Tuncic i le faiga o boho crochet mo tumu i fuafuaga

Anonim

O le o le itu fou o se itu fou i totonu o le lalolagi masani. Bocho o se sitaili o lona uiga o se mea leai se mea o lavalava ma e talafeagai mo fafine atoatoa. Tutucs, o le tele o le ituaiga o le cardigan, free sungom - e mafai ona maua i totonu o le ofu o le fāina o lenei sitaili. O le asō o le a matou auiliiliina le auala e nonoa ai le tuna i le sitaili o le bocho crochet, e mafai foi ona e mauaina ni polokalame talafeagai mo le lakapi ma matamata i le vitio.

Tele o vaalele e faʻapitoa ai se tenica sili atu nai lo le mea e tatau ai, ma le faʻamoemoe o le fale o le fale, ou te le o faia fua fua i le tino, e le mafai ona taofia ai le "vaivaiga". E le puʻupuʻu ni tuuna. E mafai ona teuteuina i le Lyce, fringe, eseese vaega eseese. O le tuna e mafai ona i ai ma lima, ma e mafai ona tatou leai.

Ma le taimane podium

Tuncic i le faiga o boho crochet mo tumu i fuafuaga

O sea falefai-pepa, e aofia ai ma le 4 sikuea mosofs, e iai tauau. Ma atonu e le o iai o ia sa le mafai ona sili atu ona leaga ona ua vaivai lima o lima, ae i soo se tulaga, o le a maua e se tuniki se mea a lenei faʻataʻitaʻiga.

O le a matou auiliiliina le sikuea o le mafuaaga e te fusiina ai a matou moffis, lea e fesoʻotaʻi i le maeʻa oloa.

Tuncic i le faiga o boho crochet mo tumu i fuafuaga

Faatasi ai ma le fesoasoani a se matau, e te tusia ai se filifili o le lima ai le lima ai-mata (v.p.), tapunia le filifili i le mama e faaaoga ai le laina fesootaiga (ss). Lalaga i se lio, pei ona faʻaalia i luga o le siata o koluma ma Nakud (SSN). Muamua, ou te tusia 3 (V.P.) siitia. I le amataga o laina taʻitasi, ae le o le tasi koluma ma Nakad, o le a matou lalagaina 3 V.P.

O lea, 3 v.p. Na latou sikoa ma lalaga 2 sili atu pou ma Nakid (SSN), ona 3 v.p. Ma toe 3 koluma ma Nukud, toe 3 V.P., toe 3 SSN, 3 V.P Ma le mea mulimuli i le laina muamua o 3 koluma ma Nakud.

Le isi, o le asi pesega e tusa ai ma le polokalame. I le laina muamua E iai a matou ile 12 koluma i Nakad, i le laina lona lua o le a i ai le 21 ssns. O le laina lona tolu ua uma ona o le 36 ssn ma o lea, o lea, sili atu lava e tusa ai ma le polokalame. 3 liligiina o le ea maualalo i le amataga o laina taitasi. E na o le matou o le 28 na pito i tafatafa o sikuea taitasi. Alu i le faʻapotopotoga o o tatou mafuaʻaga. Ua tatou faia ia Rhombus ma fesoʻotaʻi, pei o le mamanu:

Mataupu i luga o le autu: o loʻo iai se mea e fai ai le tala mo teine ​​o le Crochet: Polokalama ma Faʻamatalaga ma Vitio

Faʻafesoʻotaʻi ni faʻamasani, tuua se nofoaga mo le sone o le ua ma le autau i le lima. O lenei o le a tatou faʻafesoʻotaʻiina fusi o tatou faʻamuamua. O le a ou faapipiiina le filo i le fa tulimanu o tulimanu, ma se filifili o le ea, ma faʻafesoʻotaʻi le 35 cm umi, matou te faia le fusi i le ea ma fesootaiga

O le faaiuga o le oloa weat cyo. O le afu pei o lenei: O le koluma e aunoa ma se nakid, ona 5 ai lea o le 5 Air Loops ma se laina fesootai i le lona tolu o le ea, sosoo ai 1. Koluma i le koluma muamua e aunoa ma nikid. O fusi e tatau ona toe fusia. Taufaalili. I le tuna e tatau ona e lele ma faʻaaoga le starch fofo mo lenei.

