Uamea faitotoa nofoaga

Anonim

Uamea faitotoa nofoaga

O papatusi i luga o le uae faitotoa e mafai ona sili atu ona tutoatasi mea teuteu, e faigofie ona toe gaosia, faatusatusa i isi lomiga.

O le teuteuina o faitotoa, e mafai ona faʻatino e ala i metotia eseese, mo lenei, eseʻese ituaiga o ata faʻavae, auala tetele, lametate ma isi mea o loʻo faʻaaogaina. O nei aitalafu e faigata tele ona faʻatinoina, ma e faʻalagolago i lou tomai ma lou tomai.

O le faigofie auala, faʻaaoga le mea e sili ona lelei-fasi elemene - O le pad i luga o le faitotoʻa e mafai ona vave maua mai se vaʻaiga matagofie ma aso nei o le faitotoʻa ulufale.

O le eseesega i le Looe i luga o le faitotoa i mea nei:

  • foliga vaaia - filifilia e le tagata faatau e faalagolago i luga o lona fiafia;
  • Mea - O le lelei o le oloa faʻalagolago i ai, o foliga o le oloa ma le ola o le laufanua;
  • O le tau o le oloa - faʻalagolago i le lavelave o le galuega faʻaaogaina e mea ma tau a isi punaoa.

Mafaufau i ituaiga ma uiga autu o lenei mea, faʻapea foʻi ma le suʻesuʻeina o tulaga autu o le tutoatasi faʻapipiʻi.

Pads i luga o faitotoa na faia o laupapa

E tele ituaiga o loʻo faʻatinoina mai i lenei mea, e faʻatatau i le laupapa teuteuga auala:
  • CONIS CATANS;
  • vali;
  • laumua-ufiufi;
  • Faagasolo Veneer.

O foliga mai ma meatotino o le ogi e faʻalagolago i le pito i fafo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le veneard e faʻaititia le tele o le ulaula, o lea e le faʻaogaina e ufiufi ai faitotoʻa i se fale tumaoti, tau mo fale mautotogi. E tutusa lava meatotino o loʻo ufiufi i le laminate.

E teuteu faitotoʻa i totonu o le fale tumaʻoti i totonu o le fale tumaʻoti poʻo le o le Dacha, o le mea sili ona lelei o le a ufiufi faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa. Ioe, a mavae sina taimi, o ituaiga o fesoʻotaʻiga o le a manaʻomia le toe faʻaleleia, a ua e le tau lafoaʻia, pei o le lega ma le faʻaaogaina o laugatasi poʻo le veneer.

Tusitusiga i luga o le autu: tuufaatasi puipui mo le umukuka i totonu: 35 ata o le manuia tuufaatasiga

Plywood luga

E faapena foʻi le filifiliga ma kata laupapa, motusia o nofoaga faʻapitoa i pisinisi ma tau. Aua O Plywood e faia o ni laupapa ma o se ie manifinifi, faapipii ma faaputuga, i lalo o le malosi o itu eseese, e mafai ona pa.

Ona o na meatotino a le mea lea, e le mafai ona faʻaoga e faʻauma ai fafo faitotoa o fafo ua o mai i fafo.

Plywood o loʻo mafai ona aofia i le laumua ata, Veneer, Vanish, atavali.

Mdf ufiufi

O lenei mea o nisi taimi e faʻaigoa ai le faʻapopoleina o laʻau, ona E faia i laupapa lelei laupapa ma le pefu o loʻo tuʻufaʻatasia e le Polymer Consiation.

O le faʻaaogaina o fefaatauaiga o loo sologa lelei le kulimi - ua solia - ae naʻo le faʻaaogaina o se isi puipuiga o fafo atu o le puipuia, faʻataʻitaʻiga, tu'ā.

O ia puipuiga e le o faalagolago tele, aua E oʻo lava i sina tamaʻi valu e mafai ona faʻaleagaina le pepa mai le MDF. Ae peitai, i se lagona umi, o le 'oloa e faia mo se taimi umi.

Palasitika luga

Le sili sili ona lelei filifiliga, ma se olaga tautua lelei, lea e mafai foi ona faʻaogaina i le fale ma se fale tumaʻoti.

Ina ua filifilia e sili atu le faʻaaogaina o le palasitika oona, aua O loʻo faia e faʻaaoga ai le mea e maua ai le mea. O le taugofie palasitika o le a vave ona mumu i le la ma sili atu le faigofie ona tupu i le leaga leaga.

Uamea faitotoa nofoaga

Faʻafefea ona faʻapipiʻiina oe

Aʻo le i amataina galuega, ua aveese uma faitotoʻa. E faʻapipiʻi ai le laina i totonu tatou te faʻaaogaina galue i luga o le. O le kata e faʻaaogaina i le faitotoʻa faitotoʻa, faʻatumauina ma le fa o sipuni, e tatau ona tuʻu i luga o soʻo se mea vaivai ina ia aua neʻi faʻaleagaina le ufiufi.

Mai fafo matou te viliina pu e tatau ona i ai ni laina tuʻutuʻuga e pei ona taua: e fa laina, i laina taʻitasi o lima pu.

E ala i le faʻapipiʻiina o faʻalili, o le umi lea ua fuafuaina, o le umi o le ua faʻamaonia ina ia latou le o atu i le itu pito i luma. O le patipati e aveʻesea ma faʻaseʻe mai fafo i fafo i le kata, tusa ma pu i le uamea ma sasaina.

Mataupu i luga o le autu: paluni i le teuteuga o le potu o tamaiti mo le fiafia o tamaiti

O le faʻavae o le faʻapipiʻiina o le sili atu o loʻo tutusa, o le eseʻesega o le a naʻo le mea o loʻo i le nofoaga o fao. Latou manaʻomia ona faʻapipiʻi uma i le pepa atoa i se nofoaga e alu i tala atu o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Laʻasaga i le Poloai - 20-25 CM, e faʻalagolago i le mamafa o le faitotoʻa. Ina ua maeʻa le galuega, o le paʻu o fao ua ufiufi i se kesi e le maua ai le ea e ala i le ea i le va o le pusa ma le 'upega tafaʻilagi.

A o mafai ona e vaʻai, faʻapipiʻi le ufiufi i luga o le uʻamea faitotoʻa faigofie ma e mafai ona faʻafetaia oe lava. E manaʻomia le saunia o mea, mea faigaluega ma iloa le faʻavae o le faʻapipiʻiina.

Faitau atili