Vali sprayer: ituaiga ma le ono mafai ona gaosia ma ou lava lima

Anonim

O nei mea e monononou tele ma se lumela i le taimi o valiina atonu o tagata uma. Peitaʻi o le tekinolosi o gaioi e leʻi faia mo se taimi umi ma e tele le aofaʻi o atinaʻe ma manaʻoga i totonu e faʻafaigofie ai gaioiga o le faʻaaogaina o ata eseese ma vaese. O le a aso nei o le a ou taʻu atu ai ia te oe le mea e vali ai le sprayer, o le mea o le fale o le fale ma o loʻo mafai ona maua ni ituaiga faʻapitoa. Peitaʻi, i le amataga, ou te manaʻo e tuu uma manatu ia "ma". O le mea moni o loʻo i ai i le tele o auala poʻo tusitusiga e mafai ona e faʻamalieina ai le faʻaaliga "tagata talosaga mo le vali" - o le mea moni, e le o iai se upu i le faafiafiaga ma le talitonuina o le faʻaupuga. Ou te le manaʻo e faʻaaoga le sese o le faaupuga i laʻu tusitusiga, ina ia o le a talanoaina nei i le va o le fana fana mo tiga.

Vali sprayer: ituaiga ma le ono mafai ona gaosia ma ou lava lima

Fagu

Pros ma le le atoatoa o le vali meafaigaluega

Teuteuina o puipui o vali ata

O le i ai o se fale tumaoti, ua leva na ou mafaufau e faʻatau ai lenei mea faigaluega. O le Spray Gun e mafai ai ona e faia uma le tulaga pito i luga-tulaga. Ma o lau faʻamatalaga lea:

  1. Faigofie ona faia le galuega - pe a faʻatusatusaina ma le pisia i luga o le pulumu, o le spray fana e faigofie tele ona galue. A maeʻa, e amata le faʻagasologa, naʻo le fetaomi atu o le pistol mo vali
  2. O le sefeina o vali - ma le fesoasoani a le pulupulu, o se manifinifi manifinifi o vali vali, o lea o le tafe fua o le faaitiitia ma le pulu pulu e punou temoni
  3. Galuega anapogi - mo se taimi puʻupuʻu e mafai ona faʻagasologa le tele o le valiina
  4. O le toniga o le vali Sourt - A o le vali e faʻaaogaina i se lamolemole ma le homogenous vaega, o le mafai ona faʻaalia o nofoaga o loʻo le aofia ai. O le mea lea, o le mea lea, o le mea faigaluega ua faʻaaogaina i masini pisia
  5. Faatasi ai ma lenei metotia, o le valiina e oo lava i le sili ona faigata-i-aapa nofoaga e mafai ona valiina
  6. O le anoanoai ma le malosi o le faʻaaogaina vaega o vali faʻaali galuega ma pulveizers mo le muamua o le manaʻoga

Ina ua maeʻa le malamalamaaga o le tele o manuia, e le masalosalo tagata e uiga i le mauaina o se mea faigaluega o se fana fana. Peitai, o aʻu, a o ou fia aʻoaʻoina e uiga i mea sese o lenei meaa tatau ona iai. A o liliu atu, e leai se mea e mautinoa ai le fasioti tagata, o le pau a le mea e mafai ona avea ma se tele e igoa o le le atoatoa, o le le mafai ona nana le sese. O a la, pe a e faia ma se fasioti tagata, saunia mo le mea moni o le faʻaogaina o laʻasaga e tatau ona faia i tulaga sili ona maualuga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se pomusa i luga o le moega

Eseese o pullaserers

Vali sprayer: ituaiga ma le ono mafai ona gaosia ma ou lava lima

Tapeti Mobile Pusa e faʻaaoga ai se fana fana

I le taimi e i ai 3 ituaiga o le puprazers e mafai ona faʻaaogaina i le fale. I taimi o i ai tulaga, e mafai ai ona faʻatagaina ai le mea faigaluega tutoʻatasi, pe a fai o le homemide filifiliga e le talafeagai mo oe, ona e filifili lea o se fana o ituaiga.

