Faʻafefea ona teuteu faʻapipiʻi o le plusise faia oe lava?

Anonim

Ie pupuni i luga o le Windows - o se auala lelei e faʻamaeʻa ai le totonugalemu, toe faʻaleleia atili o ia. Suʻi o pupuni o le ploasse o le a le o latou lava lima e le faigata. O mea e vali ai ie puipui e faia i ie po o se pepa, ma mafai ona i ai i luga tumutumu ma agai i luma. Pe a suʻi suka, o lona lanu ma le pili ma pili e mafai ona filifilia mai le tele o filifiliga. Pepa pepa e faia oe lava - o se tali lelei mo i latou e masani ona suia le totonu pe tapuni mo sina taimi. O le latou gaosi oloa na faaalu sina taimi.

Faʻafefea ona teuteu faʻapipiʻi o le plusise faia oe lava?

Talosaga pupuni e mafai ona fai i le mafiafia o pepa, ie po o le puipui.

O pupuni filifilia lelei e mafai ona suia atoa le totonugalemu ma faafou. O le mea lea, i luma o le faʻatinoina o auaunaga o tagata mamanu, e mafai ona e taumafai e faia e aunoa ma ni nai suiga laititi e ono sili atu le faʻateleina o foliga o le potu.

O lenei ituaiga o ie pupuni e tutusa o tauaso, ae faia i le alofa i ai po o le pepa. O sea mamanu o loʻo faia e faʻaaoga ai se vaega faʻapitoa o le komu ma ua potopoto e le harmonica i se faaputuga poʻo le mimilo solo i le plart. Faia ia puipuiga oe o oe e le faigata, ma o le a avanoa i le tau.

Pepa tauaso e fiafia i ai: mea taua ma mea faigaluega

Pepa mo tagata tauaso e mafai ona faʻamalieina sili atu ma sili atu, o loʻo iai le tele o lelei. O ata i luga o pepa e mafai ona eseese, ole lanu alofilima e sili ona mauoa nai lo o ie. Pepa e mafai ona piilima i soʻo se ituaiga (o le laina faʻataʻamilomilo o loʻo lua ma le faʻatafunaina). O le faʻaolataga lea mo i latou e le iloa e suʻi pe leai foi se masini ua sui i le lima. Tafailagi tafailagi i luga o tauaso o loʻo sili ona taʻutaʻua i le mea saʻo. E faʻapapa faʻafetaui le potu vaʻaia ai le potu, o Ma le tele o taimi o loʻo leai se tele o aso nei.

Mau i luga o le autu: Pacarramin Windows i totonu: Avanoa i le fale ma filifiliga mo le vaega ma le faʻaaogaina i le mamanu o le fale mautotogi (47 ata)

Faʻafefea ona teuteu faʻapipiʻi o le plusise faia oe lava?

Polokalame o le fogala.

Pepa, aemaise le mafiafia ma le lelei lelei, e itiiti le faigofie ona afaina ai nai lo nisi ie, ma efuefu aofai itiiti. Pepa, pei o fabrocs, e ese le ese a le fanua. E mafai ona fetuʻunaʻi, faʻapea, o le tulaga o le malamalama i potu eseese. E i ai pepa o vaega eseese, ma mo se taimi puʻupuʻu e mafai ona e faʻaaogaina le sili ona le mafai ona faʻaaoga. O nei ie puipui o loʻo avanoa mo tagata uma, ona o le latou gaosi oloa e mafai ona faʻaaogaina pepa puipui, o le lisi o loʻo i ai lava mo le pupuni o le nofoaga o loʻo iai le alatele. Ina ia tutoʻatasi tauaso o le au aila, o le ae manaʻomia:

  • pepa;
  • laupapa laupapa;
  • kelu;
  • Le tumau o filo poʻo manifinifi;
  • aww.

Faia o pepa pupuni

Faia ni tauaso e sili ona faigofie e faaaoga ai laasaga-ala-sitepu faatonuga. I luga o faʻamalama taʻitasi e te manaʻomia 2 laupapa laupapa e fetaui ma le lautele. Afai o le vaitafe e lapotopoto, e leai ni mea e manaʻomia ai gaioiga. Afai o i ai ni a latou sikuea pe faʻatagata, o le galuega o le pepa e manaʻomia ina ia piilima i taimi e tele taimi ma sasaina le uʻamea, fausia lauʻeleʻele. O le pito i luga o loʻo faʻapipiʻi i le pa ma le kulimi kulimi, e mafai foi ona e faʻaaogaina ni tamaʻi fale. E sili ona lelei le faʻaaogaina o tapunia i le mea na tupu o le lisi o le vinyl wallpaper o le a faʻaaogaina e pei o le togafiti o le pluks o le asi.

