Aisea e le vevela ai le laina kesi ma le mea e fai?

Anonim

Aisea e le vevela ai le laina kesi ma le mea e fai?

O le kesi kesi o se masini, o le autu autu o le mea e mautinoa ai le tafe o le sasaina o le popo vai. I lalo o aiaiga uiga lelei, o lenei metotia o le mautole e sili atu ona aoga ma teutusi nai lo le ogatotonu. Peitaʻi, e masani ona tupu o le komiti laupapa faʻatasi ma lona galuega mai lima e leaga.

Afai, e ui i le vevela o le vevela, o le vai mai le crane e sili atu le manaia tele nai lo le mea taua nai lo le mea e tatau ai, e tatau ona e sailia le mafuaaga o le faafitauli. E le i fesoʻotaʻi ma ia mea faigaluega, e mafai i totonu o paʻu, e le o tausisia tulafono o faʻagaioiga poʻo soʻo se isi itu.

E tusa ai ma le mafuaʻaga e le mafanafana ai le auala kesi ma e uiga i auala e ono mafai ona faʻateleina ai ni sese o sese, faitau i lo tatou tusitusiga oi ai nei.

Aisea e le vevela ai le laina kesi ma le mea e fai?

Mafuaaga o le leai o le vai vevela

  • Mud tupe teu i luga o le pito i fafo o le vevela vevela. O le vevela o le vevela o se ituaiga o uamea tane tane, lea e vevela le vai. Talu ai o le faʻafesoʻotaʻiga ma oloa o oloa, o le mafiafia o le sooupu e mafai ona faia i ona puipui i fafo, e puipuia ai le vai e vevela i le vevela manaʻomia.
  • Le lava le afi malosi i le afi. O le faʻamafanafana o le mana o nisi taimi e le lava lea o le vai i totonu o le vai vevela e faʻaosofia ai se vevela o le vevela. Afai o le afi i le burner o loʻo vaivai pea, o loʻo tautala i le le lelei o le membrane, e oʻo atu i le le lava le faʻamalosi o le alatoto i luga o le alatoto o le kesi i luga o le alatoto o le kesi i luga o le alatoto o le kesi i luga o le alatoto o le kesi i luga o le alatoto o le kesi i luga o le alatoto o le kesi i luga o le alatoto o le kesi i luga o le alatoto o le kesi i luga o le alatoto o le kesi i luga o le alatoto o le kesi i luga o le alatoto o le kesi i luga o le fola i le kesi i luga o le alatoto o le kesi i luga o le alatoto o le kesi i luga o le alatoto o le kesi i luga o le alatoto o le kesi i luga o le alatoto o le kesi i luga o le alatoto o le kesi i luga o le alatoto o le kesi i luga o le fola i luga o le kesi i le kesi i luga o le fola i luga o le kesi i le kesi i luga o le fola.
  • O le vevela o le vevela e masani ona faapalepale. E foliga mai o se faaipoipoga faaipoipo. I le leai o se pule i luga o le vevela i totonu o le vevela vevela, o le mafiafia o le fua o fua ua faʻamautuina o fua, e taofia ai ona masani gaioiga.
  • Maualalo maualalo i paipa paipa. O lenei faʻafitauli e leai se auala e fesoʻotaʻi ai ma le galuega o le vai vevela, e pei ona taua i fafo atu o mea i fafo. Afai e te manatu o le omiga i le kesi paipa e le lava, faʻafesoʻotaʻi le kasa o le kesi.
  • Tuulafoaia o puipuiga ma le tausiga. I le leai o se tausiga talafeagai ma o taimi e toe faʻaleleia ai le manuia, o le le lelei o le leaga i le galuega o le kesi kesi. Afai o le laina kesi o loʻo i se leaga faʻatekinolosi tulaga, o le a le mafai ona maua ai se malosi lelei ma le manaʻomia vai vevela.

Mataupu i luga o le autu: O mea uma e teuteu ai le totonu ma o latou lava lima

Aisea e le vevela ai le laina kesi ma le mea e fai?

Aisea e le vevela ai le laina kesi ma le mea e fai?

Aisea e le vevela ai le laina kesi ma le mea e fai?

Metotia mo le faalavelaveina

Mafuaaga

O le a le mea e fai?

O le fua o le vevela o le vevela

O le faʻafitauli e foia e se faigofie faʻamamaina o le vevela vevela. E mafai ona e aveese le laʻau o loʻo i ai le pulumu malosi, o le mea autu o le amio ma le faʻaeteete, ina ia aua neʻi faʻaleagaina le uʻamea.

Afi i le afi

O le vaʻaiga vaʻaia o le vai o le vai e tatau ona faia, muamua de-de-deptonecticted ma le kesi masini. Afai o le siaki o le membrane, siaki le tulaga o le toʻotoʻo - e le tatau ona vaivai, ma e tatau ona lamolemole ma lamolemole.

Pu i le membrane

Afai i le taimi o le asiasiga o le vai node, faʻaleagaina o le membrane na maua, e manaʻomia le sui i se fou (faʻapitoa fautuaina le sili sili-.

Skip i le vevela vevela

O tupe teu a fua, pe a na le taʻitaʻia i totonu o le masini, e faigofie ona aveese e vaega fau fanua, mo se faʻataʻitaʻiga, Lemon Micid. Ma ogaoga faʻaleagaina le vevela vevela, o le a sili atu ona aoga e sui ai.

I le auala e feagai ai ma le paʻu i le vevela vevela, vaʻai le ata vitio i luga o le YouTube "TVormim".

O le a se isi mea e mafai ona e faia?

  • O le faʻateleina o le vevela o le vai sasaa mai le Crane, e mafai ona fai mea nei: Liliu le Pule Faʻatonu seʻia maeʻa, ona tatala lea o le popo ma vai ae naʻo le afa ma le vai e tasi. Talu ai o le feaveai o le vai o le a faʻagesegese ifo, o le a sili atu le mafanafana i luga.
  • O le a le sili atu le siakiina o le mamafa i le kesi kesi pe i totonu o le kalone. Ae e le tatau ona e faia oe lava - sili atu faʻafesoʻotaʻi au polofesa mo se fesoasoani.
  • O le vai e mafai ona tumau le malu pe a fai o le palu e faʻaopopoina vai malulu i le vevela ua uma ona vevela. Faatusatusa (i le paʻi) o le vevela o le vai mai le popo ma le vevela o le manava o le hease. Afai o le vai e malulu, ona i ai lea o le faʻafitauli i le paluʻiga.
  • Afai o le vai vevela mai le crane o taimi uma o taimi uma "oso", ma le atotusi a le kesi o ia lava e liliu ese, ono pupuni ai le fefiloi poo le faamama. O nei elemene uma, faʻapea foi ma le taʻele apa, e tatau ona siaki mai le taimi i le taimi i le taimi mo le i ai o le lie o le lie o le lio ma le rist.

Mataupu i luga o le autu: o le paluga mo le fola ogatasi ma ou lava lima: pe faʻapefea ona filifili

Afai e le vevela le laina kesi, e le o le afi ma e le o toe tu i luga, ae o le toe totogiina o le mea e maua ai, toe faaleleia le kesi ". Masalo, o le a fesoasoani e foia le prole.

Faitau atili