Membrane mo le kesi pou

Anonim

Membrane mo le kesi pou

I le tele o faʻataʻitaʻiga o pou kesi, e i ai se vaega o le paʻu paʻu, lea e taʻu o le diaphiragm. E manatu o le vaivai le faʻaaoʻau oa mea fai lelei, pei ona faʻaaogaina ma masani ona ia kapepotia i le taimi o le faʻagaioiga o le vevela.

Faamoemoega

O le Diaphiragm o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le vai koluma le tutusa o node ma e nafa ma le tuusaunoaga o le vai o le vai. O le galuega autu o sea MAMBRane o le tulafono faatonutonu o le vai omiga. A amata, e tau atu i le suiga o le toʻotoʻo, lea e tatala ai le sami sapalai i le taʻavale.

Membrane mo le kesi pou

Faailoga mo le toe faaleleia

I le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le koluma ona o le faʻamalosi i luga o le membrane ma maua mai i luga o le alavai, o le tamaʻi taʻamilo, o loʻo aliali mai vaega o loʻo aliali mai i le draphigragm. Ia vaʻai i ai, e tatau ona e aveese le faʻafoliga ma le ma le ma le ma le totoʻa. E masani ona faʻaleaogaina, o le iloiloga o le Malo o le fale ma lona toe sui, o loʻo faia i le vaitaimi o le pasia o le koluma.

O le mea moni o le membrane na ofuina i se siaki fuafuaina, o le a avea oe ma faafitauli i le aofia o le koluma. I le taimi lava lea e tasi, e tatau ona e mautinoa e oʻo mai le koluma i le kesi, ma o loʻo sapalaiina le vai. Afai o lau koluma faʻaaogaina se pi pi pi pi pi pi pi pi pizorozhig, fufulu le afi mumu (jetters). Afai e maeʻa le faʻamamaina o le masini e le kiina, e foliga mai na faʻaleagaina ai le masini ma e tatau ona faʻateʻaina le masini.

Afai o i lau koluma, o le aofia ai e aofia ai i se afi eletise mai i totonu o le eletise, a o e liliu i ai ma faʻalogo mea uma, o le mea o loʻo fesoʻotaʻi ma le kapeti eletise poʻo le faʻafitauli o le kesi poʻo le mereyle. Afai e leai ni kiliki o loʻo kiina, o le mita o le membrane faʻaleagaina o le mafuaʻaga o le malologa, e faigofie ona mautinoa e faʻaesea le node.

I nisi koluma, e mafai ona iloa le tulaga o le membrane e se faʻasoa e faʻatonutonu ai le eletise eletise. Ina ua maeʻa aveese le faʻafitauli o le koluma ma le tatalaina vai vevela, latou te vaʻavaʻai, pe o le totina o le toʻotoʻo. Afai o loʻo i se diaphragm, o le a tumau le toʻotoʻo.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga i luga o le faamalama ma le faitotoa o le faapaologa

I tulaga o loʻo iai le leaga i le membrane laititi, ae o taimi mamao atu ma taʻitaʻiina le eleele, e tau atu le vai i totonu o le masini e le mafai ona i totonu o le masini e le mafai i totonu Ma faasolosolo malie lava, eletiseina paʻu ma iu ai ina faʻamutaina atoa.

Membrane mo le kesi pou

Membrane mo le kesi pou

O le a le mea o le a tupu pe a suia?

Afai e te le suia le Diaphiragm i le taimi, e ono mafua ai le kesi kesi i le pou. O le iʻuga, o le a vaivai le vai i le taimi uma e tafe i totonu o le vevela fesuiaʻi e aunoa ma le vevela.

Membrane mo le kesi pou

Fautuaga mo le Filifilia

E mafai ona e faʻatauina le toe faʻaleleia o se paʻu, ae o le sili sili ona valea. Atonu e umi se taimi e maua ai le auiliiliga o ia lava (mai le 10 tausaga).

O le paʻu paʻu o le paʻepaʻe poʻo le mumu lanu o le sili ona filifilia filifiliga filifiliga, talu ai o lenei mea e vave ona ofuina. O nisi taimi e gagau ai vave pe a uma ona sui.

  • Filifilia o se tali talafeagai mo se kesi vai o le vai o le vai, e tatau ona e amanaia le ituaiga masini, aua o le taamilosaga o Draphiragms e faʻapipiʻiina i nisi koluma, ma isi - vaega i se tulaga faigata.
  • Afai e le mafai ona e mauaina i le i ai o le faʻasologa o le diaphragm mo lau koluma, e faʻatagaina e faʻatau ma faʻapipiʻi se auiliiliga o se lautele o seisi gaosiga nai lo le lautele o le 73 mmbrane ma le lapoa o le 73 mmbrane ma le lapoa o le 73 mmbrane ma le lapoa o le 73 mmbrane ma le lapoa o le 73 mm .
  • Afai o le koluma e faʻaaoga mo oe mo le umi atu nai lo le lima tausaga, faʻatau vave se membrane vave i vaega palasitika, o loʻo latalata i ai (faʻatasi ai ma le provicering).

Membrane mo le kesi pou

Sui

Suia le faʻaseseina o le faʻapolopolo i le tafega o le saoasaoa o le moni moni:
  • Faʻamuta le vai ma kesi i le masini.
  • Tatala le vai vevela vevela mo le mamafa mamafa.
  • Aveese le tali o le koluma e ala i le le amanaiaina o le fusi faʻapipiʻi.
  • Faatulaga le vai pule faatonutonuina i luga o le malulu o le vai paipa.
  • Unncerw O le nati e faʻasaʻo ai le tuʻituʻi i paipa o le vai, faʻapea foi ma le fao e faʻamau ai le aitema i le kesi vaega.
  • Aveese le Pule Faatonu ma teteʻe i ai.
  • Suia le membrane, faʻaputuputu le koluma i le faʻasologa o le faʻasologa.

Mataupu i luga o le autu: O le puipui puipui ma laau i luga o le puipui o le a fausia se matagofie siosiomaga o malologa ma malolo

Vaʻavaʻai, o le faagasologa atoa o le suia o le membrane, vaʻai le vitio lenei.

O fea e mafai ai ona faatauina se tasi?

Faʻatau mai o le membrane e mafai i totonu o le aufaʻavave o le aufaʻi o le kamela o le kesi o le kesi, ae o tau, o se tulafono, o loʻo tele naua i totonu o nei faʻatau. E masani ona faʻatau mai i le lotoifale i faleoloa i le lotoifale ma luga o le fefaʻatauaiga o le initaneti.

Membrane mo le kesi pou

Faitau atili