Tunuc mo se maʻitaga crochet: polokalame ma se faʻamatalaga o le mamanu

Anonim

O teine ​​uma e manaʻo e aulelei. Ma o le teine ​​o loʻo faʻatali mo le tamaititi e leai se faʻailoga. O le filifiliga o lavalava mo tina o le lumanai e le masani ona maua ai ni ituaiga lelei, pei ona finagalo iai. O le mea lea, o se filifiliga lelei o le a avea ma tunic lava ia pe nonoa i se totini. O le a tatou vaʻavaʻai atu i le vasega vasega ma se faʻamatalaga o le nonoa o se faʻafiti, mafaufau i le agaga maʻitaga, mafaufau i koluse ma aʻoaʻo le faiga o mamanu.

Sitaili ma le valea

Tunic o se mea e tatau ona i ai i totonu o leoleo uma. Na faʻapipiʻiina ia te ia ana mea faigaluega eseese, o le a matou maua se vaega vaʻaia. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma ofuvae i latou i ofuvae, faʻasologa, masini, jeans. O le lagona o le faʻamafanafanaga ma le sitaili o le a le tuʻua le e ona le faʻataʻitaʻiga. E faigofie i le Maliu. O lenei vasega matai e alu i le 44-46 tele. Ae e faigofie ona e fuafua pe faʻafefea ona nonoa le tuna i luga o lou lapoʻa.

O le a e manaʻomia ni mea:

  • 350 kalama o vulu, faʻavae: 96% cotton ma le 4% faiga;
  • Matau №3.5;

Sbifnink aunoa ma nukid. O le ata o le a sili atu ona faia i le atoa.

Lenei o se faʻataʻitaʻiga o le a tatou aʻoaʻo ai tatou te aʻoaʻo:

Tunuc mo se maʻitaga crochet: polokalame ma se faʻamatalaga o le mamanu

O le tulaga autu o le tunuc e tatau ona faia e tusa ai ma polokalame. 1. Ae o le numera o le mea e tatau ona vaevaeina e 16 + 1 ma le pito o le matasele. Matou te amata amataina i le mea na teptuck i luma o le sili atu, ona kosega lea o le sili atu ma le faʻamaeʻaina o le mataina pe a uma le 'au. E tatau ona e faia le 1 taimi mai le 1st i le lona fitu laina, ona toe fai mai lea mai le 2 laina i le 7th laina.

Tunuc mo se maʻitaga crochet: polokalame ma se faʻamatalaga o le mamanu

Lalaga, amata i le kama, i le taina o le manaʻomia o le tele o matasele, lea e tele 16 + 1 + 1 V.p. siitia. O lea la la le pasi e tusa ai ma le polokalame, ae o le a lava se numera 2. O le fusi mai le 1st i le 5th laina. O le tele o la tatou lalaga o le a: 21 p. X 9 rows = 10x10 cm.

Mataupu i luga o le autu: loto ma a latou lava masima paluga ma fugalaʻau ma ata

Ua amata ona matou toe lalagaina. Matou te togiina se filifili o le 113 Air Redlet + 3 Loops mo le siitia. Lalaga le autu galue. Fua 37 cm mai le pito ma tuu le 4 cm i itu uma e lua o le tuna. A e ave le 60 cm i le maualuga, o le tatou galuega o le a muta i le iuga.

Tunuc mo se maʻitaga crochet: polokalame ma se faʻamatalaga o le mamanu

O lenei o le a matou lalagaina le pito i luma o le tuna. Matou te amata foliga tutusa e toe foi i tua, ae tatau ona tatou faia se ua mo le ua. Mo ia, o se mea mamao o le 52 cm mai le pito, matou te tuua ai 8 auala ottops, o itu e lua o le a muta ese. Ina ia faʻataʻitaʻiina, e tatau ona e tuua le 2 cm i totonu o le itu faʻalua ma 1 cm fa taimi i le laina lona lua.