Faʻafefea ona teuteu faʻapipiʻi o le plusise faia oe lava?

Polokalame faalava.

Glue mo le lelei faʻamago e mafai ona tuua i lalo o le au lolomi mo sina taimi, e mafai ai ona faʻaaogaina le lua lipine mo le faʻapipiʻi o tauaso. Peitaʻi o se fesoʻotaʻiga ua tuanaʻi, pei o le gaioiga a le la, na vave ona leiloa e le Scod, ma vali le pepa paʻepaʻe.

I le pito o ie pupuni, e faia ai le ofu o le pamu i le suisui. Faʻaloaloa mai ia i latou le filo (poʻo le comrd) ua faʻasaʻo i luga o le laupapa pito i luga. I luga o le tauaso lautele, e mafai ona e faʻaloaloa atu filo i 0.5 m, i luga o le le-syrokes - i taimi uma. E o le mauga o pupuni o le plize, o le tumau ma maualuga-lelei, o pu e fai i laupapa laupapa, o filo ua faʻasaʻoina i luga ma o lo o saʻo i luga ma o lo o faʻatulaga i luga ma o loʻo siomia ai le filo i luga ma o loʻo iai le filo i luga ma o loʻo siʻosiʻo i luga ma o loʻo siomia i luga ma o loʻo siomia i luga ma o loʻo siomia luga o le filo.

O le maualuga o le faʻamalama ma vali tauaso e tatau ona fuafua ma le faaeteete, pe a maeʻa le mea e manaʻomia e tipi ai le pepa i le umi manaʻomia.

Ona faʻapipiʻiina foi lea o le pito i lalo o le pa i lalo o le pa, ma pito o filo ua faʻasaʻoina. O le mamanu e tatau ona mago ma pa'ū sina tamaʻi, pe a fai i puipui puipui. Ua saunia pepa pupuni.

Mataupu i luga o le autu: Voltage Stibizer ma ou lava lima

Faʻafefea ona faʻalelei le faʻapipiʻi o tagata tauaso i luga o le faʻamalama?

E mafai ona e faatupulaʻia o fausaga ia i luga aʻe o le faʻamalama matala, ma tuʻu saʻo i luga o le auitia o fuga, aʻo upua mama. Faapipiiina i luga o le faʻavaʻa tuʻuina atu sili atu le saʻolotoga i le tatalaina o Windows, ae i le taimi lava e tasi o le faʻamalama matala o le a faʻaseʻeseina le la i totonu o le potu.

O le faʻamau i luga o le faʻamalama matala e mafai ona gaosia i le pa poʻo le faʻaʻele. Fesoʻotaʻiga i le taualuga e sili atu le lelei, e pei ona faʻatupuina ai se sili atu ma le tele o le mama o totonu. O le faʻamaumau i luga o le faʻavaʻa o le a le faʻatagaina atoa faʻaaoga le faamalama o le fale, ona o fugalaʻau agai i luga, aua e le pupuni tapunia o le a latou misia le malamalama.

E tele ni metotia faʻafaigofie ma filifili i ai tagata taʻitasi ia i latou lava e faʻamoemoeina. O le auala o le tamaoaiga e faʻamau ai le pepa pupuni i luga o le faʻamalama - e faʻatau ai ia te ia lava-faʻapipiʻi mata. O filo o loʻo pasia i le pito i luga ma lalo laupapa laupapa, pe a maeʻa latou o loʻo taofia i le matasele. O matamuli o loʻo faʻapipiʻi i le faamalama, ma o lo o tautau vataologa. O mata o loʻo tumau i le vaʻai, e mafai ona teuteuina i filo mai filo, pi (lipine poʻo seisi itu.

O le isi auala e faʻapipiʻi ai pupuni o plustes. O se fale palasitise na faʻatupuina lelei, e tatau ona e mauaʻaina i le faʻamalama faavaa faʻaaogaina o oe lava. O filo o loʻo faʻaalu e ala i lenei mamanu ma ua faʻatulagaina e pei ona faʻaalia i totonu o faʻatonuga.

Ia togafiti e mafai ona mitamita o lē e ona o le fale maunu, pei o se faiga faigofie o le filifiliga e sau. O le le lelei o le fausaga e mafai ona iloiloina le mea moni o le a le mafai ona faʻaaogaina e oe ie puipui i luga o le faʻaupuga o faʻavaʻe. O le mea lea, mo le teuteuga o le fale ma le faleie e le talafeagai.

Faitau atili