O le a se mea e tatau ona ou faʻatauaina ie puipui ma faʻafefea ona toe faʻaleleia?

Anonim

O le ie puipui o se tasi o le faʻaumaina o elemene i totonu o loʻo i totonu, e aumaia le mafanafana ma le faʻamaeʻaina i totonu o le potu. Ina ia faia le Dortor foliga matagofie ma sili ona lelei, e te le gata i le filifilia o se ie talafeagai ma foliga o le ie puipui, ae filifili foi i mea lelei.

O le a le mea e masani ona tauteva ai te fala? E mafai ona faamalieina i ni auala masani pe sili atu le manaʻomia o le manaʻomia i ni filifiliga faʻaonapo nei? Mai le filifiliga o le faʻatulagaina mo le faʻamaloloina o le pupuni, o le metotia o le nonoa o le fusi, o loʻo faalagolago le nonoa i le faʻamalama o le faʻamalama ma le potu atoa atoa.

O le a se mea e tatau ona ou faʻatauaina ie puipui ma faʻafefea ona toe faʻaleleia?

Cornics cornics mo pupuni

E tele nei le tele, o le aufaʻifiga faaonapo e mo le tele, e mafai ai e le tagata faʻatau ona filifili le ituaiga manaʻomia mo soʻo se isi o le potu. O EAave eseese i le foliga, mamanuina, le auala e nonoa ai le nonoa i le vaalele ma mea na faia i ai.

  • O le cornice-rod o se ituaiga masani o Carnis, lea e mafai ona faia o laupapa, uʻamea, palasitika ma uʻamea. O lo o faʻapipiʻi le papa i le faʻaaogaina o puipui i le puipui poʻo le ogatotonu, e mafai ona tele laina mo tautau ituaiga o pupuni eseese i le taimi e tasi: Templenes, Turlene, Parela. Afai o pupuni e lautele tele, ona fautua atu lea o tagata atamamai faʻapipiʻi se isi puipui i le ogatotonu o le toʻotoʻo ina ia le paʻu. Mai itu uma e lua i le pito o le toʻotoʻo, e faʻapipiʻiina, lea e mafai ona filifilia, ma faʻailoa mai le fausaga ato o le faʻamalama atoa. I le tele o tulaga, o le pusa e sau ai mama mo le faapipiiina o pupuni ia vali tele i le tooto. Ua gaosia e le au palasitika uʻamea-palasitika papala i le tele o lanu autu ma i lalo o laupapa faʻalenatura (ulnut, oknut, ok, chery, mumu, mumu), o le mea sili ona manaʻomia i potu nofoai.
  • Ale-manoa - o se lauiloa-lauiloa mamanu o le taualuga ma le puipui puipui e mafai ona avea uma lua laina ma le tele-laina. Atonu o loʻo faʻaaogaina manoa o manoa mo pupuni o ie malamalama: Capron, Nylon, Tullon, o le okeni. I lalo o le tele o aano oona, o le manoa e amata ona avatu i le taimi. Lelei tele mo potu ma le le fiafia o fitafita, mo umukuka po o tamaiti.
  • O pulumu ato ato foliga aulelei, teuteu ma lalafi le ie puipui O le laupapa laupapa e mafai ona faʻaaogaina o se ato, o se palasitika palasitika, lea ua teuteuina i totonu o le leo o le ie poʻo le teuteuga o le potu lautele. O laupapa laupapa laupapa e sili ona faʻatuatuaina ma toe fetuutuunaina mamafa pupuni ma pupuni sili atu. Naʻo le faʻatauina o le ato ato e manaʻomia pe a uma ona fuafuaina le totonu o le potu, ona o lona faʻaletonu e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le lautele o le potu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le taele i luga o vae: o mea lilo o le saʻo faʻapipiʻi

Ose vaega eseese e mafai ona iloga e le OAves mo le potu o tamaiti - malamalama ma malamalama i faiga ma mea e fiafia i puipui mai siosiomaga faauo ma le saogalemu mea. Faatasi ai ma le enau a tamaiti e mafai ona e faʻatauina ala savali, pupula mata poʻo "malie" fusi "fusiina maneta.

O le a se mea e tatau ona ou faʻatauaina ie puipui ma faʻafefea ona toe faʻaleleia?

