Tulaga ma le faʻaaogaina o le Sealant mo laupapa laupapa

Anonim

Fola i totonu o fale laupapa e masani ona faia o laupapa fafie, e masani lava pine po o larch. O se tasi o meatotino a sea mea o loʻo i ai le malosi faʻaalia o le le gaoia ma le faʻateleina o le tele o aʻafiaga i totonu o le potu. O laupapa safu, mago i luga, vaapiapi ma faʻalautele pe a maeʻa suiga i tulaga o le siosiomaga. O le mea lea, o le a latou taoto pea i le tasi ma le isi.

Ma le isi mea, o loʻo feagai ma le laʻau ile ofu faʻasoesa, e suia foʻi lona fausaga ma faʻamalosia ai elemene sili. O le mea moni e oʻo atu i le mea moni o le lautele o avanoa o loʻo faia i le va o laupapa. O metotia tuai, pei o le pito i luga sunws o le fiberboard pe plywood, ua le talafeagai. O le manogi o le teine ​​teine, mo se faʻataʻitaʻiga, o se paluga o kulie ma mata-mataina ma valevale, e tele naua le tele o galuega.

O le taimi nei, o le aveeseina o nei itupa o mea sese, faʻaaoga le sami mo galuega i totonu. E mafai ona aofia ai se tasi pe lua vaega. O le tulaga autu e masani ona sili ona manogi, polyrethane po o le acrylic.

Tulaga ma le faʻaaogaina o le Sealant mo laupapa laupapa

O le mea e faʻatumuina atoa le faʻatumuina e oʻo lava i le lautele o avanoa, faʻatuatuaina faʻapipiʻi ma laupapa ma e le ufitia le taina o le taina. Afai o loʻo i ai le manaʻomia le filifilia o se faʻaiuga talafeagai mo le lautele foliga o fola, e mafai ona e filifilia se lanu faʻapitoa lanu.

Uiga o se mea faamafana

O le faasologa mo le fola e talaʻi ai mo se taimi umi ma e le o le faia o tauofoga, e tatau ona e filifilia le sili ona maualuga-lelei faamau mea. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e iloaina o a meatotino e tatau ona iai.

O foliga nei e iloga:

  • Maualuga le manaia ma le malosi o mea. Ina ia faʻaleleia atili nei uiga, o le sami e aofia ai faʻaopopoina faʻaopoopoga o vaega ma isi polymer faʻapipiʻi. Faʻamatalaga auiliili e uiga i le tuʻufaʻatasiga o loʻo avanoa i luga o le afifiina i fofo.
  • Lelei le faia o se vailaʻau e mafai ai ona e tausia ma le saogalemu ma le laufanua o le laʻau.
  • Tetee i vali ma vale, talu mai le maeʻa o le faʻamaufaʻailoga o le fola o loʻo ufiufi i le tini. Afai e faia le togafitiga o le sami pe a maeʻa le faʻauma o le faʻamaeʻaina o galuega, e mafai ona e filifilia se lanu o le fofo.

Mataupu i luga o le autu: E mafai ona tuu se faaputuga i luga o le ata vali: Pairt Fasigo Tekonolosi

Tulaga ma le faʻaaogaina o le Sealant mo laupapa laupapa

  • Puipuiga mo Ecology ma le Soifua Maloloina. Tele o le tele o le sami o loʻo faia mai i mea tau masani masani. O le mea autu o Iskone - e matua saogalemu, naʻo isi vaega e mafai ona mafua ai masalosalo. Mo le talitonuina i le saogalemu, e manaʻomia e le sami ona filifili se oloa ua faailogaina i se ata o le mama, molimau atu i le mauaina o tusi faʻamaonia faava o malo tusi faamaonia. I lea tulaga, e mafai foi ona popole i le filifiliga e ala i le gafa o mea leaga i le vanimonimo.
  • O le taligalu e tatau ona fuafuaina faapitoa mo galuega i totonu ma auala i totonu o le laupapa.

E aoga le mauaina o faʻamatalaga e uiga i le sili ona lauiloa ma faʻamaonia tagata gaosi ina ia aua neʻi faʻatau se oloa pepelo. O mea lelei e ono i ai i lo latou malosiga tele, malosi le afaina i le suauu, lea o le a mafua ai le faapipiiina leaga o se puipuiga ma le le lelei puipuiga faasaga i le vai.

Aisea e te manaʻomia ai ona faʻatumuina le fola?

