Cornitis mo le umukuka: mamanu ma mamanu

Anonim

Faʻapitoa faʻapitoa o loʻo faʻaalia atu i le umukuka mamanu. E moni lava, o le potu e tatau ona sili atu ona lalelei, malulu ma aoga. I se paluga i meaafale, o se vaega taua o le faʻalogo vave tosina tagata puipuia ma o eaves. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, latou te faamamafaina le aotelega o le umukuka, vaʻaia faateleina le avanoa ma fausia le tulaga talafeagai o le malamalama. O le filifilia o ie puipui ma pupuni mo le umukuka, e taʻitaʻia e le tupulaga lenei.

Cornitis mo le umukuka: mamanu ma mamanu

Matou te filifilia le cornice i lalo o pupuni

Muamua fuafuaina ma le ituaiga o pupuni. E tusa ai ma i latou, latou faʻatau le o loʻo umia se tasi poʻo se isi mamanu. Pupuni mo le umukuka e tatau ona faʻamalieina ai ni manaʻoga faʻapitoa:

  • O mea aoga: Aua le faʻamaloloina gaʻo ma pulu, faigofie ona fufulu, aua le muimuina, aua le mu e mumu.
  • Fetaui i le aotelega o le potu o le potu ma e fetaui ma le sitaili o le umukuka ulu ma mea faigaluega.
  • Fetuunai le tele o le la susulu, faigofie ona gaoioi.
  • Tuʻuina atu le ulufale atu i le faʻamalama ma luma, a o masani ona faʻapipiʻi le umukuka.

O le sili ona masani ona masani o tauaso ma le pupuni o le Roma i le Windows. E atoatoa ona puipuia mai le Summer La, e faigofie ona tulai pe a tatau ai ma nofoia le tele o avanoa. I lalo oi latou e filifili ia eaves o le mamanuina o mamanu. O se saito e faʻapipiʻi i luga o le taualuga, faʻamalama matala pe tuʻu saʻo i luga o le faʻavaʻa o le faamalama. Afai o le lautele o le lautele o le lautele, e sili le faʻaaogaina o laina o ie puipui.

Iapani Pupuni foliga matagofie i le umukuka ma matagofie foliga matagofie. Latou faia i latou mai ni fasi fasi laiti o flax, sili atu, cotton ie po o le ofe. Fefiloi i luga o le almininim talaaga o lona lautele o le 60 cm.

O le isi lomiga o le ata o le ata o le umukuka o le umukuka o le umukuka. O loʻo faʻamauina i luga o le i luga o se saito faʻapitoa, e mafai ona faʻaauupegaina i se eletise eletise. O faiga faapena e faaaogaina i le poto masani i le fale.

Mau i luga o le autu: Filifili lau mamanu mamanu i luga o faamalama tolu i totonu o le potu!

Faigofie pupuni ma Lamrehyquin o le a manaʻomia se faʻaluaina poʻo le tolu cornice, ma Ausetalia, Farani ma Italia e taofia le tagata faʻapitoa.

FAAMATALAGA: Eaves mo pupuni ma pamei ma pamemea o lo o tautau ai i lalo o le paluga tele ina ia faigofie ona tatala ma tapuni le Windows Soush.

Cornitis mo le umukuka: mamanu ma mamanu

O Vaa o EAves i le mamanu

E ala i le mamanuina o cornice i le umukuka e mafai ona:

  • Nofofua laina pe a e fuafua e tautau na o le tulle;
  • lua-laina - Mo ie pupuni ma pupuni;
  • tolu laina - mo pupuni lavelave;
  • Siitia - mo pupuni o alu i luga;
  • Vaega - mo Iapani ie pupuni;
  • talaaga otooto;
  • tonu;
  • ma le taga te tapunia le vaega o le vaega;
  • manoa;
  • ERK Cornice (Special Sortysos mai le puipui). E mafai ona lapotopoto, talaaga pe faia i le manoa. O lona uiga o le cornice ua vaevaeina i ni vaega pupuu e fesoʻotaʻi e le fusi faʻapitoa. Lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi le mamanu i le au tagata atamamai.

I le nofoaga o le faapipiiina:

  • 'auvae' ofu taʻulata;
  • puipui.

I le auala o fusiina o pupuni:

  • i luga o matau;
  • i luga o teas, fusi, mama poʻo puʻeina;
  • luga o tupua;
  • Tuʻufaʻatasia (mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o mama ma auvae).

Cornitis mo le umukuka: mamanu ma mamanu

Uamea po o laupapa?

E tusa ma le gaosiga mea, o saitoʻaga i totonu o le umukuka ua vaevaeina i ituaiga nei:

  • Uamea. E mafai ona gaoi, Alumininum, apamemea ma apamemea. Tatala le Matte ma Shiny oloa, faapea foi ma lanu lanu lanu. Vavaeese eseese - ave le ofa. Faia e okaina, o le au filo vaega e fetaui lelei i totonu o le umukuka i totonu, teuteuina i se masani ma faaonapo nei sitaili. O le teuteuga o uamea paipa ma talaaga, faia e venetian tioata, moni paʻu poʻo swarovski contus, o loʻo faʻaaogaina toetoe lava o soʻo se mea mataina.
  • Palasitika. O le palasitika bamutte mamanu e sili atu le taugofie ma sili atu le aoga. E sili atu lo latou le manatu i le alu ma le faagaoioiga. O ato o ato o ato pipitonu atoatoa faʻataʻitaʻi ma le atoatoa mea masani (fafie, lanu eseese) ma uʻamea.
  • Fafie. O ia oloa e le fautuaina e tautau i le umukuka. O le laʻau e taugata tele, ma o le faʻamamaina ma le gaʻo o le ulavavale o le a taʻitaʻiina ai i se foliga mataga tele. I le isi itu, o e fua i nisi taimi e matua le taua tele mo le pito i lalo. Afai o lau umukuka e aoga tele o le lelei tele, ma o le ogaumu e le latalata i le faamalama, ona mafai lea ona e lamatiaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻaopoopo ma Vaega o le faʻapipiʻiina o le tatalaina i le pa o loʻo iai

O meaola uma o loʻo teuteuina i le tele o lugs e tuʻuina atu le oloa o uiga. Filifilia o fautuaga mo le umukuka ma le umukuka ulu, faigofie ona faamamafaina soo se potu mamanu.

Cornitis mo le umukuka: mamanu ma mamanu

Auala e Filifili ai se Cornice i le umukuka i le umi

Tatau ona tautau i totonu o le umukuka umi o ofa. O le tulafono, o le faamalama ua i ai meaafale, mea faigaluega aiga po o fufulu. E ui i ie puʻupuʻu puʻupuʻu i lenei mataupu o le a fanau mai e lima. Lelei, pe a fai o le umi o le oave e sili atu i le umi o pupuni. I lea tulaga, o le avanoa e sili atu manatu i le mata ma foliga sili atu le sili atu. O le lautele lautele o le cornice o le 30 cm sili atu o le faamalama matala. O loʻo i ai ni oloa umi e mafai ona teuteu i se hackssaw poʻo se ata.

Ae paga lea, o lapoa o le umukuka e le masani ona faʻatagaina e te tautau ni ata faapena. Afai e le o se laʻititi le faʻamalama i le lautele o le puipui, e fautuaina le taofi lau filifiliga i le itu o le Roma ituaiga pupuni poʻo le foliga. Vaapiapi ma le umi faamalama i le decorate tulle.

Manatua: Afai o le avanoa e le faamalama o loʻo nofoia e le umukuka meafale i le tasi itu, tautau ni ie Soyymmetrion. O lea e mafai ona e filifilia se umi puʻupuʻu, vaʻai faʻasaga i le lautele o le faʻamalama.

Cornitis mo le umukuka: mamanu ma mamanu

Vaega o mamanu

Chrome-fasi umukuka okamu eaves lelei talafeagai mo pupuni i luga o moduvers and he tekonolosi o le ekalesia. O le manoa o loʻo faʻaaogaina i le teuteuina o Windows ma le vaivai o fugalaʻau tisu i le sitaili o le maualuga o le maualuga-tekonolosi ma sisina.

Mo i latou ua filifilia i luga o se oloa laupapa: E mafai ona fautuaina e filifili mo le lanu ma le tino o le umukuka ulu. Aemaise o mea lelei e fetaui lelei i le itu i le atunuu.

O le osofaʻiga a le alatoto ua teuteuina i le puʻeina o ie puipui - o le a vaʻaia vaʻaia le avanoa o le potu. Mamafa lua lua ma triple completins i luga o le arged ma tele cronives e tautau i le umukuka ma se eria o le itiiti ifo 12 sq.m. O se ata tele i totonu o le taulaga e maua ai le umi o le potu. Malamalama manino e malamalama i luga o manoa i luga o le manoa po o luga o mama o le tasi-ie puipui e sili atu le puipuia o le umukuka e sili atu le tilotilo i tamai umukuka.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tapunia le malifa i luga o faʻamalama

O foliga o le faamoemoe e le pau lea o le saʻo, ae na faʻataʻavale foʻi. Nofofua laina curved curvel i potu tele o potu popole foliga foliga lelei. Faʻapea foi, o se saito e tatau ona manaʻomia i le supa sifi faʻafuaseʻi.

Tutusa taua o le metotia o fusi. I lalo o pupuni malamalama, e talafeagai ai ni paneta, ma i lalo o le mamafa o loʻo filifilia a latou aofaʻi ma siaki le puipui o le puipui i le faʻapipiʻi nofoaga. O le mamao mai le puipui i le ie pupuni ua fuafuaina e le Windows Youngs ma le i ai o failauga o le vevela o le fale vevela (toipao). Averesi, o le 10 cm.

Faitau atili