Faʻafefea ona vave 'aveʻesea le GLD i luga o puipui

Anonim

E masani lava i fale mautotogi ma fale tumaʻoti, o se ata uliuli e aliali mai i luga o puipui. O le ituaiga masani lea o le fingus, lea e mafai ona aʻafia ai le faʻatulagaina o soʻo se faʻasoasoaina o le kolone o le kolone o meaola o meaola o meaola. O le lafo o le leaga leaga, e faʻaaoga e tagata le tele o auala eseese, ae le o latou uma e mafai ona aveese lelei le pahonaninic microflora.

Mafuaaga o foliga

Ina ia mafai ona aveesea atoa le fale i totonu o le fale, e mafai ai ona faʻavaeina le mafuaʻaga moni o le faʻavaeina o uiga o uiga.

Faʻafefea ona vave 'aveʻesea le GLD i luga o puipui

O le uliuli teuteuina i luga o puipui e masani lava ona aliali mai i le auai i le lelei o tulaga mo le atinaeina o taliga. O lenei mea e manaʻomia ai le maualuga o le susu i totonu, manuia le vevela, laʻititi la susulu. E masani lava ona amata ona aliali mai le foe o le faletaele i tafatafa o le taʻele o le taʻele, faleuila, i le umukuka mo le fufuluina o le mago magoto, basers ma cellars.

O le mea moni, o le mafuaʻaga autu o le foliga vaʻaia o le mushoroom i totonu o le fale o le vaʻaiga vaʻaia. O loo i ai pea se paʻepaʻe ma lanumeamata lanumeamata, lea e matua faigata lava ona faʻaumatia. Mafuaʻaga o foliga o soʻo se ituaiga o fungus e tutusa.

E masani ona aliali mai i fale le mea e le o le totogi o le ea ona o le sese ventives station. I le taimi o le fausiaina, sa leaga lea i le avea ai ma se galuega vililoga o pa ma ma le tele o le susu, lea e le ofi le taimi e mumusu ai.

O le mafuaʻaga e mafai ona seasea ea le ea, puipuia se maualuga maualuga o le faʻanoanoa ona o le tumau vai o le potu potu, faʻapea foʻi ona o le faʻapipiʻiina o le le lelei o le eleele.

Faʻafefea ona vave 'aveʻesea le GLD i luga o puipui

O lea, e mafai ona iloa le matua i soʻo se mea. I fale tumaʻoti, e mafai ona e mauaina i le pito i lalo, o le mea o le ea e leaga ai o loʻo faʻatasia, susu ma e le paʻu le lanu.

O le i ai o le mea na faʻamautu mai ai le ituaiga ituaiga tagata o loʻo aliali mai i totonu o le fale, e mafai ona e agaʻi i ai.

Mataupu i luga o le autu: Lamlanis ma buffs faia oe lava: Mea lilo o Masters

Vitio "Mafuaaga o Foliga"

Mai le vitio o le ae aʻoaʻo pe aisea e tu ai tagata ofu i le fale mautotogi.

Faʻafefea ona aveʻesea

O le faʻatafunaina o puipui i totonu o puipui i totonu o le fale mautotogi, e masani lava ona faʻaaogaina ni vailaʻau faʻapitoa, faʻapea foi foʻi ma ni isi fofo.

Muamua, e manaʻomia le faʻaitiitia o le mafuaʻaga, ua taʻitaʻia le tuʻuina atu o laumei (uliuli, lanumeamata).

Taumafai e fuaina le tulaga o le le fiafia i totonu o le potu. E i ai masini faʻapitoa mo lenei. Ia mautinoa o le cranes poʻo le paipa o loʻo i le umukuka ma i le faletaele.

O feeseeseaiga e mafai foi ona fausia i luga o faʻavaʻa faʻavaʻa, e fesoʻotaʻi ma cracks i le ufimata i le pito i lalo o le mekasini i tioata na taofia malosi ai. E le o fausia le tatalaina ma le deld iina. O lea, a o le a le umi e te le avatua se microclite, e le tuua oe e le mold, ina ia tatou aveesea le susu.

Faʻafefea ona vave 'aveʻesea le GLD i luga o puipui

E tatau ona e siaki le ventipelation system i le faletaele. O ni tulaga taua e fesoasoani ai e aveese le mafuaʻaga autu mo le foliga i le fale o le ata, e manaʻomia le faia lelei o le vevela o le vevela ma le prippoving ma prippaptic tulaga.

