Faʻafefea ona ufiufi nofoa i ou lava lima?

Anonim

Toeitiiti o aiga uma o se meaafale tuai na tuufaatasiga o le tino, ae le o le vaaia o nei meaaoa. E faigofie lava le galuega i luga. Ona sili ai lea ona e fiafia i ai toa ma nofoa o tinamatua ma nofoa lona lua le ola ma o le a taʻalo ma vali fou.

Faʻafefea ona ufiufi nofoa i ou lava lima?

Nai lo le faʻatauina o nofoa fou, e mafai ona e faia le lelei o le tuai: shabby nofoa sui fou, sefe tupe.

Stool Fusi ma le nofoa malu

O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia:

  • faasee lipine;
  • tulia ie;
  • luga o le ie.
  • Pepa filemu (pitini, SinteptePon, popo fipe);
  • Meataufu vao;
  • Faatulagaga;
  • Samala ma fao.

Oti faitotoʻa i lau lava e le faigata pe a e mulimuli i le tekinolosi ma iloa le faʻatasiga a le Fonotaga. E tupu pe a le naʻo le maliliga, ae o le pito i lalo o loʻo manaʻomia e le sui. Muamua lava, e tatau ona e aveese le nofoa, seʻi toso mai le fao ma faʻaulu, aveese le le faʻaaogaina ma le faʻapipiʻi. E tatau ona i ai sau laupapa laupapa mai le nofoa.

Faʻafefea ona ufiufi nofoa i ou lava lima?

Mo le ulagia o le nofoa, o le vaega autu e avea ma meaafale oloa.

O lenei e tatau ona e faʻapipiʻi i le pito i lalo (i le ituaiga o se grid) o le lipine lipine, o loʻo faʻaaogaina mo meafale i luga. O le tasi itu o le lipine e tuʻu ai le 3 fao, o le lua pito faʻapipiʻi i luga o se laupapa pa ma le vevesi. Mai le isi itu, faʻamau le faʻatapulaaina ma le fesoasoani mai o faʻaili, ona tuʻu ese lea, o le iʻuga ua fetuʻunaʻi ma sefe le fasipepa. O le mamao i le va o matata e tatau ona i ai i le 5 cm. O le nofoa o le nofoa e masani ona oso mai 2-3 pili i itu uma, ao fusifusia i latou i le va o le ata. Nai lo le fao, e mafai ona faʻaaoga le mea faʻatau atu - i le mataupu lea, o puipui o loʻo tu i le 2 laina, i le mamao itiiti mai le tasi ma le isi. Mo lenei faamoemoe, e sili atu le aveina o se puipui o le 8 mm.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le loka (Castle larva) ma potu faʻatasi

Ina ua mavae lena, ave le ie 'ie ma fai ma le staple i le atoaga o le tulaga o le laupapa laupapa. O le isi pito o le vaega o le faila. E mafai ona pipili, popo vaber po o sytheps. Ina ua uma ona tipiina se fasi fumm paʻu i se auala e alu ai i le sili atu nofoa mo le 2-3 cm. Muamua, o loʻo faʻamautu i le ogatotonu o itu taʻitasi, ona fana lea i puipui. O tulimanu o loʻo faataatia i le nofoaga mulimuli, aʻo loʻo potopoto pito i lalo o tamaʻi ata. I le taimi o le galuega, e taua le faʻamautinoaina o le manu o pulou ua le mafai ona liliu ese, a leai e tupu ai le faʻaaogaina ma le le mautonu o ia.

Faʻafefea ona ufiufi nofoa i ou lava lima?

I loʻu tosoina o le Tiga, e tatau ona e muamua faʻamalosia le faʻavaʻa, ona sola lea i le vaitafe o le vai tafe.

E na o le na o le ufiufi o le nofoa ma se ie. Faasalalau le mataupu i luga o le laulau, tuu le nofoa i luga (foma i lalo), fana 3 puipui i le ogatotonu o itu uma. Taumafai e suʻe ma le taga taga ina ia aua neʻi e faʻaleagaina, a leai e aʻafia ai foliga o le faʻatauga. I tulimanu, faataatia foliga lalelei, fanaina i latou ma se scapler, tipi mea uma. Faʻasaʻo ou pito ma faʻamautu i latou i le auala lava e tasi, ona faʻapipiʻi lea o le nofoa i luga o le nofoa.

Oti nofoa nofoa ma ou lava lima sili atu faigata pe a iai ni vaipuna i le luga. E tele meafale e le fautuaina e le fautuaina le suia o latou i le itiiti ifo i le pamu o le pulou. Muamua lava, e tatau ona e vaʻaia ma le faʻamaoni i mea tusia. O le tulafono, o vaipuna ua uma ona fesoʻotaʻi. Ona mafai lea ona e siaki le faaputuga o le olo. Afai ua leiloa ni filo i le mamao o le taimi, latou te manaʻomia ona suia. A maeʻa ona e laʻei lipine ma tapuni, faʻapipiʻi se faaputuga o manogi i luga, sui i lalo i lalo (tele statches mai itu uma). I luga o le mamanu, nonoa le mafiafia ufiufi ie ma pei o nai vaipuna i ai. O loʻo mulimuli mai i se vaega o le pa ma le sketheps, pe a maeʻa le nofoa o loʻo faauu ma faʻapipiʻi i luga o le nofoa.