  • Pineumatic - O lenei vaega e galue na o se fusiua i se fusiua. I lea tulaga, o le lelei o le faʻaaogaina o vali ata o loʻo i luga o le tulaga sili, ma le faigofie o le galuega e faia ai se pneamatic starverizer sili ona lauiloa. Pau lava le minus o mea manogi ma lona taugata ma lona tau maualuga, o le tele lava o mataupu o loʻo faʻaaoga i totonu o le alamanuia. Mo le tasi-taimi pisia e sili atu le filifilia o isi ituaiga
  • Tusi a le Tusi Paʻaga - O le faʻaaogaina o lenei ituaiga o le sili ona tamaoaiga ma talafeagai mo le atunuʻu nofoaga poʻo nofoaga o loʻo faʻalavelaveina ai ma le eletise. O le faʻavae o gaioiga, ma le fesoasoani a se faʻapitoa faʻapitoa, e tatau ona e paʻia faʻamalosi faʻamalosi faʻamalosi. E ui o le Artainer Plaversizer o le taugofie ma taugofie filifiliga, i lona faʻatinoina e maualalo foʻi i isi spersers. Tusi aoga e ui ina taugofie, ae le faigofie tele mo le faʻaaogaina
  • O le sili ona sailia-pe a uma le masini o se eletise eletise. E matua manaʻomia mo le faʻaaogaina o le atunuʻu, talu ai e le o avea le tele o avanoa, e faigofie tele i le galuega ma o lenei filifiliga e mafai ona e faia oe lava. O le eletise eletise e galue ai i se tamai turbine na sefe ai le ea. Vali pusa o loʻo tosoina i lenei mamanu.

O nisi o loʻu iloa e uiga i le eletise ma lima purversizers

Vali sprayer: ituaiga ma le ono mafai ona gaosia ma ou lava lima

Kraspoult

E pei ona ou fai atu, o le ECCERCIc App e masani ona faʻaaogaina i totonu o le atunuʻu. Ona o lona tamai malosi, e le faʻaaoga le au polofesa, talu ai e faʻaititia ai le saoasaoa o togafitiga. I se faʻaopopoga, o le tamaʻi malosi e le faʻatagaina ai le sasaa mamafa o ata ma suauu suauu.

TAUA! Afai o loʻo fuafua lou fale i le fale, o le eletise eletise o le a fesoasoani e faʻatino lelei gaioiga. Peitaʻi, e le mafai ona fuafuaina mo faʻagasologa tumau.

E ui lava i tulaga o loʻo iai ni ata fou, ou te le fautuaina oe e faʻaaoga se eletise eletise i le:

  • O le amumu lanu
  • Blacksmith enamel

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se moli i lalo o le toeaina?

Ae afai matou te talanoa e uiga i se lima mea faigaluega, ona, ou te le lava, ou te manaʻo e amata i ni mea sese. O le mea lea, mafaufau muamua ae leʻi faʻatau lenei ituaiga:

  1. Ona o lona paʻu maualalo, e mafai ai ona faʻaaogaina naʻo le vai-emlilizing o le vai ma o nisi taimi o le Alkyd sili atu
  2. Le umi o le galuega na gaosia. Ina ua uma ona pamu le pamu, o le mana e lava mo le lua pe tolu minute o le galue ma vali ma luga ae toe mafai ona toe foi i le pamu
  3. E masani lava ona valiina e faʻaaoga pe mata manifinifi poʻo le vice o loʻo amata ona alavai i luga o le laualuga

E manaʻomia o le manino lena alii, ou te le fautuaina oe e faʻaaoga le masini lima mo le toe faaleleia gaioiga i le fale. Naʻo le pau le mea, i loʻu manatu, pe mafai ona ou faʻaaogaina sea ituaiga, o nei atunuʻu nofoaga ma vali o fanua laʻititi.

E te faia oe pe leai?

Vali sprayer: ituaiga ma le ono mafai ona gaosia ma ou lava lima

Faʻaaogaina vali vali

I le amataga, foliga mai ma ou lava lima ma ou lava lima o ni mea e le masani ai. Ae afai e te iloa laititi, ona faigofie ai lea o le sprayer. A iai sou taimi avanoa, tusi tusi, ae leai ni tupe mo le faʻatauina o se mea faigaluega ua faia, ona taumafai lea o le faia o se fale. O le tele o le numera o vitio ma vasega o le a faʻatagaina oe e faʻataunuʻuina lelei uma gaioiga lelei ma saʻo.

