Faʻafefea ona faʻalelei le pipili mo pupuni i le puipui?

Anonim

Mafaufau loloto i le faʻamamafa ia e manaʻomia ai seisi. E foliga mai i le pito mulimuli o le sitaili lea ua teuteuina le potu. Afai e le aofia fuafuaga i le valaaulia a se tagata mamanuina faapitoa i le filifilia o fale o aiga i le aufaatasi ai ma le tele o le filifilia o le puipui i le puipui.

Faʻafefea ona faʻalelei le pipili mo pupuni i le puipui?

Potumoe mamanu

O ie puipui e mafai ona tautau ai ni ie lelei e aunoa ma le pipiʻi pe faʻaputu i Falda. Ae o le tasi o le sili ona lauiloa o mea ua lauiloa e mafaufau i ie puipui ma piop.

Vaega o piko

I lona faʻatulagaina, o le piki o se matasele na fausia mai i pito e lua o le tisu faʻapipiʻi i le puipui. Ua aoina pupuni i totonu o le um (Chracky) ma le uma o loʻo faʻamalosia i le picop. O metotia faʻataʻitaʻi o FOBIC e faʻalagolago i lona malosi ma le kalave: faʻatasi ai ma moli malamalama, e alofa tele tagata lautele.

Faʻafefea ona faʻalelei le pipili mo pupuni i le puipui?

Afai tatou te iloiloina ituaiga o ie ie puipui o le saoasaoa, ona lautele lava lea o la latou filifiliga. Ile piki o mea uma e aofia ai mea uma e mafai ona uuina le ie i le potopoto ma tumau i le itu:

  • Paga o le tele o le mafiafia;
  • Bramid teuteuina ma le teuteu teuteu;
  • pusa tusitusi;
  • paʻu paʻu papa;
  • matau mo le pikiina o pupuni;
  • Twit;
  • Faitotoʻa faitotoʻa i totonu o ituaiga;
  • Floral ma le amio teuteu tulafono;
  • i foliga o se tausamiga;
  • Beads, ma isi

Faʻafefea ona faʻalelei le pipili mo pupuni i le puipui?

O tagata magnetic e umiaina e gaosia i le lautele o lanu ma eseʻese foliga o loʻo aliali mai i luga o le maketi, ae ua mafai ona e fiafia i tagata faʻatau.

I mea, piki okeni o le tusitusiga, laupapa, uʻamea, paʻu poʻo le palasitika. Ma se fatufatu o loʻo fai, soʻo se elemene e avea ma o le tisu e sili ona faʻaaogaina: lauulu, meataalo, fugalaʻau o fugalaʻau ma pata, mou atu i luga o le fili.

O le malamalama lelei o le piki o se mea fou e mafai ona tusia ai o se foliga lata mai e oo lava i pupuni tuai, ma i le tasi, o le United Union of Firene.

Mataupu i luga o le autu: Fetuunai faitotoa o le kapeneta coupe: faʻapipiʻi ma le fono

Faʻafefea ona faʻalelei le pipili mo pupuni i le puipui?

Tulaga lelei o Picks mo pupuni:

  1. Faʻafouina le totonu faʻatasi ma mea fou ma feoaʻi.
  2. Ie pupuni ma le pikiapi manumalo, ma le valiina o mea moni e maua ai ni mea moni, ma le saogalemu.
  3. O le tomai e iloa ai le tele o fatufatu manatu i le teuteuga o le potu.

Faʻapea foi, pe a faʻaaoga e i latou, o le manaʻomia mo Window Windows e tumau, o le iʻuga o le tisu ua vave tele.

Faʻafefea ona faʻalelei le pipili mo pupuni i le puipui?

Faaitiitia Faaputuga Faapitoa i le Pa

Afai e te faʻasaʻo le pupuni i autafa, o le a faʻaalia ai le potu ma faʻatagaina oe e faʻaloaloa oe i luga.

O le tagata e umia se sao taua i le faamalama mamanu ma o se fesoasoani e masani ona vaaia. O le mea lea, e tatau ona faʻamalosi ma le faʻaiuga o le potu.

O le maualuga o le pikukup faʻapipiʻi e mafai ona aʻafia ai le vaʻai o le faʻamalama matala (faʻalauteleina pe faʻaupuina pe faaumiumi ai).

Faʻafefea ona faʻalelei le pipili mo pupuni i le puipui?

Faapipii i le puipui

Faapipiiina filifiliga

Faʻamau le piki mo le pupuni i le puipui o loʻo ave i auala nei:

  1. Lalo o le laina faamalama o le 20-30 cm. O lenei metotia e fesoasoani i se taua vaaia foliga o le faamalama ma ua faaaogaina mo mamafa. E taua le maitauina o lenei faʻamatalaga o le pupuni faʻapipiʻi i le puipui i totonu o le potu o loʻo i ai le faʻatapulaʻaina o le susulu o le la. O se filifiliga sili lea mo Windows e le manaia tele Panramama.
  2. Luga o le tulaga o le faamalama sill (i le mamao o le 2/3 mai le fola luga). O le fesoasoani e faʻafefea o le ai ai 1/3 vaega o le pupuni umi, ma o le a totoe o le ie o le a i lalo. O le filifiliga e talafeagai mo se kalave invity mea mea, maua lava le lava malamalama.
  3. I tulaga o le faamalama sill. O le auala e masani ai, e tuʻufaʻatasia e tulaʻi ai le vaalele o le pupuni ma tuʻuina atu le tele o le malamalama.