Git o le lima fatu lima. Mo se lima, e te tusia se filifili o le 65 Air Redletts + 1 liligiina. O le a matou lalagaina le mamanu e tusa ai ma le polokalame, matou te faia sapalai i itu uma o a matou vaega mo le Twinks o le 1 CM i Taaloga 2 1 TAIMI. Avavali le 23 cm mai le pito, o le a uma ai le tatou galuega.

Fausia auiliiliga o le tuna. I tua ma i luma o le pito i lalo, o oe i luma o le kama. O loo matou ofuina le autosa i luga o tauau, tatou te tau le mafai ona suʻi o le lima, pe a uma le lima o le stam o lo o faasao i le itu o lima. O le a matou nonoa se toilalo, pei o se ua.

Oloa o le Emerald lanu

O le isi tunuki e talafeagai lelei mo le sitaili mo fafine maitaga. O lenei ofu o loʻo iai le manoa i luga o lima, lea sa i le tulaga i le faʻaiuga o le 2019. Lea la o le a sau lenei faʻataʻitaʻiga i le tofoina moni tagata uma, aemaise ai i latou e fiafia i le faʻatali. O le faʻataʻitaʻiga o le a matou faʻavaivaia ua fuafuaina mo lapoʻa 42-44.

Mea talafeagai:

  • 750 GSAN, FAAVAVAU: 75% Poyacryl, 25% fulufulu, 162 m / 50 g;
  • Le numera 5;
  • Manoa le palaka.

O le numera o matato o le tele 62 + 1 v.p. siitia. O le lalagaina o loʻo amata i lalo o le fesoʻotaʻiga, o le matasele o le rappopota e tatau ona toe faia ma maeʻa le lalagaina e le au matapeʻa pe a maeʻa le 'au. Nonoa 1 taimi mai le 1st i le 4th laina, pe a uma ona toe fai le 3rd ma lona 4 laina.

Mataupu i luga o le autu: Ceramic Kysterics crapening tulafono

Ina ia kolosi fusi i luga o lima - lua fasi, emerald ma le paʻu filo e fai ma le fesoasoani a se matau i le 54-58 o lopas o le 54-58 Aitalafu ai lea o le filifiliina o le 54-58.

Tatala tatala:

Tunuc mo se maʻitaga crochet: polokalame ma se faʻamatalaga o le mamanu

Toe i tua i tua: o se filifili o le 146-158 o le ea faʻamoemoe + 1 Air Liver Deap, o le a matou laʻei le tatalaina. Ina ua maeʻa fesoʻotaʻiga 50 cm mai le pito i luga, lea sa i ai se seti o matas, e fesoʻotaʻi ai fasi fasi 4.5 cm i koluma e aunoa ma se nakid. I le laina muamua, e tatau ona e faia 120-132 koluma e aunoa ma nikid. Ina ua uma lena, toe toe amataina le au tala saoloto. I le laina muamua, fusi 146-158 koluma e aunoa ma nikid. Ina ua uma le 23 cm mai le vaega, o le a matou tuua le ogatotonu 22 cm mo le tipiina o le ua ma le lua itu o le tunac o le a muta ese. A uma le 27 cm mai luga o le ki luga.

Ina ia mafai ona nonoa muamua, o le a tatou o le a tutusa ma toe foi i tua. Ae o le a tatou faia se supa sili ona loloto mo le ua. O le faia o lenei mea, ina ua uma le 15 cm mai le fusi, e tatau ona e alu nei 22 cm i le ogatotonu ma toe toe lua itu uma.

Na amata ona lalaga le lima ma se filifili mai le 104-110 V.P. Ma o le a tatou lalagaina tagata matala viscous. Mafaufau 58 cm mai le pito ma uma galuega.

Tunuc mo se maʻitaga crochet: polokalame ma se faʻamatalaga o le mamanu

O le faʻapotopotoga o le a faʻatino soʻo i luga o tauau i luga o tauau, ufiufi tauau, faʻatupu ona o le lima i luga o lima. I luga o le lima, 9 cm mai le pito, tuu le ofu ma le palapala.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili