina o tagata o nonofo ai. O lea, e manaʻomia le foia o lenei faʻafitauli e aunoa ma le tolopoina. E faia lenei mea, ave gaioiga nei.

  • Fufulu, togafitiga i le antispitic aafiaga ma mago. O le tuʻufaʻatasiga e lava e faʻapipiʻi i le Air Mea Feʻau mo le faʻamamaina.
  • O nisi faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu i se galuega e ufiufi ai le taʻavale e aveese ai le susu i totonu o le mea faigaluega. E faʻaititia le lamatiaga o le manogi o le dumping mai le ea malulu o le a aliali mai i totonu o le fale mautotogi.

Faʻafefea ona aveese le manogi le lelei o le ea malulu

O le muamua faʻamamaina o le ea malulu e sili atu i le faʻaogaina o tagata poto.

Afai e leʻi aumaia nei suiga i ai, o le a manaʻomia ona e tuʻua le masini, faʻamamaina ma faʻatino le elemene i totonu. Ma le leai o se poto masani, o se faiga e sili atu mo le taimi muamua mo le talitonuina faapitoa. E leʻo se faigata faigata, ma o le a lava manatu o le a lava vaʻaia mea i le lumanaʻi mo galuega.

Manogi o se ivi

O le "Amber" faʻaalia se mea sese o le alavai alavai. Faʻafesoʻotaʻi i le paʻu o le Selet Paipa manaʻomia se siphon faʻapipiʻi. O le a faia le matafaioi o le faʻapotopotoga i le faʻapotopotoga ma o le a le faʻatagaina e ulufale i le manogi i le ea malulu, ma mai iina i le potu. O le punou o le up alavai o loʻo i ai se gata e le mafai ona faʻasaʻoina le tulaga ma aveese le manogi le fiafia mai le ea.

Mataupu i luga o le autu: Tausaga Fou o loʻo fai ai oe lava ma tamaiti laasaga i le sitepu ma ata ma vitio

O le manogi o vineka pe manogi manogi mai le ea malulu

Faʻafefea ona aveese le manogi le lelei o le ea malulu

Chlortherxidine - taugofie ma aoga auala mo le faʻamamaina o le ea malulu.

O le foliga mai o lenei manogi e tupu ona o le tali a le oxdives o nisi vailaʻau. O le manogi o le vinega mai le ea malulu i totonu o le fale mautotogi e mafai ona aliali mai i le vaipuna i totonu o le taele. E masani ona faʻaalia mai i se faʻaputuga pu mai le iunite i fafo.

  • Ae afai o le masini ua faʻapipiʻiina i le deverion, ona faʻapipiʻi lea o se suavai o loʻo iai le 'aʻai o siama. O se siosiomaga lelei e mafua ai o latou matagi toe gaosia, ma o le iʻuga e avea ma manogi o le ea malulu o le ea i totonu o se fale poʻo se taʻavale. E tatau ona faʻafesoʻotaʻi le kamupani e faia le faʻapipiʻi o le masini e faʻateʻa ai le sese.
  • O le isi mafuaaga e mafai ai ona avea ma zoom o le uturt ube. I lea tulaga, e tatau ona makaina ma le toe faʻaleaogaina uma vaega o le alavai tafega. Tupe e talafeagai mai le faʻamalologa o le polofesa.
  • E mafai foʻi ona e faʻaaogaina tuʻufaʻatasiga, o le aʻafiaga lea o isi tagata tagata faʻaaogaina na latou iloa lelei, mo le faʻataʻitaʻiga, Crawyxidine fale talavai. O lenei fofo e mafai ona faʻaleagaina ai siama, siama ma vela o fungi. O le aafiaga pe a maeʻa le faʻagaioia o le faʻasaoina ona o le toega o le mea i luga.

O se manogi le lelei mai le malulu o le ea i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi. O le a le mea e fai?

E taua aua neʻi e tuua e aunoa ma le faʻataina o lenei mea, pei o le manogi o le ea i totonu o le fale mautotogi o le a le faʻatagaina lenei mea.

  • I le uluaʻi tulaga, e mafai ona faʻatapulaʻaina i tatou lava e liliu le masini ventipelation mode. Afai o lenei galuega o loʻo misi, ona amata loa lea o le Fina i ni nai minute ae leʻi tape le ea malulu. O lenei metotia e manatu o le puipuia o le soona susu i totonu o le iunite.
  • O le isi laasaga o le tulaga o le tulaga o le faʻaaogaina o aftispictics. I le tulaga pe a le o le masini e le o faʻamamaina mo se taimi umi, tatala le ufiufi ma fufulu le vevela vevela ma le turbine. E mafai ona faʻaaoga le faʻaaogaina o galuega ma faʻaaoga ai faigata faigata, faʻataʻitaʻiga, Vadka, Ethyso Bmaio, Demess Fofo poʻo le le faʻailoaina o fale talavai. A uma ona latou faʻaaogaina, atonu e i ai se manogi mo sina taimi.

Ituaiga o faamama

Faʻafefea ona aveese le manogi le lelei o le ea malulu

O faamama i totonu o ata o loʻo mafai ona puipuia le manogi mai le ea malulu i le fale mautotogi poʻo le faʻaititia o le faʻafitauli o lenei faʻafitauli i le tele e mafai ai. E taua le faia o le faia o taimi malolo poʻo le faʻamamaina o elemene e tusa ma talavai a le tagata gaosi oloa. A leai, o le latou lelei aoga o le a faʻaititia.

  • O loʻo iai Photocalcalutic ituaiga o loʻo iai uma faʻataʻitaʻiga. O le faʻavae o faʻagaioiga e faʻavae i luga o le sese o le natura o le natura o loʻo i ai o le titanium Oxives (IV).
  • O le ilizing gaioiga e fausia ai uʻamea faʻapipiʻi i lalo o le maualuga voltage. Latou te fasioti tagata pathogenic Bacteria ma le afaina o microornicsisms, tuai is efuefu fasimea. Le lelei o sea masini i le leai o le manaʻomia mo le sui masani.
  • O le Seachkin faamama e iai le antiviral ma antibactarial aafiaga, ona o le pito i luga o le togalaau afua mai.
  • O VSAbi o loʻo faʻaalia ai mea totino. O le mea galue i lenei mataupu o Iapani solofanua.

Tusitusiga i luga o le autu: Koluse o le Brarodidery polokalame: "Solofanua" Free Download

O le faʻafitauli, o se manogi le lelei mai le ea malulu i le fale mautotogi, o le a le mea e fai, popole i le tele o ona e ona masini. E mafai ona e fetaui ma le foia o le mataupu, pe a fai o e faia uma galuega i le tausiga o le masini, tuʻuina mai o le saʻo lelei e faʻatinoina. O le soʻona faʻatamaia e mafua ai le faʻaleagaina o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga, o se faʻalavelave o le malu o le siʻosiʻomaga o le lapotopoto, o le faʻaputuga o palapala, toe gaosia o le teuteuina ma tagata fungas.

Faitau atili