Ae a pe a tafe le ato kesi?

Anonim

Ae a pe a tafe le ato kesi?

O le fuaitau "kesi i kesi" e masani ona taʻua o le tafega vai vai vevela, lea e faʻapipiʻi mo vai o loʻo tafe i totonu o fale e le o fesoʻotaʻi ai i totonu o le ogatotonu O lenei metotia o le faʻamamaina e tele lona aoga, o se taua o le tulai mai o le tulai mai o le lautele o auaunaga ma mea e mafai ai ona maua le vevela ma vevela vai i totonu o le fale ma le vevela vai i totonu o le fale ma vevela vai i totonu o le fale ma le vai vevela i totonu o le fale ma le vevela vai i totonu o le fale ma le vai vevela i totonu o le fale ma le vai vevela i totonu o le fale ma le vai vevela i totonu o le fale ma le vevela vai i le fale.

Peitaʻi, o faʻafitauli o tagata nofomau o fale e fesoʻotaʻi i le kesi paipa e tele naua. O se tasi o faʻafitauli sili ona masani ai o se malologa o mea tau kesi e ono afaina tele, ma e oʻo lava i aʻafiaga tau faʻamataʻu. E uiga i le mea e fai pe a e mauaina o atu ni isi i le kesi kesi, faitau i la matou tusitusiga i le taimi nei

Ae a pe a tafe le ato kesi?

Aisea e tupu ai?

Ua matou tuufaatasia se lisi o mafuaaga sili ona taatele, ona o le mea lea o le kesi vai vai e amata ona le mautonu. O lea, afai e te ono masalomia le i ai o le gotoge, atonu atonu o le mafuaʻaga o se tasi o mea nei:

  • Connecting elemene o le vai paipa na ofuina. O lona uiga, o le isi upu, e tatau ona tatou suia le packber o lo o tu i le va o le hose ma paipa.
  • Na suia ai le fesuiaʻi o vevela, o le ituaiga lea o le "tane", lea na oso ai le vai. O le paipa faʻapipiʻi i ai o loʻo faʻaalia tumau i le vevela o le moe, o le faʻaiuga o le mea e mafai ona latou faʻasesē ai ma le malosi.
  • Masani ona faia galuega faaupuga. O se kosa o le kesi o se meafaigaluega e manaʻomia ai asiasiga vaitaimi ma tausiga, ina ia mafai ai ona taofia le paoa. Afai e te faʻatasia nei tiute, e foliga faʻafuaseʻi ona aliali mai le tafe.

Ae a pe a tafe le ato kesi?

Ae a pe a tafe le ato kesi?

Faʻafefea ona faʻaitiitia le le mautonu?

Ia aapa mai le mafuaʻaga o le faia o faʻatauga, e mafai ai ona fetuʻunaʻi. O isi gaioiga o le a faʻalagolago i luga o le vaega o le kesi o le koluma o se punavai o le laakage.

Ae a pe a tafe le ato kesi?

Leakage i le lakapi

O le mea moni o loʻo i ai le taʻe poʻo se sliver i le laʻei, faʻailo le i ai o le lanumeamata lanumeamata i lenei vaega. O le taualumaga mo le aveeseina o le leai o se auala i le nofoa afi o le a mulimuli mai:
  • Ua tatou faaluaina le suavai vai ina ia le tafe atu vai i totonu o le koluma. Aveese le vai sapalai mai le koluma. Matou te tuʻufaʻatasia vai toesea mai le laʻei. Ina ia aveese le suavai mai le Cool, matou te faʻaaogaina se manogi tui poʻo pamu.
  • Faaauupegaina ma le oneone, i matou faamamaina nofoaga ua leaga. Ona tatou faʻagaoi lea o nofoaga nei e le faʻamaligiina o le fogafale ma solo mago.
  • Matou te ave le faʻamuamua i le totoa e mafai ona faʻaaogaina i le vevela i luga aʻe o le 180 tikeri (o le malosi o le faʻamuamua iron e tatau ona le itiiti ifo i le 100 w). Olo se fasi rosin pe olo i le powder pill aspirin. Matou te tatalaina le galuega luga ma lenei fausaga.
  • Heengers Faʻalauiloa i totonu o le vevela manaʻomia, tatou faʻateleina le fitafita i le maualuga o le 0.2 cm.
  • Matou te toe faia lenei taualumaga mo le taimi uma-i-iuga faaleagaina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se mosaic mai le paʻu paʻu - sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Alexander Gerasimav i lana vitio o le a faʻaali ma faʻailoa pe faʻafefea ona liligi faʻamaonia le kesi kesi.

Leakage i le filogia sootaga

Tele taimi, e mafai ona e iloaina le le mautonu i le filogia fesoʻotaʻiga i le va o vaega o le kesi kesi. Ia eʻi atu i le paipa na fausiaina i le tafe: vai e masani lava ona tuʻuina atu mo le taʻele, ma le taumatau - kesi. A o le tulafono, o le vai e amata ona tafe ese mai le paipa pe a fai o le faamau ato na ofuina. Suia lenei avanoa e faigofie tele.

  1. O le mea muamua o le faia o le polokaina o le tafe o vai.
  2. Ona e vaeluaina lea o le fesoʻotaʻiga o loʻo iloa ai le faʻafitauli (matou te faʻaaogaina se paʻu masani mo lenei mafuaʻaga). Aveese le fanafana suoket.
  3. Faʻafesoʻotaʻi elemene mama mai le faʻamaʻi ma le faʻataʻoto.
  4. Afai o le taʻavale ua faʻaleagaina i luga o le tagata Amerika, e tatau ona suia.
  5. Ona tuʻu lea o se paʻu fou kesi ma aoina se fesoʻotaʻiga.

Ae a pe a tafe le ato kesi?

Leakage i tubes

O nisi taimi o le mankage ua le iloaina e le o le fesoʻotaʻiga o Ubes, ae tuusaʻo i totonu. Faapitoa fautuaina pe a iloa le talepeina o taʻe ma sipai laiti i uʻu o loʻo faʻaaoga e pei o le faʻaumatia o lea o lea, o le mea lena. Ae peitai, i le leai o se tausiga i taimi uma, e le mafai i taimi uma ona iloa le leaga i taimi. Afai na e taumafai foi i le tuai, ma ua mafai e le moli ona faamautinoa atu e le o se toe faaleleia, o le a tatau ona suia.

O i latou na fetafiai ma se faʻafitauli e fai mai e faigata tele le mauaina o se paipa talafeagai, e oʻo lava i le teuina faʻapitoa i le faʻatau atu o masini kesi. O se sui o le faagaau, e mafai ona e faʻaogaina se saito paomea pipili uamea o le steate pe fetuʻutuʻu vai sapalai.

Faʻafefea ona faʻatagaina se tusi lima, e aunoa ma le faʻamamaina ma le faʻalauteleina o le tautua olaga a le komiti pepe, e mafai ona e vaʻai i le vitio o Vurdimir Peakober, lea o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Suia o se vai node o loʻo faʻaaogaina

O isi nofoaga talafeagai mo le foliga mai o ni mea o se kesi-leai se totogi node. Afai na amata le vai ona faʻaʻaisa mai ia te ia, e foliga mai o loʻo faʻapipiʻiina mama mama. O lenei avanoa o le a faigofie ona suia.

Mataupu i luga o le autu: Fale Laupapa mo fefaʻatauaʻi, matagofie ma le aoga

O vaega o le vai node faʻamau e ono fao - matou te leʻi faia muamua nei faʻapipiʻi. Ona vavaeʻese lea o vaega e lua o le fale o le fale. Mai totonu o le aveeseina o le membrane, tautotogo ma se ipu ma le toʻotoʻo, o le lapotopoto tisiki ma se uʻamea pine. Afai e te tatalaina lenei mea, e mafai ona e iloaina le paʻu paʻu i lalo o le - o le faʻamaufaʻailoga lea. Aveese le mama, matou te tuʻuina se mea fou i lona tulaga ma aoina le node i le faʻasologa o le faʻasologa.

Ae a pe a tafe le ato kesi?

Faitau atili