Mamanu puipuia mo le umukuka: faigofie faalilolilo

Anonim

O le mamanu o le faʻamalama matala o se vaega taua o le umukuka totonu. E mafai ona e faʻatauina ni ie puipui mo le umukuka mo le umukuka o se masani masani poʻo le faʻasologa o le potu, i le tulaga lea, o le filifiliga o Fabric ma faʻaaliga filifiliga e faʻatapulaʻaina. O ie pupuni mo le umukuka mo le umukuka ma o latou lima o le a faʻatagaina e le gata i le sefe o tupe, ae ia maua foi le taunuuga e fetaui ma uiga o le mamanu o se potu faʻapitoa.

Mamanu puipuia mo le umukuka: faigofie faalilolilo

Pupuni mo umukuka

Ituaiga o ie puipui mo umukuka

Pe a filifilia se ituaiga o ie, tuʻufaʻatasiga o lanu ma mamanu o pupuni i le umukuka mo le susuina o le potu, o totonu o le potu ma isi mea, ma isi mea, ma isi mea, O isi mea o loʻo faʻaalia.

Mamanu puipuia mo le umukuka: faigofie faalilolilo

Ata o ituaiga nei o pupuni e lauiloa:

  1. Masaniga. O le faigofie filifiliga, lea e lua auala felagolagomaʻi, faʻasaʻo i luga o le oʻa i itu uma o le faamalama. E mafai ona maeʻa ma payrequins pe tuʻufaʻatasia ma le laʻei ma isi ituaiga o pupuni.
  2. Roma. O se filifiliga aoga ma le masani ai faia i se sitaili stylem o le a faʻamautuina i totonu o soʻotaga ma o le a sefe le avanoa aoga. Se ie faʻataʻavaleina ma ufiufi i se mamao tutusa ma faʻailoga siʻosiʻo pe a piki i luga o le a faʻaaogaina i totonu o le maʻei o le malosi. SOW pupuni i le umukuka i le sitaili Roma o le a le faigata lava mo se tagata le talafeagai.

    Mamanu puipuia mo le umukuka: faigofie faalilolilo

  3. Falani. O le mea e vaevaeina i se vāega (FOTO), i le Vasega Vaeluaina o le faʻapipiʻiina o se ogaoga o se paluga ma fogafale i luga i le lautele. E foliga lelei pe a o ni umukuka o se vaega tele na o le tele o le vaega talafeagai.
  4. Austrian. Tuʻufaʻatasia le faigofie o le Roma ma le mea faʻaʻoleʻole - pe a siʻi luga le pito i lalo, o le lanu vaivai e fausia, aumai se elemene o le potu. O le umukuka o le umukuka, na faia i le Austrian style, e talafeagai mo le fuafuaina o le faʻamalama matala o le le masani ai o le le masani-tulaga ma tele.
  5. Atunuu O mea mama e pupuni e aofia ai ni vaega se lua: O tamaʻi tamai laʻau ma le itu e pupuni ai ma piops. Faigofie filifilia, talafeagai ma lautele - O le filifiliga saʻo - O le filifiliga saʻo o le lanu e mafai ai ona e ulu atu ma le mautinoa o soʻo se umukuka i totonu. O isi vaega o talosaga, e faʻatagaina ai ni aufana ma isi elemene o le au faʻasa.

    Mamanu puipuia mo le umukuka: faigofie faalilolilo

  6. Iapani. Ese ma le faigofie ma faigofie o le faatinoga. O le umi o mea e faʻapipiʻi ai o le umi o le ala i le ala o le almininum, ma o le mamafa o fuafuaga e faʻaaoga e faʻasaoina ai le foliga i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo i le pito i lalo i le maualalo vaega. O le tuʻufaʻatasiga o le faʻapipiʻi o mata o lanu eseese ma lanu pe faʻatonutonuina ma se mamanu e mafai, faʻapea foi ma le faʻatonuga o le puipui atoa.

Mataupu i luga o le autu: ofuvae i tamai fugalaau: ituaiga o pepa puipui, filifiliga o le sitaili, faatusa, ata, ata, ata

Mamanu puipuia mo le umukuka: faigofie faalilolilo

Iapani

O pupuni o loʻo faʻaaogaina tele (uʻamea poʻo le palasitika faʻapipiʻi o pupuga pu), malamalama mama ma isi ituaiga. O le tuʻufaʻatasiga o ni ituaiga o puipuiga o mamanu mo le umukuka o le a faʻatagaina le faʻamalama e fai ai le faʻamalama o se manatu faʻapitoa ma faʻamamafa ai le tagata e ona tagata.