Saunia mea faapena ina ia faia ai se fasioti tagata:

  1. Gaogao spiray mafai
  2. Mativa
  3. Tui ma tele voluma
  4. Vinyl faagaau

Ina ia amata i le, o le vinyl faagaau ave le masini mo vali ma fesootai ma se syringe aunoa ma se nila ma teu i le itu. Blider e sili atu le faʻaaogaina o le sili atu - e masani lava o loʻo i ai le faʻaaloalo. O le auala alumini o loʻo aveesea mai le paluni ma le isi itu o le vinyl faagaau e aliali mai i luga o le alatoto o loʻo aliali mai. Mai lea, i le tui ma o le faagaau, o le vali pa'ū i totonu o le paluni.

Ae talu ai ua uma ona leai se masini, e le o le faʻamalosiʻau o le faʻamalosiʻau a le ea, lea na o le faʻatumuina o le faʻamalosiʻau. O le mea lea, e tatau lava ona mafaufau i ai o lenei mea faʻapitoa. Faatasi ai ma le fesoasoani a se adapter, o se tagata faʻamalosi ua tumu i se maalili, lea o loʻo sauni ai mo le faʻaaogaina.

Mataupu i luga o le autu: Valivali mo le moega e fai ia te oe lava: o le gaosiga o se pato

Galue ma Whitewash

Vali sprayer: ituaiga ma le ono mafai ona gaosia ma ou lava lima

Sporay fana

O le faia o faiga, e tatau ona sauniuni e poloka poloka i le faʻataʻitaʻiga. Ma o lea ia tatou mafaufau i le faasologa o gaioiga mo le le fiafia ma le masini:

  • E amata i le, o le fofo o loʻo faia - lea mataupu, o le mataupu a le matua tele e tatau ona iloa ma le soloia. Aua le faʻagaloina se auala, e pei ona i ai i le lumanaʻi ona o le lapoʻa o vaega, o le a vave ona aʻe le kapeti ma taofi le faʻataunuʻuina o ana galuega.
  • Mo le faila, e mafai ona e faʻaogaina se uamea Seleve, o fea o le a le sili atu sela i le 5 mm. Afai e leai se mea na i ai i le lima, ona faʻaaoga lea o se gaugau le tele o taimi
  • E masani lava o le pu e fetuʻutuʻunaʻiina - o lea, faʻaititia muamua seʻia oʻo i le itiiti ifo. Lenei o le a faʻatagaina ai ona faʻaalu mea sili ona tamaoaiga ma, faʻapena foi, o le a fetaui lava ma se fofo o le fiafia
  • A o le i faʻaaogaina, siaki le lelei o le faʻatatauina o le faʻapopoleina i totonu o se tamai nofoaga ma o lea e fetuunai ai le mamao o le a le fasioti tagata

Tusi matatagofie e tatau ona tupu e tusa ai ma ni tulafono. I le taimi o lenei faiga, e le mafai ona televave pe matua faigata. O le tagi o le vaifofo e tatau ona faʻaoga lava lava ma o lenei e mafai ona ausia e ala i le uuina o le fasioti tagata i le taualuga. Amata i taimi uma le faʻaaogaina o ni tala i totonu o tulimanu - o gaioiga e tatau ona lapotopoto ma tutusa ma le faʻaitagofie. O le muamua vaega e le tatau ona matua mafiafia. E masani lava o le faiga o le bliss e toe fai lona lua, talu ai o le le masani ai le poto masani o le a le mafai ona savalivali atu i le taualuga mai le taimi muamua.

I le faʻaaogaina o le sprayer, o le a lava le pisia o se nofoa poʻo se pa i lou fanua, ma e faʻaaoga foi le masini mo oloa eseese, ma masini masini. Afai e te nofo i le vaega tumaʻoti ma le ola i gaioiga i lou fale, e faʻaauau pea, ona mafaufau lea e uiga i le mauaina o le sipuni ma ana vaega eseese. Mo le faʻaaogaina o le vali mo mea laiti, e mafai ona e faʻaogaina ni masini homemide i le fale e faigofie ona faia mai le fofo.

Faitau atili