Filifilia o le vave-mago lacquer e aunoa ma le manogi

Anonim

Fafo faalenatura laupapa fale, maʻi laʻau poʻo le laʻau mautu, e ese mai i le siosiomaga mama, aoga ma le umi auaunaga o le olaga. Peitaʻi, mo le lelei le lelei o le faʻaaogaina, o le laupapa fola e tatau ona ufiufi i Valnish - o le a puipuia, ma o le a le vave tele ai aʻu i filosoga.

E toʻatele e le mananaʻo e vali, a o nana ai le laufanua masani. Ae o le faʻaseʻe vave-faʻamamaina eseese ma puipuia le laufanua o le faʻasiteki o fafie, ma o le a faʻatumauina lona foliga. O le mea taua o le filifilia lea o le aia tatau, saogalemu ma leai ma tausisi i le tekonolosi o galuega ma mea eseese mea.

Faʻavasegaina o mea

Filifilia o le vave-mago lacquer e aunoa ma le manogi

Ina ia pikiina le lautele lautele mo le fola laupapa, e tatau ona malamalama i ai foliga o ituaiga taitasi. O le asō o le maketi o loʻo i ai nei filifiliga nei:

  1. Mea e faʻavae i luga o le Alkyd Reslins, o loʻo faʻamalosia ma se falemaʻi. Ona o lenei faʻavae, Alkyd Varnish e teteʻe atu i le le tagi ma le faia o se taʻaloga tumau. Faʻaaogaina o ia vaega o loʻo fautuaina e faʻaaoga se fasioti tagata. Dries e alkyd varnish mo aso e tolu. A faʻapea e manaʻomia le faʻamamaina o le faʻamago, e mafai ona faʻaopopo se faigata i mea, e tele taimi o le faʻalufatu taimi.
  2. Alkodo-Urethane Condoption o le a faaauau pea vave. Ona o le urethane esters, o le tele ofe mago i le na o le 12 itula. Mo le malosi, o laei mananaia e leai se sili sili atu le leaga nai lo Alkyd.
  3. O le suauʻu suauʻu e gaosia e faʻavae i luga o le laupapa e toe faʻatonutonu ma le suauʻu link. Pei o Alkyd, o na faʻamatalaga o loʻo i ai i le tino o le tino. O le laualuga o le fale faʻaoga na faia i fafie e aofia ai ma se faʻavae, suia lona paolo agai i samasama pe enaena ma ua pupula. O le faʻamamaina o le saoasaoa, ae ui i lea, e matua maualalo lava - o lenei faiga e mafai ona faia ni aso. O meatotino puipuia o le suauʻu mea e faʻalagolago i le mafiafia o le mea - o le maualuga maualuga, o le sili ona mautu e liliu ese luga.

    Filifilia o le vave-mago lacquer e aunoa ma le manogi

  4. Nitroleki. O nei mea e faia i luga o le faavae o kololoxylin, o loʻo faʻaopopo ai le tuʻuga ma ressins. Faatasi ai ma le malosi maualuga, o le sili sili ona vave-manava-manava-e na o ni nai itula. O se ata manino o ata na faia i le taimi o le tapuni tapunia uma o pole i luga o le tulaga o fafie, faia tetee i le susu. Ae ui i lea, e le sefe setrolac mo le soifua maloloina ona o le oona o le faʻasaʻo, o lea, e le fautuaina le faʻaaogaina mo galuega i totonu.
  5. O le vai vaivai o le a faʻamalamalamaina o le lua tausaga, talu ai e faʻaoga i ni nai mea e faʻateleina ai le malosi. Ona o lenei, o le tau mago i le lua vaiaso. Ae o le vai vai e sili atu le saogalemu ma leai se manogi le fiafia. Faatasi ai ma lenei gaosiga, o le taupulega o le laupapa laupapa o le a taofia ai le paolo ma valivaliina. E aoga lava ia faʻatatau fua o le 'autū o loʻo ufitia i le vevela ma le faʻamū faatau atu.
  6. EPOXXY e mafai ona taofiofi faʻavae faʻavae. O ituaiga lautele lautele o fesuiaiga e mafai ona faʻaaogaina uma i totonu ma fafo galuega, ma mafai ona e aofia ai soʻo se ituaiga o luga. I le potu vevela, o se suiga e matutu i le aso.
  7. Polyarethane varnishes. O i ni mea e faʻaaogaina e le gata e ufiufi ai le tamaʻi fafie, ae e puipui foʻi le polymer faʻatu fola. E tusa ai, latou maua ai le sili ona lelei puipuiga o le fola mai le susu, vailaʻau ma masini faʻaleagaina. O nei faavae o loʻo taʻutaʻua ona taʻutaʻua pe a uma ona ufiufi fola mai le fafie aoga. Muamua mago e tupu i le itula, atoatoa - mo le 4-12 itula. Televave topwws i fafo lua vaega, e aofia ai se fata.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e ufiufi piliki i luga o le faapaologa e sili ona lelei?