FILIFILI O se 'au, E aoga tele le taliaina o foliga, valivali ma aoga o le mea - tetee ia Burnout, e faʻaalu ai le sulugatiti ma le malosi o le moli ma isi tagata leaga. O le maketi o loʻo faʻaalia ai se vaega tele o ie o loʻo i ai se puipuiga puipuia poʻo le faʻamamaina ma le pefu o le pefu.

Pupuni mo le umukuka ma o latou lava lima

Filifili ma le filifiliga o mamanu o puipui o umukuka, e mafai ona e alu i le filifilia o mea talafeagai ma le tapenaina o le mea faigaluega tatau mo le sugia o oe lava.

Mamanu puipuia mo le umukuka: faigofie faalilolilo

Ina ia mafai ona tausia pupuni, o le ae manaʻomia:

  • le ie;
  • fila o le lanu talafeagai;
  • O Eaves, o fusiua ma paso e fetaui ma le vaaiga a le mamanu o le ata i le umukuka;
  • seleulu;
  • nila;
  • masini suisui;
  • Kapeka, penitala;
  • Portnovo Setinity;
  • uʻamea.

Fatu se iefai manaia manaia mo le umukuka i o latou lava malosi e le faigata tele, e pei ona foliga mai i le taimi muamua. I le taimi lava lea, o le sulitusi o loʻo iai foliga faʻatatau i le filifilia o pupuni o le pupuni. O se tasi o le faigofie filifiliga o le faʻaaogaina mo le suʻiina o mamanu o pupuni mai tultins mai tulle, okeni poʻo isi moli moli.

Mamanu puipuia mo le umukuka: faigofie faalilolilo

Tutoʻatasi tutoʻatasi

O le faʻatulagaina o pupuni mo le umukuka o loʻo faia i le tele o tulaga:

  1. O le mamao mai le taualuga i le fola po o le faamalama e fuaina.
  2. O le umi ma le lautele o le ie ua fuafuaina. O le faʻatulagaina o pupuʻu puʻupuʻu mo le umukuka o loʻo mulimuli mai: o le umi o le umi (10-15 cm i lalo o le Windows tulaga) Faʻaopoopo i le pito i lalo o le tupua lili ( Faapipiiina o le piad). I lea tulaga, o loʻo umi le umi o le vaʻa e le umi o le vaʻa e lua.
  3. Tulle ua tipiina i le tele o le tele i le lautele ma tipi i ni vae se lua. O itu itu e tatau ona fetuʻunaʻi e 2-25 cm ma flash ma se masini suisui.
  4. O le ie e sosolo i luga o le mafolafola luga, i le tele o nofoaga o le maualuga o le oloa e fuaina ma ua tipi i le pito i luga o le tapoleni.
  5. O le pito i luga e tatau ona toe faʻapipiʻiina e le 2 cm, stroke le uʻamea ma le suʻi, pe a maeʻa le ala o le mauga.
  6. O le pito i lalo o le fafaga ma ua tusia i luga e le auala filifilia - mo se faʻataʻitaʻiga, ma le fesoasoani a le anupi poʻo le pipili.

Mataupu i luga o le autu: Vaega ma mata i totonu (26 Ata)

Mamanu puipuia mo le umukuka: faigofie faalilolilo

Togafiti

Ae le i faia ni fua faatatau ma le peritomeina i le tele o le tele, soʻo se ie e sili atu ona afifi ma stroke - o le a fesoasoani e faʻateʻaina le faiga sese, ma aloese mai le mea sese.

Vaʻai vitio ata

Fautuaga mo Feʻeloʻaga:

  • I le soloa, o le ie o loʻo i le tulaga o le tulaga - e taofia ai le fausiaina o le fafie i le nofoaga o le Seam.
  • O le ie na tumau pea pe a uma le mamanu e mafai ona faʻaogaina e teuteu ai isi umukuka faʻatulagaina mea.
  • Faʻaaogaina o le uluaʻi mamanu o pupuni mo le umukuka mo le umukuka, aua neʻi galo e uiga i vaega faʻaopopo o le palaka o le pamu - o pa puipui, balls, plallicom. O pule e maua na o le taʻele, ae i sosoo foʻi ma le cornice.

    Mamanu puipuia mo le umukuka: faigofie faalilolilo

  • O le faʻamaoni o le ata o le a faʻafaigofie ai umukulima umukuka poʻo le laulau o popoto i le tasi lanu ma pupuni.

Faitau atili