Gaosiga o laupapa fafie: Faʻafefea ona faʻaputuputu le mamanu ma ou lava lima?

Anonim

O Lactives Sotttis e faʻaaogaina lautele i le togalaau pei o puipui ma laupapa mo fale laupapa, faʻaaoga e pei o Pergola ma Drivellis, lagolago mo curgos laau. O le tuʻuina atu o le gaosiga o se ieloa o le faia o laʻau o se lesona lea, e au amioatua, ma le fafine, e le masani ai e te faia ai le mea taua o le faʻatoʻaga. O le faia o le teuteuga teuteu laupapa e mafai ona faia o ni togafiti manifinifi, pa po o lala o laau. E faʻalagolago uma lava i le mea faʻalilolilo faia ma le tofiga o le maeʻa o oloa.

Gaosiga o laupapa fafie: Faʻafefea ona faʻaputuputu le mamanu ma ou lava lima?

A o le i amataina galuega, faʻagasologa o le fafie ma antiparens ma antipsuitic tuufaatasiga.

Faʻafefea ona faʻaputuputu se moli ma se ROHMBIC lalagaina?

Saunia e le manaʻomia le tele:
  • BAR 3X5 Cm;
  • Fuafuaga 1.5X5 cm;
  • vaaia-naifi;
  • moa;
  • Faatau mea e fuaina ai;
  • Glue auai;
  • O le faʻaaogaina o le faʻamalosiʻau poʻo fao.

Muamua o mea uma, e tatau ona e faia faʻavaʻa mo le lattice o le manaʻomia tele ma foliga. O le a tatou aoina 2 tutusa mamanu mai le Bar 3x5 cm. Fasi e le tulaga o pa e tusia ai le atoa o latou mafiafia ma le lautele o le pa. O se vaega o fafie ma le fesoasoani a Civisls e filifilia mai le iʻuga o le VAIPEL, fausia le "US" o le a fesoʻotaʻi o vaega o loʻo fesoʻotaʻi.

Laupapa laupapa laupapa laupapa.

Libricted fafie laupapa nofoaga ma gagau faʻavaʻa, faʻamalosia soʻotaga ma clapm i luma o le faʻamamaina o le kulimi. Pe a togi le kulimi, e aveʻesea le coups ma mo le faʻatuatuaina sili atu o le faʻatonutonuina o pa o pa ma tagata taʻitoʻatasi.

Ua tumu uma avanoa i fata, faamalosia i latou i le faavaa ma fao poʻo le tagata lava ia, ina ia mafai ai ona latou tutusa le tasi ma le isi. Ia faafaigofie lenei faiga e te manaʻomia e faia ai se tagata faʻatagata. E mafai ona avea ma se fasi laupapa poʻo pa, o le lautele o lea mea e tutusa ma le taua o le sitepu o papa, ma e tutusa ma talafeagai itu taʻitasi ma tutusa. O le iʻuga o le 'au o loʻo tuʻuina ma tipi ese i se tulimanu o le 45 °. O le faʻaaogaina o se tuʻuga i le pito o le Grid, o le pa muamua ua faʻapipiʻi latalata i le itu o le tagata o loʻo faʻatautaia ma faʻamautu i le faʻavaʻa. O loʻo faʻaleleia atili le ata, ma toe faʻasalalauga le pito o le faʻavao ma lona pito, sa fetaomi malosi atu i le fasi pepa i lalo o le faʻavaʻa ma tuʻu ai le mulimuli. Ma Faatumu uma avanoa i le atoa o le 2 faʻavaʻa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻaaoga i totonu o le Raspberry Bedpaper

O le afa atoa o le lumanaʻi o Lattice o loʻo e tatalaina le tasi i le isi ina ia mafai ona alalaga puipui i le ituaiga o rithews, ma fesoʻotaʻi tulaga i totonu o latou lava. O failauga mo le pito i fafo o pito o vaega o Framem sluliclate flush. Afai e te fuafua e faʻapipiʻi le faʻavaʻa lea o le a tatalaina le pito o le faʻavaʻa o le tino, sosoo ai ma lona atoa inmoreter e suʻi mai le faʻaseʻe o 1.5x3.

Afai e manaʻomia le puipuia o le vale i totonu

Maea o Lattles o loʻo faʻapipiʻiina i luga o avanoa talafeagai.

Isi filifiliga mo teuteuga

Gaosiga o laupapa fafie: Faʻafefea ona faʻaputuputu le mamanu ma ou lava lima?

Mo le gaosia o lamepati mai lala, e sili ai le ave o fafie.

O le grid ma le faʻatamala poʻo se sikuea taga o le faia e tusa ai ma le tutusa mataupu silisili. O le suiga o le a naʻo le Faʻatulagaina o komipiuta: I le tasi afa o le faʻavaʻa e tuʻuina atu i le faʻatulagaina o le faʻatonuga, ma i le isi - i le tafailagi. Mo le toniga a le toniga ma paralela, o laupapa e faʻaaogaina e se mamanu ma se tuʻuga taumatau, i le isi lomiga muamua.

Afai e manaʻomia se tele ma le mafiafia o lakapi laupapa, ona faʻaaoga lea o se pa ma le mafiafia o le mafiafia o le mafiafia o le mafiafia o le mafiafia o le mafiafia. O le gaosiga o sea oloa e mafai ona faia e tusa ai ma le tekonolosi o loʻo i luga poʻo le faia na o le tasi le faʻavaʻa, tuuese i nofoaga faailo i lalo o nei vaega. Ina ua maeʻa, fafie mai le avanoa e aveʻesea, ma ua faʻatulaga laupapa i pu i luga o le kulu ma le faʻalili o ia lava.

O le safu na faia mai i laau na tipi i le taimi o le galuega o le a le masani ai galuega. O le gaosiga o loʻo amata i le faʻavaʻa o lala mafiafia, faʻatasi ai ma le tusia o oe lava ia o loʻo lava le umi. Ina ua maeʻa, o le vaega i totonu o le faʻavaʻa ua tumu i filo o le fiafia, ia i ai o le musuia o fantasy ma foliga. E mafai ona faʻapipiʻi i latou i le faʻavaʻa e le tagata lava ia. Ma le mafiafia o lala o lala, e mafai ona faʻapipiʻiina oe lava ma faʻamalosi e tuʻuina atu le malosi o le fausaga. Afai o lala e manifinifi, e mafai ona e fufusi i latou i le uaea i le kolosi o nofoaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona e pupuni ma le lipine: faʻatonuga mo le amataga

E tuʻuina atu e le au tatalaina mea mai le laʻau e le o le fia maua o fale ma avea o se lagolago faʻatuatuaina mo Lian. Tuʻufaʻatasia ni laʻau ma ni mea teuteu teuteu, tasi e mafai ai ona faʻatulaga se nofo nofoa i le togalaʻau i le tele o filifiliga eseese.

Faitau atili