Aso nei maopoopo ma faiga

  • O cornics cornitives o se faʻataʻitaʻiga faiga ma slugaders. O le ata o le eave e ono eseese, faʻatagaina latou e faʻapipiʻi i luga o le puipui ma luga o le ulutala. O fausaga otootoga e masani ona tuʻuina atu i se faʻasoesa o le faʻaaogaina e tapunia ai pupuni poʻo ni vaega faʻataʻamilomilo i le ituaiga o se faʻasologa o le selea. Alminim Intond Corgitives e masani ona faʻaaogaina pe a faʻapipiʻiina tusi lesona, otometi, mamao le siitia poʻo le faʻaeʻeina masini.
  • Fetu fetuʻu-mama-uamea ofaga - O se tasi o ituaiga sili ona talafeagai o loʻo i ai i le Boot Windows, tulimanu po o le Washaja masini o loʻo i luga o le pa poʻo le taualuga.
  • O tefuscopic comptons ua pipii i le va o puipui e lua e faʻaaoga ai avanoa i le ituaiga o vaipuna i totonu o le toʻotoʻo. O nei faʻataʻitaʻiga ua faʻaaogaina i faletaele, i pulumu, i faitotoʻa, pe a le manaʻo e faʻaalu le puipui pe leai le agavaʻa e faʻapipiʻi ai puipui.

Lisigaga CACICMMS o loʻo iai ni oloa tetele o loʻo aofia ai ma le faʻasino atu o le faasauaina o le ola faʻapitoa ma agai atu i le tautau nisi o pupuni, Farani, Roma.

O le a se mea e tatau ona ou faʻatauaina ie puipui ma faʻafefea ona toe faʻaleleia?

Faapipiiina pupuni

O ituaiga uma o palanige, o lona lava suia o le ie puipui, o loʻo faia e faʻaaoga ai elemene eseese. O loʻo iai ni mea aoga o loʻo taumafai e lalafi i tua o fasi tinoʻeʻe tino, atopaʻai, palasitika fasifola, rumples ma faigata. O le vaega lona lua e aofia ai faʻamatalaga auiliili o se vaega o le ofe o ie pupuni poʻo saito.

  • Matau. Fuafua i le Cornice faʻataʻitaʻiga, o le matau e i ai se ata faapitoa ma e aofia ai luga ma lalo. O le vaega pito i luga o loʻo fulifu i luga o taiala o le Cornice, ua faʻaofi i totonu o le Cornice, o loʻo tuu i luga o mama ma e faia i foliga o tagata tamoʻe ma matau. Ma o pupuni mo le matasele e tautau i le pito i lalo, faʻatagaina le faʻaleleia atili mamafa mamafa.
  • Mama. Tele faʻaaogaina masani i luga o maʻa laupapa ma toʻotoʻo, a o faigofie ona faʻaminomigi i le paipa. I le ie puipui e mafai ai ona faaseʻe i luga o ie puipui, a o le o le fufuluina, e tatau ona e aveese uma pupuni uma i le nonoa. I le tulaga lona lua, matau, clamps poʻo maneta e taofi ai ie o loʻo pipiʻi i mama.
  • Clamps (Crocodiles, olo ma le 'ai, kilipa). Faʻatagaina oe e faʻapipiʻi i luga o le ata vali pe fetuʻunaʻi le umi o le pupuni i le tulaga manaʻomia. O claimps o loʻo faʻaaoga i se paga ma mama, matau poʻo le tutoʻatasi elemene i luga o manoa manoa. O le suia o le upu e mafai ona tautua ai se togafiti magnetinis e le manaʻomia ai se sauniuniga faʻapitoa o le pito i luga o le ie. O le pito i luma o le faʻailo o le maneta o loʻo i ai se teuteuga o loʻo avea ma teuteuga, lea ua filifilia e tusa ai ma le mamanu o le Porter, Windows ma potu lautele.
  • Loiss. Suʻi mai le faʻavae poʻo le uiga faʻapitoa e faʻatasia ai le ie puipui. Ae peitaʻi, na o le naʻo le faʻaaogaina ma le cornice-toʻotoʻo, lea e faigofie ona siitia. O le lautele o mata o loʻo suʻi e lua i itu uma e lua i le ie puipui ma le faʻatuatuaina o le ie. Ae e iai le le mautonu: e tautau pe gagau se pupuni i luga o le "tusi logonoa, e tatau ona e lafoina le cornice. Faʻafaigofie le galuega o le a fesoasoani i tagata matapeʻa o faʻamau, faʻamau, velcro poʻo manoa.
  • O le le fiafia o ni mama faʻapitoa e aofia ai ni vaega se lua, latou te faʻaaogaina e mamanuina pu i totonu o 'oa. O siama ua faʻatumauina i luga o pupuni faʻapipiʻi e le pito i luga o le pito i luga e tutusa ma le sili ona masani ai. O lenei metotia e manatu o foliga sili ona lelei ma aso nei mo moli moli ma se lelei atoatoa luga. O le mea malie o le paipa poʻo le pa e mafai ona toe faʻafoʻi pe faʻaaoga ma le masani ai matau.

