O le Apinepa i le vasega pepe: gaosi oloa filifiliga ma nofoaga fai togafiti

Anonim

O le ata o le potu o le potu o se mea e gafa ma le taimi-alugalii o le aluga-aluga. O le iʻuga mulimuli e faʻalagolago i le manaia o le a avea ma pepe o le tagata. Mo tamaiti teuteu lelei e faaaoga ai manatu eseese. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona fai se tusi fiafia i tamaiti ma o latou lava lima. Ina ia mafai ai e se galuega tele ona fetaui lelei ma le mamanu i totonu ma na ia maua ai se iloga, e manaʻomia le mulimulitaʻi i nisi tulafono.

O le a le mea e fai ai le laulau?

O loʻo faia o le potu i totonu o le potu a tamaiti ma o latou lava lima mai mea eseese. Ma e mafai ona avea ma pepa puipui, ata puipui, pepa ae o le pepa vali, ma nusipepa. A filifilia se mea, e aoga ona mafaufau e le tatau ona faigata ma le le malamalama i ai. I le avea ai o se vaega mo se tamaʻi potu, o se ata o ata faigofie e talafeagai lava.

Fanua mo pepeva ma pepe

E mafai ona e aumaia se faʻailoga faʻapitoa o le potu o tamaiti ma le fesoasoani o isi fasi pepa o loʻo faʻapipiʻiina poʻo le ata puipui faʻapipiʻi i luga o se vaega o le pa.

Pa puipui i le potu o tamaiti

O le filifiliga o mea mo le gaosiga o le pepa teuteu teuteu e faalagolago i le seti o itu. Ae o le faitioina mataupu e maua ai aia a le tamaititi. Faʻalogo i ona manaʻoga, liliu uma lau fantasy, ma o le a e mautinoa lava se faʻamalosiʻau.

O le a le mea e tatau ona amanaia pe a filifilia se tuʻufaʻatasiga?

O le mea autu e foia. E na o le pau le mea e iloa ai le mea e fai? A o le foia o lenei mataupu, o nisi mea e tatau ona amanaia:

  • Paulo pepe. O tuʻufaʻatasiga i totonu o le potu mo le teine ​​ma e ono eseese le tama. O lea, i le tulaga muamua, e mafai ona e faia le alo tamaʻitaʻi poʻo fugalaʻau. E pei lava o le mamanu o le potu mo le tama, ona sili mamao lava le fiafia i se bypedwriter poo vaalele. O se tali lelei o le a avea ma uiga o lana pele tala masani po o ata. O le mea autu o le galuega e fiafia i ai le galuega.

Pa puipui i tamaiti

  • O le matua o le tamaitiiti. O le mamanu o le potu e tatau ona fetaui ma le matua o le tamaitiiti, aua o elemene o le au au ua le gata e teuteu le potu, ae ia afaina ai le atinaeina o le tamaititi. O lea, lavelave ma le malamalama ma le malamalama i totonu o se tamaititi laiti e le o le sili filifiliga. Ioe, i se isi mataupu, o ia faʻavae filifilia ua faʻaaogaina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai ni tulimanu mo ata: 2 faigofie auala (manatu +35 ata)

Pa puipui i tamaiti

  • Sitaili. E mafai ona faia i soo se faiga. O le mea autu o le mea e fetaui lelei i totonu o le potu. O le ata e tatau ona malu. O le a fesoasoani lea e fatu se mea toʻa lelei i totonu o le potu.

Panel i luga o le puipui atoa i le potu o tamaiti

Fuafua le nofoaga

Ina ua maeʻa le laulau a le Pa o le potu mo le potu o le fanau o se mea teuteu eleelea, e manaʻomia le faʻaalia o le filifiliga o lona nofoaga. I le fofoina o lenei mataupu, ua fautua mai tagata o fomai ona mulimuli i na fautuaga:

  • O le sili ona lelei nofoaga mo sea galuega ua manatu o se puipui fua. Leai se mea e tatau ona sikoa fua avanoa ma mea eseʻese o vaega, pei o atavali, ata pe sili atu. Punk, pei o le puipui o le tino, e tatau ona na o le pau lea o le tagata.