I le faʻaopopoga i le puipuiga manino mai le susu, o le sami e iai le tele o aʻoaʻoga aoga. E tusa lava pe o le a le ituaiga o fola o loʻo tagofia i le filifilia poʻo le masani ai, laupapa laupapa poʻo ie e oʻo i fasi plywood - o le a faʻasaoina mai ai nei faʻafitauli:

  • Vevela Leaks mai le potu. E tusa ai ma fuainumera, e ala i slots i le laupapa laupapa e mafai ona leiloa i le lona tolu o le vevela uma. FAAAʻINI ONA FAATUMATA i le taimi e faʻamaeʻaina ai galuega faʻalilolilo, aua gauai atu i puipui naʻo na o puipui, faʻamalama ma faitotoʻa. Peitaʻi, o le faatumuina o mea taumafa ma se maupuʻeta ia maua ai le lelei o le feteʻenaʻiga o le a faʻaopopoina ai le vevela-soʻotaga vailaʻau o le fola. O le a faʻasaoina foi le faʻaleleia o le fale.
  • Ata. O se isi mea e maua ai le malulu o le a aveeseina pe a uma ona faʻamau slots i le fola.
  • Faatamaia o se laau. O le mautane laʻau o se paipa i le va o laupapa taʻitoʻatasi, ua avea ma latou. Na te le avatua ia i latou e aʻafia le tasi ma le isi, lea e taofia ai le faʻamaloloina o mea totino.
  • Aafiaga tau O le fogafale e le fua mai i totonu o kulimi o iniseti ma siama ma le manu feolamua, o le mea e masani ai o le ufiufi o laupapa laupapa ma le palu.

Tusitusiga i luga o le autu: Console Snunk (i vae)

Tulaga ma le faʻaaogaina o le Sealant mo laupapa laupapa

  • Lavelave i le faamamaina. O avanoa i le laupapa laupapa o ni faʻaputuga matagofie o le pefu ma le palapala, faʻamamaina, ua toeitiiti a le mafai. O le sami e le fiafia i luga, sili atu le manaʻomia tele mo ia.
  • Faaitiitia o le tautua olaga o mea. Puipuia o laʻau mai aʻafiaga ma le siosiomaga, faʻamaufaʻailoga o loʻo faʻaleleia atili ai le tumau o le fesoʻotaʻiga.
  • Skyrp parquet mai le laminate. O lenei leo e mafua mai i le solia o le 'olo o le' olo o le oges elemene elemene. O le faʻamaufaʻailoga o mea e puipuia ai le faʻafefeteina o le faʻapipiʻi faiga ma nonoa ai laupapa ma le isi, aveese lenei faʻafitauli.
  • Teena le foloa. Silkone Smoothes latou, faia le laualuga o le monolithic ma matua lamolemole, lea e le gata e aoga pe a le aoga le fola.

O lea, o le faʻaaogaina o le faʻamaeaina o mea e le faigofie i ai, e manaʻomia pe a e manaʻo e maua se fologa lelei faʻavae, fiafia i lou umi.

Talosaga Sealant

Tulaga ma le faʻaaogaina o le Sealant mo laupapa laupapa

Mo le talosaga, o se king fana o le tusi lesona lua ma pneumatic mafai ona apalai. Afai e tele galuega i luga e tele, e mafai ona e faʻaogaina se pamu fau e fetaui ai ma se tele o fofo ma o le a sili ona saoasaoa le alualu i luma o le faiga.

O le silika e faʻaaoga i luga o le mamago ma le mea na tupu i luga ina ia maua ai le maualuga o mea ma se laʻau. Mo galuega i totonu, o se faʻaaliga tele o le susu e matua faʻaletonu, o lea e le tatau ona i ai faʻafitauli i le mautinoa ai le faʻamamaina.

Aʻo le i amataina galuega, o le vasa o loʻo faʻamamaina ma le faaeteete mai palapala ma ese. Latou te fetaui i le faʻamaufaʻailoga, o le a le avanoa e faia ai le matafaioi o le feteʻenaʻiga. Silkone o loʻo faʻaaogaina e ala i se pistol anzzele ma le lapoa o le 7 i le 25 mm. E manaʻomia le soona faʻaaoga e faʻapena lava ma faʻasolosolo. O loʻo faagaoioia i fasi mea i vaega laiti ina ia le maua se taimi o le silikicon i luma o le solomuli i ai ae o le spalala.

Faʻaaogaina le spalala, o le faʻaaogaina o mea e sili ona manaia o le a le manaia i luga o le foaʻi. E manaʻomia le faamautinoaina o pito o le sami laʻau o loʻo fufusi e latalata i luga o laupapa. I le Spamata sa sosolo vave, e mafai ona e susunu i ai ma le paluvai o vai ma ava malosi.

Tusitusiga i luga o le autu: uili fale e te faia oe lava

O le muamua o le faʻamamaina o le vailaʻau o loʻo tupu i le 30 minute, ma le saʻo atoatoa i nai aso. Ma le maualalo o le vevela ma maualuga le susu, o lenei faiga ua tuai.

Faitau atili