Plywood Man: Fai ou lava lima

Anonim

O le nofoa e foliga mai o se fasi meaafale e fesoasoani ia malolo ai, malolo ma le agaga ma le tino. O lona malu o lona faavae o malu malu, ma mea masani e mafua ai lagona fiafia. O lenei uiga e mafai ona faʻatauina i totonu o le faleoloa i le mea e tele ai le taia mai Ratan, fafie, na ofoina atu lava ona sane le autau. E le o le rocking. Auā o ana fua, e mafai ona e faʻaogaina le feteʻenaʻiga o se aulelei, manaia ma mama mea mai le manatu o le Ecoology. Ae peitai, e le o iloiloina, e tusa ai ma le tauvaga leaga ma le masani ai ae le oi ai atoatoa ma le saogalemu atoa mea o le tauleleva.

Plywood Man: Fai ou lava lima

Ata o nofoa mo le tipiina o le Plywood.

O le Plywood Artairchar e mafai ai ona sefe le tupe e sefe ai, ona o le a latou manaʻomia naʻo le faʻaaluina o le faʻatauina o mea. E le gata i lea, o le faʻapipiʻi e le iloga i le lavelave. O sea meaafale mafai ona teuteu lelei so o se potu, aemaise atunuu ma fale fale. O mea matamuli e faigofie ona natia i le faʻaaogaina o le ie poʻo le atavali.

O fea e amata ai ona faia

Plywood Man: Fai ou lava lima

Auiliiliina o le nofoa o le nofoa mai Plywood.

Ina ia faia se faʻataʻitaʻiga, e taua le tapenaina o mea faigaluega ma mea nei:

  • plywod ma le mafiafia o le 15-20 mm;
  • le susu o le suka;
  • eletise eletise;
  • Aurocromivik;
  • fao;
  • Mea manifinifi ma maamonu lautele;
  • Uʻamea uʻamea;
  • Gumunt Kelue;
  • Porolon (8 cm);
  • ofutino papala;
  • lanu uliuli lanu uliuli;
  • MODDA;
  • rofautte;
  • Faapipii Faapipii;
  • penitala.

Ae le i faʻaaogaina se mea faʻapitoa, e tatau ona e faʻagaioia le laualuga e togafitia ma tulaga faʻapitoa. O le a taofia le faʻavae mai le aʻafiaga o mea i fafo. Lenei ua fuafuaina e nofo ai i fafo atu o fafo.

E mafai ona tuʻu le oloa i lalo o le pato i lalo o le eletise eletise, i totonu o le sikafu, i luga o le paneta maota, i le laufanua o le pa puipui, i le laufanua.

Fuafuaina o mea ma faia ai le auivi

Plywood Man: Fai ou lava lima

Plywod laupepa nofoa: O le pito i luga o le manatu ma fua.

Birch Plywod ua avea o se mea mo le faia o se nofoa. O lona mafiafia o le a fetaui ma le 4, 10 ma 15 mm. Mo galuega, o mea faigaluega uma e lua ma tulaga lua o le galulue ma fafie e aoga.

Tusitusiga i luga o le autu: Doing Tiles ma Lamination - Fai matagofie

E taua le maitauina o le lagolago ma vaega itu e valavala ai e vaseina e Plywood mai le 15 mm mafiafia, ao faʻapipiʻi le pito i tua ma nofoa, o le mea o le 10 mm.

Ae le i faia ni mea taua, e tatau ona e tuufaatasia se ata auiliili. E mafai ona tusia pe faʻaaoga le fesoasoani. O le amataga o galuega o le a saunia polokalame mai pepa poo pepa malo. O lo o latou faia fua moni. O le taʻutinoga o nei aufaila o loʻo tuʻuina atu i le sauniaina o le ENNneur. Mulimuli ane, o faʻamatalaga manaʻomia ua motusia mai i nei mamanu. O nei vaega ua fufulu, faʻaopoopo i se faʻaaliga o ituaiga eseese o le televae o le tele. Puipuia o vaega ma o latou vali e tatau ona faia i se tulaga le mautonu. Peitaʻi, ao leʻi faia se galuega, e tatau ona e siakiina le tele o lapoa o laʻau, aoina le nofoa. O vaivaiga e mafai ona faʻasaʻoina.