Ina ia aveese le fungus, e tatau ona e faʻaogaina ni sauniuniga mo le togafitia o Pathogenic microflora. Antippitic pripric e sili ona fetaui ma lenei faamoemoe. E le gata e naʻo le aveeseina o fatu, ae sa faʻapea foʻi ona taofia lona faʻamaualalo i le lumanaʻi. E le manaʻomia le faʻaleagaina ma le vai, ua lava le sasaa i totonu o se koneteina lelei ma togafitia le afaina o le fanua. Ae le i faʻaaogaina le suavai i luga o le pa poʻo le faʻatamaʻi, fufulu ma le pulu pulumu. Ma o le pori le fofo o le a faigofie ona tuiina. O le fofo e faʻaaogaina naʻo le pa mago ma se toniga o le toniga. Ina ua maeʻa faʻamago, o le faʻagaioiga e toe tuʻuina mai. Mago i le pito i lalo poʻo le ceellar, o le mea o le la e le mafai ona faia e mafai ona faia faʻaaoga le vevela poʻo se moli tuʻituʻi. Ia e mautinoa e te mulimuli i le saogalemu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻalavelave i le taualuga (pa) ma ou lava lima - faʻailoa i le paʻu, kalone

Faʻafefea ona vave 'aveʻesea le GLD i luga o puipui

Faʻafefea ona vave 'aveʻesea le GLD i luga o puipui

Faʻafefea ona vave 'aveʻesea le GLD i luga o puipui

Antippitic primer e talafeagai mo ni nofoaga. Ina ua maeʻa le faʻamamaina atoa o le tele o vaega, e mafai ona e alu i le faʻapipiʻi pepa faʻapipiʻi pe vali puipui.

E i ai tulaga taua pe a le mafai ona fesoasoani le Fork Fork Fromed Dister. O lea la, e ono talafeagai ai ona aveese se fasi pepa poo le faʻamauina i le fale. O le mafuaʻaga lena e manaʻomia ai le vave amata ona amata le fungas pe a aliali mai faʻailoga uiga.

Aoga uiga

Faasaga i le fungis ma guld i luga o puipui e mafai ona e faaaogaina le tele o tupe. Ae na o le masani ai ona gaosia, e mafai ona e mauaina se taunuuga lelei. E i ai le auala e fesoasoani e aveese ai se ituaiga o fungus.

Anti-suauʻu suauʻu e mafai ona faʻaaogaina e faasaga i le uliuli ma le paʻepaʻe foliga. Mo le sini o le sini o le sulu, a suauu suauʻu, o le afuamago fua o laupepa olo mama. E i ai a latou mea e maua ai ni meatotino antibactarial ma o le a fesoasoani e faʻaleagaina le pathogenic microflora, lea e aliali mai i nofoaga susu.

E mafai ona e aveeseina le teuteuina i le fesoasoani a se fofo o meaai o meaai, lea e manaʻomia e faʻagaoioi ai le afaina. O loʻo fufuluina le togafiti i le tele o taimi o loʻo tupu ai le galuega. Aua neʻi galo e manaʻomia le vaivai o potu ma o le ea e le toe i ai.

Faʻafefea ona vave 'aveʻesea le GLD i luga o puipui

O le isi auala e mafai ona maua ai le fungas - vineta. O le lelei lea o le gaioiga i tapenaga tapenaga. 9% Veing Sport Fofo e mafai ona faʻaumatia toetoe lava o pathogenic microminic microorganisms i luga o le puipui luga poʻo lela. O le taimi lava na faʻaalia ai faʻailoga o laʻau, tatou te vave lisiina ai le togafiti o le vineta.

Ina ia aveese fua, e mafai ona e faʻaaogaina le hydrogen peroxide, Amonia, pule poʻo le faimamago. A gaosia ni nofoaga na afaina ai, ia mautinoa e faʻaaoga topeteni o Ruber ma, e mafai, ni tioata faʻapipiʻi.

Vitio "faʻafefea ona aveʻesea"

Mai le vitio o le ae aʻoaʻo ai le auala e aveese ai le taliga.

Faitau atili