Fugalaʻau brochet: video mo le amataga ma faʻamatalaga

Anonim

Ole tele o loʻo manaʻo e aʻoaʻo ma siamupini, ae sa latou fefefe e amata. Nei ua oo i le taimi e fai ai. O lenei tala o le a avea ma sui o le auala e nonoa ai se fugalaʻau ma se crochet, o le vitio o le a fesoasoani ia sili atu.

Fesoʻotaʻi o fugalaʻau foliga lelei. Ioe, o le Bloting ata o lanu eseese e sili ona lauiloa i luga o le fesoʻotaʻiga. Peitai, i le matai le faitauina o polokalame o tagata uma ase. E fia iloa tamaiti o le a amata ona lalagaina, aʻoaʻo i fugalaʻau lelei fugalaʻau, o lona uiga, o fugalaʻau e taʻua o le uluaʻi tulaga. O le mea e lelei ai, o loʻo iai vitio o lesona mo le amataga o ai oe o le a fesoasoani e malamalama i tulaga lelei o tulaga ma fesoʻotaʻiga le manaʻo. Faʻafetai ia i latou, e mafai e tagata taʻitoʻatasi ona aʻoaʻo pe faʻapefea ona koleni le brochet. O ia oloa foliga lelei tele pei o teuteuga i luga o le ulu.

Fugalaʻau brochet: video mo le amataga ma faʻamatalaga

Fugalaʻau brochet: video mo le amataga ma faʻamatalaga

Fugalaʻau brochet: video mo le amataga ma faʻamatalaga

Fugalaau fugalaau

O napofiga e talafeagai mo le faia o le tele o mea: mo se laei, mo se pulou pe mo le oti. Ma o fugalaʻau e masani ona suʻi luga o le pele. Saunoa naʻo le mafaufau o le tasi e savali, ma mafuaʻaga lava ia lava. I totonu o lenei mea o le a lava se vitiō, e mafai ai ona e mauaina ni lesona mo lanu eseʻese lanu ma ni faʻamatalaga. I ni ata, i le faʻaopopoina i le faʻamatalaga, o le a mulimuli le polokalama, ae tuʻuina atu le tusitusiga i le Boice Masters, o lea o le a faʻatasi ai. Taitasi vitio o le a avea ma se faʻamatalaga o le a fesoasoani e malamalama ai i le mea o loʻo fai.

E mafai ona e amata i rosa. O le mea na o le helxix. Na o ia e tele atu o peleni. Ia koni le fugalaʻau lea e te manaʻomia e vili ai se numera o le tele o matasele. O le laina muamua o le a lalagaina e lima koluma ma lua camids i le lua lua matasele. O isi mea e sili ona faigata, e pei ona manaʻomia le tatau ona faia le uiga o le mea moni.

Mo i latou e manaʻomia se fefe, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se rosa ma le tata.

I luga o lenei vitio vitio faigofie, o loʻo faʻamatala ma faʻaalia mai e ni sikolawomana tala e nonoa ai se laʻau e pei o le carmamile i le sikuea.

Mataupu i luga o le autu: Tusi i luga o Macrame "ABC o le lalagaina" Free Download

O le polokalame o sea fugalaau foliga pei o lenei:

Fugalaʻau brochet: video mo le amataga ma faʻamatalaga

O le mea faitino e saʻo i le mea moni pe a uma le fugalaʻau ia e fesoʻotaʻi, e le muta le kolote, ae o loʻo faaauau pea i se lio. Semi-Rolls o le a eseese, koluma ma nikid ma koluma ma le lua Naki. Ia faia lenei mea, e tatau ona e iloa le autu autu o le crochet. Afai e te mulimuli i le vitio, e mafai ona e aʻoaʻo e nonoa se fugalaʻau e aunoa ma ni faʻafitauli.

O sikuea e mafai ona suluia e mafai ona tuulafoaia e fai ai se lotoa. O le a malulu pe o le taumafanafana e faʻalagolago i le vulu - manifinifi pe mafiafia, ma le faʻaopopoina o le fulufulu poʻo le cotton. Afai e te aveina se cotton, o le a manifinifi le pusi.