Plywood Man: Fai ou lava lima

Ata o vae o luma mo le nofoa mai le Plywood.

Le faia o se nofoa mai le Plywood, e masani ona faʻaoga le alalau masani masani, o loʻo i ai itu, o loʻo i ai itu o le faʻi poʻo le bometrang. A o le i amataina galuega, tipi le atigipusa tusi, o se ituaiga o le ata. Itu o elemene, e fuafua mo le lagolago o le a tuʻuina mai i le plywood ma le mafiafia o le 15-20 mm. O faʻamatalaga pito sili ona taua o le ata atoa o le a avea ma autafa. E i ai ni faigata i luga o latou itu, aua e leai sa latou tulaga faʻapipine ma le lautele lautele. O lea la, agai atu ai i le ata o le auivii, o le a e tatau ona tusia matata.

E tatau ona faʻamamaina i itu, o le tulimanu o le punou ma faʻaalia o le faʻataʻitaʻiga o loʻo lumanaʻi. Ina ia malupuipuia le tulaga sili ona fiafia, e mafai ona e faʻaaogaina se tusi i soʻo se mea mautu. Lenei o le a fesoasoani e siaki le i ai o le itu taumatau o le le mautonu. O se faʻataʻitaʻiga e faigofie ona tuʻu i luga o le foloa ma tapega. O le filifilia o le tele o le aufaatoaga panu, e mafai ona e avea i latou ma umi o le 60 cm ma le lautele o le 7 cm, e masani ona tupu. O Brks o le faʻasino taunuʻuga o loʻo faʻamauina mai Plywood ma le mafiafia o le 20 mm ma le 5-7 cm umi.

Fanua Fafie: Ala

Plywood Man: Fai ou lava lima

Ata o le "vaega" elemene mo le nofoa paliwood.

Le laufanua o Plywood e tatau ona sauni mo le galuega. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina le masini maualuga o le tino. Fufulu le 'autafa ma aveese le chammers o le a faigofie.

E tatau ona totogi faʻapitoa i vaega faʻaiʻu. O le maualuga o le lelei o le o le a fesoasoani le masini o le a fesoasoani i le tatalaina o luga ma aveese laiti chamfers i se taimi puupuu.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai ni artectils mo le faʻafefeteina ma ou lava lima?

Mafaufau i le dramption i luga o le auala, e tatau ona totogi faʻapitoa i vaega mulimuli. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le i latou i le mamafa o le olifō ma faʻaputuputuina ai le fufui ma le samala. O lenei metotia o le a fesoasoani e aloese ai mai le le talafeagai o le susu mossies.

Gaosiga o se skeleton state

Ina ia mafai ona lamolemole ma saʻo, e tatau ona e ave se kuka kuka sa kuka ma tuu i luga o le Faneula. Ina ua mavae lena, e mafai ona tuiina ma le penitala. Le isi, o le eletise eletise ua tipi i se faʻataʻitaʻiga.

Plywood Man: Fai ou lava lima

Palywood taumafaina i luga o se igoa tutusa: 1 pepa ma le numera 1250,2500 mm.

O le isi itu e faia i le tutusa auala. Uma mea e tatau ona tutusa tutusa. A maeʻa lena mea, o le na maua elemene o loʻo faamamaina ma le Sapati. E mafai ona e fanauina le auala. E mafai ona e faia i se fale o lomuni. Ina ia tumau le pa puipui e mafai ai, e mafai ai ona latou faia se faʻaopoopoga ma fao.

O le tulaga o le pa e tatau ona tutusa ma vaega vaega. O le pito i tua o le nofoa e tatau ona teuteuina ia i latou. E taua tele le matauina o le saʻo iinei, talu ai o sina mea laititi o le a oʻo atu ai i le kolosi o laina o laina.

Ina ia taofia ni mea sese, e manaʻomia le fuaina o lenei mamao ma se faʻailoga faʻapitoa. I luga o le pa o le laina pito i luga, o se tasi o papatusi e tatau ona lafoina e faʻaaoga fao. O isi matati e atagia mai. I lenei auala, o le faʻatulagaina o le oloa e gaosia.

