O le a le faʻamamaina o le matagi o matagi feaveaʻi e sili atu

Anonim

O le kuka i le Ova faigofie, e te le manaʻomia e faʻaalu le tele o le malosi e sauni ai le aoauli. Ua lava e tuu se koneteina ma oloa i totonu o le ogaumu ma maua se ipu ua sauni.

Peitaʻi o lenei faʻafaigofie foi o le isi itu o le pine - o le laufanua o le apaau o le apaau ua afaina ai, comeated i fasimoli ma gaʻo ma gaʻo e le faigofie. O aso nei gaosi oloa ofoina tagata faʻatautupe ua tuʻuina atu ma le taua o le faʻamamaina o tagata.

Ina ia malamalama i lenei faʻamoemoega ma saili poʻo le a le ituaiga o le faʻamamaina o le umu e sili atu, faigata. I lenei mataupu, o le a tatou vaʻavaʻai i ituaiga o oe lava-faʻamamaina o loʻo iai nei i le toto faʻaonape.

Mamafa mama mama: o le a

O le a le faʻamamaina o le matagi o matagi feaveaʻi e sili atu

Mafaufauga, e faamama ai le umu faaaoga e le atoatoa ma le amoina.

O le tuufaafeagai faʻamamaina faʻamamaina faiga ua taʻua o masani ai, "o tinamatua" metotia. Sponges, faʻapitoa paʻu ma suavai, faʻapea foi ma le fofo o tagata mo le aveeseina o Nasara faʻaaogaina iinei. O le le lelei o lenei metotia e manino:

  • taimi faʻaalu ma le galue malosi;
  • le manaʻoga ia tuʻufaʻatasia pallet ma le attatis;
  • Lamatiaga o le faaleagaina o luga.

O penefiti e faʻatapulaʻa e le eletise ma le tau maualalo o papatusi e le o faʻaulutalaina ma se faiga tumaʻoti.

Emule faigofie le faʻamamaina o le ogaumu: O le a

O le a le faʻamamaina o le matagi o matagi feaveaʻi e sili atu

O le tau faʻapitoa e mafai ai ona e faʻafaigofie le laualuga o le ogaumu.

O le poto malie o le faʻamamaina o le faʻamamaina e taʻua o le sili maualuga o le ufiufi o le ogaumu o le umu, e leai ni pori. O gaʻo ma le paʻu e mafai ona aveese, puipui o le pa ma se ie.

O sea unau e faʻamamaina ai le hostess mai le manaʻoga e faʻamamaina le ogaumu mo itula, ae e le tuʻuina atu i le fufuluina o luga o le lima.

Mataupu i luga o le autu: polo mai le pepa ma au lava lima: Studlates ma vitio ma polokalame

Hydrolysis poʻo le catalytic faʻamamaina mama: o le a lea

E pei ona faʻaalia le igoa, o le hydrolys faʻamau o loʻo faʻamamaina o loʻo faʻateʻaina i lalo o le faʻamalosiʻau o le ausa o le vai.

E tuʻuina atu i le umu, e manaʻomia le faia o se pepa tao i le vaega, ma lalo ifo o le tuutuuga o faʻamaʻi malolosi, ma se fofo o mea leaga. A maeʻa, le iunite o loʻo aofia ai ma faʻamafanafana mo le 30 minute. A talafeagai, o le vai e tatau ona togafitia.

O le iʻuga, na faamaligi ifo ai le filogia ma ua maeʻa le ogaumu, o le a tumau pea fufulu luga, loli ma pa e tafe ai le vai. O sea metotia e manaʻomia ai le tele o le taimi ma taumafaiga nai lo le faʻamamaina o le faʻamamaina, ae o le manaʻomia o le afifiina ma le vevesi ma le gaogao e mafai ona manatu i se gaogao e mafai ona manatu i se gaogao e mafai ona manatu i se gaogao e le gafatia ai.

O le metotia catalytic metotia aofia ai le faʻaaogaina o le sili sili ona lelei mo le taʻotoga. O nei mea e le faʻatagaina ai le gaʻo e "'ai" i le laufanua ma le faigata, o loʻo faʻafaigofie ona faʻamamaina le pa puipui.

Faamamaina o le ogaumu ecoleclean: O le a

Faʻavaʻa ma se ituaiga ituaiga o tapenaga na faʻaalia foliga mai talu ai nei. O puipui o le umu e ufiufi i ofisa faʻapitoa, pe a saʻilia ma le gaʻo, o le a vaeluaina, liliu i totonu o le vai ma Carbon Dioxide. O lenei gaioiga e tupu, saunia o le Ofi o se mafanafana lelei lea.

I le tulaga o le a le lava puipui i le kuka o puipui, o le gaogao o le oti 40-50 minute ma le laufanua o le a aveese mai le plaque ma le pulu.

O le faʻaogaina tuʻufaʻatasia o ofutino o le olaga tautua. O le lelei-faʻamamaina faiga e mafai ona faʻatumauina le aoga o le sili atu i le 10 tausaga i le faʻaaogaina masani.

Pyrolytic poʻo le Catalytic faʻamamaina mama: O le a le mea sili

O le a le faʻamamaina o le matagi o matagi feaveaʻi e sili atu

O le pyrolytic auala e manatu o se tasi o sili ona lelei. O le faʻamamaina e matua taua tele pe a fai e masani lava ona faʻaoga le ogaumuina.

I lalo o le uunaiga a le vevela o le vevela, vaʻa na o le susunuina, lea e tau atu i se atoatoa faʻamamaina o le ogaumu. Leai se isi taumafaiga e manaʻomia mai le talimalo.

Tusitusiga i luga o le autu: O le tagata matala e le fiafia i ai oe

O mea nei e mafai ona faamaoti e mafai ona faamaotiina o le faaletonu i lea faiga:

  • O le mana manaʻomia o le 6 kw uaea;
  • maualuga eletise eletise;
  • Malosi malu ogaumu mo le faʻamamaina (e oʻo i le 500 °) ma faʻamafanafana saʻo iunite atoa.

A faʻaaogaina lea metotia o le faʻamamaina, e sili atu i se isi meaaʻo i le puipuia o meafale, o le mea e tu i tafatafa o le malosi o aʻafiaga.

Ma se metotia faʻapitoa, eletise eletise e le o se lapoʻa. E tele mea faigaluega a le gaʻo faʻapitoa i le OKA o le gaʻo ma lona vaeluaina, lea e faʻafaigofieina ai le faʻamamaina. I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻamamaina luga o luga o le kuka, lea e le mafai ona fai atu e uiga i le faʻaaliga muamua, talu ai o loʻo vevela tele le vevela.

Ae ui i lea, e le faavavau lava le faʻatonutonuga e faʻavavau ma e ofi i enamel, e tatau ona suia. Latou fuafuaina mo 300 itula o taotoga. E le gata i lea, o le kaneli e na o pa o le vaega o le vaega, ma isi mea uma o le a fufulu tasi.

O le a la le mea e sili atu: Pyrolytic poʻo le faʻatulagaina o le faʻamamaina o le ogaumu? E le mafai ona aumaia se tali mautinoa i le fesili lea, e faʻalagolago uma lava i le taimi o taotoga o le apalai. Afai o loʻo e kuka i le ogaumu i taimi uma, o le a maumau tele lava. I lea tulaga, o le faʻamamaina o le pyrolytic o le sili sili ona lelei i fafo.

Ae afai e te faʻaaogaina se ogaumu o lea taimi, mo le a le tele o tau? O le Catalytic faiga o le a faamamaina atoatoa le iunite.

O le a le faʻamamaina o le ogaumu e sili atu le mautonu poʻo le hydrolysis

O le a le faʻamamaina o le matagi o matagi feaveaʻi e sili atu

E pei ona taʻua i luga, o le hydrolysis o se metotia o le faʻamamaina ma le fesoasoani a vai vai, ma i se faʻasologa o le vai, o le laualuga o loʻo faʻateʻaina i luga o le plane.

Ma o le isi metotia e faʻaaoga e le gata i le eletise, ae o le kesi i totonu o kesi ma o lenei o se faʻaopoopo.

Faʻaauau le faʻaaogaina o faʻatusatusaga, e mafai ona fai atu o le hydrolyis e mafai ai ona sefe le tupe (e leai se manaʻomia e faʻatau ai le faʻamamaina o sui usufono, aua o taumafaiga faaletino I le faaopoopoga, i le taimi, o le a suia le poloaiga a le CAAETALIC.

Mataupu i luga o le autu: Tatala o le solosolo napkin Cropchet: Polokalama ma Faʻamatalaga ma Vitio mai YouTube

O le fea auala e sili atu - e foia ai le talimalo, i le tulaga lea e mafua ai mea uma e maua ai le fiafia i ai.

O le a le mea sili atu: Catalytic faʻamamaina o le ogaumu poʻo le faʻamamaina e le ausa

Catasutic faʻamamaina o loʻo faia saʻo i le taimi o le kuka. E te le manaʻomia le faʻalauiloaina o le ogaumu ma faʻaalu le eletise e faʻateʻa ai le gaʻo ma fuga i luga o puipui.

A mo le faʻamamaina o le vaʻa, ua ese ai le tulaga iinei. O le faʻavae o gaioiga o faʻagaioiga o sea faiga o le gaʻo ma le faʻanoanoa ua faʻamalosi i lalo o le faʻamalosi o le ausa. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le tuʻuina o se tulaga ma vai i totonu o le potu ma faʻamafanafana ai le ogaumu mo sina taimi. Faatumu lenei faiga ma le kuka e le aoga. E tatau ona e faʻatali mo le faʻaiuga o le kuka ma le malu.

Afai tatou te talanoa e uiga i tau faʻaletupe, e manaʻomia ai oe le tau o le Catalyckecal mo mea sili atu, talu ai o loʻo manaʻomia ona suia le kanesi. Ioe, ma o le taimi e faʻatau ai se ogaumu mo se filifiliga, e te totogia sili atu nai lo le iunite ma se vaʻa o loʻo faamama galuega.

O le a le ituaiga o mama mama e sili atu

O le a le ituaiga o le faʻamamaina o le ogaumu o le sili sili ona lelei? O le tali i lenei fesili na maua ai e tagata uma o ia. I nisi o tulaga, e sefe taimi, ma isi - tupe ma eletise.

I se manatu eseese mo filifiliga eseese mo le faia o se filifiliga mulimuli, saili se tali i le fesili: o le a le mea e sili ona taua, saogalemu poʻo le faʻamafanafanaga? O le a le mea sili mo oe, totogi sili atu ma maua se tuʻufaʻatasiga ma le faʻamamaina o le mafiafia, ina ia aua nei e popole i le tuutuuga o le umu, pe o le mea e te manaʻomia ai le malosi pe a e faʻaaogaina le mama aʻiaʻi?

Afai e te faʻaaogaina le ogaumu mai lea mataupu na mai i lea tulaga, e manaʻomia le faʻamamaina ma talafeagai lelei mo se filifiliga tau tamaoaiga. Ae i soʻo se tasi itu, e tumau le filifiliga mo le talimalo.

Faitau atili