Ina ia aua neʻi e matea le lanu, e fautuaina le faʻatau atu o le alofa ma se cornice, ona tele lea o le faʻatonutonuina o elelaueleele o elemene.

O le a se mea e tatau ona ou faʻatauaina ie puipui ma faʻafefea ona toe faʻaleleia?

Faamauina o le pito i luga o pupuni

O le metotia o le tapenaina o le pito i luga o pupuni o loʻo faalagolago i luga o le ituaiga o faʻamau, mai le ituaiga o cornice, mai le potu o le potu filifilia.

  • Kulisk. O le tumutumu o pupuni na afifi ma pasia, ma tuua ai le nofoaga mo toʻotoʻo (paipa, pa, manoa, sasa, totini, Mo le sili ona lelei, o le pito i luga o le vaaiga e mafai ona solia i le pito, Ryshichch, faapotopoto ma glaccuslar. E masani lava, o le vaaiga o loʻo faʻaaogaina pe a fai o le taimi o le feʻaveaʻi o pupuni i luga o le etaves e le fuafuaina.
  • Uafu O se auala faigofie ma aoga e saunia ai se matasele mo matau ma toe faʻavae le pito i luga. O le maea e faʻapipiʻi i le umi atoa o le 'aiga, o loʻo fausia ai le ata o le sili ona manaʻo i ai ma le pomu. O le ie puipui na ave i ai le au pupuni mai le tagata e le toesea le tagata mativa mo matau. O le pito i luga o le tapoleni e mafai ona teuteuina i le faʻaaogaina o se laina-laina poʻo le laina faʻaluaina Afai e te tautau mo le mataua o loʻo i ai i le laina lona lua, o le tuʻuga o le a tapunia le faʻapipiʻi manatu i le eAves - e matua talafeagai i le leai o se ato poʻo se vailaʻau teuteu.

E le manaʻomia le faʻaaogaina o se ie puipui o loʻo fai ai le mafiafia ma le mamafa tele o tisu - o le a pipiʻi.

  • Manoa. O le ituaiga lea o le faʻapipiʻiina ma matatis, pe a fai o le leai se totogi e na o le nonoa i luga o le parbell po o le paipa i le ituaiga o nonoa po o aufana. Pupuni i manoa mafanafana ma le faʻamalieina, ma afai e faʻatagaina le umi, o lea pe a manaʻomia, e mafai ona fetuunai le maualuga o le ie puipui. O mea faʻapipiʻi i luga o manoa foliga foliga fiafia, talafeagai i le vasega pepe mo le teine, i le potumoe, i totonu o le umukuka pe i totonu o le potu teuteuina i le ogatotonu faiga.
  • Velcro. Ua faʻaaogaina pe a le tatau ona tuʻu le avetaavale i luga o le etaves: payrequnquns, pupuni o pupuni o tagata Iapani. O nisi taimi o le eAves o loʻo faʻatau atu ma le uma velcro i luga o le palasitika paʻu. Afai e leai se misi, e le faigata ona faʻapipiʻi velcro i le etave oe e faʻaaoga ai se fau fale poʻo le kulimi.

Mataupu i luga o le autu: Aisea e te manaʻomia ai se potu ofu?

O le ata o le faʻamalama ua tatala e manaʻomia ai aʻoaʻoga muamua i le filifiliga o Cornice, ie, mea lelei uma o loʻo tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le potu.

Faitau atili