Lafoga Langworksmquins: Fausia le matagofie ma ou lava lima

Anonim

O le tulaga ese o le faʻaumaina o le faʻamalama matala ua faʻateleina ona lauiloa. Matagofie ie pupuni ma sili atu le sili ona lelei e leai ni suka e leai se mea e le mafai ona teuteuina soo se potu. O tagata tolauapi e faʻaaogaina lenei faʻamatalaga auiliili e mafai ona suia ai le tele o le sili ona vaivai "potu". E avea muamua muamua: O se mea manaia o le fale o le fale o loʻo faia poʻo le leai o se mea mamalu.

Lafoga Langworksmquins: Fausia le matagofie ma ou lava lima

Labreens - Faiga pe faigofie?

O pupuni i luga o pupuni e le gata o le avanoa e nana ai mai le fia iloa manatu o tagata mai le auala poʻo le auala e faʻaleoina ai ai le potu mai le la susulu o le la. O le sili ona sili ona lelei ma mafiafia pupuni i luga o le faamalama o le a aumaia lo latou lagona i potu taitasi. O la latou pito autu o le fausiaina o se fealofani, lagolago fetu. O pupuni o loʻo faʻamamafa, o tamaʻi tupe, o loʻo faʻamamafa ai mea taugata o aʻoga, le taofiofia o faʻasinaga, le matagofie o le sitaisaga o le tau. O sea muamua o le teuteuga ma se matata pupuni poʻo se tamaʻi taʻavale vaneina e pei o le lace, o le a fesoasoani e fofoina le tele o faʻafitauli i le taimi e tasi.

  • Hobs le connice o loʻo faʻapipiʻi ai pupuni. Talu ai e le o lelei le Cornice uma i le aotelega o avanoa, o se faʻaopoopo o le a mafai ona "le mafai ona vaʻaia".
  • Vavae ese le faamalama matala mai le potu. Na tapamu pupuni ma pupuni o le tamai mamoe i luga o latou o le a fausia se elemene tasi o totonu. O le data e feita ma le vaega o totoe o le avanoa, ae i le taimi lava lea o se mea e tutoatasi, tuu atu le poto ma le faaleleia o le vaega atoa.
  • Tele suia le avanoa avanoa. Saʻoloto Style Skyrequeen e mafai ona vaʻaia le faʻalauteleina poʻo le faʻaititia o le potu, fai le taualuga i luga pe lalo ifo.
  • Faalavelave mafaufau. Valivali logoʻu, o le lalelei laʻau laʻau e foliga i taimi na tosina mai ai manatu ma fesoasoani mai, natia ai ma le tele o le toe faaleleia ma na mea e le tatau ona osofaʻia mata.

O le saʻo ona filifilia lanu ma le pito o le faʻamalama o le a tuʻuina atu i le pito i luma o le potu malolo, fai le potu malolo e sili atu le mafanafana ma fiafia, faʻaopopoina le tele o umukuka ma fiafia

Mataupu i luga o le autu: faletalimalo mo le sima sima ma isi fusiua i mea vali

Lafoga Langworksmquins: Fausia le matagofie ma ou lava lima

O le a le funa?

O le tamai mamoe e ese mai le faiga o le faavae. Decorators tufatufaina tolu vaega autu.
  • Malu. Mo i latou, e faʻaoga faafoliga mata, faʻatagaina oe e fai ni ata manaia matagofie, tele laumemea, faigata.
  • Faigata. Mo o latou gaosiga, e manaʻomia se faavae mautu faʻavae e faʻapipiʻi ai mea uma. Laina Lamberquins o loʻo uuina le pepa o loʻo taʻua o le bandanda poʻo le shabran (i le igoa o le Siamani mautu o le Great Great Great Groud Greens.
  • Tuufaatasi. O lenei ituaiga o loʻo tuʻufaʻatasia baro ma vaivai le ata.

