Faapefea lau oe lava Takhta Sorfa?

Anonim

E tofu le tamaʻitaʻi o le Matai le Master o le tau o se faletalimalo sofa, ona Faamaonia mai ia te Ia le amiofeaga o le moe e faalagolago i ai le malo. Ina ia faia lenei vaega o totonu, e te le manaʻomia le tele o le taimi ma taumafaiga, ae e tatau ona e mulimuli atoatoa i le sitepu-lea sitepu.

Faapefea lau oe lava Takhta Sorfa?

Le ata o le faʻatumuina o le tapaʻa o le tacht.

Filifiliga o mea

I le amataga e tatau ona e filifilia le ituaiga oumu, lea e tatau ona fai ma ou lava lima. O mamanu atonu e le na o le faigofie, ae paga foi foi lea. E le gata i lea, o faigata e masani ona aofia ai i taimi uma i le fuainumera o vaega na faʻaaogaina, o lea i le faʻataʻitaʻi lea na o le taimi saʻo. E sili le faʻaalu o le averesi o filifiliga mo le faʻataʻitaʻiga, e faigofie lava, ma o le a manaʻomia e faʻaogaina uma metotia taʻimua.

Faapefea lau oe lava Takhta Sorfa?

Faʻamatalaga Faʻapitoa o le Chipboard.

A uma ona faʻamatalaina le Ottta, e tatau ona e filifilia le mea. Mo lenei galuega, naʻo le 2 filifiliga o le a talafeagai:

  1. Ltss o se faigofie mea taugofie ma se lanu lautele lautele. E aoga tele le taugofie, ma e mafai ona e maua i soo se taulaga. O le fale teu oloa o loʻo i ai le tele o mimiti: maualalo malosiaga faʻapitoa, maualalo uiga o mea ma oona i le ea seʻia tapunia uma pito o loʻo tapunia uma.
  2. Meafale talita - maualuga lelei ma lelei laau. Ona o faʻataʻitaʻiga o le fale gaosi, o mea e faʻatino atoa o le siʻosiʻomaga, ma e matua maualuga lava le malosi o loʻo iai ni faʻailoga maualuluga (toetoe lava le maualalo ifo i le faʻasologa). Naʻo le 2 minus le talita - O loʻo mamao ese mai 'aʻai uma, ma e mafai foʻi ona faʻatau faʻaititia tele ona o le maualuga tau.

Mo le manino, o le averesi o le tele o le salati o le plate ma le mafiafia o le 20 mm o le a faʻaaogaina, o fea e masani ona faʻaaogaina i fale gaosi tulaga. O le a faʻaaogaina le kaneta o le a faʻaaogaina pepa faʻapipiʻi i luga o le polymer.

Mai le vaʻaia aʻo leʻi oʻo i le mauga

Faapefea lau oe lava Takhta Sorfa?

SOREF FILIFILI FILIFILIGA.

Meafaigaluega ma Mea:

  • rofautte;
  • Aurocromivik;
  • sikulukalaiva;
  • penina faigofie;
  • LldSP;
  • gatamini o tulimanu.

Ina ua maeʻa le filifiliga mulimuli, e tatau ona e tipiina le laupapa i luga o le ata sauniuni muamua:

  • 700 * 800 MM - 2 PCs (armboard ma vae);
  • 700 * 1795 - 1 PC (moega);
  • 200 * 1800 - 3 PCs (SCRS (Staffery Fusi).

Mau i luga o le autu: O le pepa puipui mo le potu o tamaiti e tuʻufaʻatasia: Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia i totonu o le potu, ata, mo tama, mo teine, vitio

I vaega taitasi, vagana ai le moega, e manaʻomia ona e faia ni 'aufaigaluega faapitoa. O le loloto o le Groove i luga o le Carrier vaega o le 170 mm, ma o le malosi o le 30 mm, ona o le mea malie ua mauaina ma le le mautonu. O le a latou i ai i le maualuga o le 400 mm i luga o le fola o le fola, ma i le tulaga o le itu o itu o le malosi o le puipui) e fausia ai o le 10 mm, ina ua faia le doove.

