Gainina faapipiiina ma ou lava lima: o le a le mea e avatu ai?

Anonim

A faatino le toe faaleleia Galuega, e tatau ona totogi le tele o le avanoa e le gata i le faia o le afaina o pa, ae o le gasi. O i latou o le a faʻatagaina oe e fausia le lagona talafeagai, tuʻuina atu i totonu. E mafai ona faʻapipiʻiina le faʻapipiʻiina o auala a le togalaʻau. Filifiliga o le tasi poʻo le isi e faʻalagolago i le ituaiga fausaga e iai lona taualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le taualuga faʻaʻau, o lenei faiga e sili lea ona faʻamalosia nai lo le isi vaega. E manaʻomia le fuafuaina o ni fuafuaga i totonu, o le faʻaaogaina o mokesi faʻapitoa. A iai ni fale faʻamalolo, ona e tatau ai lea ona e gauai atu i mamao i le va o mea ma faʻavae o le autu.

Gainina faapipiiina ma ou lava lima: o le a le mea e avatu ai?

Cirtiet Drigram Greedina.

O a leoleo e filifili ai?

A o filifilia le togalaʻau, e manaʻomia le faʻalogo i le mea moni o loʻo latou fesoʻotaʻi ma le aotelega i totonu. O le asō o loʻo iai filifiliga nei i luga o le faʻatau atu:

  • lalo o le lanu o puipui;
  • lalo o le lanu o le taualuga;
  • uliuli ma paʻepaʻe;
  • uamea;
  • fafie;
  • Palasitika ma le faʻataʻitaʻiga o le tele o luga.

Pupuni e tatau ona leai se umi, fuafua i foliga o Garuma, aofaʻiga atoa o le potu.

Mo le potu e le mafai ona e faʻaaogaina sili atu nai lo le 3 lanu autu.

Gainina faapipiiina ma ou lava lima: o le a le mea e avatu ai?

Faapipiiina polokalame togafiti mo pupuni.

A filifilia se ie puipui, o le toatele o le auvaa e tatau ona totogi i le mea ma foliga vaaia. E manaʻomia le tatau ona amanaia le tulaga o le a tuʻuina atu le mamanu o le ata. Faʻataʻitaʻiga, mo se sili faʻamasaniga, e mafai ona e faʻaogaina soʻo se filifiliga, ae o Chrome Steel e sili ona fetaui, o le nofoa o le nofoa. Mo le faʻafilemu o le taualuga, e manaʻomia le puʻeina o moli uila, ma se faʻataʻitaʻiga mai palasitika. O le ata o le maea laupapa na te le mafai ai ona tatalia avega tetele.

Mo potu potu, e fautuaina ai le filifilia o puluta o le a matua itiiti lava nai lo le lautele o le puipui. Mo potu tele ma ogatotonu, e fautuaina e ave le fausiaina, o le lautele o le 40-60 cm sili atu o le lautele o le lautele. Ole mea lea e mafai ai ona e faia se foliga talafeagai, ae o le a puipuia mai i ave.

Monttage gengin: O le a le mea e fai?

Gainina faapipiiina ma ou lava lima: o le a le mea e avatu ai?

Faapipiiina o polokalame.

Mataupu i luga o le autu: tumben i lalo o le fufulu fufulu

Faʻapipiʻiina le gaseniini o le laualuga o le faʻamalosia sima sima o le masani ai filifiliga sili ona masani mo taulaga. O le faʻaogaina o faʻafitauli e le mafua ai mafuaʻaga, meafaitino mo lenei galuega ua faia le faigofie.

Muamua e tatau ona e saunia:

  • laina;
  • penina faigofie;
  • Uafu;
  • O le tagofia o 'ie ma tagata ola o palasitika;
  • Gain ia lava filifilia.

O le laualuga o le taualuga ua tuu, pe a uma ona tusia ai ni mea e teu ai solo. O ia pu na ua i ai mo le tele o pupuni, e tatau ona e faʻaaogaina i luga, pe a uma ona e faʻailoa le nofoaga mo le faʻapipiʻiina. O le perarator o le faia o pu, ua pupuni i fale palasitika, o le a faapipiiina le hardin.