Tusa lava poʻo le a le vululuina o vulu, o sikuea o le a manaʻomia tele e le fugalaʻau, ae o le a lelei faʻataʻitaʻiga. Mo le faigofie, o le tisu o le a sili ona lelei faia i le palanikeke.

O le ata o loʻo mulimuli mai o loʻo faʻaalia ai le auala o le laʻau mafolafola.

O le mea lea o le polokalame mo le mafolafola fugalaʻau foliga foliga:

Fugalaʻau brochet: video mo le amataga ma faʻamatalaga

E mafai ona eseese foliga, ae e oʻo lava i se taimi amata ona amata ona lalagaina, o le a mafai ona eseese ituaiga o le oloa. E aoga le matauina o le faʻaaogaina o ituaiga eseese o vulu e maua ai le latou aafiaga pe a kolosi ese fugalaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fluffy vaivai fugalaʻau o le a alu ese mai i fulufulu manifinifi, e pei o le vulu o le a ologo, pe a lalagaina fugalaʻau o le cotton, pe a fai e te puʻeina ai le corton, pe a fai e te puʻeina ai le coutton, pe a fai e te puʻeina ai le coutton, pe a fai e te puʻeina ai se paʻu.

I le isi vitio, e mafai ona e vaʻai pe faʻafefea ona kolelei le fugalaʻau ma sosh koluma. E aoga le matauina o le filo ua lava manifinifi. Faʻapea foʻi na faʻaalia ai e le vitio le auala e faitauina ai e le taulaitu le polokalame o le amataga e le mafai ona laa.

Ae o loʻo i ai se filifiliga ese le filifiliga:

  1. E amata le lalagaina o le fugalaʻau, e tatau ona e faʻaaoga samasama vulu. Ona faia lea o le vaʻai muamua, ona faʻatagaina ai lea o le 2 ea i le ZoOS. Ina ia fausia se ki muamua, na o le manaʻomia le faia o se laina faʻafesoʻotaʻi i le muamua vaalele maualalo o le filifili.
  2. O le laina muamua e tatau ona lalagaina e aunoa ma se Nakid. Mo le siiina, o le tasi o le ea ea e faia ona toe 11 pou e aunoa ma se nakid ua nonoa.
  3. I le laina lona lua, o pesini fetaui e fetaui ma le laulu. Mo le lalagaina o se lush counn, o le Zoos Loips e faafaigaluegaina, o se matau e faʻalauiloaina i le muamua matasele ma le filo ua puʻeina i le maualuga o le tolu o le ea. O lea, o le lona lua ma le tolu nuakid ua faia. E tatau ona e toso ese le uumi mai le isi matasele i se laina, faʻatolu ona faia le fua, o le hook o loʻo faʻalauiloa atu i le laina umi i le laina ma isi. O le iʻuga o le a fusia ai le mata o le matasele ma faʻamautu e le ea. Ina ia maeʻa le petal, e tatau ona e toleni lua sili atu nai lo le malu o le ea ma malupuipuia le laina fesoʻotaʻiga i le lona tolu matasela i le laina.
  4. Sosoo ai, o le laaliga o totoe.
  5. Fugalaau saunia.

Mataupu i luga o le autu: Openwork e ufitia i le Crochet mamanu

Mo ia fugalaʻau, o le autu e le manaʻomia. O nei, e mafai ona e faia se sipi sili ona lelei i le metotia o le patchwork. Mo lenei, o laʻau uma uma, e sili atu lanu eseese, ae faʻatasi ma le tasi ma le isi, ua faaleoina faʻatasi i luga o fugalaau.

Fugalaʻau brochet: video mo le amataga ma faʻamatalaga

O lenei pusi e matua ea ma mafanafana.

O le isi aʻoga o le Matai e tuuto atu i le lalagaina o se fugalaʻau mai le mafiafia vulu. Afai e te suia le filo i se isi, atonu o le a suia se oloa i ona foliga vaaia.

E le manaʻomia le fefe e ° se mea faigofie lava. Naʻo le manaʻomia le faʻasoaina o le onosai o le onosaʻi. O le mea taua o le faia o se matau i ou lima ma amata se mea e togi ai.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili