Faʻapefea ona Filifili se Roulette?

Anonim

Faʻapefea ona Filifili se Roulette?
Faatasi ai ma isi mea faigaluega fausiaina, o le roulette e le tu i luga o soʻo se auala - o se faigofie galuega galue e le i ai ni togafiti ma mea totino. O le mea lea, peʻa faʻatau se fua o saiefa, e toʻatele e le vaʻaia ni faʻafitauli faʻapitoa pe a filifilia.

O le ai ai le umi o uumi, ma isi tapulaʻa uma o le mea faigaluega e faʻaaogaina. A o roulettes ua vaevaeina i le tele o tapulaʻa, e aofia ai le le mautonu o le upega tafailagi, tusa ma le fua o le saʻo. Mai mea uma, o loʻo aʻoaʻoina i latou e tuʻuina mai mea ese ma fesuiaʻiga o se puipuiga o le puipuiga. O le lelei o le meafaigaluega e faʻalagolago tele i luga o nei itu. I lenei tusiga, o le a tatou vaʻai i ni filifiliga eseese mo le fuaina o toʻotoʻo.

Fua faatatau o Tatala ma lo latou sao

Faʻapefea ona Filifili se Roulette?

E le o se faʻafitauli le faʻatauina o se fua o le fuaina o roulette i aso nei, o se mataupu o le faʻatinoina o se mea saʻo ma maualuga-lelei meafaigaluega, i le teuina o le tele-lelei Faamoemoega. O le roulette o le maualuga uiga lelei ma faʻatau mai oloa gaosi oloa o le a taugata ai ni faʻatonuga taugata, ona o loʻo faʻatautaia e tusa ai ma manaʻoga o le lalolagi. Ma o lenei mea, e mafai ona faʻatau mai ia se mea faʻapitoa ma uiga lelei-tulaga faʻapitoa i faleoloa auvai masani o loʻo faʻatau atu ai se mea faigaluega.

A o le filifilia o se roulette, e tatau ona e maitauina faapitoa i mea o loʻo faʻaaoga laina i le faʻailoga masini. E mautinoa lava, e toʻatele ua matauina le gaʻoa ma le mafiafia o laina i le fuaina o le fuaina o faʻamatalaga ua faʻailogaina. E faigata ona filifili i le a le pito o le laina, ma atonu o loʻo i totonu o le ogatotonu, faʻamatalaga e tatau ona faia. Maeu le faʻapitoa o maea e faʻatinoina, faʻamoemoe mo le gaosiga o sili sili ona saʻo galuega, fai se fua na faia i laina manifinifi, vaʻai se tagata e faigata. Pau lava le ala i fafo iinei e mafai ona iai le eseʻesega ma le faʻaaogaina o numera tetele.

Mataupu i luga o le autu: Faletaavale siitia faitotoʻa: tau mai tagata gaosi ma ituaiga iloiloga

Ma le tasi le le lava o le le lava o le taugofie. Oti o le 'upega tafaʻilagi o le fuaina lipine o le fua i lona faʻailoga i le itiiti ifo i le umi o le umi, e mafai ona e mautinoa o vaega uma e le fetaui. I lea tulaga, o le vaega mulimuli o le a sili atu nai lo le tasi muamua. E manino lava o se mea e le mafai ona ou galue ai ma le faʻaaogaina o sea mea faigaluega.

Le tikeri o le le mautonu o le roulette parvas

Faʻapefea ona Filifili se Roulette?

Tele masters, piki i luga se fua o le fuaina o roulette, ua ou mafaufau lelei i le ituaiga o le mea faigaluega. Tele taimi uma, e faʻatino tonu lava pe tuʻuina atu, punou i le umi atoa. E tatau ona maitauina, o le auala eletise e i ai se tulaga le malamalama ma e le o galue ai pe o loʻo i ai se manaʻomia mo se lapoa roulette tatala. O le maualuga maualuga o le fuaina o le lipine lipine e mafai ona aʻe i luga pe a uma ona faʻasaʻoina le lua mita. O lenei mea moni e mafai ona faia se sao taua pe a fai le galuega faʻafouina, e pei ona faʻafaigofie ai pe a leai ni faʻamatalaga talafeagai i nofoaga tetele.

