Mea e fai ai le teuteuina o le au fai

Anonim

Faʻafefea ona fai se pepa faʻapipiʻi?

O nei taimi, o le sima o le mea e le faʻatauaina o le taimi e faʻatauaina i taimi o toe faaleleia. O lenei mea e le gata i le "pinoina", ae mafai foi ona faʻafetaiaʻia, o se mea e le faʻapitoa o se tagata faigaluega.

Mea e fai ai le teuteuina o le au fai

Ituaiga o fana.

O loʻo i ai le mea e te fiafia iai i le mea e te fiafia iai i le vaega o loʻo fiafia i ai le vaega lona tolu o Rusia. I le maeʻa ai o ni fautuaga, e mafai ona faigofie ona e fausia se 'au ma vavaeʻese ai ma ou lava lima.

Mo le gaosiga o 'au mai le dimwwall e te manaʻomia ai mea nei:

  • O le tasi laupepa o le faʻapipiʻiina o le fasi mea e faʻapipiʻi ai ma le mafiafia o le 6-7 mm;
  • lua prevern platboard pepa 12 mm mafiafia;
  • tasi rack dime ma le fa taiala;
  • Faʻamalosia tulimanu o 'aʻai - 2 PCs.

Matou te pueina le 2 laupepa o le laupapa fanua ma tipiina i latou e le lautele o le faitotoa. I luga o laupepa taʻitasi, matou te tosoina se semi e fausia ai le koluā o le a o lau tala o lau tala. Ma le isi, ma le fesoasoani a se eletise eletise po o pulou, matou te tipi ma le faaeteete le ala e oso ai i luga o le konaseti ata.

Mea e fai ai le teuteuina o le au fai

Le fausaga o le lau o le laupepa.

Namea taiala ma le tuufaatasia o puipui ma taualuga (aua le galo le solomuli 1.5 cm mai le pito). I totonu o le muamua-faʻafaigaluegaina faʻailoga faʻailoga a le tagata lava ia o le tosoina ma le palasitika lipine. Faatasi ai ma le fesoasoani a fao mo uʻamea ma le sikulukalaiva, matou te faʻapipiʻiina laupepa o glc i taiala. O le tagata lava ia e tatau ona mimilo, faia se laʻasaga e le sili atu nai lo le 10-15 cm. O loʻo tipi ese le arc o le suʻega o le ARC. . Faʻasaʻo le talaaga i totonu o le susu. Ina ia faia le mamanu sili atu le tumau, e mafai ona e faʻaopopo jumpers mai le faʻaaliga talaaga. O Jumpers mo le au fanafana ua nonoa i le tutusa lava-tago i luga o le au oe lava i le uamea. Le isi, fuaina le umi o le ARC e fausia ai le artic. O le mea lea, o lenei umi na tipi ese ai le fasi pepa o le pagwall (ma le lautele o lenei vaega e tutusa ma le loloto o le tatalaina i le faitotoa). O le punou o le palakalafa o le palakalafa, pe a tatau ai, i se paluga o totonu, matou te faʻapipiʻi i le uʻamea faʻapipiʻi ma le fesoasoani a fao. O loʻo sauni le matou taʻavale mo le maeʻa.

Tusitusiga i luga o le autu: teuteuina o le faapaologa i lalo o le piliki

Faʻafefea ona vavaeʻese le arc mai le laupepa papa?

Ua tele naua mea ua maeʻa ai nei ona ua faʻafaigofie le le mautonu ia i latou.

Mea e fai ai le teuteuina o le au fai

Pepa puipui - O le mataupu e sili ona taliaina mo le teuteuina o le tino, lea e le manaʻomia ai tomai faʻapitoa mo galuega ma tau tele o tau.

Seʻi manatu i se sili atu le taliaina o mea mo le faaumaina, lea e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa mo galuega ma tau tele. E mafai ona vavaeeseina le amo ma le puipui.

Mo lenei ituaiga o teuteuga, o le a manaʻomia e tagata vaʻa:

  • pepa puipui faasee;
  • pepa puipui;
  • laina;
  • penitala;
  • seleulu;
  • Fufulu mo le apalai o le kelu.

O loʻo matou saunia le pepa puipui o lomu. Ae itiiti e le o fautuaina i luga o le afifi. Taumafai e faʻaititia le aofaʻi o le vai, o le a avea le kulimi ma le mafiafia. O lenei metotia o le a faʻatagaina oe e faʻasaʻoloto le pepa puipui i luga, o le faʻapipiʻi o le ata. I se faʻaopopoga, o le mafiafia o le kulimi e telegese, ae e le fausia se paʻu.

Auina atu le auala lafoa:

  1. Muamua glider pepa i luga o le puipui latalata i le faitotoa.
  2. O le isi pepa na faʻapipiʻi ina ia mafai ai ona aofia ai le vaega o le tatalaina.
  3. Oti le pepa puipui i le faitotoʻa, tuʻu le 2.5 cmx.
  4. Matou te faia tipi i le mea i le 2-2.5 CM Alualu i luma.
  5. Matou te faoa le alauni i le slope ma o loʻo tatou faia lelei lelei i le galuega.
  6. Matou te toe faia le atoa algorithm i le itu lona lua.