Filenian visciey

Tuncic i le faiga o boho crochet mo tumu i fuafuaga

O le aso, na o le tunu e masani ai. O le pepa lua ua manatu o se tasi o le sili ona faigofie. O le filo e te manaʻomia e ave ai se manifinifi, o le matau e matua manifinifi, leai se isi numera 1. Ae mo le faigofie o le a tatau ona galue. I tua o mea uma, tamaʻi uila, pei o filo manifinifi, e le o sesega e le faigofie. Ae i soʻo se tulaga, o le iʻuga o le a fiafia i soʻo se auala mo le valevale poʻo le matagofie. Faaalu i se avanoa avanoa e fetaui lelei mo teine ​​ma pepa atoatoa, ma e taua le maeʻa.

E manaʻomia le faia o se faʻataʻitaʻiga o le tapoleni e fuafua ai le tele o a tatou fasi sela. Lautele 40-42 O le a manaʻomia sela nu10, ata e aofia ai lisi 50, o lea tatou te, fuafuaina i itu o matou ata.

Tuncic i le faiga o boho crochet mo tumu i fuafuaga

O le laina o laina

Tuncic i le faiga o boho crochet mo tumu i fuafuaga

I luma i luma o matou tuna. Matou te filifilia le 210 Air Loips Plus ma le 3 Air Fortopting Lais. Lalagaina lau faʻataʻitaʻiga o a matou pepa faʻapipiʻi faʻaaogaina tuusaʻo ma toe faʻataua lea o laina. Mulimuli ma le faaeteete i le ata i tua o le mamanu. Afai o le ata ua uma ona faʻatapulaʻaina, o lona uiga e tatau ona e amata amata amata le sone o le faʻaʻi.

Mulimuli i le numera o matato e tusa ai ma lenei polokalame:

Tuncic i le faiga o boho crochet mo tumu i fuafuaga

O le ua na alu i luga o 14 laina pito i luga.

O le pito i tua e nonoa i le faavae lava. O le mea lena, 210 vaalele vaalele ma le 3 livi o lopas, lalagaina e tusa ai ma le polokalame:

Mataupu i luga o le autu: lipine Lace Crochet: polokalame ma faʻataʻitaʻiga, faʻafefea ona laʻeina ni ofu fou ma ata ma vitio

Tuncic i le faiga o boho crochet mo tumu i fuafuaga

Ina ua maeʻa le faʻaiuga o le kolose manaʻomia e nonoa ai le isi 10 laina o le ata tifaga videocus faigofie. O le faʻaʻi o le pito i tua o le faʻamalosia e tatau ona le mautonu i luga o le mulimuli 4 laina. Nonoa ni laina se tolu o lalo ma le tasi laina mulimuli. Ona matou galulue lea e tusa ai ma polokalame Nu.1, faamaoti nai lo ni mea maualuga. Mo le ausa o le tauau o ese 12 cm i luga o le fata ma tua. Mai nei 12 cm O le a matou teena le maualuga o lo matou peke.

A uma lena, e tatau ona e alu i le 'olo o itu. O le faia o lenei mea, o le a tatou amata le filo i le amataga o le tapoleni, o le a matou lalagaina ma se faila, ae e le tatau ona nonoa laina 2 mulimuli. E tatau ona tatou o ese mai i le matau ma le lua o sela e lua o le 2 ssn ma le 1 o le ogatotonu o tatou Prummy. I luga o le matau, i le taimi lava e tasi matou te maua ai 4 matape, tasi le muamua, ma le tolu matato e le ofi. O lenei e tatau ona e liliu le la, o le koluma 2 ssn mai le lua o sela filo mai tua o le tunic. Ma e i ai ni a matou pu e le o ni mataua i le matou matau. Matou te toe liliu le lakaina ma le lalagaina i le 25 tusitusiga mulimuli ane. Matou te toe fai a matou gaioiga seia maeʻa sela uma. O le numera o sela i itu uma e lua e tatau ona tutusa, a leai o le ata e le fetaui ma le tulimanu o le a le tutusa.

O lenei e faʻafesoʻotaʻi le lima o le tuna. Ua amata ona matou o le pito i lalo o le paʻu o le lapotopoto metotia e ala i se tulaga lautele lautele i le umi umi o le lima. E tusa ai ma le Numera 4 polokalame, o loʻo tuʻuina atu i luga, tatou te filifili le faʻatau uma.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili