Fausia le tiga i ou lima lima

Anonim

E mafai e le taʻavale ona fai i le tino o se taʻavale i se tulaga mataʻutia e mafai ona fai atu o ia o loʻo valiina ai o ia i lana lava fale. Latou, pei lava o se isi, iloa ona e mafai ai ona fufusi lelei, aemaise lava mo uamea ma palasitika, e na o le fufusi. Atiina ae ma faʻatupu tolopo faʻatasi ma ou lima mai mea laiti e mafai ona tofu ma Matai. Lava e alu i le fonotaga ma iloilo le ala savali, saili ai le mataupu silisili o lana galuega. I le faigofie tele faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina mo le ea, o le tagata faʻamalosi e galue malosi ia lava. A e faia faʻafoe i totonu o le fale mautotogi, o le tusi o galuega e sili atu ona tele. E manaʻomia le faʻaaogaina o le togiina o le fana mo se moli uila. Fetaui lelei mo sina aofaiga o le maualalo o le maualalo eletise eletise, scranical scranical, ma le toe fetumata vali.

Fausia le tiga i ou lima lima

KRAPASELOI FAI OE

Aoga o vali ma se sprayer

Fausia le tiga i ou lima lima

Kraspoult

O lea ua ou fai i le fausiaina ma toe fausia faapolofesa. O loʻo ia te aʻu le maualuga ma le maualalo le faʻamalosi i lau kamupani, eletise ma pneumatic vali spray mo ata vali, hvlp fana mo le ea. A paʻu le fola, laʻu paʻaga e faʻaogaina le ua pa 'ai, liua i ona lava lima, ma o le nuʻu ua lulu ai le tiga. O se faiga faapolofesa e manaʻomia se lisi o mea faigaluega, ma le mafai ona galulue ai ma ia. E ui i lea, ou te iloa le ala e tiga ai i ou lava lima mai toetoe o otaota ma le aoga.

O laʻu uluaʻi swray vali na faia mai le fale eletise eletise eletise. I Europa, latou te le iloa pe faʻafefea ona fetuunai mea ma masini ma o latou lava lima. E leai ni toe foʻi i latou paʻu paʻu. E i ai foʻi le matou mau i le faiga o le tapuni ma upe e masani ona aofia ai. E mafai ona e ofuina i luga o le fagu ma le post po o le pale sima ma fai lipea. O le omiga na faia e le uafu, pe sili atu o le afi o le utumi faamama. O le omiga o le polokalame ma le Pule Faatonu na faaleaogaina foi le fana. Afai e te manaʻomia e galue i le pito i luga, ona i ai lea o le fesoasoani i le pito i lalo ma tuʻu le "amataga" faʻamau. E tutusa uma, o le paʻepaʻe o loʻo lelei na sili atu ma vave nai lo pulu.

O le isi asoa mo le lā, sa i ai le faagasolo o le tino, ma o le toʻotoʻo, sa i ai ma le tane tele. Na maua e Mini Bistol se 'au i le aofia ai, ma ua alu le moli umi i le pou. Sa ou fetuunai i lalo o le toe faaleleia o le togalaau a le togalaau. Sa ia tuu lelei le mea. O ia o galue ma le taimi nei, ou te faaaogaina i lalo ole pinotex. O loʻo leiloa le Pule Faʻatonu, ae o le faʻamalosiʻau mataʻituina faʻaalia ai okā.

Mataupu i luga o le autu: Toe faaleleia le lelei o le sofa ma o latou lava lima

Toe faʻaleleia le faʻaaogaina o le vali e lelei le faʻaaogaina o le tele o pulumu:

  • COITING SOGERYER SINIGERS;
  • vali alu e momoe solo;
  • Ua faʻaitiitia le taimi faʻaitiitia;
  • O le tini e tupu aivave vave;
  • Sefe le taimi ma mea.

E oʻo lava i le fale faʻamoeina o vali esega vave. E manaʻomia le faʻatulagaina o le saʻo ma fetuunai le mamafa.

O le a le ituaiga o vali ata

Fausia le tiga i ou lima lima

Kraspoult mo le vali ese luga

Na faamaeaina e laʻu uo le fale ma ua maeʻa ona uʻu i le tini, fesili atili ia te aʻu le tele o fesili i le taimi na ou o ai o le Hedgeog. Faʻafefea ona faʻaaoga le KRASPUPRUGET ua ia iloa. Sa matou teteʻa faʻatasi i le meaalofa o Pinotex. Na ia fesili pe na faapefea ona filifili se vali, ma o le a le mea ua iloa ai le faailogaina o le HVLP.

Fuafua i le nofoaga o le toe faʻaleleia, o le i ai o se faʻamalosi ma le tele o le mea na gaosia, o le filifiliga o le paʻu ua faia e tusa ma le drive:

  • autau;
  • eletise;
  • Toe fafagaina.

O vali taʻitasi sprayer o loʻo iai ona tulaga lelei i lalo o ni tuʻutuʻuga, e tatau ona e filifili saʻo. E mafai ona manatu e mafai ona manatu e eletise, pe a taufetuli ile taimi uma 20b.

Pneumatic scanters ua faʻavasegaina e ala i faʻamalosi ma le tele o galuega faʻatino. O ituaiga autu o le faʻataʻitaʻiga na faʻaaogaina i totonu o le alamanuia ma fale taulaga:

  • O le HUS muamua o le HP o loʻo maualuga le faʻamalosi, tele tupe leiloa;
  • Eco-faauo ma le tamaoaiga hvlp - maualalo le mamafa, tele voluma;
  • Mini Livlp fana mo taavale ma vaalele - maualalo tele, maualalo maualalo.

E tele isi ituaiga, ae e faʻaopopo soʻo i latou e galulue soofaatasi, latou galulue mai le mana maualuga, o le sapalai ea e faʻatonutonu ai le faʻatupuga o le mamafa.

Mo le faʻaaogaina o le atunuʻu ma le tuufaatasia o taʻavale, o loʻo faʻaaogaina muamua le SILA (Airbrons. E faigofie ona fesootai i le faʻamalosi o le masini e ala i se fetuutuunai ma faʻamalosi. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faia se unating o mini-luga luga, faia ata vali ma ea.

E iloga e le masini o le collapse e se tane mo le tuʻufaʻatasiga ma lona tulaga. E mafai ona:

  • pito i luga;
  • Maulalo;
  • Vavae ese, e ala i le le fiafia.

Eseese ituaiga o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina mo le galuega ma vali, pake, lio. E mafai ona e tufatufaina mo le faʻaaogaina o ituaiga galuega:

  • sharay vali;
  • atavali;
  • Ea.

Tusitusiga i luga o le autu: pepa puipui i le ituaiga o le lalolagi faafanua i totonu o le potu

Peitaʻi, o faʻataʻitaʻiga uma o le au sporas o le vali lea mo le paʻu e tatau ona maua ma sili atu e fai ai le tuʻufaʻatasia o le suavai.

I le tele ma le faatinoga o le a tufatufa:

  1. Prageshul bradent mo le ea i le ea ma taupulega laiti vaega. Faʻaaogaina e taʻavale pe a valiina tisiketi, paʻu ma isi vaega. O tagata mamanu e faʻaaoga mo vali. E aofia ai se le migao le ea, mafai ona faʻaaogaina se vaega sili ona lelei mai se mamao vavalalata, o se laʻititi muamua-maualalo-mamafa-mamafa-mamafa O se tamai fatuga ma le mamafa o le 2 ATM ua lava e galue ai.
  2. Lipea o fale ma fale mautotogi e sili atu le maua o se eletise eletise maualalo-mamafa ma le tumutumu o le tane. E mafai ona e faʻaaogaina le paʻu paʻu i luga o 20v.
  3. Mo le gaosiga o vali ese nofoaga, uamea o loʻo uʻamea, tane ma fefaʻatauaiga, le HVLP ma le HP Gun ua faʻaaogaina. O loʻo ia i latou le faʻailoga o le lapoʻa o le statch, maualuga le maualuga o le saoasaoa. O masini faigaluega e faigaluega mai se malosi malosi lea e aoga ai le faʻatonutonuina o le ea ma vaʻalele.

Ua iloa lelei e laʻu uo ona filifili se vali, ma e le talafeagai le fana a le HVLP mo le ea.

O loʻo manaʻomia e le Botop e manaʻomia ni sluray faʻapitoa. O le ani pad e tatau ona ofi. O ni fana masani mo le vali ma pinotex lio ua taua. DUU e tatau ona pasia uma isi vaega. E mafai ona e faʻaogaina le battery faʻataʻitaʻiga pe a tatau ona e maua se tamai lifi, ma o leisi faʻailoga o loʻo avanoa i faʻasoa. O le uunaiga o polokalame e faigofie, mai luga i le pito i lalo ma vaalele taitasi mai le tulimanu.

O le ea ea le ea, vali ma sulu foliga - seti se fana

Fausia le tiga i ou lima lima

Faia o le tiga o oe lava

Na faia saʻo le filifiliga o le paʻu. HVLP Bistol, ma se mana malosi eletise e aumai ia te au. O lenei ua fiafia laʻu uo i le faʻatuina o le paʻu. Sa tatau ona matou amata i se fausaga laupapa, ma sa sauni loa Vidik mo lona faavaa pinotex. O laʻu fautuaga, na ia filifili ai Fini. Ua saunia le tuʻufaʻatasiga mo le faʻaaogaina. O le tagata vali masani mo le le mautonu e tatau ona faʻamagaloina. O lenei mea e fetaui ma le sosolo ua faailoa mai i luga o le afifi.

Ae e te leʻi faʻatuina le vali, sa ou taua i se uo le faʻavae o lana gaioiga.

  1. O le ea mai le tagata e faia e tautua i le fana. O le sapalai e mafai ona avea ma pito i lalo ma le itu.
  2. O se vaitafe vave e faʻatupuina ai se gaogao i le faagaau ma vali, ma o le vai o aʻe i luga.
  3. O le vali na pasia e le ea pasi e ala i se paʻu, faʻafefeteina, fausia se tofa totch ma lele i luga o le togafiti.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vali puipui ma vai-emullions

E faʻapipiʻi ai le fana e iai le pule faatonutonu:

  • sapalaiina o le ea;
  • o le tele o le vete
  • Le lautele ma foliga o le sulu.

I le muai faʻatulagaina, e mafai ona e faia se faʻafitauli ma sasaa ai i totonu o le tane. I le taimi lava e tasi ma faʻalauiloa le fana mai le vali na tolopoina. O le tagata faʻamalosi ei ai sona mamafa tele, ae o le Tau o le Pule Faʻatonu o loʻo i luga o le 'au.

O le Vali Fefa o loʻo faʻaalia i lalo o le tane. Duza e le gata faʻatagaina oe e sui le tele o le tele o le SIMPA pu pu, ae faʻapea foi ona faia le sulu mafolafola poʻo le suia, suia le tulimanu o le cone. E masani lava o le fana e i ai se sikulu i luma o le sikulu e faʻatonutonuina le faʻapipiʻi o le pu o le pu ma se lautele o le ea paʻu ma vali.

Ona matou malaia lea o le pinotex ma vidik i le tane na amata toe faaleleia se fale laupapa ma ou lima. Na ia talosaga foi ia Price. Amata ona saʻo, mai le pito i luga tauagavale pito i luga ma le itu up agai i luga faʻasolosolo i le itu taumatau. O le bandwidth o 2 mita ufiufi i luga i luga o le tasi pe a uma le isi ma le Allen. Ina ua latou soso atu i le itu i saute, sa ia faaopoopoina le tali. Sa ia faia se mea, ona o le malamalama volaute na te tali atu, e aunoa ma le aapa atu o ogalaau.

Faigofie o le mamanuina i le pito o le mafaufau

Fausia le tiga i ou lima lima

Faia o le Spray vali mo le vali ese oe lava

Na ou mauaina i le faletaavale Homematude Kraspanugy tama. Ma sa leai ni peni. O se lautele o le apamemea o loʻo i ai ma le lapoa o le 10 mm mo le ea, ma se mea ua muta e faʻaititia ai le tatalaina. Ia te ia, o le ea sa tupu. O Le Foafoa o le mea faigaluega o se tagata fai faʻamalosi, o se Pule Faʻatonu ma le mata i le taimi e tasi.

Na faapipiiina le atigi apa 'ie mimiti i lalo, o le isi mea faʻaavanoa lea o loʻo maualalo i totonu o le fagu ma vali. O pito o pito o tubes e latalata ma i le axis o le tasi ma le isi. O na sprayers na faʻaaoga e le gata mo le ea. O nisi na valiina lava a latou taavale i le taimi na latou toe faaleleia ai. Muamua o le ea o le a valiina laiti auiliiliga sili atu nai lo le pulumu

Ina ua maeʻa le uluaʻi vaega na faia, o se faʻavae na avea ma masini le tama. Sa ou faia se ea mai i au paolo au ma oʻu lima. Naʻo le toʻotoʻo faʻapipiʻi e aunoa ma se tipia i totonu o fale, ma e ala i le pu e aumaia le pu e aumai ai le vinyl faagaau i totonu o le tane ma vali. I le aluga o le taimi, na faʻatasi ai ma le faitiā e tuʻuina mai i le taʻavale ma toe tuʻi le faʻalauiloaina o le utiumo.

Faitau atili