Hook headband mo tagata amata: Master vasega ma vitio

Anonim

O le ulu o le ulu o le ulu ma le crochot o se mea e le masani ai ma le vale. Afai e te fesoʻotaʻi mai ia filogia filo, e aliali mai se teuteuga mo le vaitau mafanafana, ma afai e te faʻaogaina se fulufulu fulufulu, o le a faʻamafanafana i avefeau. O nei fusi o le a matua foliga sili i se pepe fou fou, ma i se isi tausaga, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo maeʻa ai le ata ma foliga o se fafine matua.

Hook headband mo tagata amata: Master vasega ma vitio

O le filifiliga a tamaiti

Afai e te manaʻo e nonoa se laʻei mo se teine, e mafai ona e fai ni kopi, e mafai ona e fai pesi i le isi itu, mai le tasi itu o le sui o le isi itu. Muamua, matou te lalagaina le soani o le ea o lo o lopa i le umi e fetaui ma le sili ona manaʻomia le lautele. Ona matou faia lea o le laina 1, ona liliu lea o le oloa ma faia tutusa auala. Matou te toe fai atu seia oʻo i le umi e fetaui ma le le mautonu o le ulu.

Hook headband mo tagata amata: Master vasega ma vitio

O le maeʻa o oloa e masani ona nonoa i luga ma le paʻu o le paʻu mo lauulu, lea e faʻaofi ai se lafi muamua muamua, pe mafai ona e lafoaʻi itu pupuʻu.

Ia ua naʻo le teuteuina o le fusi o loʻo i ai, faʻataʻitaʻiga, rosated rosa faʻatasi e faʻaaoga ai le isi vasega vasega. Muamua, matou te tusia le tolusefulu o le ea faʻamoemoe ma liliu le filifili ma le isi itu. Busi tolu perful, ona o le lona fa o le tau mai le matau, matou te faaofi se koluma ma se faʻapipiʻi. Ona o le isi ea ea, ma i le tutusa pu i le koluma ma Nakud. Matou te faia seia oo i le faaiuga o le filifili. Ou te liliu i luga o le ie ma le lalagaina o le ea e tolu o le ea, i totonu o le vi-uma v-foliga pu laiti e valu laina ma Nakud. I le va o auiliiliga o le ata na i ai se tasi koluma ma le Nakid. E aliali mai se fasipepa, faʻamaligiina atu i totonu o se aporaral ma mea lilo i le ogatotonu o le lapoʻa tele. E na o le seʻi se fugalaʻau i luga o le Seam Fusi.

Tamaitai faataitaiga

Se mea ofoofogia matagofie foliga mai i le leoleo mamoe mo fafine, ma e matua faigofie lava ma, e mo le amataga e te le faigata.

Tusi i luga o le autu: o le pamu o le peleue ma tauofoga ma ata ma faʻamatalaga mo tamaʻitaʻi:

Hook headband mo tagata amata: Master vasega ma vitio

O le tele o le oloa o loʻo fetuunai i le laʻei, o le a fesoasoani e faʻatupuina ai se ofu e manino i le tele.

Mo galuega o le a talafeagai:

  • Woonlen Yorn;
  • matau.

Sa matou tufatufa atu le tiutetauave o le ea e sefulu faamoemoe, o le a molimauina o tatou lavalava. Trat semi-rolls. O laina fou uma e amata i se seti o le lipine le fiafia i le ea ea, ona nonoa lea o le mamanu. A o le tapoleni o le sili ona manaʻomia, tapuni le matasele. E na o le na o le toso pito e fai ai se mama. Afai na faia le fusi mo le taumalulu, ona mafai ai lea ona e faia se malosi o le fulu i le leo o vulu.

Teuteuina mo pepe

O le ofu mo le fou e fausia ai se aulelei ma matagofie ata.

Mo galuega, tatou te manaʻomia se maualuga maualuga vulu o paʻepaʻe ma piniki lanu, o le 'aina ma se matau masani.