O le tuʻufaʻatasiga o le SFEE o le SIFE o le faigofie ona faigofie, o lea o mea uma e mafai ona fai lelei. Muamua, o le feaveaʻi o le tulafono o le 2 lagolagoina e aoina, ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi le pito i tua.

Faapefea lau oe lava Takhta Sorfa?

Ata faataamilo Ottoman.

A maeʻa ona faia uma soʻo, e manaʻomia le faʻaogaina o le Stell gaʻoa i totonu o tulimanu e 2-3 fao. O loʻo tusia i lalo i lalo (nana) vaega o le mamanu i se mamao o le 15-20 mm mai le pito ina neʻi e le o vaaia. Ma i le taimi o le faʻatulagaina, e tatau ona e togafitia ma le totoʻa e taʻu ma le totoʻa, e le o le toso. Afai o le galuega e alu i le sikulukalaita, o le ratchet e tatau ona tuʻu i luga o le sili ona nofomau, ina ia taunuʻu le taimi o loʻo 'alo ai le manatu. A faʻatino se sikuludwerver ma ua teteʻe atoatoa, o le a avea ma faʻailoga i le suiga atili.

A o le i faʻaseʻe le siku, e tatau ona e faia se pu i le 12-15 mm, o le mea lea e tatau ona avea ma se leo e faʻaosofia ai le paʻu lanumoana. I soo se tulaga, e tatau ona e sailia le lelei lelei ina ia leai se mea e vaaia i fafo atu.

I le pito i ai, o ivi uma e sosas ma se pusi faapitoa. Mo le soʻotaga, o le a manaʻomia se uʻamea masani, o le "shoothes" o le ofu o le pale (o le polymer o loʻo liusuavai ma saunia se faʻamalosiʻau i le chipport). E fautuaina le faʻaaogaina o le fesoasoani a le isi 1 tagata pe faʻalelei le kanta i le lipine i pito, aua Ina ua uma ona faia, o le a le mafai ona faia se mea.

Tusitusiga i luga o le autu: "tolu faitotoa" (Tambov) - Faʻatonuina o le ulufale ma potu potu

Avanoa faaopoopo

A iai se manaʻo, e mafai ona faʻapipiʻi pusa i lalo o le sofa. Aotelega faʻalagolago i mea e manaʻomia, ae e sili atu le faia o le itiiti ifo 2, aua I le mataupu lea, e le tatau ona e faia taumafaiga sili e maua ai. E le mafai ona faʻaogaina le rollers ona o le laʻititi tele, o le mea atoa e tatau ona sili ona fiafia i ai pei ona mafai ona faia e leai se faʻalavelave.

O nisi taimi o le itu o le itu, o le laupapa ma vae e tele naua mo le matagofie. E mafai ona faʻaaogaina mea e mafai ona faʻaogaina ai ni mea, ma na o le paʻu o Fromber (batting o le a le tuʻuina atu le mea manaʻomia o se faʻavae o le volumam). O le kulimi mo le fulufulu manu e mafai ona faʻaaogaina soʻo se mea, ae o le tulafono e manaʻomia e faʻasaʻo i le 2 vaega, aua O le ogaumu e le aoga tele mo galuega faapena.

Faia ni sofa ma o latou lava lima o le a mafai i se tasi, ae o lo o matou manaʻomia le sapalai o le onosaʻi, faʻapea foi ma le maualuga lelei le aoga. O laasaga uma e sili atu le mafaufau i le tele o taimi, ona fai lea, ona E oo lava i sina solitulafono e mafai ona faia i nisi tau tupe.

Aofai o le gaosia e le sili atu i le 2 aso, ma afai e te faʻatumuina le lima, e mafai ona e faʻafetaui i lalo ifo o le 1.

Faitau atili