Filifilia o le vave-mago lacquer e aunoa ma le manogi

Faʻateʻaina le faʻamamaina o le mafai ona faʻamafanafana le fola ma se lauulu mago, pe naʻo le siʻitia o le ea vevela i totonu o le potu. I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻaopopo se maʻa i soʻo se fatufatu.

Faʻafefea ona ufiufi le fola ma taʻaloga?

Ia mautinoa le lelei o le tulaga lelei o le galuega, o le potu e tatau ona iai ma le potu vevela, PLUS-minus i ni nai tikeri. Naʻo, i le tulaga lea, e faʻaitiitia ai fesuiaʻi i le fola ma faʻamago vave.

Sauniuniga Lisi

Ae le i maeʻa galuega, o le lavaga o le faʻafaigofie o le fale o le tatau ona saunia lelei. Muamua o mea uma, o loʻo olo lea o le mea taua e faʻafilemu ai ma fausia se lamolemole.

Filifilia o le vave-mago lacquer e aunoa ma le manogi

Graind Tuli atu e le manaʻomia i faʻatasi ma le o atu i le isi itu, ae o se tulimanu o le 45 tikeri - mai le tasi tulimanu o le potu i le isi. Afai o le pamu panels o loʻo faʻatulaga e se ata tifaga, o mea uma e sili atu le faigofie - O le masini olo e tatau ona faia faʻatasi i puipui tutusa.

Afai o le tau o le aupito tuai o le amo, o le pa ua faamemelo e tatau ona suia pe sili atu le peleue ma punou. E mafai ona e faʻaogaina se punou na faia mai i lalo o ni mea - fafie paʻu ma pefu o totoe pe a uma ona olo. O nei otaota ua fefiloi ma pv elu poʻo sela sela.

O le pa malosi o le a tape ai le malosi ma le talitonuina o le paluga i le fale. E manaʻomia le aumai o le tulaga o le paketi i se foliga talafeagai seia oʻo atoa le ofu o loʻo i luga ua uma ona aveese. A maeʻa nei mea, ona tuʻi aʻe le fola.

Polani Coating lacquar

Filifilia o le vave-mago lacquer e aunoa ma le manogi

A faia le fola o le a faia se foliga masani, e mafai ona e alualu i luma i le faaaogaina o se va eseese. E mafai ona e faʻaaogaina rollers poʻo ni pulumu i ni laʻau laiti, i potu tele mo le faigofie o le galuega e mafai ona e faʻaaogaina se fana. I lea tulaga, e tatau ona faʻateʻa le vateatea i se faʻafitauli, ae le sili atu nai lo le sefulu o le tele o va o va eseese o va eseese o varnish.

E faʻaaogaina mea i ni vaega se lua pe tolu, pe a manaʻomia ai, o lenei numera e ono faʻateleina ile lima. Ina ua uma ona mago ai le muamua o na mea, e soli le fola ia lava pepa foai faatupuina. E aveʻesea le pefu ma o le vaega lenei e faʻaaoga. O le taumafaina o le tele o le averesi e uiga i lita i le m2 parquet o fafie, ma le tuusaunoaga o le resin auala.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafesoʻotaʻi le alavai o le fufulu fufulu ma le taʻele mo le sami

Auaunaga Lavea

Tusa lava pe faʻaaogaina ni mea vave mago, e le fautuaina le faʻalauiloa e faʻatino ai se taupulega. Mo nai aso muamua, e sili le le faʻaalia o le fale paga i se malosi malosi o le aoga, aua le solia.

Ole aofaiga ole tautua ole tautua e faʻalagolago i le faʻaeteete togafitiga ma le lautele o le kacquest. Afai ua fuafua le kapeta e tuu i luga o le fola, e tatau ona e faatali i le vaiaso. I luga o pito i lalo o vae o vae o mamafa mamafa e tatau ona faʻapipiʻiina i lagona poʻo isi mea vaivai. E tatau ona e faʻafouina le masani ai le tele o luga - e uiga i le tasi i le tausaga.

O le mea lea, o ituaiga uma o vale o se laupapa laupapa e iai lo latou vaiemu, ma le faʻamoemoe ma le faʻamoemoe. E sili le faʻaaogaina o le vai e faʻaaoga i nofoaga mataala, e aunoa ma le maualuga o le fola, o isi meaola e talafeagai mo soʻo se nofoaga e pei o lo latou tino.

Faitau atili