Faʻafefea ona faʻalelei le pipili mo pupuni i le puipui?

Faʻapefea Ona Filifilia le Faʻamalosi Atu Pāʻi Pāua Faiaʻoga? E fuafua lava ile tulaga talafeagai o le malamalama o le potu, o le sini ma le sitaili o le potu.

I le tulaga o le faamalama sill, faʻaaoga faʻapipiʻi mo pupuni i le puipui i totonu o le puipui poʻo le potu malolo, i lalo o le mauga o le pipili ma boot, faletusi), ma i luga o le faamalama tulaga o pupuni poʻo le cuishine o loʻo tumau i le umukuka.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveʻesea le paʻu i luga o le faapaologa

O le ie puipui o loʻo faʻapipiʻi ai filifiliga e manatu foi i le satia o le tagata o loʻo umiaina na o le tasi itu o le faʻamalama. O lenei metotia e faʻaaogaina pe a fai o le isi itu o le faʻamalama o loʻo nofoia e se kapeneta poʻo le faitotoʻa o le faapaologa.

Faʻafefea ona faʻalelei le pipili mo pupuni i le puipui?

Aafiaga o tusitusiga i luga o le filifiliga o le tagata e umia

O le mamafa o le mamafa - o e sili atu ie tele e umiaina e tatau, ma sili atu le tali atu o le latou faʻapipiʻiina.

Afai o lea ua filifili e faʻaaoga ni matauga malosi e ave ai ie puipui, e tatau ona tausia lelei le ie, i le velo, ma vaʻa, gapardiga, gaparditi, o loʻo vaʻai gatasi ma le faʻaeteete i lenei tulaga. E tele pupuni taupuʻalo sa i ai le laau faʻapipiʻi, faʻafetai lea latou te galulue mo se taimi umi ma e le tanu i ai ma le malosi. Fousire tagata e umiaina i le ituaiga o le raids, lauulu po o le o le a ofi atu i moli moli.

Faʻafefea ona faʻalelei le pipili mo pupuni i le puipui?

O loʻo faʻatagaina e le au pipisi i le leo i le leo ma le tisu o le Porter, e le faʻatagaina ni ata mataga. O isi taimi o le mata o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai, i le mea e sili ona taua e sili ona taua o se tulaga uiga ese, o se mea e sili ona lelei o le siosiomaga.

Afai o le piops mai i totonu o tamaitusi ua filifili e te tutoʻatasi, ona faʻaaoga lea o mea lea o loʻo i ai: o loʻo faʻaaoga le aano lea e faʻaaogaina mo le pito i tua, ma le faʻamoemoe i totonu o le faʻasaoina.

Pickup sun ma le laina ma i le tulaga o le a o le mauga o pupuni i le puipui o loʻo faʻaaogaina lelei le ituaiga o chiffson poʻo le silik.

Faʻafefea ona faʻalelei le pipili mo pupuni i le puipui?

Totonu o le faleʻaiga manaʻomia mo metotia aloaʻia, latou te le fautuaina ni vete, o lea ua faia ai pipili iinei ma monofinini.

Afai o le totonu o le mauoa ma le lelei tele, ona piki ai lea o pupuni na faia i le Burtins na faia i le auro bradis, mimilo maea po o le silik libbon.

E umiaina e tagata umiaina ni laupapa ma fabscs e faʻaaogaina moni i ituaiga uma o le Porter o ni filifiliga faʻapitoa. Uamea mama ma matau e faʻaaoga mo le mamanuina o faamalama o faamalama i totonu o potu teuteu i le sitaili o le maualuga-tekonolosi, signiltiss poʻo le dost deco. Foliga foliga foliga mai o le mafaufau o le matua mo le pipili mo pupuni.

Faʻafefea ona faʻalelei le pipili mo pupuni i le puipui?

Geese Butsiflies ma fugalaʻau e talafeagai mo le teuteuina o Windows i totonu o le potu tama tama tama, ma le mafanafana laʻititi mea e faʻaaoga o le puipui o le fanau.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tapuni le faitotoʻa ma le faʻapipiʻi (faapipiiina o polokalame

Faapipiiina

E taua tele le faʻasefi o le pipi mo pupuni. O tagata uma e umiaina mo le Pourter o loʻo faʻaputu i pu o loʻo tuʻuina atu i latou i le puipui.

A o le i faia faʻapipiʻi pipili mo pupuni, e taua le muaʻi puipuia i eseese tulaga ma iloilo le aʻafiaga i le vaega. Ua faia le manatu o le faamasinoga e faʻaaoga ai le numera numera, e faʻatonutonu lelei lona tele ma lona tulaga. E aunoa ma le aveesea o se sene, e iai se nofoaga mo le tagata e umia i luga o le puipui, ia mautinoa e matauina le simmmetry o itutino (pe a le o le tasi-itu o le tasi

Vaʻai vitio ata

O le nofoaga iloga o loʻo galue ai ma se taʻavale poʻo se sikulukalaita, o loʻo aveina e le uheater iina, pe a na o le tumau e faʻasaʻo.

Muamua, o loʻo faʻapipiʻi atu pupuni i le puipui, ona o lea i Loa.

Faʻafefea ona faʻalelei le pipili mo pupuni i le puipui?

E ui lava i le taua o piki pipiina i le teuteuina o le faʻamalama, e le tatau ona galo ia te oe na o se auala e faʻamoemoe e faʻalavelaveina ai le siosiomaga autu o le potu.

Faitau atili