Teuteuina o se vaega vaivai o le nofoa

Plywood Man: Fai ou lava lima

Meafaigaluega mo le tausiaina: 1 - laina Steel; 2 - Felauaiga; 3 - Lio; 4 - le kapogai; 5 - PI VICR; 6 - Butupenapeme Fitini; 7 - faila; 8 - samala; 9 - FESOAOGA FAITAU; 10 - Hacksaw; 11 - O LUTUA MATAUPU; 127; 13 - Suiga uʻamea uʻamea; 14 - Confell Convil; 15 - Longktop Anavil; 16 - O le downptop na masiasi ai; 17 - Lolo; 18 - Matagofie; 19 - Kerner.

Lea o le nofoa lea e foliga manaia ma manaia, e manaʻomia le ufiufi i se ie. Aua neʻi galo e uiga i faʻamatalaga o Plywood, o loʻo valiina. Itu vaega e mafai ona togafitia ma se fuaiupu o se leo. Ina ia fanaua le laufanua o se ata ata loloto, e tatau ona e alu i totonu o na mautotogi 2 taimi. O le itu i totonu o le laulau o loʻo tuuaʻia ma le lanu uliuli ma le lanu uliuli. Ina ia mafai ona talitonuina ma puipuia i le pisia o vaega le talafeagai, e mafai ona e faʻaaogaina se lipine faʻapitoa. Itu pito tatau ona faamalosia i le uamea pomu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toe fai ni toe faʻaleleia o le umukuka o le potu?

O a latou vaega e tatau ona fetaui lelei ma itu o nei vaega o nei vaega o le nofoa. O loʻo latou faʻasaʻo i luga o manatu o le a paʻi atu i le fola i luga. O laina e tumau i le fao, ma o pu e tatau ona faia e se eletise eletise. O le lapoa o le taʻavale e tatau ona tutusa ma le tele o le fasi filo filo. O pulou o le le manatu faapito e sili ona lelei e tapunia ai le pu. O loʻo faʻatau atu i faleoloa faʻapitoa i numera tele ma eseʻese lanu.

Ina ia tuʻuina atu le nofoa o le nofoa o le vaivai o le vaivai, e mafai ona e faia se tauina o le paʻu o le paʻu o le paʻu. O le a manaia le iai ma nofo. O le paʻu ua sui e mafai ona filifilia lanu o tagata faʻa-laga. I le amataga e valavala ai e le pito i tua o le nofoa i tua. I le faʻavaʻa o le ie e tumau ma tamaʻi laupapa ma lapoʻa pulou. Nofoaga i tua, o le alovili solo ua faʻasaʻoina i luga o mataʻupu o vaega o loʻo unaʻi, na te tapunia laulau i le pito i luga ma lalo ifo. Ma o le faʻavae o loʻo avea ma pito sili ona faʻapugata, o le fasi pepa e tatau ona faʻamalosia ma Junery Glue. Stildlise, o lena, o le malu malu o le nofoa, e faia i le mafiafia o le 8 cm mafiafia. O le pito i fafo o le nofoa e mafai ona vavaeeseina e le tasi Lealele.

Taua taimi

Ia mautinoa le sili atu le lelei, e mafai ona e faia se nofoa sili ona malulu. E faʻapea o se mea faʻamoemoe i le faʻavae ma ia i ai se atigi malu o le foom paʻu.

I fafo, e mafai ona tuuina atu le faamaloa i lona pule faitalia.

E mafai ona e faia se ata atalic pe applique. E mafai ona faʻaaogaina mea. O le tulaga autu o le a avea ma sili atu o le usitaia o foliga o nofoaga. O le nofoa na faia tutoatasi o le a maua ai le tele o lagona lelei ma o le a fesoasoani e malolo ma malolo.

I le tautala lea e uiga i le ata o le nofoa atoa, e mafai ona e pikiina ni fesuisuiai o ni suiga e tutusa ma mea e fiafia ai o le Wizard. O lea, o loʻo mafai ai ona valivali faʻamatalaga e valivali ai vali vali, o loʻo faʻatagaina ai le alavai e togafitia ai le fuaiupu pe lafoaia atoa. O le laufanua e mafai ona faʻaʻoleʻole i meaafale tele. Ae le i faia ni galuega faapena, Oloo moli e tatau.

O se faaupuga o le nofoa, e mafai ona e faia se smafa o se mea taua tutusa. O le a ese nai lo lautele lautele.

Faitau atili