Faʻafefea ona fuafua faʻamoemoega o le CURTED CURT

Anonim

O le taua o le faʻamalama pupuni i totonu o le totonu e faigata ona sili atu. O le pupuni e fausia ai se vaaiga mulimuli o le potu. E manaʻomia le filifilia o latou i luga o le faʻavae o le aotelega faiga ma lanu lanu. Ae e manaʻomia le filifilia o mea talafeagai a peitaʻi o loʻo fuafua foi le aofaʻi manaʻomia, e leai lava o le vaʻaiga sili ona mafaufau loloto.

Faʻafefea ona fuafua faʻamoemoega o le CURTED CURT

Ie pupuni, pupuni, pupuni o vale o le faamalama faʻataua, mafai ona tulaʻi mai i luga o le masini faʻaaoga le masini pe o le puniti.

O lea e leai sau faʻafitauli i le feagai ai ma le faʻaaogaina o le tele o tagata faʻatau poʻo tagata o tagata o tagata o le faʻamalama ma o latou igoa.

Pupuni - pupuni o soʻo se ituaiga, e mafai ona faʻaseʻe pe aʻe e faʻaaoga ai le auala.

Cartns - manifinifi le mautonu ie puipui o soʻo se ituaiga. E mafai ona e feagai ma suafa: Tullege, Mesh, okeni, ae ia ituaiga o mea mo le suoautu sē ua pupuni.

E mamafa le pupuni o vaū, e masani lava o latou ie puipui. I le taimi muamua, sa faʻaogaina le malamalamaaga e puʻe ai fale o le fale sima, i le aso e tuʻufaʻatasia ai ie puipui uma.

Mea sao

O se laasaga taua i le fuafuaina o mea mo pupuni o le sao o le aveeseina o le faamalama.

Faʻafefea ona fuafua faʻamoemoega o le CURTED CURT

O le umi ma le lautele o pupuni e faʻalagolago i tapulaʻa uma o le faamalama ma le ulu o le malosi e faʻatatau i le fola.

O le faʻavae lautele mo le fuafua e le iai ma mo ituaiga taʻitasi o le ie, o le a taʻitoʻatasi. Mo le sili ona saʻo le fuafuaina, e tatau ona e iloa le tulaga nei:

  • Umi;
  • ie puipui lautele;
  • pupuni atoa;
  • Manaomia oloa mo le malemepaina;
  • Faapitoa tusi.

O le tele o le mamao i le va o le toe faia o elemene o le mamanu. E tatau ona iloa o se manoa ie ma teu ie, na tatau ona tutusa mea matautia uma.

E sili le gaosiga o fua ma se uamea roulette. O le fetu o le CM e le sao lelei ma faigofie.

Faʻafefea ona fuafua faʻamoemoega o le CURTED CURT

E tusa ai ma le foloa, e mafai ona e fuafua i le tafe o le taumafaina i le fana, ona maua lea o le metotia faʻateleina i le numera o fuafuaga fuafuaina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se moega pepe mo ituaiga eseese o pupuni

Ma o lea, faʻatasi ai ma mea uma e manino, e mafai ona e agaʻi i fua.

  1. Cornase umi. E taua tele i le taimi o le fuafuaina ma le mauaina o le ie ua uma ona e iloa uma i le mea o le a taofia ai le au pupuni fou. Afai o puipui o le pa, o lona umi e fuaina faʻamalosi mai le pito i le pito i luga, o le maualuga e mai le pito i luga o le fola o le fola. Afai o le cornice o loʻo taʻua ai, o le umi e tatau ona fuaina mai le pito i le pito, ma o le maualuga e mai le pito i lalo o le fola. E le manaʻomia le faʻaʻaisa "i luga o le mata", faʻamau le malosi i luga o le puipui ma naʻo le taimi lava e ave ai le kulimi.
  2. Lautele lautele. Faʻavae le umi o le oʻape mai le pito i luma o le pito. Afai o pupuni o le lua, o le tau e tatau ona vaevaeina i le afa. O le iʻuga o le numera o le aofaʻi sili ona manaʻomia o le lautele o pupuni. Ina ia mafai ona taoto lelei, o le iʻuga e tatau ona faʻateleina e le pipiʻi "i luga o le lafu". Ua mo le au pupuni - 2-4, mo le tagata palota - 1.5-3.
  3. Uumi umi. Faʻasaʻo lenei fuaina e sili ona taua. Ina ia fuafua le sili atu le umi o le Upega Tafaʻilagi, fuaina le mamao mai le manoa o le cornice poʻo le pito i lalo o le mea e manaʻomia ai le tulaga. O filifiliga sili ona taatele: i le Windows (1 Cm i luga), lalo o le Windows (10-15 cm i lalo) ma le fola (1 cm i luga o le fola). Ou te le tau tuu le mea teu i luga o le igoa.
  4. Oloa mo le le suiina Filifili muamua ma le tele o le brad ma le lapotopoto 2 lautele i luga o lona suisui.
  5. Faapitoa tusi. A maeʻa ona e i ai le sili atu le faʻamama pepa i ou lima, fuaina le televave ma faʻaopopo i le umi manaʻomia pe a fai o le ata o loʻo i ai le umi o le tisu.