Laugatasi mo lima o tamaiti

  • Afai o se pupula laufanua o loʻo faʻaogaina e teuteu ai se vasega pepe, ia e tatau ona tuʻuina ina ia atagia mai ai le malamalama i le tele e mafai ai. Lenei o le a faia ai le potu foliga lautele ma malamalama malamalama. Ioe, o le a faʻatagaina le faʻaaogaina mai le tasi itu o le lanu mea.

Laugatasi mo lima o tamaiti

Filifiliga ma Manatu

O manatu o le fatuina o se vaega mo tamaiti e tele. E mafai ona avea ma uctor i foliga o se ao ma se moa o pa'ū, o se ata poʻo se ata o se tamaititi i se teuteuga lautele, mataitusi ma ie. I luga o le Initaneti E mafai ona e mauaina faʻataʻitaʻiga vaʻaia ma faʻavae ia i latou e faia se faʻavae tulaga ese i le faʻaopopo o sau oe lava.

Mo le potu o tamaiti, o se tali lelei o le a avea ma foliga o le natura (fafie poʻo fugalaʻau), o toa o tala o fai ma ata, manu ma sili atu.

Fatu i lima o tamaiti

E faapitoa le fiafia o le aso nei i luga o le fanau o tamaiti i luga o se vaega o le pa o tusi. Filifili upu, tasi pe o se seti o tagata masani.

Lau afioga mo tamaiti ma tusi

Laulau mai lagona

Aʻoaʻoga talu ai nei, o mea faapena na aliali mai e faʻatau niʻu foliga. Mo tagata foafoliga o loʻo auai i ni fomaʻi, na avea o ia ma tagata faʻatau maua muamua. Sa vave ona latou talisapaia uma lona fiafia.

I totonu o le tele o auga o le lagona o le iloga lea:

  • malosi;
  • Ua puipuia lelei le pepa;
  • e le pala;
  • eseese o laufanua;
  • E le o le mafaufau ma e le afaina.

Mataupu i luga o le autu: Vectoor Vase - Faigofie o ata ma ou lava lima (+50 ata)

Laupepa lagona

Ona o ia itu aoga, o lagona e masani ona faʻaaogaina e faʻatino ai a latou matalele ma le lelei o latou manatu. E matua moni lava lenei o le gaosiga o pona ma o latou lava lima. Tuʻufaʻatasiga mai le lagona foliga matagofie ma manaia. E masani ona latou teuteu nofoaga eseese. O le mea sili ona taua o le faia o le teuteuga e mafai ona amata.

Vaega i le faiga o se ao o lagona

O le mea muamua ma i le taimi lava e tasi na o foliga foliga o se ao ma le mataua. Ina ia fausia se vaega o ia tufuga, e tatau ona e saunia:

  • Na lagona o le poto o Bruilored;
  • filo i leo ma nila;
  • seleulu po o le talafeagai ai naifi;
  • penitala po o le sili atu;
  • Mamanu mo mamanu.
Panno ao ma matamuli ma o latou lava lima
O se faʻataʻitaʻiga o se ata

Mafaufau ile faiga o le gaosiga o le fausiaina:

1. E faʻaaogaina e le Feta le mamanuina saunia ma matagaluega ma se penitala matagaluega. O laina i luga o le pito i luga o le pito e tatau ona manino ma vaaia.

2. Matou te faia mea tipi. E faia lenei mea, faʻaaoga ni mau faʻamalosi poʻo le faʻailoga o faʻailoga. A o faatino lenei galuega, le faaeteete e tatau ona faia, aemaise lava pe a tosina atu tamaiti i le faiga.

3. E tatau ona iai ni mea se lua e manaʻomia ai le afaina mai le tasi i le isi, e tuʻua le avanoa mo le faʻatumuina. Ina ia mafai e le ao e avea ma voluma, e tuu ai se laupapa laupapa ma oomi ai le avanoa.

4. O lenei ua matou faia ni matamuli, o le a latou tautau mai le ao. O le faia o lenei mea, ia vave faia muamua faʻatasi ma a latou numera ma tipiina mea manaʻomia e le auivi.

5. Mai i le na mauaina matamuli matou te faia ai se gase. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia se filo e te manaʻomia e suʻe i se ao mai tua i le itu, pe a e suʻi le mata. Ina ia sili atu le manaia o le tufuga, fai ni fua o le tele o taimi.