Mataupu i luga o le autu: Malie o le pamu o le pamu ma o latou leleiga

Tapela nofoa ma se nofoa mautu

O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia:

  • mafiafia o meaafale lafumanu;
  • mataga ie;
  • Faatulagaga;
  • 'fili;
  • Adeshutive Pistol.

Faʻafefea ona ufiufi nofoa i ou lava lima?

Taitai crust corge.

Tipi le nofoa ma se nofoa malosi o le nofoa e faigofie lava: E oo lava i se tagata e leai ni mea e fai i meaafale taugofie e faigofie ona fetaui ma lenei. I le taimi muamua e manaʻomia ai le tipiina o le paʻu o manu o manu, e tatau lava ona toe faia le tele o le nofoa. Valivali le FBIC e le manaʻomia, talu ai e sili atu ona faigofie le galue ma se tipi, o le 15-20 cm sili na faʻataʻatia.

O le paʻu o manu fugalaʻau ua tauina i luga o le nofoa nofoa ma faʻapipiʻi i le ie. Muamua tar (i luga o le itu) itu uma i le ogatotonu, ona i lea o itu. Ina ua mavae lena mea, na faʻatulaga le faʻamama tulimanu: O le ie e aoina i tamaʻi ato ma fofo ai puipui. E taua le mataituina o loʻo manino lelei le laulau i le laina. Le isi tipi ese mai le mataupu, toe fetuunai mai le mauga e uiga i le 5-7 mm.

E naʻo le galugalu o le a nanaina o le a nana ai se puipui. O le faigofie lea o le auala e fai ai ma le fana fana - galue ui o le malamalama, ae manaʻomia le maualuga o le gauai ma le saʻo. I le tutusa auala, o le faiga e tasi o loʻo faʻatinoina, peitaʻi i lenei tulaga o loʻo le fanaina le fale le lelei i le isi itu o le Tane. Ole mea lea, e le manaʻomia le faʻamalosia o le uta 'eseʻese.

Faʻafefea ona suia le ala i luga o le moega i luga o le nofoa?

Ia suia le mea sili atu, e te manaʻomia:

Faʻafefea ona ufiufi nofoa i ou lava lima?

O le faʻafefeteina o le nofoa ua faia i le faʻaaogaina o se vaega o loʻo fausia ma le luga o le galuega ma hammer ma fao.

  • luga o le ie.
  • Faatulagaga;
  • Samala ma fao.

Faafou le Muthelstery i luga o le tuai nofoa e mafai ona na o ia. Muamua lava, e tatau ona e vave le maaafia le mataga tele o le Utelehel.

E taua le manatua saʻo o le mea na faʻapipiʻi ai le ie, ma e sili atu le lelei o se ata o le.

Faʻaaoga le mea tuai i luga o se mamanu, ma se togafiti, faʻaopopoina se transpass o 1-2 cm i itu uma.

Muamua toso le lima lima. Ina ia mafai ona toso faigofie le tisu, i lona pito o le tosoina o le malosi o le araid (mai le pito i tua). A leai se mea i totonu o le faatoaga, e mafai ona e faʻaogaina se fasi pepa o le Dense Card (e fanaina i le stapler). O le Underhlstery faia tutusa auala e pei ona faia muamua.

Tusitusiga i luga o le autu: lanu vioplepers i totonu o le potumoe i totonu: aoga tulafono (Ata)

A maeʻa, ua faʻasolo loa i le saʻo le faiga, fufusi o tua. E le tatau ona le faia se faaletonu ma fanua le mautonu. Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le ie e taʻoto ai, e manaʻomia le fau o mea nei: ave ese le dvp, tipi ese le umi o le 2-3 cm lautele i totonu (i se mamao o le 1-2 cm), Ina ua maeʻa le pito i lalo o le pito i lalo o le luga o le luga o le luga o le le lelei. I le faia o lea, e mafai ona e faʻapopoleina le ie ma puipui i le pito i lalo o le nofoa. Mo lenei faʻamoemoe, faʻaaogaina loloto scappis 0.8 poʻo le 10 mm.

Ina ua maeʻa le pito i tua ma le lima o loʻo tosoina, agai atu i le suʻi le nofoa o le nofoa. Faavae i le mataupu tuai. Afai ua lelei le uila, ona le manaʻomia le suia i le fou. O le pito i lalo o le nofoa o loʻo faʻamalamalamaina i le auala lava e tasi e pei o le tua.

Faʻaaoga le auvai o loʻo otootoina i luga, e mafai ona e faʻafouina le naʻo le nofoa poʻo le nofoa, ae o se nofoa tuai. Viete, ma o le a e manuia!

Faitau atili