Fuafuaina o le numera o mea

Faʻafefea ona fuafua faʻamoemoega o le CURTED CURT

Fuafuaina o tissue mo tulle ma pupuni ma le 2.6 m faamalama maualuga ma 2 m lumanai le saito.

Ae e te leʻi amata fuafua le ata, ae sili lona iloa le lautele o le auʻaiga oe manaʻomia muamua. Fuafua i luga o faʻamaumauga na mauaina, o le fomu o le a eseʻese, o le a faʻatagaina oe e faʻatau le atoatoa atoatoa ina ia lava lau vaega o le tagata faʻatau.

Mataupu i luga o le autu: Filifiliga Filifiliga pe faʻapefea ona teuteu se aquarium

Tele o aano mo pupuni e iai le faʻamalositino o le lautele mai 2.8 m. O le mea lena, pe a fai o le lote o le 2.8 m le umi o le pupuni tisu i le umi.

Ole tisiketi o le Poloatusi e masani ona faia i luga o le pili ma 1.4 m lautele, 2.8 M, 3 M, ae e manaʻomia le amanaia ia uiga o le mea. Matua puipuia le sefeina o se ata tele. E le gata i lea, e leʻo faʻatagaina le lautele o le lautele o le Partter, ua tele fulufulu o le ie ma mea matagofie matagofie mai le itu i totonu o loʻo iai i totonu.

E aoga tele le mauaina o le ie lautele, ae e tatau ona e mafaufau lelei i le itu o le mamanu. O lenei tulafono o se tasi mo ituaiga uma o pupuni.

Faʻafefea ona fuafua faʻamoemoega o le CURTED CURT

Ina ia fuafua le umi o le umi, e manaʻomia le vaeluaina o le tamai payrequin umi i le numera o le sui swaps.

O lenei la ua ia te oe uma fuafuaga talafeagai i ou lima, e mafai ona e agaʻi i le fuafuaina o le aofaʻi o le aofaʻiga manaʻomia i pupuni. O le fua faatatau o le a eseese mo pupuni ma le uafu, o faʻamaumauga e faʻaaogaina tutusa.

Ina ia faafaigofie ai le malamalama o le faʻataʻitaʻiga, o faʻailoga faʻapitoa ua faʻaalia:

  • O le umi o le umi - 2 m;
  • Pupuni umi - 3 m;
  • Fono Aoao - 2.5.

Gainina:

  1. I le umi o le tapoleni. Umi pupuni uumi + pito i luga o le punou + maualalo ifo i lalo = 3 + 0.2 + 0.1 = 3.3 m.
  2. I le lautele o le tapoleni. Carnation Umi x Councer Community Atoa = 2 × 2.5 = 5 m.
E mafai ona vaaia mai le faʻataʻitaʻiga, o le faʻavae o le ie i luga o le umi o le tapoleni, e usitai i le faʻatoa o le ata ma mea talafeagai, e mafai ai ona e laveaʻia.

Pupuni:

  1. I le umi o le tapoleni. O le umi o pupuni + o le pito i luga o le utu + o le pito i lalo na oti = 3 + 0.2 + 0.1 = 3.3 m.
  2. I le lautele o le tapoleni. O le umi o le cornice x communization comeliciction = 2x2,5 = 5 m. O le iʻuga e tatau ona vaevaeina i le 2, talu ai e faʻatau ai le 2 vaega, o le a faʻatagaina ai oe e aloese mai tutoʻatasi fasi.

A o le fuafuaina, mafaufau i le ata tusi. Afai o se mea e manaʻomia, e manaʻomia le faaopoopoina lenei faʻailoga i le iʻuga. Afai o le 'aufarport Laasaga e tele tele, e mafai ona e suʻiina le matagofie o pikitipi poʻo le teuteu o le sili atu i le sili atu o ie.

Mataupu i luga o le autu: Electroplite sootaga ma ou lava lima

Le-Fuafuaga Fuafuaga

Afai e te filifili e faʻaaoga ni fofo e le masani ai i totonu, mo le fuafuaina ma faʻafaigofieina le ie pupuni, e sili atu le faʻafesoʻotaʻiga o tagata faʻapitoa. Ae o le ae faia e te aveeseina le itu, ma e taua tele le faʻaalia o le saoasaoa o le mataala, e pei ona faia le tiutetauave o le tagata faʻatau.

Afai e te fuafua e faʻapipiʻiina corkice cornice, e sili atu le alu i se faʻapitoa ma lona ata lea o loʻo faʻaalia ai le itu o vaega uma o vaega uma. Naʻo le tulaga lea o le fuafuaina o le ie o le a saʻo.

Fuafua le tele o mea mo Roma ma Iapani ie puipui o le sili sili ona faigofie auala. Fuaina le lautele ma le maualuga o le faʻamalama matala, faʻalauiloa le masini o le gaosiga, i le mataupu o le itu i sasaʻe - i le tua.

Fuafuaina o le aofaʻi o ie mo le suʻimia o pupuni na o le muamua vaʻai foliga foliga faigata. Tamaitiiti faʻataʻitaʻi ma le gauai atu, ma e mafai ona valaʻau le sui talafeagai, aunoa ma le gaosia o fuataga. E le gata ua le o le tagata o le tagata faʻaaloalogia o le ie puipui, ae na fua foi le avanoa e faʻaalia ai lo latou amataga foafoa.

Faitau atili