6. E naʻo le lipine e fai ai le mata o le matasele, suʻi atu i le ao ma tautau le pala i luga o le puipui. Matagofie ma le uluai vaega ua sauni.

Vaega i le faiga o le ao i lima o tamaiti

I luga o le vitio: o le aofai ao ma fetu ma o latou lava lima.

Afifi

O le puipui o le tino poʻo pepa puipui e matua lauiloa tele. O lenei ona o le mea moni o le mea moni ma le latou fesoasoani e mafai ona e fuafuaina muamua o le pa po o le puipui atoa. Ioe, e taua le faʻalagolago ia teʻa ia le tamaititi, e mafai ona e mauaina tapenaga tapenaga ma le ata o oulua e sili ona e fiafia iai.

Tusitusiga i luga o le autu: Kiese: Puipuiga o filo - Faʻafefea ona faia oe lava

Ae ui i lea, e taua tele le agaʻi saʻo i le filifiliga o mea:

  • Lanu. Ina ia filifilia se paolo mo le maeʻa o se tamaʻi potu e tatau ona e sau ma le faʻaeteete. Afai o le lanu e pogisa, o le a vaʻaia le potu ma faʻatino ai e faʻapogisaina, o le pupula vasega o le a faʻamalosia ai le mama ma lautele. I totonu o ata lauiloa o le faʻailoaina o le beige, lanumeamata, samasama ma oneone papaʻu.

Fanua i le pepa puipui

  • Foliga. Afai e te filifili saʻo mea, ona foliga sili lea o le faʻavae lautele. Masani le pupula o le a faia le matagofie. Ioe, e te le tau manaʻomia le soona fai. O le fesoasoani fesoasoani malosi o le matou vaega o le Vaega o Adountion.

Fatu i le vasega pepe i luga o le pa puipui

  • Ata. E taua le faʻalogo i le tele o le faʻatusa - o le tamaʻi ata e talafeagai mo se tamaititi laiti, o le faʻavae tele e sili ona talafeagai lelei i se potu lautele. I totonu o se tamaʻi fanau lelei, o le faʻatusa, o le tuʻua ai lea o le mamao, o le a vaʻaia ai le potu.

O le pala o puipui i tamaiti a tamaiti

O le pala i le patchwork style o le a avea o se tali lelei foi. I lea tulaga, o le a e manaʻomia ni na o le faʻamalosiʻau o le pepa puipui tuai. O le mea sili ona taua o le latou tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi.

Patchwork Wallpaper i le potu o tamaiti

Modular Panel

O le tuʻufaʻatasiga e aofia ai le 3 pe sili atu ni faʻailoga o loʻo iai ni vaega. A manaʻo iai, o le ala o loʻo mafai ona tuʻuina atu e tutoatasi mai i puipui puipui masani, tipi ata ma foʻi mai le ie.

Modular coulnel i lima o tamaiti

I le faia o ia faʻataʻitaʻiga, mulimuli i le fautuaga i lalo:

  • O se vaega e aofia ai le tele o taʻiala e tatau ona i ai atoa se pepa talafeagai.
  • A o le i faʻapipiʻiina le tuʻufaʻatasiga e tatau ona e faʻamamaina i luga o le fola ina ia vaʻaia atoa le ata atoa.
  • O le modules oi latou e mafai ona i ai se lautele o le 50 cm i le 1 m, fuafua i lau fiafia.
  • Bililet e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le cardboard order poʻo le araur.

Modular coulnel i lima o tamaiti

Mo le ata o tamaiti e faʻaogaina ai ata eseese. E mafai ona i ai ni laʻau tutusa, ao, meataʻalo ma tele atili ai. Filifiliga o eseese eseese. O le mea taua o le saʻo lea o le faʻalatalata i le filifiliga, ma o ata e tuʻufaʻatasia faʻatasi ma isi.

Fiafia le Matai Vasega (3 Vitio)

Faʻataʻitaʻiga o pa puipui i tamaiti (64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faʻafefea ona fai se vaega mo le potu o le fanau: O ni nai manatu fiafia (+64 ata)

Faitau atili