Afai o loʻo i ai le faʻamaloloina o le pito o le pito i luga o le pito i luga, o le faigata ona faʻapipiʻiina e se tasi o le tolu metotia:

  1. Faʻaaogāina fusiua tagata faʻapipiʻi, lea, pe a uma ona mimigi, tuʻu le "apaau" i luga o le totonu totonu, fausiaina le faʻamalieina. O se fusi faʻapipiʻi e le talafeagai mo ni pupuni tele, e sili le faʻaaogaina mo le malamalama ma le pupuni o pupuni. O le sitepu o faʻamaumauga e tatau ona oʻo atu i le 25 cm, naʻo le faʻatuatuaina o le a mautinoa ai le a faʻamautinoaina.
  2. Faʻaaoga mo faʻamau o le tele taula, o loʻo 'aʻafia i totonu o le taualuga e ala ile palapala. O lenei faʻapipiʻi e mafai lava pe a fai o le mamao i le va o le pito i luga o le pito i luga ma le laupapa e le tele tele. O le filifiliga e sili ona faʻatuatuaina, o pupuni e mafai ona avea ma se mamafa mamafa.
  3. Faapipiiina o le pusa, o loʻo faʻapipiʻi i luga o le puipui i luga o le puipui. E faia mai se uʻamea faʻapitoa poʻo se pa laupapa. O lenei fusi e faia i ni itu se tele i le pa ma le taualuga e mautinoa ai le mautinoa.

Ma afai o le taualuga o le taua?

Gainina faapipiiina ma ou lava lima: o le a le mea e avatu ai?

Faapipiiina polokalame togafiti e faaputuputu ai le taualuga.

O le sili ona faigata o le faʻapipiʻiina o ie puipui i le i ai o le taualuga o le vavaeina. Tuusao i ata, e le faʻapipiʻiina le mamanu, o lona uiga e manaʻomia le faʻatinoina o isi galuega. E sili le faʻaaogaina o puipui o le mauga, ae leʻo le faʻauiga. I le tulaga lea, o le a taupufu le pupuni i le ata o le Eaves, lea o le a faapipii i le puipui. O lenei filifiliga e sili ona faigofie, e manaʻomia le faʻaaogaina naʻo le na o o ia, livaloa ma le faʻaaogaina o le tagata e faʻasusu, vili. Ae afai e le talafeagai lenei metotia mo totonu, ona mafai foi lea ona faaaogaina nisi auala.

Tusitusiga i luga o le autu: Malamalama tetee: Faʻafefea ona siaki le Hermostat and Sensor

Masalo o se taualuga kulimi niko, i.e. O le pito i luga o le vae o le a faʻapipiʻi e aua le avanoa tuʻusaʻo i luga aʻe o le faʻamalama, ae o se mea faʻapitoa na fasiotia faigata e fausia ai se tamaʻi kulimi. O le ie puipui o loʻo faʻamaumau i luga o le ata o le taualuga, atoa laua i le nikone. O le faʻapipiʻiina e tatau ona amata i le taimi lava o le taʻavale ua sauni, ae e leʻi faʻaloaloa le tapoleni. O lea, e mafai lea e aloese mai le faʻaleagaina o le ata tifaga, o le a lava le galuega o le a faigofie sili ona faigofie ma vave feaveaʻi, o le a leai ni faʻafitauli.

Mo ie faʻataotoga o ie puipui, e sili le faʻaaogaina o taʻaloga faʻapitoa mai le pa ma fafie. O le pa e pipii i luga o le laufanua o le taualuga, o lona umi e tatau ona tutusa ma le umi o le ie puipui. A faʻatino galuega, e tatau ona faʻaaoga le faiga tulaga. Nai lo o le laupapa, i nisi o tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le tulaga o le plywood, latou o loʻo faʻaalu e faʻaaoga ai tulimanu o itu. Ae mafai lea ona o le pe a fai e le umi le pupuni. A uma ona sauni le mokesi, e mafai ona e tosoina le ie. O le ie pupuni o le a faʻapipiʻiina i le mokesi saʻo i le feʻai o le faʻamaʻi o le tisu. Aua o lenei e faʻaaoga faʻapitoa le faʻatumu.

O taʻavale atigipusa e mafai ona faʻauigaina i le tele o auala, ae e sili le fasi i luga o le laufanua o le taualuga. O lenei filifiliga e lelei mo nofoaga ma se tamai nofoaga ma se maualuga maualuga.

Faitau atili