O le faʻamatalaga o le mea fou o le leaga o le totoa o loʻo i ai i le chindol chindal - o se tagata lauiloa lelei o le teine ​​o le xvioki senituri. O faʻataʻitaʻiga muamua o le ituaiga lea o lenei ituaiga o loʻo faia ai le teuteuga i totonu o le fale. Na alualu i luma le laupapa manifinifi a le laupapa maʻole, teuteuina ai moega ma mala, sui o faamalama tetele i tua o le Alii ma fale o tagata mauoa o tagata.

I le aluga o taimi, o se matafaioi mama o le HIGID SPANCKWY GKYHINRYERYQUINGINAMEDED MA LE LELEI LELEI. Ma e pei ona amata ona faʻaaoga e le malamalama, malamalama malamalama:

  • Banoo po o le pa povi;
  • Faaonaia;
  • Fligelin;
  • Faafitauli;
  • Agasala.

O mea taʻitasi o loʻo i ai ona itu lelei ma ua faʻaaogaina i le suʻiina o panetini o packyquins i aʻoga faʻapitoa poʻo le fale.

E faʻapitoa tele ata o tamaika o tamai paka o manu na faia e tagata mamanuina mai le sili ona lelei o mea e manaʻomia e faʻauma i le okenis. E le gata ina o le faamalama, ae o faitotoʻa foʻi faitotoʻa, faʻata, e faʻamalosia ai nei teuteuga mamafa.

Filifiliga filifiliga a Skyrequld

Faʻaoga i totonu o le decor of Swortwork poʻo le mafiafia o tamai mamoe e le naʻo le faʻasaʻoina o isi o nisi mea e tosina ai le mafaufau o nisi mea. E manaʻomia le foʻia o se fealofani. I le eleele "pupuni - Lamberkn", e leʻo fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi, a faʻapea foʻi le mafaufau faʻatasi ma se potu masani. Tausisia o tulafono, faʻapena i soʻo se filifiliga sē tusia, faʻamaonia se lagona manaia o le faʻaaliga o foliga. Lenei o le a tali mai i vaivaiga e mafai i totonu, fai le matafaioi a le "nofoaga malamalama".

  1. Le fomu. O le potu o le potu e aafia ai le filifilia o le eseese o le teuteuga o le teuteuga mo pupuni. Laʻitiiti potu i le sikuea e sili ona teuteuina i le faigofie i foliga ma ata ma tamai mamoe. Latou te le faia le potu e itiiti ifo. O Fantasy Bizarre mamanu e sili atu le lautele.
  2. Le lapoa. O le faʻaaogaina o tamaikaquins mai le tasi i le isi pa ua mafai ai ona e vaʻaia le vaʻai o le potu vaʻai. O le teuteuga i le tele o le itu o itu o le Windows o Windows o loʻo faʻaaoga mo le fale tele.
  3. Lanu. O le palette o lanu na faʻaaogaina i le pule o se tasi o vaega autu o le o loʻo lelei i totonu. O le aotelega o le tuʻufaʻatasiga e mafai ona faʻaalu e le tamai mamoe o le lanu, o le e pule lava i totonu o le potu. O le mea manaia filifiliga o se taʻaloga o se taʻaloga. Peitai, e tatau ona matua faʻaeteete i le lanu o lanu.

Fono

O le filifilia o le Scorm Scram fofo e tatau ona tuʻuina atu i polofesa pe faʻaaoga lelei o lanu faʻapitoa e tutusa ma laulau.

Lafoga Langworksmquins: Fausia le matagofie ma ou lava lima

Faʻafefea ona fai se tamaʻi mamoe?

O le matagofie o le faamalama e mafai ona okaina i totonu o le tagata ofisa mamanu. O le ai ai le pikiina o le lanu, o le a ofoina mai ata, o le a tatalaina le oloa ma se laser ma totogi. O le manaʻo o le Fanua Fasioti tagata teuteuina o le lelei Payred Parkrequin faamalama ma i le taimi lava e tasi na o le mafai ona faia lo latou malosi poʻo le fausiaina o latou lava lima.