Umi o le fuaina o roulette

Faʻapefea ona Filifili se Roulette?

O lenei tapulaa e seasea tele. Filifili le umi o le fuaina o le fua o roulette mulimuli mai i le galuega o le sapalaiina galuega. Faʻataʻitaʻiga, ile galuega i totonu o fale mautofiti poʻo fale, o le ai ai se fusipaʻu-umi-umi. Ma, i luga o le fua o fale fale, e sili le faʻaaogaina o se roulet, e umi ma le 50 mita ma sili atu. I isi tulaga, o le faʻaaogaina o laser roulette ua manatu e talafeagai, o lona maualuga fuaina o le 300 mita.

Roulette lipine Puipuiga

Faʻapefea ona Filifili se Roulette?

I le gaosiga o le fuaina se fuataga, e mafai ona aofia i se faaputuga puipuiga, e puipuia ai le lipine mai aafiaga mautu o soligatulafono. O le taugofie le mea faigaluega e toetoe lava a le faʻaaogaina, e faigata ona vili le puipuiga o se manifinifi vaega o vali vali vali vali vali.

O le fuaina o moli o loʻo i ai se tau maualuga - e uiga i le 10-15 tala, e sili atu lona taua. O nisi oi latou e ufiufi zinc laau, ma nisi apamemea. O lenei roulette ua iloga ma e tusa ai ma le metotia o le faʻaogaina o ata, taga, faʻapea foi ma se puipuiga puipuia, lea e faʻatagaina ona faʻalautele le tautua ola o le mea faigaluega.

Tusitusiga i luga o le autu: pupuni filo i le umukuka: liua i totonu

Peitai, e masani lava ona le le aoga le maelega o tagata gaosi oloa, ona o le mea faigaluega e manaʻomia ai se vaega puipuia mataʻutia, faʻateleina le mamafa o le roulet 'upega tafaʻilagi. O le iʻuga, e mafai ona lofituina le tapoleni pe a faʻaloaloa pe a faʻaloaloa i luga o le umi o le tasi ma le afa mita.

O le a le mea e tatau ona i ai le Haulet fale?

Faʻapefea ona Filifili se Roulette?

O se tagata poto masani e mafai ona iloiloina le lelei o le roulett na o ona tino. E manino lava, o le tele o roulettes o loʻo i ai le umi o le itiiti ifo nai lo le 20 mita ma faia i se palasitika tulaga e le mafai ona eseʻese ma le talitonuina lautele. Uaeina faapitoa e tatau ona totogi i le talatalanoaga, i le mea na faʻamuamua i se faʻafinaa lava le mafiafia, ae o le paʻu vaivai, o le upega tafailagi puipuia mai le foliga o le tino o le tino . Ma le isi, o le roulet spontias o loo ufiufi i le tau taugata ma talitonuina.

I le faaulufale mai, o lona uiga o le fuaina o le fuaina o fua faatatau, tusa o le faia o le matafaioi o na o le fetuutuunai o masini, aʻo suia le lipine ua faatulagaina. I lenei tulaga, o le taunuuga o le Braock, faʻapipii o le faʻatumuina, ae o se faʻapitoa faʻapitoa e faʻamafatosoina.

E i ai foi le tele o isi vaega o fuaina rolealet. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻafoenikatenicnics lea e fausia i totonu o le roulet Fale. I le galuega o le galue, e le mafai ona maitauina le faigofie o lenei masini, aua e mafai ona vave faʻaalia le mamao o le mamao, tonu lava i le sefulu o le milimita. O ia rolimalets i le gaosia o le pasiaina faʻapitoa faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma auai i mea faigaluega maualuga.

Faʻateleina le saʻo o le manaʻomia fuataga o le a fesoasoani ma le i ai i luga o le moli moli o le palu, lea o le a faʻatagaina ai ona faʻaaogaina e faʻatonutonu ai, mo se faʻataʻitaʻiga, piliki piliki.

O lea, e ui lava i le foliga faigofie, filifili se gofie felelei ma e tatau ona ia auauna ia te outou i le tele o tausaga.

Faitau atili