Matou te fuaina le Girth o le ulu, ia filifilia le mea manaʻomia o le ea o le ea. O le laina muamua laina o ni koluma e aunoa ma nikid, faʻaiʻu i lona tolu o le oso i luga o le ea. I le laina lona lua, matou te nonoa se koluma tasi ma se faʻapipiʻi i le 3rd mata ese mai le matau, ona lua lea o le lua i le 3rd matasela mai le muamua o le 3rd matasele mai le 3rd matasele mai le 3rd matasele i le 3rd matasela mai le muamua o le 3rd i le 3rd matasele i le 3rd matasele i le 3rd matasela mai le 3rd matasela Matou te faia i le iuga, ona kosega lea o le isi ea. O le lona tolu le la o loʻo la koa foi koluma e aunoa ma nikid. Matou te feoai ese mai le piniki vulu ma amata ona paʻepaʻe paʻepaʻe.

I le laina lona fa, matou te le fusiina 3 Aisu, ona e leai se semi-malo e aunoa ma nikida i le 2nd i luga o le hook, 3 sili atu i le semi-breaps mai le numera 2. Matou te faia seia oo i le faaiuga o le laina. I le lona lima o le laina i le 1st a le 1st o le taimi ua tuanai numera o 5 koluma e aunoa ma nikid, ma 1 sili atu i le isi forst o le isi laina lona fa. Laʻei seʻia oʻo i le iʻuga o le laina, ona o le filo o le kippim i le 2nd pito o le oloa. O isi laina mai le lona fa i le laina lima. Tatau ona alu i fafo pei o lenei:

Mataupu i luga o le autu: Pusa wi finc antena faia oe lava

Hook headband mo tagata amata: Master vasega ma vitio

E na o le na o le tipiina lua pito i le afa-lapotopoto ma suina se anum.

O lenei la le rosa rose i le ituaiga na faamatalaina i luga.

Hook headband mo tagata amata: Master vasega ma vitio

Faigofie ajuras

Hook headband mo tagata amata: Master vasega ma vitio

O nei noataga o le a foliga sili atu i le ulu i le teine ​​talavou. Ma e mafai foi ona e faia ia sinasina ma faʻataʻitaʻi teisi, ma e aliali mai foʻi se mala tele tele mo se faʻaipoipoga faʻaipoipoga.

Matou te manaʻomia vulu ma matau. O le lautele o le oloa na avea ma ono centimita, ma le faʻataʻamilomilo o le toa sefulu ma le fakaupo.

O lea ua matou tofia se filifili o 126 Air Malosiaga. Matou te le amea muamua i luga, ona lalo ifo lea. A maeʻa le oloa, e tatau ona fetagisi ma se uʻamea, naʻo lena lava e mafai ona e ofuina.

Cnitting polokalame:

Hook headband mo tagata amata: Master vasega ma vitio

Tala i le polokalame:

  • Andurr vaalele;
  • Plus - o se koluma e aunoa ma se Nakid;
  • Minus - Koluma ma Namud;
  • 8 - Koluma faatasi ai ma Nakid, Faʻamaloga mai le Vel Flael;
  • O le tafatolu o se node o le tolu maualalo.

Filifiliga Filifilia

Matou te filifilia le filifili o le ea faʻamoemoe, o la latou numera e faʻatatau i se faiga suʻega, o le numera o mataseta i le tasi numera tasi i le tele o le ulu. Ona la koluma lea i le laina muamua, ma liliu le au matutua i le isi itu. O lea la la le laina lona lua ma isi. Maeʻa mafai ona sunvas ma pito puʻupuʻu. E tago i luga le mama, o lea ua tatau ai ona saisaia ma itu uma, e mafai ona e faʻaaogaina faʻatuatua mai koluma ma le 1 pe na ulavale.

Ia teuteuina le ata faʻataʻitaʻi, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le fugalaʻau, ma i mafiafia mai pou faʻapipiʻi se lipine, pei o le ata i lalo.

Hook headband mo tagata amata: Master vasega ma vitio

Vitio i luga o le autu

Mulimuli ane, ni nai isi ata vitio ma le fausiaina o ni laei eseese ma le fesoasoani a se matau, vaai ma faatupuina le matagofie.

Faitau atili