BECATECE TUPE O FUA I LE Ulaula

Anonim

BECATECE TUPE O FUA I LE Ulaula

Polythylene afifi e aliali mai i totonu o le fale pe a uma le avanoa sopo i faleoloa, ina ia latou faʻaputuputu i le tele o aofaʻi. E te le manaʻo e lafo ese, aua e mafai ona latou o mai i le faʻatoaga. I le tusitusiga, mafaufau i manatu o faleoloa afifi i totonu o umukuka.

Faamoemoega o teuina afifi

O le faʻatau oloa e le naʻo le pau a le filifiliga o le lona lua faʻaaogaina o mea ua faʻamatala. E masani lava, ae le gata i pa puipui o eseʻesega eseese foliga faʻaputuputu i totonu o le fale, aʻo taga palasitika ma lagona rusia, e talafeagai mo oloa. O le alofa e lafo ese ai ma le tele o le afifi mai ofu fou, Habedashea, seevae. O loʻo iai i totonu o le fale mautotogi ma auala fesoasoani, maualalo-aoga, ae aulelei ma manatua.

BECATECE TUPE O FUA I LE Ulaula

Ae le i faia se tagata aulelei e sili ona lelei mo afifi, e masani ona valiina le ultrastrasts ma sui i latou e pei ona fuafuaina:

  • O le a manaʻomia afifi afifi pe a manaʻomia e faʻapipiʻi se mea i luga o le auala, aveese le mea le aoga e teu, tufatufa mea i le mafutaga.
  • Afifi ma fusiua o le a fesoasoani e sefe ai le faʻatauga o ulirs mo lapisi.
  • Laina Bags Flan ma aveese le latalata i le pakesa lapisi. O i latou e sili ona talafeagai mo le sopo i le maketi, i se tamaʻi faleoloa, o loʻo faʻatau ese ai oloa mo oloa.
  • Puleaina o nofoaga, toe foʻi mai le faʻatau atu, ona e le tutusa i totonu o le umukuka, aua e maasiasi. E sili le lelei mo i latou le manatu i le teuina o mea i totonu o le potumoe, i totonu o le fale puipui pe i le ala savali. O ia afifi e talafeagai ina ia mafai ai ona tusia mea i luga o le auala.
  • O le a manaʻomia le talosaga a Soatiga ma o le a manaʻomia le teuina o meaalofa na faia ma ou lava lima. E tele taimi e faʻaogaina ai ni afifi mo le au fai pisinisi i le aʻoga poʻo le tuʻuga.

Filifiliga Filifilia

Faʻalogo pe faʻapefea ona lelei le teuina o afifi i totonu o le umukuka, o ai manatu e mafai ona faʻaaogaina mo latou, e tatau ona e tilotilo solo ma vaʻai i le mea o lo o iai. Talitonu ia te aʻu, faataamilo i le tele o mea faitino e mafai ona fautua mai pe faʻapefea ona foia le faʻafitauli.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau se moli moli ma se laupapa pe a fai o se matau?

BECATECE TUPE O FUA I LE Ulaula

  • O le pusa meaalofa tuʻufaʻatasi o loʻo i totonu o potu ese uma, ae o le a le opu i ai le tele o afifi i latou lava, pe a e muaʻi gagau latou i faʻataʻamilosaga. I le tapuni o le pusa, o se taʻamilosaga taʻamilosaga ua tipiina. O le a faʻatagaina oe e faʻapipiʻiina ultrasound. E faigofie ona tuu le pusa i le umukuka pito i lalo, e mafai foi ona e faia i luga o le galuega, o sea tulaga faʻavae e le aveina ai i se mea.
  • Sa maua le pusa lelei mai le fagu palasitika. E talafeagai mo le teuina o afifi laiti. Na latou totoina i le ua. I le ogatotonu o le fagu, olo o le pu e ese mai ai lenei tele, ina ia faigofie ona unaʻia le lima. E ala i e talafeagai le mauaina o mea e tasi.
  • Afai o iai ni faʻaputuputu tomai, e faigofie i le fesoasoani a filo ma tautala e faʻafesoʻotaʻi ai se tagata le masani ai mo afifi. O manatu mo le iloaina o le sini - o se seti talafeagai, a uma ona fautua mai na fautuaina e tagata iloga le ituaiga o foafoaga. O le toe faia o se mea e faigofie ai se tasi nai lo le faia o oe lava. O se matau masani e fesoasoani e fatuina ai ni tagata pele i le ituaiga o strawberry urries, fagu laiti, o le fatu palasitika fuamoa ia i latou ma malamalama i se malosi ma le malamalama o sea mamanu.
  • O le lauiloa o le teuina o le filifiliga o le fausiaina o pepe ma se lush skirt, sosoo ai ma le ato mo le teuina afifi. Afai e leai se taimi ma le malosi i le fausiaina o manu laiti aulelei ma tamaʻi pepe, ua fautuaina e tagata faigaluega e aumai se ato, vaʻaia foliga o se ofu luko. Filifilia o se ie pele matagofie mo nei faʻamoemoe, e faigofie lava ona fausia se matagofie ma faʻataʻitaʻi se fesoasoani tele.
  • Mo le teuina o afifi na aumai i le fale mai faleoloa 'upega tafaʻilagi, o se pusa palasitika o loʻo talafeagai mo le teuina o oloa. O loʻo iai se fale ma se mea e faʻapipiʻi ai, pe a uma ona tapunia ma toningles po o sikuea, tele afifi e fetaui i le koneteina. Store pusa sili atu i le pito o le magoto pe i le potu teuina.
  • O le faiga o le teuina o faiga mo ato mai ofuvae e maua mai i le masani o seevae. Na muamua faʻalauteleina le faʻaputu i luga o teutusi, ona tuʻu ai lea i totonu o le atigipusa ma faʻamamaina i totonu o le pusa i le ala savali.

Tusitusiga i luga o le autu: Faapipiiina o pine laiti. Ata

BECATECE TUPE O FUA I LE Ulaula

Gauai atu! O loʻo iai ni tagata uma na saunia mo afifi, e eseʻese le mamanu ma se fomu. O ia mea teuteu e faʻapipiʻi i totonu o le faitotoʻa i lalo o le magoto. O le tufatufaina foliga pei o se ato hley. O le pu taʻitasi e mafai ai ona e aumaia se tasi Cellophane afifi, e le paʻu isi. O se tagata lelei e sili ona taugofie, e aoga ae le tele avanoa.

Lautele i luga o le autu

I totonu o le umukuka ei ai le taga palasitika - o le mea e tatau ai, o le mea lelei e le faia e le kulik a le kulk o le kulk e aua nei e lafo mai. Ina ia mafai ona latou mafuta i luga ma i le taimi lava e tasi latou te le o aʻe ai i le umukuka, e tatau ona e faʻaaogaina e umia. O aitia a latou fale gaosi e faamatalaina i le tusitusiga.

Faitau atili