O lea ua e mauaina le arā o la matou fuafuaga. Tipi le pepa puipui, o le lautele o lea mea e tutusa ma le lautele o le faitotoʻa, ma o le umi e faʻaitiitia ai. E manaʻomia ina ia mafai ai ona faʻagaioi le pepa puipui, ia ausia saʻo le fetaui lelei mamanu. Matou te faapipiiina le fasi i le faitotoa. Saoga le faaeteete, ae na ofi ma le faaeteete le pepa puipui, "ou te tago atu i le" bbabbs mai le ea. Amuina, toe uma i le pepa puipui, sauni!

O le isi auala masani o le maeʻa - faʻapipiʻi

Afai e te fiafia i lenei ituaiga o faʻauma, tatou mafaufau i le algorithm o gaioiga ma le faʻamaeaina o mea:
  1. Ou te saunia le fasi pepa i luga o le fua i luga o le afifiina pe faatau sauni.
  2. O le sitepu muamua o le faʻapipiʻiina o le digwall digwall mai le mea na faia ua faia. O lenei mea e faia ina ia mafai ai ona ausia se mea lelei lelei.
  3. Manatua o le plaster o lo o le vali. Aua le soona fai ma le fefiloi. Ua lava lea e faʻaitiitia ai le taua tele, ma o le a tupu mea uma.
  4. Ina ua e lulu le laualuga atoa, ina ia mautinoa e ufiufi ai i le Primer. O lenei metotia o loʻo maua ai le faʻatuatuaina o le lelei o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi ma luga.
  5. O lenei o le a tuua le Arch mo 4-24 itula mo le atoatoa polyparization. Ma tatou te talisapaia le faʻapipiʻiina o le siʻosiʻomaga, fausia se mapusaga o le lauʻeleʻele ma se spalale, sulugatiti, viia ma isi mea moni.
  6. Ma o le vaega mulimuli o galuega o le vali luga o luga. Filifilia vali, latou te fiafia i le tasi o loʻo faʻaaogaina tonu mo le pisia.

Tusitusiga i luga o le autu: O le puipui o le ata: Ata mo tamai umukuka, totonu o tusitusiga

E mafai foi ona e faia ma le faʻaaogaina o le faaumaina o le faaumaina poʻo le faʻatonutonuina o le metallic.

Atolosi teuteu ma mea teuteu maa

Mea e fai ai le teuteuina o le au fai

Teuteu le maa - aoga ma talafeagai e faʻaaoga ai le faʻaumaina o mea. E le manaʻomia le atoatoa o le faʻapipiʻi o le sipuni.

O le faʻamaeʻaina o maʻa e mafai ona faʻaalia i le sili ona iloga auala o le faʻaumaina, ae i le taimi e tasi, o le faʻaumaina o se taimi e manaʻomia ai le tele o taimi ma taimi mai oe. O le sili ona faigata o loʻo manatu e faʻauma le a le ave o le ave o le a o le a o le 'aʻai ma lona i totonu. Teuteu le maa - aoga ma talafeagai e faʻaaoga ai le faʻaumaina o mea. E le manaʻomia le atoatoa o le faʻapipiʻi o le plaster, ma ua uma ona faʻafaigofie mo matou le galulue faʻatasi ma le faaeeina. Filifili mea (maa) mo le teuteuga e masani ona faaeteete. Manatua o maa mamafa i maa mafai e mafai ona taitai atili ai i le sese o le fausaga ma e oo lava i lona faatafunaga.

Ia, tatou amata:

  1. Matou te sasaina le laualuga o le kasa, faʻafefiloi uma le sese.
  2. Ina ua uma ona mago le punou, o le laufanua o le eleele.
  3. Kuka se fofo mo styling maa. E masani lava ona aofia ai oneone, lime, sima ma kulimi, ae o lenei o le auala o fusi lilini i luga o le "fao vai" e sili atu ona lauiloa. "O fao vai" o le tali lava lea, ae ua maeʻa i le maeʻa o le pepa.
  4. O le uluaʻi maa ua amata ona taʻoto i lalo, i se nofoaga o loʻo faia ai soofaatasi i le va o le puipui ma le adā. O loʻo tatou fetaui i totonu o le tulaga ma faʻamalosi tino papa. Ina ia aua le tapunia tulimanu i le faaputuga o maʻa, e fautuaina e tuʻuina le pa apamemea.
  5. O maa na, nonoa i luga o Arc Arc Arc, e tatau ona teuteu i lenei ARC, tuuina atu i lona siviso. E mafai le totoina o le maa ma le fesoasoani a se tulimanu o tulimanu o le tulimanu po o le nonoa uila. Ae o vaega e tatau ona faʻamautuina ma se faila.
  6. O le mea e faia i le va o maa faʻatumu i se fofo faʻapitoa, ae taumafai e aua le pa'ū i le pito i luma o maʻa.

O lenei tekonolosi e faʻatatau i le 'au o mea uma o mea faʻanatura ma le tino. Peitai, i le matou mataupu, o le papa mea e sili atu ona sili atu lona lelei mo le palasitika afu. E mafai ona e faʻaaogaina toetoe lava o soʻo se mea e faʻaaoga pe a maeʻa pa puipui i totonu. Ae e tatau ona manatua o lo o faia le malosi o mamanu mai ia lolofi, o lea ia faaeteete!

Mataupu i luga o le autu: O le tekonolosi o polmer romant: o se vai o le fola ma o latou lava lima, vitio, talosaga ma gaosia se atigi

Faitau atili