Mataupu i luga o le autu: tutoʻatasi teuteu o slope ma avanoa o le faitotoʻa faitotoʻa

O le a manaʻomia le onosaʻi ma le faʻamaoni mo le sui o tamaʻi meaola. Ae e te leʻi amata faia, e manaʻomia le amanaia o meafaigaluega talafeagai ma mea o loʻo faʻaalia:

  • Bando po o isi faavae;
  • Teuteuga o Fabric - e tatau ona mafiafia, aua le liliu ma tausi lelei;
  • PORTNOVO mita "ma ai, o le lapoa o oloa i le lumanaʻi o le a faʻamautu saʻo, talafeagai;
  • Looging;
  • pepa mo mamanu;
  • Seleulu poʻo le faʻaaogaina o le uʻamea ma le manifinifi;
  • Uʻamea ma le au vaʻalele afi mo le faʻapuʻuina o loʻo faʻaiʻu ai ie i le faʻavae;
  • Faaopoopo le decor (faʻaaogaina se maea poʻo le faʻasoasoaina o le a faʻamamafaina le tatalaina o le tatalaina atoa o le faʻavae);
  • filo, nila, pine;
  • Aveese ma le masini suisui;
  • Faapipii mo Lamrerequin - faalua-itu-lua pito i luga.

O le faiga o ia lava mai le mea na tupu ai i le Fono Aoao ma Faalelei le Sigene o Lamrerine o lo o faia i ni vaega.

  1. O le manatu o le lumanaʻi, o ata: ata o le ata, faʻafaigofie le filifiliga talafeagai, le fuafuaina o le uiga lelei, ole tapenaga ole ata o le foafoaga tonu o se ata i luga o se ata i pepa.

    Fono

    Faʻaaoga pepa faʻapipiʻi, cardboard po o le polythylene e fausia ai se tuʻuga o le lumanaʻi o le lumanaʻi. E mafai ona faia i luga o cornice ma aveese uma vaivaiga i luma o le embodim o le manatu i le mea.

  2. Bondinds foliga foliga ma gugs.

    E lua ituaiga o ganggs. O le muamua o loʻo i luga o se vevela-faʻavae faʻavae: O le foliga o le foliga i luga o le bandanda o loʻo faʻapipiʻiina ma se uʻamea ua tatalaina ma le steam geor. O le itulau lona lua o le tagata lava ia. O le pito i luga o le itu o le tasi itu o le fulko faʻatagaina le faʻamamaina o le tisu i ai, ma le sili ona fetaui lelei i le isi itu o le faʻasaʻoina o le tamai mamoe i le chenterne.

  3. Faaliliuina mamanu i ie ma faavae. I luga o le tele-vaega "pai" mai le laina ma le lauiloa o le uʻamea poʻo se nila faʻapitoa mo le susunuina o le ie, o se mamanu e faʻaseʻe atu i luga o le ata o le ata o le ata.
  4. Pito i lalo: Tusi Lesona O le filo filo i le pito i luga o mea faitino, teuteu braid, revique byyk, togafitiga ma le sili atu polik.
  5. Faapipiiina le oloa uma i luga o le cornice.

Lafoga Langworksmquins: Fausia le matagofie ma ou lava lima

Mala o loʻo faʻapipiʻi i le ITERI ma le faʻaaogaina o mea ausilali.

  • Ie. Ma i totonu o le mea na maeʻa, faʻapipiʻi lipive o le a le sui. O le ata puipuia e aveʻesea aʻo le i faʻapipiʻiina. Ona faasa malosi lea o le mamoe o lona susu i le faavavau.
  • Tusitusiga. O le tasi vaega o le lipine "velcro" o loʻo taofia tuusaʻo i luga o le palasitika cornice ma puipui, kelu pe faʻafefiloi. O le pammerrequin maua ai le faʻavae o loʻo tumau pea i luga o le velcro tusa lava ma le auai o lona lua vaega.

O le tausiga o le malulu o Layrequin e faigofie tele. Talu ai e le mafai ona fufulu, faʻaaoga se moli uila ma se meafale tao poʻo se pulumu faʻapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: E mafai ona taofi se fanua fou i le tuai laumua

Faitau atili